Ο Τομ είναι διαδικτυακός συγγραφέας για πάνω από επτά χρόνια. Είναι ερωτευμένος με όλα όσα σχετίζονται με καουμπόηδες, ροντέο και δυτική ιστορία.

CC BY 2.0

CC BY 2.0

Κέβιν Ζόλμαν

Τα τατουάζ καουμπόι γίνονται όλο και περισσότερο μέρος του δυτικού πολιτισμού. Σχεδιάζονται με πολλούς τρόπους σύμφωνα με το τι θέλει να απεικονίσει ένα συγκεκριμένο άτομο.

Μία από τις πιο δημοφιλείς είναι η εικόνα ενός καουμπόι που ιππεύει άλογο ή ταύρο, αν και υπάρχουν μερικές που αγκαλιάζουν το παραδοσιακό καπέλο και μπότες.

Υπάρχουν εκείνα που απεικονίζουν μια πλήρη εικόνα ενός καουμπόι, ενώ άλλα δείχνουν μια σκηνή που περιλαμβάνει συναφή στοιχεία της άγριας δύσης, και μερικά είναι απλά πορτρέτα.

Φυσικά, όπως και οι περισσότερες τέχνες, υπάρχουν κάποιες που εκφράζουν μία'Η αγάπη για έναν άλλο, όπως ένας μπαμπάς ή ένας χαμένος αγαπημένος που μπορεί είτε να ήταν καουμπόι είτε να ζούσε αυτόν τον τρόπο ζωής.

Όσον αφορά τις λέξεις ή τα μηνύματα σε αυτόν τον τύπο τατουάζ, η φράση "καουμπόη επάνω" είναι μακράν το πιο δημοφιλές.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, τα τατουάζ είναι μέρος της κουλμποϊκής κουλτούρας, και υπάρχουν αρκετοί ψύχραιμοι'Θα κοιτάξουμε για να δούμε πού έχει φτάσει η τέχνη.

Πορτρέτο καουμπόη

Πορτρέτο καουμπόη

db18

Πορτρέτο τατουάζ καουμπόη

Εμείς'Θα ξεκινήσουμε την ματιά μας στα καουμπόικ τατουάζ με ένα πορτρέτο. Δεν υπήρχε't Περαιτέρω πληροφορίες για το ποιος ή τι αντιπροσώπευε αυτό το πορτρέτο, αλλά φαίνεται οικείο, αν και αυτό μπορεί να είναι απλώς σύμπτωση.

Είτε πρόκειται για γνωστό καουμπόι είτε για Χόλιγουντ, είναι'είναι ένα πολύ ωραίο σχέδιο, με τη σκιά να χρησιμοποιείται λαμπρά για να δημιουργήσει την εσοχή στο καπέλο, τις πτυχώσεις στο μέτωπο και τις ρυτίδες στο μαντήλι γύρω από το λαιμό.

Άλλα πράγματα που μου αρέσουν πολύ είναι τα κομμάτια μαλλιών που κρέμονται από το εσωτερικό του καπέλου, που υποδηλώνουν μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, μαζί με το σκιερό, θολωμένο μούσι, που δείχνει ότι είναι τόσο απασχολημένος που τελικά θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο για να ξυριστεί. Υπέροχη εικόνα.

Τατουάζ Cowboy Arm

Τατουάζ Cowboy Arm

gactv

Ronnie Dunn'μικρό 'Καουμπόη' Τατουάζ στο μπράτσο του

Αν θέλετε απλώς να σας δηλώσω'εκ νέου ένας καουμπόι, εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού, με αυτό "καουμπόη" τατουάζ στο αντιβράχιο του Ronnie Dunn.

Για τους λίγους που ίσως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Ronnie Dunn, αυτός'Το μισό του τραγουδιστικού δίδυμου Μπρουκς & Dunn, και ένας από τους πιο επιτυχημένους διασκεδαστές της χώρας στην ιστορία.

Το ίδιο το τατουάζ είναι πολύ απλό, με βασικές γραμματοσειρές και ωραίο, σκούρο χρώμα. Για αυτό που είναι, είναι πολύ καλό.

