Λατρεύω τα τατουάζ και γράφω για το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια.

Φανταστικό τατουάζ Phoenix

Το τατουάζ του Φοίνικα είναι ένα από τα πιο φανταστικά για να δουλέψεις. Είτε το κάνετε με σκούρο μελάνι, έντονα χρώματα, ή σε ορισμένες περιπτώσεις το συνδυασμό και των δύο, εσείς'πραγματικά έχω έναν φτωχό καλλιτέχνη τατουάζ για να το χαλάσει, καθώς το σώμα και οι γραμμές που μπορείτε να δημιουργήσετε με ένα τατουάζ Φοίνιξ είναι ατελείωτες. Φαίνονται καλά είτε είναι'είναι μικρό, μεσαίο ή μεγάλο σε μέγεθος.

Πιθανώς περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τατουάζ με εξαίρεση τον σταυρό, ο φοίνικας είναι έγκυος στο νόημα. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι το φλογερό πουλί είναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει την αναγέννηση, αυτό'είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστα κάποια από τα άλλα συμβολικά του, τα οποία εμείς'θα μπω λίγο αργότερα.

Εκεί που μπαίνει η φωτιά με τον Φοίνικα αναφέρεται σε αρχαίους πολιτισμούς που θεωρούν τον ήλιο φλεγόμενο στο τέλος της ημέρας και αναδύεται ή ανατέλλει την επόμενη.

Ορισμένοι ισχυρίζονται επίσης ότι μερικοί από τους πρώτους Χριστιανούς θεώρησαν τον Φοίνικα ως σύμβολο της ανάστασης του Χριστού και ως αποτέλεσμα της δικής τους επακόλουθης αναγέννησης. που αντιπροσωπεύει την αναγέννηση και την έναρξη ενός νέου τρόπου ζωής.

Ενώ αυτό'είναι δυνατόν, είναι'Είναι αμφίβολο ότι ήταν μέρος της μεγαλύτερης χριστιανικής κοινότητας, η οποία ήταν αρκετά αυστηρά προσκολλημένη στον Χριστό ως την ανάσταση.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει't εννοείται ότι κάποιοι δεν το έκαναν't, όπως περίπου στις αρχές του τέταρτου αιώνα, κάθε είδους μίγμα με ειδωλολατρία προστέθηκε στην εκκλησία, και έτσι σίγουρα θα μπορούσε να ήταν δυνατό εκείνη την εποχή.

Μερικοί εβραϊκοί μύθοι έχουν προσθέσει τη μυστικότητα του φοίνικα, καθώς μιλούν για τον φοίνικα ως το μόνο ζωντανό πλάσμα που δεν έφυγε ποτέ από τον κήπο της Εδέμ και δεν έλαβε ποτέ τον απαγορευμένο καρπό του δέντρου της γνώσης του καλού και του κακού. έτσι η μακροζωία του.

Ακόμη και μερικές αρχαίες αυτοκρατορίες θα έπαιρναν τον Φοίνικα ως αναπαράσταση της αυτοκρατορίας που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φωτογραφία του Amazing Tattoo Phoenix Design on Woman's Πλευρά

Καταπληκτική φωτογραφία τατουάζ Phoenix σχεδίασης στην πλευρά της γυναίκας

Καταπληκτική φωτογραφία τατουάζ Phoenix σχεδίασης στη γυναίκα's Πλευρά

Κινέζικο Phoenix τατουάζ έννοια

Με τους Κινέζους, ο φοίνικας ήταν πολύ σημαντικός, με μόνο τον δράκο να κατέχει μια πιο σημαντική θέση στον πολιτισμό τους. Μόνο η Κινέζα αυτοκράτειρα είχε την άδεια να φορέσει το φοίνικα ως σύμβολο, το οποίο αντιπροσώπευε την ένωση του γιν και του γιανγκ, συμβολίζοντας την αρετή και τη χάρη.

Ιαπωνία Phoenix τατουάζ έννοια

Ο Φοίνικας είναι επίσης σημαντικός για τους Ιάπωνες και είναι ένα σημαντικό σύμβολο τους, που περιλαμβάνεται στον ήλιο.

Στους Ιάπωνες αρέσει να πλέκουν τον φοίνικα με τον δράκο, όπως μπορείτε να δείτε σε πολλά τατουάζ τους. Αυτό συμβολίζει επίσης το γιν και το γιανγκ για τους Ιάπωνες, αναμειγνύοντας τις υψηλότερες ιδιότητες του αρσενικού και του θηλυκού μαζί.

Dark Inked Phoenix Tattoo Half μανίκι

Dark Inked Phoenix Tattoo Half μανίκι

Dark Inked Phoenix Tattoo Half μανίκι

Phoenix Σημασία ως τατουάζ: Η φωτιά

Θεωρώ ενδιαφέρον ότι ως τατουάζ, ο σχεδιασμός του Φοίνικα έχει προσελκύσει μια πιο θηλυκή σχέση, αν και το θεωρώ ισχυρή αναπαράσταση και των δύο φύλων, καθώς οι ασιατικοί πολιτισμοί το έχουν υιοθετήσει με αυτή την έννοια.

