Λατρεύω τα τατουάζ και γράφω για το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια.

Η προέλευση των φυλετικών τατουάζ

Ενώ πολλές φυλές και λαοί σε όλο τον κόσμο έχουν τα δικά τους στυλ τατουάζ και έννοιες, "φυλετικά τατουάζ" στη σύγχρονη κουλτούρα σημαίνει γενικά τατουάζ με μονόχρωμες περιοχές (συνήθως μαύρες) και καμπύλες αφηρημένες φόρμες. Αυτό το μοντέρνο "φυλετικό τατουάζ" το στυλ προέρχεται τελικά από πολυνησιακές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των παραδόσεων των Μαορί, της Ταϊτής και της Χαβάης.

Τα φυλετικά τατουάζ φιγουράρουν στη συναρπαστική ιστορία του τατουάζ, επειδή το τατουάζ ως μορφή τέχνης είχε σχεδόν χαθεί στην επικρατούσα κοινωνία μέχρι που ο Don Ed Hardy, καλλιτέχνης του Σαν Φρανσίσκο, βρέθηκε μαζί με τον Leo Zulueta για να αναστήσει τη μορφή τέχνης. Το Tattoo Times, ένα περιοδικό που κυκλοφόρησε από τον Hardy, είχε μεγάλη έμφαση στα φυλετικά τατουάζ και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές σε ορισμένες μερίδες του πληθυσμού.

Ο Leo Zulueta μεγάλωσε στη Χαβάη και έχει Φιλιππινέζικη καταγωγή. Συνάντησε τον Don Ed Hardy, ο οποίος καθοδήγησε και ενθάρρυνε τον Zulueta στην επιθυμία του να δει πιο παραδοσιακά και "προτεχνολογικά" θέματα στον τομέα του τατουάζ.

Όταν ο Ζουλουέτα ζούσε στη Χαβάη, παρατήρησε ότι οι ιθαγενείς της Χαβάης είχαν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό τις αυτόχθονες παραδόσεις τατουάζ και ήθελε να τους ενθαρρύνει να ασπαστούν ξανά αυτές τις παραδόσεις.

Σκληραγωγημένος'Ο κύριος ρόλος στη διαδικασία ήταν να ενθαρρύνει τον Zulueta να συλλέξει όσες περισσότερες φωτογραφίες και σχέδια από τατουάζ που μπορούσε. Πήγαινε σε δημόσιες βιβλιοθήκες και φωτογράφιζε οτιδήποτε έβρισκε σε φυλετικά τατουάζ.

Εκείνη την εποχή (1977), ο Hardy άρχισε να κάνει τατουάζ στη Zulueta και το 1981 ο Zulueta κατέληξε να κάνει τατουάζ σε παιδιά πανκ που ζουν στη Νότια Καλιφόρνια. Οι απαιτήσεις τους για μοναδικά στυλ τον ώθησαν περαιτέρω προς τα φυλετικά τατουάζ ως κύριο στόχο του.

Αρκετά από την φυλετική ιστορία τατουάζ – ας'ρίξτε μια ματιά στη μοναδική τέχνη των φυλετικών τατουάζ, η οποία κινήθηκε γρήγορα προς ένα πολύ ξεχωριστό στυλ, το οποίο οι άνθρωποι αναγνωρίζουν αμέσως, ακόμα κι αν δεν το κάνουν'δεν ξέρω τι είναι'καλείται.

Παρανόηση των φυλετικών τατουάζ

Μερικοί τατουάζ θεωρούν τα απλά φυλετικά τατουάζ λίγο πιο κάτω απλώς και μόνο επειδή είναι απλά. Τα απλά τατουάζ προσβάλλουν τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες επειδή'δεν είναι αρκετή πρόκληση. δεν κάνουν'Δεν θέλω να μοιάζω με ερασιτέχνες καλλιτέχνες στους συνομηλίκους τους.

Εγώ'μιλάω για απλά φυλετικά σχέδια τατουάζ όταν το αναφέρω αυτό, όχι το πιο περίπλοκο. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και τα απλά φυλετικά τατουάζ είναι στην πραγματικότητα δύσκολο να εφαρμοστούν σωστά.