Cowboy Up Tattoo

Cowboy Up Tattoo

ratemyink

Καουμπόι στο Bucking Bronco

Οι επόμενοι έχουν καουμπόη ιππασία ταύρους ή άλογα'Είναι η εικόνα που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους όταν σκέφτονται καουμπόι, παρόλο που υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή και τον τρόπο ζωής.

Σε αυτό το πρώτο παράδειγμα, έχουμε το τατουάζ με τον όρο "καουμπόη επάνω" σε αυτό, που βρίσκεται κοντά στον πυθμένα. Η βιτρίνα είναι ο καουμπόι που ιππεύει το μπρόνκο, με το καπέλο του να ανεβαίνει από το κεφάλι του καθώς το άλογο προσπαθεί να τον πετάξει.

Ο σχεδιασμός φόντου που περιβάλλει τη σκηνή είναι καλός.

Τατουάζ Bull Rider

Τατουάζ Bull Rider

2 σχεδιασμοί δερματοστιξιών

Ιππασία σε ταύρο

Με αυτό το επόμενο τατουάζ ενός καουμπόι που οδηγεί έναν ταύρο, η απόφαση να το δείξω από μπροστά και όχι από το πλάι, ήταν υπέροχη, καθώς παίρνεις την αίσθηση της δύναμης του ταύρου καθώς παλεύει με τον αναβάτη του.

Ο ταύρος έχει πολύ καλή αναλογία και ο καουμπόι φαίνεται υπέροχος με το χέρι απλωμένο σε μια προσπάθεια να μείνει στο τεράστιο πλάσμα.

Εγώ'Δεν είμαι συνήθως μεγάλος λάτρης του φωτεινού χρώματος στα σχέδια τατουάζ, αλλά αυτό λειτουργεί εντάξει με τον καουμπόι να ξεχωρίζει σε κόκκινο, μπλε και πράσινο χρώμα και ο ταύρος σχεδόν να χρησιμοποιείται ως σκοτεινός καμβάς πίσω του.

Τατουάζ Rodeo Clown

Τατουάζ Rodeo Clown

τατουάζ

Ένα αστείο παράδειγμα Rodeo

Με την πρώτη ματιά δεν το έκανα'δεν κάνω αυτό το τατουάζ, αλλά το πιστεύω'Θα έπρεπε να είναι λίγο χιουμοριστικό, να διασκεδάζει σε ένα rodeo wannabee.

Όταν το είδα για πρώτη φορά, φάνηκε ότι ήταν ένας καουμπόι που ασκούσε ειλικρινά το ροντέο, αλλά όταν κοιτάζεις το κασκόλ στο πρόσωπό του και το χέρι του κουνάει σαν να'είναι σε πραγματικό άλογο ή ταύρο, το βλέπετε'πιθανότατα είναι μια πλαστογραφία. Όπως και να έχει, νομίζω'είναι ξεκαρδιστικό.

Τούτου λεχθέντος, η ποιότητα του έργου τέχνης του τατουάζ είναι πραγματικά καλή. Το αντικείμενο άσκησης και τα πόδια του αναβάτη φαίνονται φανταστικά και με το πρόσωπο καλυμμένο, μαζί με το πιο ανοιχτόχρωμο χρώμα της κορυφής του, δίνει την εντύπωση ότι υπάρχει σκόνη που ανασηκώνεται έτσι'είναι πιο δύσκολο να δεις αυτό το μέρος του σώματός του.

Αυτό φαίνεται να είναι μέρος του χιούμορ του σχεδιασμού.

cowboytattoodesigns

flickr.jamesspencerbriggs

Ένα τατουάζ σερίφη

Εδώ έχουμε ένα υπέροχο τατουάζ ενός σερίφη που είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει το όπλο του σε ένα desperado. Η λεπτομέρεια είναι φοβερή και η χρήση σκιάς και σκοτεινών γραμμών προσθέτουν την εντύπωση ότι αυτός'δεν χαζεύω.

Η κυματιστή μπαντάνα κάνει να φαίνεται ότι ο άντρας πραγματικά κινείται, προσθέτοντας τον αντίκτυπο της εικόνας.