Φαίνεται όμως ότι βρίσκεις πολύ περισσότερες γυναίκες που αγκαλιάζουν τον Φοίνικα παρά άντρες.

Όπως σε κάθε φωτιά, εκεί'Είναι η αίσθηση του εξαγνισμού που προέρχεται από τη θερμότητα της φωτιάς, όπως αναπαριστάται περνώντας δύσκολες στιγμές που σε δοκιμάζουν ως φωτιά και σε μεταμορφώνουν σε νέο άτομο, αν μπορείς να επιβιώσεις εκείνους τους χρόνους εξαγνισμού. Οτι'είναι η πλευρά της φλόγας και της φωτιάς της.

Τατουάζ Phoenix στη γυναίκα's Επιστροφή

Υπέροχο τατουάζ Phoenix στην πλάτη της γυναίκας

Μεγάλο τατουάζ Phoenix στη γυναίκα's Επιστροφή

Η έννοια του ίδιου του Φοίνικα

Για τον ίδιο τον Φοίνικα, στον κόσμο του τατουάζ, συνδέεται περισσότερο με την αναπαράσταση μιας σειράς καλών ιδιοτήτων σε ένα άτομο, όπως ευγένεια, καθήκον και αξιοπιστία, μεταξύ άλλων.

Αυτό φαίνεται να σημαίνει ότι εκείνοι που βγαίνουν από τη φωτιά και τη στάχτη καταλήγουν σε αξιοθαύμαστες ιδιότητες που αντιπροσωπεύουν το να είσαι νέος άνθρωπος.

Γεια σου, σου είπα ότι είχε πολύ νόημα το τατουάζ Φοίνιξ. Αλλά ας'Ας το παραδεχτούμε, στο τέλος, απλά φαίνονται καλά και θα στοιχημάτιζα'είναι ο λόγος, περισσότεροι από τους περισσότερους άλλους, οι άνθρωποι τα καταλαβαίνουν.

Στις ασιατικές χώρες αυτό θα ήταν διαφορετικό, αλλά στη Δύση το πιστεύω'είναι η περίπτωση.

Σχόλια

Κ. Ανώνυμε στις 11 Νοεμβρίου 2017:

Πρώτον, θα ήθελα να πω ένα πολύ καλό άρθρο. Πολύ ενημερωτικό και μπράβο.

Δεύτερον, είμαι στη διαδικασία να κάνω ένα τατουάζ Φοίνιξ. Η συμβολογία πίσω από αυτό έχει πολλές έννοιες. Αλλά η σύντομη έκδοση είναι μια νέα ζωή. Όπως εγώ'έχω περάσει από πολλούς αγώνες ζωής. Καθώς και να πάω μαζί με τον Ιάπωνα δράκο μου.

Τρίτον, @master of sparks. Εάν μια γυναίκα που έχει τατουάζ με φοίνικα είναι προειδοποιητικό σημάδι για εσάς. Τότε, σε λυπάμαι. Επειδή τα περισσότερα από "φθαρμένα αγαθά" υφηγητής'δεν έχει προειδοποιητικά σήματα. Στην πραγματικότητα κέρδισες'δεν συνειδητοποιούν ότι είναι μέχρι μετά από εσάς'τους παντρεύτηκα. (Αυτό ισχύει τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες) Τούτου λεχθέντος, θα ήθελα επίσης να επισημάνω. Ότι ξέρω ότι το έγραψες πριν από 7 χρόνια. Και ελπίζω ότι εκείνη την εποχή εσύ'μεγάλωσες και άνοιξες το μυαλό σου.

Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μοιράστηκαν τους λόγους τους για να κάνουν ένα τατουάζ με φοίνικα. Το'Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι όλοι περνάμε αγώνες ζωής. Και ότι εμείς ως άνθρωποι είμαστε σαν τον Φοίνικα και είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε και να σηκωθούμε από τις στάχτες.

Τοντ Αρνολντ στις 03 Οκτωβρίου 2014:

[email protected]

μι στις 27 Μαρτίου 2013:

Γεια !!! Αυτή η πρώτη εικόνα (το κομμάτι πλευρών) είναι δική μου! Ο καλλιτέχνης ήταν ο Paul Booth & πονούσε σαν κόλαση. Μα εγώ'έχω σχεδόν πεθάνει μερικές φορές (κυριολεκτικά πινέλα με κίνδυνο & μόλις ξέφυγε αιμορραγώντας μέχρι θανάτου μετά από ατύχημα) & Συνεχίζω να κλωτσάω'. Μάντεψε την ώρα μου'δεν έχει ανέβει ακόμα Ευχαριστώ για την προβολή του!

Κάποιος στις 11 Σεπτεμβρίου 2012:

Δάσκαλος των σπινθήρων. Μάλλον προς το καλύτερο κρατάτε τον κλειστό μυαλό σας μακριά από τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εκφραστούν.

Παίρνω ένα φοίνικα για να αντιπροσωπεύσω την κόλαση που έχω περάσει εγώ και η οικογένειά μου. Είμαι 27 ετών και έχω δύο όμορφες κόρες. Αλλά αυτή τη φορά πέρυσι ήταν 37 εβδομάδων έγκυος στο κοριτσάκι μας, ενώ το δίχρονο παιδί μας εγχύθηκε με θανατηφόρα χημικά (γνωστά και ως χημειοθεραπεία) για να της σώσει τη ζωή. Άντεξε επίσης ακτινοβολίες αξίας μηνών στο πρόσωπό της, αφήνοντάς την καμένη, για να σώσει τη ζωή της..