Επειδή μεγάλο μέρος του φυλετικού μοτίβου είναι μαύρο, το ενιαίο χρώμα καθιστά ακόμη πιο σημαντικό να διατηρείται ομοιόμορφο το χρώμα, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει.

Και αυτό'δεν είναι όλα στην τέχνη. Η επιλογή του σωστού τόπου για να βάλετε ένα φυλετικό τατουάζ είναι επίσης δύσκολη, λόγω των ρέοντων γραμμών που περιλαμβάνονται στο στυλ. Αυτές οι γραμμές πρέπει να ρέουν κατά μήκος των σχημάτων των μυών για να φαίνονται σωστά. Σως χρειαστεί να κάνετε λίγο πειστικό για να πείσετε τους καλλιτέχνες τατουάζ ότι θέλετε ένα απλό τατουάζ.

Φυλετικό τατουάζ στο δικέφαλο μυς

Φυλετικό τατουάζ στον δικέφαλο

Γιατί τα φυλετικά τατουάζ είναι τόσο δημοφιλή στη Δύση

Νομίζω ότι ο λόγος εκεί'beenταν μια τέτοια αναζωπύρωση και αύξηση της δημοτικότητας των φυλετικών τατουάζ είναι η λαχτάρα των ανθρώπων να τους θυμούνται'δεν είμαι μόνος? θέλουν να είναι μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό τους – μιας φυλής κάποιου είδους.

Έτσι, η τοποθέτηση του μελανιού σε ένα φυλετικό μοτίβο προσφέρει την αίσθηση ότι ανήκεις σε μια κοινότητα ομοϊδεάτων ανθρώπων, ακόμα κι αν δεν το κάνουν'να έχουν πάντα άμεσες φυσικές συνδέσεις. Εξαιτίας αυτού, τα φυλετικά τατουάζ θα συνεχίσουν να είναι ένα καυτό στοιχείο στον κόσμο των τατουάζ και θα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους έκφρασης των ανθρώπων.

Και αυτό'Είναι απλά διασκεδαστικό να βάζεις φυλετικά τατουάζ στο σώμα σου, και αυτό'είναι επίσης ένα μεγάλο κίνητρο.

Γιατί το Tribal Tattooing θα παραμείνει δημοφιλές

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να φτιάξετε μια άπειρη ποικιλία σχεδίων και συνδυασμών που ενσωματώνουν φυλετικά τατουάζ. Και εκεί'είναι απλά κάτι για ένα φυλετικό τατουάζ, ακόμα κι όταν φαίνεται απλό, που τραβάει τα βλέμματα όσων βλέπουν, και για κάποιον που κάνει τατουάζ, αυτό'είναι ένας βασικός λόγος για να αποκτήσετε ένα.

Σχόλια

Η Τζέσυκα την 01 Αυγούστου 2009:

Ευχαριστώ για αυτό το άρθρο. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κι αυτοί "απλός." Κάνατε ένα καλό σημείο σχετικά με την τοποθέτηση αυτών των τατουάζ. Θα πρέπει να σκεφτώ περισσότερο τα φυλετικά σχέδια όταν επιλέγω τα τατουάζ μου. Στην υγειά σας.

MakinBacon (συγγραφέας) από την περιοχή Louisville στις 29 Μαΐου 2009:

Αυτό το σπαθί ακούγεται πολύ δροσερό Rogue. Τώρα αυτή η καταγωγή σας είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον μείγμα.

Λαίδη Rogue από το Κλίβελαντ Χάιτς, Οχάιο στις 29 Μαΐου 2009:

Ενδιαφέρον, Μπέικον. Έχω ένα φυλετικό τατουάζ που ενσωματώνει ένα σπαθί στον δεξιό μου δικέφαλο μυ. Wantedθελα να έχει φυλετικό θέμα για να τιμήσω την κέλτικη καταγωγή μου, καθώς και όλες τις άλλες φυλές της κληρονομιάς μου (Αφρικανοί, Εβραίοι, ιθαγενείς Αμερικανοί). Αλλά το σπαθί ήταν επίσης για να μπορώ να φορέσω τον πολεμιστή και να συγκεντρωθώ λιγότερο στο ΝΑ ΕΙΜΑΙ ένα. Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες!