Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

Σχέδια τατουάζ με σπαθί ή στιλέτο

Το σπαθί είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά σύμβολα στον κόσμο. Τα σπαθιά υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια, σχεδόν όσο ο άνθρωπος. Alwaysταν πάντα πολύ δημοφιλείς ως τατουάζ, ειδικά σε ασιατικούς πολιτισμούς όπου τα ξίφη παίζουν ζωτικό ρόλο στην πολιτιστική ιστορία. Ταν ένα μακροχρόνιο σύμβολο πολεμιστών, ιπποτών, νίντζα ​​και σαμουράι.

Τα σπαθιά έρχονται σε μια ποικιλία διαφορετικών μεγεθών, σχημάτων και χρωμάτων, όπως και αυτά τα τατουάζ. Οι δυνατότητες σχεδιασμού είναι ατελείωτες. Εσείς και ο καλλιτέχνης τατουάζ σας θα πρέπει να είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο, ιδανικό για την προσωπικότητά σας.

Άλλα σύμβολα για χρήση σε αυτά τα τατουάζ

Το ξίφος συχνά συνοδεύεται από άλλα στοιχεία όπως φτερά, καρδιές και φλόγες.

 • Το τατουάζ με ξίφος και καρδιά απεικονίζει συχνά ένα σπαθί που διαπερνά την καρδιά. Αυτό είναι συνήθως μια αναπαράσταση μιας ραγισμένης καρδιάς, χαμένης αγάπης ή προδοσίας. Or το σπαθί μπορεί να είναι μελανωμένο μπροστά ή δίπλα στην καρδιά, αντιπροσωπεύοντας προστασία ή θάρρος της καρδιάς.
 • Ο σχεδιασμός με τα ξίφη και τα φτερά είναι επίσης πολύ δημοφιλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμβολίσει την ικανότητα να ξεπεράσετε τον κίνδυνο ή την προστασία από τον φύλακα άγγελο σας.
 • Οι φλόγες πάνω ή γύρω από τη λεπίδα συχνά αντιπροσωπεύουν τον Χριστιανισμό και την αγνότητα.

Έννοια τατουάζ Sword

Ορισμένες έννοιες εξαρτώνται από άλλα σύμβολα που απεικονίζονται με το σπαθί, αλλά εδώ είναι μερικές συσχετίσεις:

 • δικαιοσύνη
 • Δύναμη
 • Γενναιότητα
 • Θάρρος
 • Τιμή
 • Ανδρεία
 • Εξουσία
 • Η γνώση
 • Αρχοντιά
 • Κίνδυνος
 • Ελευθερία
 • Ελευθερία

Θυμηθείτε, στο τέλος, το τατουάζ με ξίφος συμβολίζει αυτό που θέλετε. Η έννοια εξαρτάται επίσης από το τι χρησιμοποιείτε για να διακοσμήσετε το τατουάζ με σπαθί, όπως κοσμήματα, λουλούδια, κορδέλες ή λέξεις.

 • Το σπαθί θεωρείται στρατιωτικό έμβλημα. Συνήθως βρίσκετε τατουάζ ξίφους που απεικονίζονται για να αντιπροσωπεύουν τη γενναιότητα και το θάρρος στη μάχη μεταξύ των στρατιωτών.
 • Μπορεί επίσης να συνδεθεί με τον Χριστιανισμό. Μερικοί μάλιστα θεωρούν το σπαθί σύμβολο του Χριστού, και τα δίδυμα ξίφη είναι συχνά μελανωμένα ως σταυρωτά.
 • Εσείς'Θα τα δείτε επίσης με φίδια και δράκους που τυλίγονται γύρω από τη λεπίδα. Και τα δύο αυτά πλάσματα μπορούν να αντιπροσωπεύουν προστασία και επίσης δίνει στο σπαθί μια άγρια ​​εμφάνιση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει όλα τα σχέδια που μπορείτε πριν κάνετε μελάνι!

Σχόλια

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 02 Μαρτίου 2012:

*Kevin, ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να περάσετε και να σχολιάσετε. Υπάρχει πολύς συμβολισμός πίσω από τα τατουάζ. Ελπίζω να το απολαύσατε. Να προσέχεις.