Δεν μπορώ να σκεφτώ μια καλύτερη εικόνα για να αναπαραστήσω όλα τα χάλια που έχει περάσει η κόρη μου και η οικογένειά μου.

MJ στις 31 Αυγούστου 2012:

Σύντομα θα κάνω το τατουάζ μου Phoenix. Έκανα μεταμόσχευση νεφρού το 2010 και ο σύζυγός μου ήταν ο δωρητής μου. Στη συνέχεια, διαπιστώνω ότι με απάτησε με έναν συνεργάτη μετά από 17 χρόνια γάμου και 4 παιδιά. Πόνεσε πολύ αλλά εγώ'μαθαίνω να προσαρμόζομαι στη ζωή χωρίς αυτόν. Αυτό το tat θα συμβολίσει τη νέα μου ζωή, όχι μόνο το νεφρό αλλά θα ξεκινήσει εντελώς τη ζωή μου ξανά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα του είμαι πάντα ευγνώμων που μου έσωσε τη ζωή και μου έδωσε το νεφρό του. Και εγώ θα σηκωθώ από τις στάχτες και θα ξαναγεννηθώ όπως ο Φοίνικας.

Λίζα στις 15 Αυγούστου 2012:

Κάποιος ξέρει από πού έκανε αυτή την ασιατική γκόμενα το Phoenix?

Λουλούδι στις 17 Μαρτίου 2012:

Είμαι 65 ετών και πρόσφατα τοποθετήθηκε ένα όμορφο τατουάζ Phoenix στο πίσω δεξί μου πόδι. Για μένα τα νοήματα είναι ατελείωτα, μετά από μακρά, δύσκολα 65 χρόνια, αντιπροσωπεύει την επιβίωσή μου και μια νέα αρχή. Το Phoenix αντιπροσωπεύει πολλά νέα ξεκινήματα, ανεξάρτητα από τον πόνο που έχουμε στη ζωή μας. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα τόσο τεράστιο συναισθηματικό πόνο μετά από έναν χρόνο χωρισμού με τον σύντροφό μου. Είχα πολλά στη ζωή μου, αλλά αυτό έχει πληγώσει συναισθηματικά το χειρότερο. Όταν εντόπισα το Phoenix tat (σκεφτόμουν εδώ και καιρό για ένα δεύτερο tat) συνειδητοποίησα ότι ήταν εκεί για κάποιο λόγο, για να ξεπεράσω τον πόνο και να ξεφύγω από τη συναισθηματική αναταραχή, να αποκτήσω δύναμη και να συνεχίσω να ζω μια ζωή με νόημα. Το Είμαι γιαγιά και πιστεύω ότι μέχρι σήμερα αυτό το tat είναι το πιο σημαντικό σύμβολο που είχα ποτέ. Νιώθω αναγεννημένος.

Phil στις 08 Μαρτίου 2012:

Υποσυνείδητα, επέλεξα αυτό το τατουάζ γιατί μου άρεσε αν και. Πρέπει να πω αν και είχε νόημα όταν το κοίταξα πραγματικά και αισθάνομαι ότι'ξαναγεννιέμαι καθώς αλλάζω τρόπο.

Blood_Merchant στις 02 Μαρτίου 2012:

Εγώ δεν'Δεν αντιπαθώ μισούς ανθρώπους όπως ο Master Of Sparks, ένα τόσο κλειστό μυαλό. Το Phoenix είναι ένα από τα πιο σημαντικά σχέδια που γνωρίζω και μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα για πολλά άτομα. Για εκείνο το κορίτσι για παράδειγμα: θα μπορούσε να σημαίνει ότι είχε κάποιους αγώνες στο παρελθόν της, αλλά τώρα τους έχει ξεπεράσει και έτσι πήρε το τατουάζ για να συμβολίσει αυτό.

Λατρεύω το Phoenix και σκοπεύω να κάνω ένα τατουάζ. Το τατουάζ του Φοίνικα θα έχει τόσο πολύ νόημα για μένα, όπως: με κάνει να νιώθω δυνατή, όμορφη και κάθε φορά που το κοιτάζω στον καθρέφτη, θα βλέπω πόσο δυνατός είμαι, όπως και ο φαινίξ, κι εγώ θα ανέβω από η στάχτη.

Master Of Sparks, σας προτείνω να μάθετε κάποιους τρόπους, να μεγαλώσετε και να καταλάβετε ότι δεν είναι όλοι τόσο κλειστοί και τόσο αξιολύπητοι όσο εσείς.

Μεγάλη αγάπη σε όλους τους άλλους 🙂

ολοκαίνουρια μέρα στις 07 Φεβρουαρίου 2012:

Μόλις έκανα ένα τατουάζ phoenix την περασμένη εβδομάδα. Το'Είναι ίσως το μόνο τατουάζ Ι'θα πάρω ποτέ. Το αγαπώ. Το'είναι γεμάτο νόημα και με κάνει να νιώθω όμορφη και δυνατή. Για εμάς που έχουμε νιώσει τις φλόγες και έπρεπε να σηκωθούμε, δεν υπάρχει ντροπή. Το είχε ο φοίνικας μου'Το κεφάλι ψηλά, τα φτερά έξω, έτοιμα να πετάξουν – όπως κι εγώ.

