Ο Ashwini καταλαβαίνει τη σημασία του να έχεις ένα καλά τοποθετημένο τατουάζ.

Τατουάζ αντιβραχίου

Τατουάζ αντιβραχίου

Τα τατουάζ με συναρπάζουν. Έχουν ένα βάθος πέρα ​​από τις φυσικές γραμμές που απλώνονται σε όλο το σώμα. Είναι κάτοχοι πύλης ιστοριών – από κάτι τόσο ανόητο όσο ένας μεθυσμένος τόλμος ή τόσο μνημειώδες όσο το σήμα τιμής του επιζώντος. Έτσι ακούγεται παράλογο να πιστεύετε ότι ένα τατουάζ πρέπει να αποφασίζεται με βάση το σχήμα του σώματός σας. Ωστόσο, όπως το φόρεμα που ερωτεύονται όλοι οι φίλοι σας ταυτόχρονα, ορισμένα στυλ διαφέρουν διαφορετικά.

Για κάτι μόνιμο χαραγμένο στο δέρμα σας, σκεφτείτε όλες τις γωνίες για να σας σώσει από μια ανεπιθύμητη συνειδητοποίηση αργότερα. Το αν αυτό έχει πραγματικά σημασία για εσάς είναι πάντα το προνόμιό σας.

Όλα και Τίποτα

Το τατουάζ δεν είναι μια σύγχρονη σύμβαση. Αυτή η μορφή τροποποίησης του σώματος υπήρχε από τους προϊστορικούς χρόνους τεκμηριωμένος από τη Νεολιθική εποχή όπου ο zitzi the Iceman ανακτήθηκε στις Άλπεις με 57 τατουάζ άνθρακα στο σώμα του. Οι απλές κουκίδες και γραμμές υποδηλώνουν μια σύνδεση μεταξύ των σημάνσεων και των θεραπευτικών πρακτικών. Η πρακτική της σήμανσης του σώματος είναι διαπολιτισμική και έχει σηματοδοτήσει τόσο τη βάρβαρη όσο και την ευρωπαϊκή κατάσταση πλούτου. Οι ουλές των πολεμιστών της μάχης και τα δεινά του κοινού ανθρώπου. Μια φυλετική γυναίκα's ιεροτελεστία στη γυναικεία ζωή και τον δεσμό των αδελφών Sorority. Τα διακριτικά των συμμοριών και το πορτρέτο ενός χαμένου παιδιού. Μια σήμανση του χρόνου θανάτου και γέννησης. Είναι τα πάντα και τίποτα ταυτόχρονα. Με συνέπεια το πλαίσιο αναφοράς τους.

Η κλασική εικονογράφηση του Sydney Parkinson για ένα τατουάζ Maori από το πρώτο ταξίδι του Cook

Η κλασική εικονογράφηση του Sydney Parkinson για ένα τατουάζ Maori από το πρώτο ταξίδι του Cook

Το πλήρες μανίκι επίδραση στους μυς

Αυτός ο τύπος κερδίζει δημοτικότητα, ξεφεύγοντας από τα προηγούμενα στροβιλισμένα φυλετικά σχήματα σε πιο μοντέρνα κομμάτια ρεαλισμού. Ένα πλήρες μανίκι είναι συνήθως ενωμένο σε θέμα, με μία μεγάλη εικόνα ή πολλές μικρότερες εικόνες συνδεδεμένες μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα ομοιογενές κομμάτι γραμμής και χρώματος που μπορεί να εμποδίσει την καμπυλότητα των βραχιόνων σας.

Πολλές αθλητικές κατασκευές με φυσικές μυώδεις καμπύλες και φλέβες στα χέρια χάνουν αυτή τη λεπτομέρεια. Το μαύρο μελάνι έχει ματ αποτέλεσμα, καθιστώντας τον οπτικό χώρο πιο επίπεδο. Πολλοί bodybuilders αναλογίζονται τη διαφορά, ειδικά αν έχουν τατουάζ μόνο ένα χέρι. Ο τατουάζ βραχίονας φαίνεται μικρότερος από το γυμνό δέρμα.

Πλήρες μανίκια τατουάζ

Πλήρες μανίκια τατουάζ

Στοιχεία που σας κάνουν να φαίνεστε ψηλότεροι

Τα πιο τατουάζ βασίζονται στη θεωρία της γραμμής και του χρώματος. Οποιοσδήποτε εικαστικός καλλιτέχνης θα σας πει ότι αυτά τα στοιχεία του σχεδιασμού θα επηρεάσουν την αντίληψή σας για το κομμάτι.

