Η Kitty δεν είναι ειδικός στα τατουάζ, αλλά έχει μερικά δικά της. Της αρέσει να μοιράζεται ιδέες για τατουάζ εμπνευσμένες από διάφορα θέματα.

CC BY 2.0

CC BY 2.0

olle svensson

Γιατί να κάνετε ένα τατουάζ με θέμα τους πειρατές?

Πρόσφατα, η διάσημη σειρά ταινιών της Disney Οι Πειρατές της Καραϊβικής ξεκίνησε μια εμμονή με τους πειρατές, αλλά δεν έχει'αυτή η εμμονή ήταν πάντα εκεί; Φυσικά, έχει.

Οι άνθρωποι έχουν κάνει τατουάζ με θέμα πειρατές από τότε που η Disney πλήρωσε στον Johnny Depp εκατομμύρια για να κάνει σαν μεθυσμένος στην κάμερα (ή για να κάνει απλώς τον εαυτό του για αυτό το θέμα). Στην πραγματικότητα, οι πραγματικοί πειρατές των περασμένων ετών είχαν τατουάζ πριν ακόμα γίνουν mainstream.

Γιατί λοιπόν να πάρετε ένα; Λοιπόν, αν εσείς'είμαι εμμονή με πειρατές (και εγώ'Δεν μιλάω για τον Johnny Depp εδώ), μπορεί να θέλετε να πάρετε έναν που να αντιπροσωπεύει τον εθισμό σας στην πειρατική ζωή ή ίσως θέλετε να τον πάρετε για να αναδείξετε το επαναστατικό πνεύμα σας.

Maybeσως έχετε μια λαχτάρα να αποπλεύσετε στις επτά θάλασσες και να συμμετάσχετε στους πειρατές του παρελθόντος, αλλά μπορείτε'Μην πάτε στο πλοίο χωρίς να κάνετε το απαραίτητο τατουάζ.

Χρειάζεστε κάποιες ιδέες; Κανένα πρόβλημα:

  • Εκεί'είναι πάντα το κλασικό πειρατικό κρανίο.
  • Μπορείτε να πάτε για την απλή σημαία Jolly Roger ή να πάτε με μια πιο περίτεχνη έκδοση της σημαίας Jolly Roger. Η επιλογή είναι δική σου.
  • Εάν θέλετε ένα πειρατικό κρανίο που έχει λίγο περισσότερη αίσθηση και προσωπικότητα, προσθέστε ένα ρητό όπως π.χ. "Dead Men Tell No Tales" ή "Γιο χο χο και ένα μπουκάλι ρούμι."
  • Επιλέξτε ένα από τα αγαπημένα σας πειρατικά αποσπάσματα και προσθέστε το.
  • Or προσθέστε μια μπαντάνα με το αγαπημένο σας χρώμα ή μοτίβο στο τατουάζ πειρατικού κρανίου της επιλογής σας.

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν πειρατές:

  • Ξίφη
  • Κανόνια
  • Μεθοκοπώ
  • Θησαυρός
  • Πειρατικά πλοία

Τα πειρατικά καράβια μπορούν να είναι ένα πολύ λεπτομερές και εντυπωσιακό τατουάζ ιδανικό για κάθε τρελό Μαύρο Γένι! Αποκτήστε το χρώμα, με τα γαλάζια κύματα του ωκεανού να χτυπούν στις πλευρές του πλοίου ή σε απλό ασπρόμαυρο, ώστε να φαίνεται σαν να το πήρατε όταν οι πειρατές τρομοκρατούσαν ακόμα τους ωκεανούς.

Υπάρχουν πολλά άλλα τατουάζ που πρέπει να κολληθούν στο βρώμικο πειρατικό σώμα σου, φίλε. Εάν η αγαπημένη σας ταινία είναι οι Πειρατές της Καραϊβικής, επιλέξτε ένα τατουάζ Jack Sparrow ή Calypso. Or πηγαίνετε με τον αγαπημένο σας πειρατή στην ιστορία, όπως Blackbeard, Captain Morgan, Mrs. Cheng, Anne Bonney ή Calico Jack. Θα μπορούσατε ακόμη και να κάνετε ένα τατουάζ που περιλαμβάνει τον Davey Jones και την καρδιά του που χτυπά!

Ό, τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε'είναι ένα τατουάζ που θα θέλετε για μια ζωή. Προσθέστε μερικά μπουκάλια ρούμι και εσείς'θα είμαι πειρατής για πάντα. Απλά φροντίστε να μην κάνετε ένα τατουάζ που θα σας κάνει να θέλετε να περπατήσετε στη σανίδα. Καλή τύχη!

Εκθεσιακός χώρος

Περισσότερα φοβερά τατουάζ πειρατών

© 2011 Kitty Fields

Σχόλια

bignic στις 05 Ιανουαρίου 2012:

Οχι! Οποιοδήποτε πειρατικό τατ είναι κακή ιδέα. Σοβαρά

Τζο από την Πενσυλβάνια, ΗΠΑ στις 27 Οκτωβρίου 2011:

Όχι, όχι, μια ζωή με απλό δέρμα με φέρνει. Αλλά αυτό εδώ παίρνει έναν αντίχειρα για σένα ουρανό, εκτός από μακρυά, ανεπιθύμητα ή άλλα κέρατα.

Admiral_Joraxx από τις Φιλιππίνες στις 27 Οκτωβρίου 2011:

Οι πειρατές είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντες. Με γοητεύει η δική τους αίσθηση ελευθερίας στις θάλασσες. Και το να τα εκτυπώνουμε στο σώμα μας δεν είναι κακή ιδέα. Άλλωστε, υποθέτω ότι οι πειρατές έχουν τατουάζ και στο σώμα τους. Κάνοντας αυτό θα μας κάνει να νιώσουμε μαζί τους και να τους αρέσουμε. Ωραία ανάρτηση Kitty. 1 ψήφος ψηλά και ενδιαφέρουσα.