Ο Τζέιμι στις 26 Ιανουαρίου 2012:

Ο Φοίνικας είναι κατά τη γνώμη μου το απόλυτο τατουάζ, τα φτερά συμβολίζουν την ικανότητα να ανοίγετε τα φτερά σας και να πετάτε. Και όλοι γνωρίζουμε το ρητό, "Εγώ'Δεν θα μπω στον παράδεισο χωρίς ένα ζευγάρι φτερά". Η φωτιά που αντιπροσωπεύει μια αιώνια φλόγα. Το γεγονός ότι είναι πουλί συμβολίζει ένα ελεύθερο πνεύμα, Γιατί όλοι πιστεύουμε ότι τα Πουλιά είναι ελεύθερα να πάνε όπου θέλουν. Και αν δεν ήταν'Αρκετά καλό το γεγονός ότι ο ίδιος ο Φοίνικας είναι γνωστός ως σύμβολο της αναγέννησης, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι κάνατε ένα λάθος ή ακόμα και απλώς θέλετε να ξεφύγετε από τον πόνο της τρέχουσας ζωής σας, δείχνει και χρειάζεται κουράγιο. Για να σε παραδεχτώ'κάνατε ένα λάθος, μάθετε από αυτό και προχωρήστε. Or να ξεφύγεις από πράγματα που σε φέρνουν κάτω. Το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου, Και με τα λόγια ενός πραγματικά εμπνευσμένου ανθρώπου, το κουράγιο είναι μια αρετή από την οποία εξαρτώνται όλοι οι άλλοι – Winston Churchill.

Εγώ'Θα κάνω ένα τατουάζ Phoenix γιατί όχι μόνο φαίνονται καταπληκτικά, αλλά έχει πολύ νόημα πίσω του. Θα έπαιρνα μερικές παλιές λέξεις για να με ενθαρρύνει να προχωρήσω, αλλά οι λέξεις είναι λέξεις. δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν τα εφαρμόσετε πραγματικά, επειδή οι ενέργειες μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις. Και μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, και δεν το κάνω'δεν θέλω να μου κάνουν τατουάζ χίλιες λέξεις.

Χ

Καθημερινή υπενθύμιση στις 17 Ιανουαρίου 2012:

Είμαι 21 ετών άντρας και η ζωή μου ήταν κόλαση. Εγώ'Έχω δει τη μητέρα μου να χτυπά τον πατέρα μου που ρίχτηκε στη φυλακή ναρκωτικά και το αλκοόλ καταστρέφει ζωές γύρω μου και εγώ'πέρασα απόπειρες αυτοκτονίας. Πρόσφατα ο πρώην μου και εγώ χωρίσαμε μετά από 5 χρόνια και εγώ'έχω χάσει κάθε ελπίδα στη ζωή.

Την άλλη μέρα μιλούσα με τη μαμά μου όταν αποφάσισα ότι το δεξί μου χέρι θα είναι αφιερωμένο στην οικογένειά μου. Εγώ'έχω κάνει ήδη 2 τατουάζ στο χέρι μου για τον εαυτό μου, αλλά το πρώτο για την οικογένειά μου θα είναι δικό της. Της είπα να διαλέξει οτιδήποτε και εγώ'θα την πάρω. Είπε ότι η φαιόνια είναι το πνευματικό της όνομα. Το σκέφτηκα και το νόημα και έχουμε περάσει και οι δύο μια δύσκολη ζωή.

Για μένα πρόκειται για μια νέα ζωή. Η πτώση του συναισθήματος και της ελπίδας. Στη συνέχεια, η άνοδος της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας που πέρασα ήρθε ο πόνος και ο αγώνας στη ζωή.

3 αγάπη της ζωής μου στις 11 Ιανουαρίου 2012:

Αφού πέρασα ένα άσχημο και ακριβό διαζύγιο (πάνω από $ 200)'αποφάσισα να κάνω ένα τατουάζ Phoenix..το νόημά μου..πέζησα και εκεί'είμαι καινούργιος εγώ !!! Έμεινα στο σπίτι μαμά για 13 χρόνια … σύντομα θα γίνω πρώην .. διαζύγιο σχεδόν τελικό .. με έβαλε στην κόλαση και επέστρεψα !! Εμείς'όλα έχουν περάσει από πράγματα στη ζωή .. ούτε ένα άτομο δεν αποκλείεται !! Και τα υλιστικά πράγματα δεν σημαίνουν ΤΙΠΟΤΑ..Ι'τα ειχα !! ΕΣΥ είσαι αυτό που έχει σημασία!!

