Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

pinup-girl-tattoos-and-meaning

Jonas Strandell μέσω Flickr Commons

Pinup Girl Tattoos

Το τατουάζ pinup girl'Η δημοτικότητα διαρκεί για αιώνες. Αυτός ο σχεδιασμός του παλιού σχολείου – που ήταν μια δημοφιλής επιλογή για τους ναυτικούς στις αρχές του περασμένου αιώνα – εξακολουθεί να τραβάει τα βλέμματα πολλών. Όταν πρόκειται για σέξι και ερωτικά σχέδια τατουάζ, το κορίτσι pinup κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε φωτογραφίες και θα συζητήσουμε την ιστορία και τις έννοιες του σχεδίου. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια ποικιλία παραδειγμάτων. Στο τέλος, ελπίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε ιδέες και έμπνευση για το επόμενο έργο τατουάζ σας.

pinup-girl-tattoos-and-meaning

tiffany terry μέσω του Flickr Commons

Ιστορικό τατουάζ Pinup Girl

Το σχέδιο pinup girl θεωρείται ένα παλιό σχολικό τατουάζ. Είχε άνοδο στη δημοτικότητα πριν και κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, κυρίως λόγω της δημοτικότητάς του μεταξύ των ναυτικών του ναυτικού που έμειναν μοναχικοί σε μακρινά ταξίδια και ήθελαν μια σέξι κυρία να κοιτάξει. Ο σχεδιασμός έφτασε σε άλλη κορυφή δημοτικότητας τη δεκαετία του 1940 και του 1950, όταν οι αφίσες των κοριτσιών ήταν η τρέλα και σχεδόν κάθε άντρας και έφηβος είχε μια στον τοίχο ή κάτω από το κρεβάτι. Ελκυστικές, σαγηνευτικές και ελκυστικές ηθοποιούς της εποχής συχνά απεικονίζονταν σε αυτές τις αφίσες και έγιναν ένα καυτό στοιχείο στην επικρατούσα Αμερική.

Η λέξη "pinup" έγινε δημοφιλής όρος κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής και έγινε ευρέως χρησιμοποιούμενος. ΕΝΑ "pinup" περιγράφει μια γυναίκα που είναι τόσο όμορφη και σέξι που αισθάνεστε υποχρεωμένη να την κολλήσετε στον τοίχο σας για να μπορείτε να την κοιτάτε συνέχεια. Οι αφίσες κοριτσιών Pinup έγιναν πολύ δημοφιλείς και τελικά έγιναν διαφημίσεις.

Αυτές οι γυναίκες είναι συνήθως πολύ σαγηνευτικές, λαμπερές και απεικονίζονται σε ποικίλες διαφορετικές θέσεις, κυρίως σεξουαλικές ή ελκυστικές. Συχνά εμφανίζουν διάσπαση, μακριά πόδια, γλουτό και πολύ δέρμα.

pinup-girl-tattoos-and-meaning

Peter Dreben μέσω Wikimedia Commons

Ιδέες σχεδίασης τατουάζ Pinup Girl

  • Τα τατουάζ κοριτσιών Pinup μπορούν να απεικονιστούν με ποικίλους διαφορετικούς τρόπους και σχέδια, ρεαλιστικά ή κινούμενα σχέδια.
  • Η Betty Boop είναι ένα παράδειγμα ενός δημοφιλούς τατουάζ κοριτσιού που γίνεται ως καρτούν. Τα καρφιά καρτούν προσφέρουν μια πιο ήπια πλευρά στο μυστήριο του σχεδίου pinup girl.
  • Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι τα κορίτσια ζόμπι και βαμπίρ. Τέτοια σχέδια δίνουν στο σχέδιο μια πιο σκοτεινή, λιγότερο παιχνιδιάρικη πλευρά. Ένα παράδειγμα αυτού του στυλ είναι ένα διάβολο pinup girl.
  • Τα παραδοσιακά τατουάζ pinup κοριτσιών εμφανίζουν πολλά διαφορετικά κοστούμια και κομμάτια ρούχων. Για παράδειγμα, μερικοί έχουν το κορίτσι ντυμένο με μηχανική στολή. Μπορεί να απεικονίζεται με ένα κλασικό μυϊκό αυτοκίνητο ή να εργάζεται στον κινητήρα ενός αυτοκινήτου. Ένα δημοφιλές σχέδιο για τους ναυτικούς ήταν ένα κοριτσάκι ντυμένο με ναυτική στολή. Εσείς'Θα δείτε επίσης το κορίτσι με φόρεμα χούλα ή Χαβάης. Σε τέτοια σχέδια, το κορίτσι pinup μπορεί να απεικονιστεί με λουλούδια, ηφαίστεια ή σε παραλία.
  • Παιχνίδι ρόλων κοριτσιών με παραδοσιακά ανδρικά ρούχα. Για παράδειγμα, μπορεί να φορέσει κοστούμι πυροσβέστη (ή ίσως μόνο το καπέλο και τις μπότες), να κρατήσει έναν εύκαμπτο σωλήνα ή να στριφογυρίσει γύρω από έναν κρουνό πυρκαγιάς. Μπορεί να την δείτε ντυμένη ως καουμπόισσα, αστυνομικό ή νοσοκόμα.
  • Αν θέλετε να παραβείτε την παράδοση, σκεφτείτε να ντύσετε το κορίτσι σας με κάτι λιγότερο σέξι, όπως ένα mumu ή ένα κοστούμι αρκούδας ή μια χάρτινη τσάντα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλετε ένα pinup boy αντ ‘αυτού. Οι επιλογές σχεδίασης είναι ατελείωτες!

