Έχω δεκατρία τατουάζ. Νομίζω ότι αυτοί'όλα είναι πολύ ωραία (και σίγουρα όχι't πληρούν τις προϋποθέσεις ως "κακης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ").

Το ζώδιο του Ταύρου (ταύρου) ως τατουάζ.

Το ζώδιο του Ταύρου (ταύρου) ως τατουάζ.

Σχετικά με τον Ταύρο (21 Απριλίου – 22 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο στο αστρολογικό ζώδιο και αντιπροσωπεύεται από το σύμβολο ενός ταύρου. Είναι ζώδιο της γης, και όσοι γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο κυβερνούνται από τον πλανήτη Αφροδίτη (που κυβερνά επίσης τον Ζυγό). Όταν εικονογραφείται, το σύμβολο Taurean είναι ένας κύκλος που επικρατεί με ένα σβέλτο σχήμα U για να σχηματίσει την εμφάνιση ενός ταύρου με κέρατα.

Βασικά Χαρακτηριστικά ενός Ταύρου

Στέκεται κάτω από το ζώδιο του ταύρου, οι Ταύροι είναι χαρακτηριστικά πεισματάρηδες, αποφασισμένοι και δυνατοί και πιστεύουν ότι υποστηρίζουν αυτό που είναι σωστό. Αν και αυτοί'συχνά κατηγορείται ότι ήταν ξεροκέφαλος, ένας Ταύρος'Το πείσμα είναι μερικές φορές στην πραγματικότητα ανταρσία.

Ένας Ταύρος έχει απόλυτη επίγνωση της εσωτερικής του αξίας και είναι πολύ ευαίσθητος σε στιγμές που υποτιμάται ως φίλη, κόρη ή φίλη. Ο Ταύρος είναι ήρεμος, ισότιμος και προσγειωμένος, ικανός να δει αντικειμενικά όλες τις πλευρές ενός προβλήματος. Είναι επίσης πολύ συναισθηματικοί και τείνουν να είναι ντροπαλοί, συγκρατημένοι και εσωστρεφείς. Είναι δημιουργικά άτομα που εκτιμούν την οικογένεια, την εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και τη σταθερότητα. Κανείς δεν αγαπά το φαγητό περισσότερο από έναν Ταύρο, αλλά ταυτόχρονα, μπορεί να είναι πολύ επιλεκτικοί τρώγοντες.

Αγάπη και οικειότητα

Ο Ταύρος είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο – ο κυρίαρχος πλανήτης της Αφροδίτης, η θεά της αγάπης, μπορεί να το εξηγήσει. Οι Ταύροι βιώνουν τη ζωή κυρίως μέσω των πέντε (και μερικές φορές των έξι) αισθήσεων, οι οποίες είναι πολύ αυξημένες. Είναι πιστοί και βαθιά ρομαντικοί. Λαχταρούν το άγγιγμα, τη στοργή και την αλληλεπίδραση και συχνά αισθάνονται ότι η ζωή τους δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς πραγματική οικειότητα. Ωστόσο, δεν μοιράζονται αυτήν την οικειότητα με κανέναν.

Πρέπει να υπάρχει ένα εγγενές αίσθημα εμπιστοσύνης πριν ένας Ταύρος παραδώσει ελεύθερα. Αλλά μόλις είναι πρόθυμοι να δώσουν αυτήν την αγάπη – προσέξτε! Θα είναι πρόθυμοι να το δώσουν για πάντα. Εξαιρετικά ευαίσθητος και συναισθηματικός, ένας Ταύρος μπορεί να συγκινηθεί με δάκρυα από ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα. Ταύρος'η σεξουαλικότητα είναι ισχυρή. Απολαμβάνουν τον έρωτα, ειδικά αν υπάρχει'Η μουσική παίζει στο παρασκήνιο για να φτιάξει τη διάθεση και πιστεύουν ότι έχουν μια υγιή, ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή.

Ασφάλεια

Ο Ταύρος είναι ένα από τα τέσσερα σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και ως εκ τούτου, επιθυμούν ασφάλεια, αν και όχι απαραίτητα οικονομικά. Η συναισθηματική ασφάλεια είναι πολύ πιο σημαντική για αυτούς. Επειδή είναι ένα σταθερό ζώδιο, τείνουν να τηρούν αυτό που γνωρίζουν ότι λειτουργεί σε αντίθεση με το να δοκιμάζουν νέα και διαφορετικά πράγματα σε συχνή βάση.

Μέρη σώματος που κυβερνούνται από τον Ταύρο

Ο Ταύρος κυβερνά τα εξής:

  • λαιμός
  • λαιμός
  • αυτιά
  • κάτω γνάθο

Οι γυναίκες Ταύροι παραδοσιακά έχουν πανέμορφες κολάρες και υπέροχες, λεπτές λαιμόκοτες. Πολλοί είναι φαινομενικοί τραγουδιστές. Το μειονέκτημα είναι ότι είναι επιρρεπείς σε προβλήματα που σχετίζονται με το λαιμό, όπως επαναλαμβανόμενα περιστατικά στρεπτοκοκκικού λαιμού, κρυολογήματα που εγκαθίστανται στο λαιμό, βήχας, επίμονους πονόλαιμους, δύσκαμπτο λαιμό και άλλους τραυματισμούς.

Ο αντίκτυπος της αρνητικής πολικότητας

Ο Ταύρος είναι αρνητικός σε πολικότητα (μαζί με τον Καρκίνο, την Παρθένο, τον Σκορπιό, τον Αιγόκερω και τους Ιχθύες). Τα αρνητικά ζώδια είναι γενικά εσωστρεφή και εσωστρεφή. Είναι πολύ πιο πιθανό να κοιτάξουν προς τα μέσα, αντλώντας από τα δικά τους εσωτερικά αποθέματα δύναμης και σοφίας, σε αντίθεση με το να κοιτάζουν προς τα έξω εξωτερικά ερεθίσματα.

Τα αρνητικά ζώδια είναι φυσικά πιο θρεπτικά από τα θετικά ζώδια (Κριός, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι). Το αρνητικό είναι ότι τα αρνητικά ζώδια είναι πιο επιφυλακτικά και ασταθή από τα θετικά. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, ο Ταύρος θα μαγειρεύει σιωπηλά και θα κρατά τα συναισθήματά του υπό αυστηρό έλεγχο.

Γκαλερί Τατουάζ Ταύρος

© 2008 becauseilive

Σχόλια

Χριστίνα στις 16 Δεκεμβρίου 2011:

Ω Θεέ μου! Αυτό είμαι εγώ όλη μέρα!

Saige στις 03 Σεπτεμβρίου 2011:

Αυτό με περιέγραψε τόσο καλά από ό, τι ένιωσα έκπληξη. Εγώ δεν'Πραγματικά δεν πιστεύω στα ωροσκόπια ή στην ακρίβειά τους, αλλά αφού διαβάσω αυτό το ιερό σκατά !!! Κάποιος με καταδιώκει. Νομίζω ότι τώρα είμαι πιστός wow