Νταν στις 07 Ιανουαρίου 2012:

Πολύ εμπνευσμένες ιστορίες που έχετε όλοι. Κάποτε αργότερα φέτος, όταν θα φύγω για κολέγιο, ή κάποια άλλη φορά, εγώ'σχεδιάζω να κάνω ένα τατουάζ Φοίνιξ. Λόγω μερικών από τα πράγματα που σημαίνει, νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό τατουάζ για μένα, σε αντίθεση με πολλά άλλα εκεί έξω. Οι κύριοι λόγοι Ι'Αποφασίζοντας για το συγκεκριμένο τατουάζ είναι ότι υπήρξαν κάποιες στιγμές στη ζωή μου όπου είχα δυσκολίες (δηλαδή, να με εκφοβίσουν από άλλους και μερικές φορές να δυσκολευτώ "βγαίνοντας"), και μόνο και μόνο επειδή φαίνονται υπέροχα. Εγώ'σχεδιάζω να πάρω ένα μικροσκοπικό στο πάνω μέρος του αριστερού μου χεριού επειδή οι γονείς μου δεν είναι'δεν μου αρέσουν πολύ τα τατουάζ και μην δίνεις'δεν θέλω να τα πάρω όλα "μελανωμένο", και αυτό θα μπορεί να καλυφθεί εύκολα. Επιπλέον, αν τους πω όλους τους συμβολισμούς που περιέχει αυτό το τατουάζ, τότε ίσως κάποια μέρα θα είναι εντάξει με αυτό. Ακολουθεί μια διεύθυνση URL για μια εικόνα του συγκεκριμένου σχεδίου Ι'σκέφτομαι να πάρω: http://www.flickr.com/photos/johnrhopkins/27022984…

Χέλγκα στις 07 Ιανουαρίου 2012:

Είμαι 22 ετών κορίτσι και σχεδιάζω να κάνω ένα τατουάζ και γράφω με φοίνικα "επέλεξα να ζήσω". Πάλεψα με μια διατροφική διαταραχή και αυτοτραυματισμό από τα 10 μου, μου είπαν τόσες φορές ότι αυτοκτόνησα αλλά δεν το έκανα'δεν με νοιάζει, αλλά τελικά επέλεξα να ζήσω και ο Φοίνικας θα αντιπροσωπεύει μια νέα ζωή

Αριστερός γάντζος στις 04 Ιανουαρίου 2012:

Τελικά αποφάσισα ότι είμαι έτοιμος για ένα τατουάζ Phoenix. Έχω περάσει μια δεκαετία απώλειας (υγεία, καριέρα, γάμος, ταξίδια, έξοδα για φαγητό …) ΑΛΛΑ έχω φτάσει σε ένα νέο επίπεδο διαφώτισης και ξέρω ότι μπορώ να νικηθώ μόνο αν αφήσω τον εαυτό μου να νικηθεί. ΕΙΜΑΙ ζωντανός, ΕΙΜΑΙ δυνατός (ψυχικά και πνευματικά) ΕΙΜΑΙ επιζών, ΕΓΩ αναγεννήθηκα από τις φωτιές που έκαψαν ό, τι ήταν δικό μου

invictus στις 28 Δεκεμβρίου 2011:

Σας ευχαριστώ όλους που μοιραστήκατε τις ιστορίες σας, τις βρήκα πολύ εμπνευσμένες … Δεύτερη είναι η ιδέα ότι το τατουάζ Φοίνιξ αφορά την αναγέννηση και την ανάδυση από τις στάχτες … σε εσάς με το πουλί στο δέρμα σας, don'Μην ακούτε τα σκουπίδια που γράφουν οι άλλοι … είναι συμβολικό του ποιος είστε, όχι αυτό που οι άλλοι θέλουν να είστε…

james στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Ξεκινάω το μανίκι του Φοίνικα αργότερα αυτή την εβδομάδα. Έχω παλέψει με τους εθισμούς για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και για μένα το phoneix αντιπροσωπεύει το να ξεπερνάω τους δαίμονές μου και να έχω τη δύναμη και τη δύναμη να αρχίσω να ζω μια καλύτερη, πιο υγιεινή ζωή. Βλέπω κάποια κριτικά σχόλια σε αυτόν τον ιστότοπο. Για εσάς που κρίνετε, έχετε αυτό το δικαίωμα. Απλά να ξέρετε ότι κερδίζω τις προσωπικές μου μάχες κάθε μέρα, και είμαι ένα ισχυρότερο, πιο καλά προσαρμοσμένο άτομο εξαιτίας αυτού. Τα λόγια σου είναι άδεια.

Μαρί στις 05 Δεκεμβρίου 2011:

όπως όλοι, όλοι έχουμε τους δικούς μας λόγους για να κάνουμε τατουάζ φοίνιξ.

Δεν έχω'δεν το είχα κάνει ακόμα, αλλά θα το κλείσω σύντομα.

Για μένα, όπως και άλλα, συμβολίζει ότι ό, τι χάλια κι αν έχεις να αντιμετωπίσεις στη ζωή, σηκώνεσαι και προχωράς. Κάτω αλλά όχι έξω ανεξάρτητα από το τι πρέπει να αντέξεις. Είναι το σωστό για μένα, οπότε όταν έχω ένα θέμα να αντιμετωπίσω μπορώ να κοιτάξω τον Φοίνικα και να υπενθυμίσω στον εαυτό μου να σηκωθεί και να το αντιμετωπίσω.