Επιλογές σχεδίασης Pinup Girl

Τα κορίτσια pinup απεικονίζονται να εργάζονται σε αυτοκίνητα, να αντλούν βενζίνη, να παίζουν γκολφ, να κάνουν μπόουλινγκ και να κάνουν μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων και επαγγελμάτων. Οι σύγχρονοι καλλιτέχνες τατουάζ έχουν εφαρμόσει τη δική τους δημιουργική συστροφή και τίποτα δεν αποκλείεται όταν πρόκειται για αυτό το παλιό σχολικό μελάνι.

Ένα δημοφιλές κορίτσι pinup είναι γνωστό ως Lady Luck. Αυτή'είναι ένα σύμβολο καλής τύχης και αντιπροσωπεύει όλα τα τυχερά. Η Lady Luck μπορεί να είναι γεμάτη με πέταλα, χαρτιά, ζάρια, γούρια, τον αριθμό επτά ή οποιοδήποτε άλλο τυχερό σύμβολο. Μπορεί επίσης να απεικονίζεται με διαμάντια, μαργαριτάρια, κοσμήματα και χρήματα για να αντιπροσωπεύει τα κέρδη της καλής τύχης.

Ένα άλλο βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η θέση του σώματος. Τα σχέδια pinup τυπικά είναι μελανωμένα στα χέρια, τα πόδια, τους ώμους και την πλάτη. Παραδοσιακά, αυτές οι κυρίες είχαν τατουάζ σε ένα μέρος όπου ο χρήστης μπορούσε να τις κοιτάξει εύκολα και συχνά. Ωστόσο, εάν σκέφτεστε ένα γυμνό κορίτσι pinup, ίσως θελήσετε να το κάνετε τατουάζ κάπου που μπορεί να καλυφθεί.

Σχόλια

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 02 Απριλίου 2012:

Μπορείς'μην πάει στραβά με τη Στόγια. Το Trixie μπορεί επίσης να λειτουργήσει. Βλέπω πολλούς ανθρώπους να πηγαίνουν με Betty, Betty Boop ή Betty Rubble δηλαδή. Ειλικρινά, κάνουν ένα υπέροχο pinup για έναν άντρα.

PlasmaBeam από το Carlsbad, CA στις 30 Μαρτίου 2012:

Νομίζω ότι'Παίρνω το Trixie από το Speed ​​Racer στο πόδι μου. Or, Στόγια … Αυτό είναι πιο λογικό για έναν άντρα.

Λατρεύω τις σκύλες. Το τσουχτερό είδος: D

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 01 Μαρτίου 2012:

Anath, ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να δείτε αυτό το άρθρο και να σχολιάσετε. Να προσέχεις.

Αναθ στις 29 Φεβρουαρίου 2012:

Πολύ όμορφο, όχι ότι θα μπήκα στον πειρασμό να έχω ένα, αλλά είναι πραγματικά όμορφα για να τα κοιτάξω.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 23 Φεβρουαρίου 2012:

*ΑΕ, πάντα υπέροχο που ήρθατε και ευχαριστώ πολύ Ruby. Το Betty Boop είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ δημοφιλές pinup gal!

*FOLS, ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να έρθετε και να σχολιάσετε.

*Τσιγγάνα, χαίρομαι που σε βλέπω αγαπητέ. Αυτά τα διάσημα ημερολόγια! Πραγματικά θυμάμαι τον πατέρα μου να έχει έναν στο υπόγειο.

*Alocsin, εκτιμώ την επίσκεψη φίλε μου. Σωστή παρατήρηση. Πολλά από αυτά έγιναν μόνο σε ασπρόμαυρο. Δόξα τω Θεώ για το χρώμα?

*Φρανκ, σκέφτηκα ότι μπορεί να σου αρέσουν 🙂 Δικαίωμά σου φυσικά, χωρίς φυλακή!

*Acaetnna, είσαι τόσο γλυκιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε. Λατρεύω την ποίησή σας για "αγάπη", έτσι είμαστε ακόμη 🙂

ακαέτνα από το Guildford στις 23 Φεβρουαρίου 2012:

Απίστευτο – λατρεύω τους κόμβους σας!

Φρανκ Ατανάσιο από τη Shelton στις 23 Φεβρουαρίου 2012:

ναι αυτά είναι καυτά … απλά μην'να πάω φυλακή σωστά; χαχαχα

Aurelio Locsin από το Orange County, CA στις 23 Φεβρουαρίου 2012:

Αυτά είναι αρκετά συνηθισμένα, αν και συνήθως τα βλέπω ασπρόμαυρα και όχι σε αυτές τις έγχρωμες εκδόσεις. Vηφίζοντας αυτό Up and Beautiful.

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona της Φλόριντα στις 23 Φεβρουαρίου 2012:

Πω πω υπέροχα τατουάζ και τόσο πολύχρωμα. Stillμουν ακόμα παιδί αλλά θυμάμαι κατά τη διάρκεια του 'Τη δεκαετία του ’60 όλα τα βενζινάδικα είχαν συνήθως καρφωμένα κορίτσια ημερολόγια.

FullOfLoveSites από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Φεβρουαρίου 2012:

Υπέροχα τατουάζ…

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 22 Φεβρουαρίου 2012:

Ουάου, αυτά είναι γοργόνα. Μου αρέσει η Betty Boop..Μεγάλα τατουάζ .. Ευχαριστώ..