*Shaun, ευχαριστώ που ήρθες. Ευχαριστώ που έδειξες την εκτίμησή σου φίλε. Τα λέμε σύντομα.

*ΑΕ, πάντα υπέροχο που ήρθατε. Χαίρομαι που η ιστορία σας ενδιαφέρει πάντα. Η υποστήριξή σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Τα λέμε αγαπητέ.

*Μπεθ, ευχαριστώ για τον χρόνο και το σχόλιό σας. Αυτή είναι καλή ιδέα. Τα περισσότερα τατουάζ ξίφους είναι στραμμένα προς τα κάτω. Μπορώ να δω πώς θα αναφερόταν κάποιος στις προσωπικές σας πεποιθήσεις.

*Kash, ευχαριστώ και πάλι που αφιερώσατε χρόνο για να δείτε αυτό το άρθρο. Χαίρομαι που σας άρεσε. Να προσέχεις.

*Φρανκ, πάντα χαρά φίλε και πολλά ευχαριστώ. Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους, κάνει ένα υπέροχο τατουάζ. Εκτιμήστε τα πάντα και τα λέμε σύντομα.

*Alocsin, πάντα καλό να έχεις την άποψή σου φίλε μου. Προσωπικά, γύρω από το WV, δεν έχω δει ποτέ τατουάζ με ξίφος. Τα γεμάτα μπατζάκια πάντως φαίνονται καλά.

*Τσιγγάνα, η απόλαυση είναι δική μου αγαπητέ φίλε. Μου αρέσει γιατί είναι ένα τατουάζ με το οποίο μπορείς να είσαι δημιουργικός, βάλε το δικό σου προσωπικό γύρισμα.

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona, Φλόριντα στις 02 Μαρτίου 2012:

Vηφίστηκε και φοβερό. Κάτι συναρπαστικό βλέποντας όλα αυτά τα αιχμηρά τατουάζ ξίφους.

Aurelio Locsin από το Orange County, CA στις 01 Μαρτίου 2012:

Σίγουρα ένας από τους πιο συνηθισμένους κόμβους Ι'το έχω δει, αλλά δεν το έχω συναντήσει ποτέ στην πλάτη. Vηφίζοντας αυτό Up and Beautiful.

Φρανκ Ατανάσιο από τη Shelton στις 01 Μαρτίου 2012:

ναι .. αυτό είναι ή θα κάνει για ένα καλό τατουάζ τον αρθρογράφο και πάλι υπέροχο 🙂

Τόμας Σίλβια από τη Μασαχουσέτη στις 01 Μαρτίου 2012:

Γεια σου φίλε μου, υπέροχο ενδιαφέρον κόμβο με πολύ όμορφες εικόνες.

Vηφίστε !!!

Μπεθ Πέρι από Tennesee στις 01 Μαρτίου 2012:

Μερικά πολύ ωραία τατουάζ. Αν ήθελα ποτέ να πάρω ένα σπαθί 'επίσης αυτό'πρέπει να είναι με τη λεπίδα στραμμένη προς τα πάνω, ως εκπρόσωπος του θεού, Tyr.

Ευχαριστώ που το μοιράστηκες!

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 01 Μαρτίου 2012:

Αυτά είναι φοβερά..Η ιστορία είναι επίσης μεγάλη .. otedηφίστηκε ψηλά και μακριά..

Shaun75 από Edison στις 01 Μαρτίου 2012:

Σας εκτιμώ για την ιστορία του διαφορετικού σπαθιού που εξερευνάτε στον κόμβό σας … ψηφίστηκε και ήταν ενδιαφέρον … 🙂

kevins blog52 από τη νότια Ιντιάνα στις 29 Φεβρουαρίου 2012:

Wasταν ένας πολύ ενδιαφέρων κόμβος, δεν το έκανα'δεν συνειδητοποιούν όλα τα διαφορετικά σχέδια ξίφους και τις έννοιες πίσω τους. Iήφισα και ενδιαφέρουσα