Μιχαήλ στις 26 Νοεμβρίου 2011:

αφού επέζησα από μια πολύ κοντινή απόπειρα αυτοκτονίας, πήρα ένα τατουάζ Φοίνιξ, την άνοδο μου από τις στάχτες, για να το πω έτσι.

Ανώνυμος στις 20 Οκτωβρίου 2011:

Είχα μια κόρη που μου την πήραν κυριολεκτικά, και την πρώην μου (από χθες), με την οποία έχω έναν γιο (ενάμιση έτους), εκείνη'σκέφτεται να τον πάρει πίσω στις ΗΠΑ μαζί της. Δύο παιδιά στο εξωτερικό. Επέζησα από πολλά σκατά, από σωματικές έως συναισθηματικές κακοποιήσεις. Το Phoenix είναι σίγουρα ένα τατουάζ που θα ήθελα να έχω στην πλάτη μου. Έχω ήδη δύο. Ένα στην πλάτη μου με την κόρη μου's κινέζικο όνομα και ένας κινέζικος χαρακτήρας δράκος καθώς αυτό είναι το σημάδι μου.

Αναγέννηση από τις στάχτες και επέζησε.

σβούρα στις 13 Οκτωβρίου 2011:

Όλοι έχουν δαίμονες, θέματα και κανέναν'η ντουλάπα είναι άδεια. Όπως λένε εκείνος χωρίς αμαρτία πέταξε την πρώτη πέτρα, όχι εγώ. Ως ένας από τους βοηθούς επαγγελματίες, χειροκροτώ ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει εμπόδια, θλίψη, πόνο και έχουν κάνει αλλαγές στη ζωή τους και αυτό σημαίνει η δική μου.

φερμουάρ στις 27 Σεπτεμβρίου 2011:

Στις αρχές του περασμένου έτους είχα μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που με άφησε με μια μόνιμη ουλή στο μπροστινό μέρος του στήθους μου, και τη γνώση ότι σε 10-15 χρόνια'Θα πρέπει να κάνω ξανά την ίδια επέμβαση. Θέλω να κάνω ένα τατουάζ φοίνικα εξαιτίας αυτού. Μου έβαλαν αυτή τη φρικτή ουλή που δεν είχα'Η επιλογή μου, θέλω να βάλω κάτι όμορφο πάνω μου που ήταν η επιλογή μου και πιστεύω ότι ένας φοίνικας, και όλα αυτά που αντιπροσωπεύει, η αναγέννηση και η επερχόμενη εμπειρία που αλλάζει τη ζωή για να βγει πιο δυνατή, είναι η τέλεια επιλογή για μένα. Επίσης, θα με βοηθήσει όταν πρέπει να υποβληθώ ξανά στο χειρουργείο γνωρίζοντας ότι όσο σκληρό ή οδυνηρό είναι, κέρδισα'μην το αφήσω να επηρεάσει τη ζωή μου ή μην με σταματήσει να ζω τη ζωή μου στο έπακρο! 🙂

texassizeattitude στις 21 Σεπτεμβρίου 2011:

Εγώ'σκέφτομαι να κάνω ένα τατουάζ Φοίνιξ Νομίζω ότι θα είναι ένα καλό τατουάζ για μένα γιατί πριν από μερικά χρόνια έκανα μια χειρουργική επέμβαση και ο χειρουργός το μπέρδεψε και κατέληξα σε υποστήριξη ζωής και η καρδιά μου έπρεπε να σοκαριστεί δύο φορές και Βγήκα από αυτό μια χαρά Δεν υπάρχει μόνιμη ζημιά ή κάτι τέτοιο, οπότε πιστεύω ότι ο φοίνικας είναι ένα τέλειο τατουάζ για μένα, αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι είναι το πρώτο μου τατουάζ και εγώ'Δεν είμαι σίγουρος πού να το βάλω ή πόσο μεγάλο να το πάρω

Νικόλι Μουρ στις 11 Σεπτεμβρίου 2011:

im Κάνω ένα τατουάζ Phoenix γιατί με πυροβόλησαν με ανατίναξη και εξακολουθώ να κοιτάζω πίσω και θα μπορούσα να πω ότι υπήρχε ένας άγγελος που με έβλεπε

ShannLee στις 20 Αυγούστου 2011:

Είμαι 19 ετών και γυναίκα. Κατεβάζω ένα φοίνικα κάτω από τα πλευρά/τα πλευρά μου. Και 'Σήκω από τις στάχτες' στο εσωτερικό του άνω χεριού μου. Λατρεύω τον Φοίνικα. Και πιστεύω ότι μπορεί να αντιπροσωπεύει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Για μένα αυτό'είναι μια υπενθύμιση ότι παρόλο που εγώ'Έκανα σωρεία λαθών στο παρελθόν και πραγματικά έβλαψα τη ζωή μου μερικές φορές, πάντα τα κατάφερνα 'σηκωθείτε από τη στάχτη' και ξεκινήστε από την αρχή. Και ξέρω ότι μπορώ πάντα να το κάνω αυτό. Ανακάλυψα τι ήταν ο Φοίνικας αφού έμαθα ότι συνδέεται με το ζώδιο μου.