Αυτό που είναι αδύναμο στο σχέδιο τατουάζ είναι η τοποθέτηση. Οταν μπορείτε'δεν βλέπετε ολόκληρη τη σκηνή ενός τατουάζ όπου τοποθετείται στο σώμα, πάντα αφαιρεί κάτι από αυτό, όπως συμβαίνει εδώ με το να μην μπορείτε να δείτε το όπλο ή το αριστερό χέρι του σερίφη στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας όπως το κοιτάς.

Οτι'είναι ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι. Δηλαδή, μη λαμβάνοντας υπόψη πώς θα φαίνεται η εικόνα όταν τοποθετηθεί εκεί που τη θέλουν. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει λίγο μικρότερο και θα ταίριαζε εντάξει, αλλά προφανώς αυτό δεν είναι'τι ήθελε αυτός που έκανε το τατουάζ.

Εγώ'Δεν είμαι 100 τοις εκατό σίγουρος, αλλά αυτό μπορεί να είναι μια προσπάθεια να κάνει ένα τατουάζ του Γκάρι Κούπερ όταν έπαιξε τον κύριο ρόλο του στην ταινία High Noon.

Hank Williams Sr. and Jr.

Ενώ δεν έχω'Δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω μερικά από τα γνωστά πρόσωπα που περιλαμβάνονται στα παραπάνω τατουάζ χωρίς καμία αμφιβολία, τα δύο παρακάτω δεν είναι'είναι δύσκολο καθόλου δύσκολο να εντοπιστούν, όπως αυτοί're Hank Williams Sr. στην κορυφή και Hank Williams Jr. στο κάτω μέρος.

Και οι δύο είναι καλές απεικονίσεις των δύο ανδρών, αν και ο Hank Williams Sr. έχει σχεδόν μια άγρια ​​εμφάνιση στα μάτια του, το στόμα και το χαμόγελό του αποτυπώθηκαν φανταστικά, όπως και το καπέλο και τα αυτιά του.

Ο Hank Williams Jr. είναι επίσης φοβερός, με το εύκολα αναγνωρίσιμο καπέλο, τα ποτήρια και το πούρο του. Οι πραγματικοί θαυμαστές των διάσημων διασκεδαστών της χώρας μπορεί να σκεφτούν να πάρουν τα δύο μαζί. Θα ήταν πολύ ωραίο.

Καπέλο και μπότες γύρω από τον δείκτη τάφων

Αυτό το τελευταίο καουμπόικ τατουάζ τα συνοψίζει όλα, καθώς όλοι οι καουμπόηδες πρέπει να ακολουθήσουν την πορεία κάθε σάρκας και να εισέλθουν στον τελευταίο μας χώρο ανάπαυσης, ο οποίος συμβολίζεται όμορφα σε αυτό το τατουάζ με το καπέλο και τις μπότες του πεσμένου καουμπόι που περιβάλλει έναν δείκτη τάφου.

Παρόλο που το τατουάζ είναι απλό, το μήνυμά του, συμπεριλαμβανομένου "Ανάμεσα στις Ιτιές," είναι ισχυρό και φαίνεται αρκετά καλό. Θα είχα αφήσει τα φωτεινά χρώματα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ισχυρό τατουάζ καθώς σχετίζεται με το νόημα της ζωής.

Cowboy Grave Tattoo

Cowboy Grave Tattoo

southsidetattoo

Καουμπόη και δυτικά τατουάζ έννοιες

Η καουμπόικη και η δυτική ζωή κατακλύζεται από έννοιες και σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι διασκεδαστές, καθώς και εκείνων που μας διασκεδάζουν μέσω του ροντέο και άλλων μέσων. Όλα αυτά προσθέτουν μαζί για να αντιπροσωπεύουν ένα μέρος του τρόπου ζωής, μια ζωή που όλο και λιγότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πραγματικά ή με την οποία ταυτίζονται.

Τούτου λεχθέντος, ο καουμπόι παραμένει αναπόσπαστο μέρος των κοινωνιών σε όλο τον κόσμο, καθώς ο συνεχώς μεταβαλλόμενος ρόλος του εξακολουθεί να τραβάει τη λάμψη στα μάτια εκείνων που εκτιμούν και κατανοούν τη σημασία αυτού του μοναδικού λαού.