  • Τα συμπληρωματικά χρώματα του κόκκινου και του πράσινου δημιουργούν μεγάλο οπτικό ενδιαφέρον. Η χρήση του μαύρου μπορεί να κατακλύσει τα άλλα σας χρώματα.
  • Η χρήση γραμμών κατευθύνει το μάτι σε όλη τη σελίδα. Τα τατουάζ στους άνω ώμους με μια ισχυρή οριζόντια γραμμή μπορούν να κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο φαρδύ. Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να τονίσετε το πλάτος των ώμων σας.
  • Για τα άτομα που είναι από τη μικρότερη πλευρά, που θέλουν να φαίνονται ψηλότερα, οι γραμμές κάνουν το αντίθετο. Όπως και να φοράτε κάθετες ρίγες, επιλέξτε τατουάζ που κάνουν μια στήλη στην πλάτη σας.

πράγματα-πιθανότατα-δεν θα συνειδητοποιήσετε-πότε-κάνετε-τατουάζ-για-το-σώμα σας-σχήμα

Μέγεθος σώματος

Το σώμα σας θα αλλάξει καθώς μεγαλώνετε.

  • Τα μικρά τατουάζ κειμένου ξεθωριάζουν μεταξύ τους, έτσι ώστε να γίνουν κηλίδες λέξεων. Φροντίστε να ρωτήσετε τον έμπειρο καλλιτέχνη τατουάζ σας τι προτείνουν.
  • Από την άλλη πλευρά, τα μεγάλα τατουάζ σε μεγάλα ορατά κομμάτια δέρματος μπορούν να κατακλύσουν το σώμα ενός ατόμου. Όπως το να φοράς ένα υπερμεγέθη αξεσουάρ, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις μικρότερη.

Η οπτική αναπαράσταση του εαυτού σας είναι αυτό που συχνά κατευθύνει την εξωτερική αντίληψη. Οι πρώτες εντυπώσεις συχνά υπαγορεύουν τις ακόλουθες αλληλεπιδράσεις. Βεβαιωθείτε ότι θέλετε να σχετίζεται με την ταυτότητά σας πριν δεσμευτείτε σε ένα μεγάλο κομμάτι. Μη διστάσετε να ζητήσετε από τον καλλιτέχνη να φορέσει το στένσιλ για μερικές ώρες. Αυτή είναι η μόνιμη τέχνη στο σώμα σας. Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη για το μέγεθος, το χρώμα και την τοποθέτηση ανά πάσα στιγμή.

Τοποθέτηση

Δεν είναι περίεργο να βρεις έναν τατουάζ υπάλληλο να κάθεται σε ένα γραφείο. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μέρη που προτιμούν να καλύπτεστε.

  • Για ολόσωμα μανίκια, μπορεί να είναι απαίτηση να φοράτε πάντα πουκάμισα με μακριά μανίκια. Αυτό μπορεί να μην ενοχλεί, αλλά ανάλογα με τη γεωγραφία σας, τα πουκάμισα με μακριά μανίκια στην ασφυκτική ζέστη του καλοκαιριού μπορούν να αρχίσουν να φορούν λεπτά.
  • Τα τατουάζ προσώπου και μερικά λαιμό εξακολουθούν να είναι ανοιχτές δηλώσεις ότι δεν επιθυμείτε απασχόληση. Δεν είναι σκόπιμο να τα τοποθετήσετε σε μια περιοχή του σώματος που είναι πιθανό να υποστεί αλλαγές.
  • Το στομάχι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τεντώνεται το οποίο μπορεί είτε να μην έχει κανένα αποτέλεσμα είτε να το θολώσει όταν πέσει το βάρος. Οι ραγάδες σίγουρα διακόπτουν το τατουάζ, καθιστώντας το ανώμαλο και άνισο.
  • Οποιοσδήποτε χώρος είναι ανοικτός σε συχνή έκθεση στον ήλιο, θα προκαλέσει επίσης το ξεθώριασμα πιο γρήγορα.

πράγματα-πιθανότατα-δεν θα συνειδητοποιήσετε-πότε-κάνετε-τατουάζ-για-το-σώμα σας-σχήμα

Φωτογραφία: Jessie Edwards

Εξω από το κουτί

Τα τατουάζ καταστήματα έχουν ανοίξει σε κάθε γωνιά και ο πειραματισμός οδήγησε σε νέα σχέδια. Οι ακουαρέλες, οι γραμμές και ο ρεαλισμός έχουν δημιουργήσει απίστευτα έργα, που αποδίδονται σε μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου. Ένα πραγματικά εμπνευσμένο σχέδιο θα σας επιτρέψει να παραβιάσετε όλους τους κανόνες.

Σχόλια

Saylor στις 20 Ιουνίου 2020:

'Τα τατουάζ προσώπου και μερικά λαιμό εξακολουθούν να είναι ανοιχτές δηλώσεις ότι δεν επιθυμείτε απασχόληση.' – επικριτικός!

kylie στις 22 Μαΐου 2017:

Εγώ'Θέλω να κάνω ένα τατουάζ στον καρπό και αναρωτιέμαι τι μέγεθος ή πού να το τοποθετήσω στον καρπό μου αφού ο καρπός μου είναι μικρός και ανησυχώ για την τοποθέτησή του.

επιτυχία στις 25 Μαΐου 2015:

Πρέπει να μάθω πώς να κάνω τατουάζ