🙂

Κάψτε περισσότερο φωτιά στις 15 Μαΐου 2011:

Το πουλί προέρχεται από την Αιθιοπία από την οποία προέρχονται και οι ρίζες μας ως άνθρωποι. Το'Η διάρκεια ζωής λέγεται ότι είναι 100-500 χρόνια, καθώς ήταν η μόνη'είναι ευγενικό's αποστασιοποίηση. Λαμβάνοντας το'της ίδιας της ζωής μέσω του καθαρισμού της φωτιάς. Καθώς έκαψε Μύρο που κάνει κανείς για προστασία. Δίνει ξανά ζωή χωρίς σύντροφο, αλλά από καθαρή συνείδηση, για να αντέξει άλλους 100-500 για να παρακολουθήσει όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα έχουν ξεφύγει από τον αρχικό μας κήπο στον οποίο σκοπεύαμε… για μένα 100 ή 500 χρόνια, μπορεί να αντιπροσωπεύει όχι μόνο ένα ελάφι που περνάω αλλά μια μέρα. Όλοι έχουμε τις προκλήσεις μας, πιο συχνά ως καθημερινά, θέματα, δύσκολες στιγμές …. σταδιακά. Νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω για τους περισσότερους ανθρώπους. Οχι? Οι άνθρωποι είναι εύθραυστοι. Χρειαζόμαστε καθοδήγηση και προστασία και ναι μερικοί από εμάς σε έναν χρόνο ζωής δημιουργούμε έναν εντελώς νέο εαυτό. Και καλά για αυτούς είναι εκείνοι των οποίων οι προκλήσεις είναι πολλές, τις θεωρούν ως εκείνους που έχουν δώσει την ευκαιρία να επεξεργαστούν ένα κομμάτι κάρμα. Wasταν ο Φοίνικας που σκέφτηκα δίπλα μου στο μπράτσο της κουνιστής καρέκλας μου ενώ η κόρη μου νιώθει να κοιμάται τη νύχτα, ενώ φωνάζει σιωπηλά, " ό, τι δεν έκανα ποτέ'μην πάτε σωστά αυτήν την ημέρα, αφήστε την αμέσως την επόμενη" Για όλα αυτά αρετές & σύμβολα, αρχαιότητα, αξιοπιστία, αντιξοότητες, ανοχή, αντοχή, επίγνωση …. δεν πρέπει ποτέ να μειωθεί σε προειδοποιητικό σημάδι για να απομακρυνθείτε από μια γυναίκα. Maybeσως το κορίτσι κύριος των σπινθήρων μιλούσε ήταν 1- Drama gal 2-Ding ρόπαλο ποιος ξέρει. Και τον συμβουλεύω να μην περιορίσει τον εαυτό του στην ανάγκη να βασιστεί στο μελάνι για να ξέρει τι'τι είναι'μικρό. Έχοντας μια καμένη εικόνα του φοίνικα στο κεφάλι μου για χρόνια, νομίζω ότι θα είναι το πρώτο μου τατουάζ μετά από αυτό. Θα το κάνει μεγάλο.

norn σιδερένιος νομάδης στις 20 Φεβρουαρίου 2011:

θα ήθελα απλώς να πω ότι μόλις πήρα ένα μανίκι Φοίνιξ μελανωμένο σήμερα για τον απλό λόγο που φαίνονται φοβερά φοβερά !! ρόκαρε το!

Μπεκ στις 10 Φεβρουαρίου 2011:

Παίρνω ένα τατουάζ pheonix επειδή έπρεπε να επανεφεύρω τον εαυτό μου μερικές φορές. ανεξάρτητα από το ποιοι είστε στη ζωή, τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει να προσαρμοστείτε.

Είναι δύσκολο να σηκωθείς από μια σκασμένη κατάσταση, αλλά εγώ "ΜΠΟΡΩ" να γίνει.

Νομίζω ότι είναι μια φοβερή ιδέα … πολύ νόημα

jamielonewolf στις 25 Δεκεμβρίου 2010:

Όλοι έχουμε θέματα. Όλοι έχουμε μια ιστορία. Έχω ένα τατουάζ Pheonix μελανωμένο σε ένα χέρι για να συμβολίσω τους αγώνες μου τα τελευταία χρόνια. Έχω περάσει πολλά και γυρίζω τη γωνία για να επαναφέρω τη ζωή μου σε καλό δρόμο. Έβγαλα έναν δίσκο από την πλάτη μου, έκανα χειρουργική επέμβαση που δεν πήγε καλά το 07, δεν μπορώ πλέον να αγωνιστώ σε κανένα άθλημα, συνεχής βασανιστικός πόνος, κατάθλιψη, ο πατέρας πέθανε, έχασε τη δουλειά, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πέρασα ένα μήνα στο νοσοκομείο , κατέληξε να χάσω όλα όσα είχα, κατέληξα άστεγος, έζησα σε μια σκηνή σε έναν αχυρώνα αλόγων για μήνες, θα μπορούσε'δεν λαμβάνω καμία βοήθεια από τις κοινωνικές υπηρεσίες, βέβαια με τη βοήθεια μερικών καλών φίλων επιστρέφω σε καλό δρόμο. Έχω ένα διαμέρισμα, αυτοκίνητο, δουλειά και τη ζωή μου.

Η ζωή μου έχει αλλάξει για πάντα και βλέπω τα πράγματα πολύ διαφορετικά από πριν. Τα ουσιώδη πράγματα δεν είναι τόσο σημαντικά για μένα, το ταξίδι στη ζωή είναι σημαντικό. Παλεύω καθημερινά αλλά επιλέγω να μην τα παρατήσω σήμερα. Αυτό με νοιάζει το The Pheonix.

Βλέπετε, όλοι έχουν μια ιστορία.

Γεια σου τώρα στις 22 Σεπτεμβρίου 2010:

Έκανα ένα μεγάλο τατουάζ Phoenix αφού ο brotehr μου πέθανε σε ένα ατύχημα με ποδήλατο και πέρασα ένα διαζύγιο. Το να κάνω το τατουάζ ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για μένα να δουλέψω μέσα από τη θλιβερή διαδικασία της απώλειας του αδελφού μου και της γνώσης μου ότι η ζωή μου θα αλλάξει δραστικά από ό, τι ήξερα στο παρελθόν. Ενώ βρήκα το σχόλιο σχετικά με τις προειδοποιητικές ενδείξεις αρκετά αστείο .. Iθελα επίσης να επισημάνω ότι εγώ'είμαι περήφανος για το δικό μου. Στην περίπτωσή μου αισθάνομαι ότι δείχνει ότι ξεπέρασα μια δύσκολη περίοδο και όχι ότι εγώ'είμαι τρελός! 🙂

Μηδέν στις 12 Σεπτεμβρίου 2010:

@ Mistress of Flames

Μπορεί να είναι λίγο στενόμυαλος, αλλά είναι αλήθεια σε κάποιο βαθμό και του έβαλε ένα χιούμορ. Φωτίσει! Αν σε κρίνω από το σχόλιό σου, θα υποθέσω ότι ήσουν γκρινιάρης οκτώ χρονών αν κρίνω από αυτή τη γραμματική και τα σημεία στίξης.

Όπως και να έχει, ένα ενδιαφέρον άρθρο με μερικά καλά γεγονότα =)

Ωραία!

Mistress of Flames στις 31 Αυγούστου 2010:

@Master of Sparks

Ουάου. σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης; φθαρμένα αγαθά?

αγενής. κλειστόμυαλος. διάφοροι άλλοι, λιγότερο ευγενικοί περιγραφείς.

αντε πνιξου.

tattooesigns69 από το Ιλινόις στις 31 Αυγούστου 2010:

Amazing Hub on "τατουάζ"! Εκτιμούσα πραγματικά τη συμβουλή. Συνεχίστε να τους συνεχίζετε να έρχονται!

Mrlynk στις 24 Μαΐου 2010:

Αφού πέρασα διαζύγιο και πέρασα όλο τον πόνο που έχασα να χάσω τη γυναίκα μου και το σπίτι των παιδιών μου..

gypsiegrl στις 27 Φεβρουαρίου 2010:

Καλή ανάρτηση Pieter όπως θα συμφωνούσα, Master of Sparks δεν έχετε ιδέα ποια εμπόδια στη ζωή έχουν πέσει σε ανθρώπους αρκετά τολμηρούς για να δηλώσουν στον κόσμο ότι έχουν επίσημα αναστηθεί από τις στάχτες! Ναι, σίγουρα είσαι κατώτερος, υποκλίσου και μείνε εκεί.

Πίτερ στις 04 Φεβρουαρίου 2010:

κύριος των σπινθήρων,

Είστε ένα άτομο με κλειστό μυαλό και οι άνδρες καθώς και οι γυναίκες πρέπει να απομακρύνονται όσο το δυνατόν πιο μακριά σας. Ο Φοίνικας συμβολίζει την άνοδο από την ήττα. Maybeσως πρέπει να μείνετε κάτω και να αποδεχτείτε την κατωτερότητά σας. Σας εύχομαι φώτιση.

Master Of Sparks στις 02 Φεβρουαρίου 2010:

Μιλούσα με μια κοπέλα στην τάξη μου Tai Chi την άλλη νύχτα και ανέφερε ότι έχει τατουάζ με ένα φοίνικα. Αφού της μίλησα πριν καταλάβω ότι είναι'έχει πολλά θέματα. Αυτό με ώθησε να σκεφτώ ότι ορισμένοι, αλλά όχι όλοι, από τους ανθρώπους που επιλέγουν ένα φοίνικα το κάνουν επειδή τους αρέσει η συμβολολογία της αναγέννησης. Τώρα ποιος θα έλκεται από αυτό; Κάποιος που's κατεστραμμένα εμπορεύματα. Νομίζω ότι'Θα μείνεις μακριά από κορίτσια με τατουάζ Φοίνιξ. Αυτοί'είναι σαν ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης.

Μάικ Σμιθ στις 29 Αυγούστου 2009:

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μυθολογικά πτηνά και αποτελεί το αγαπημένο σχέδιο πολλών ανθρώπων για ένα τατουάζ. Δημοφιλώς γνωστό ότι αναδύεται από τις στάχτες του, το τατουάζ Φοίνιξ πήρε το όνομά του από την ελληνική λέξη Κόκκινο που συμβολίζει τη φωτιά.