Ο Τομ είναι διαδικτυακός συγγραφέας για πάνω από επτά χρόνια. Είναι ερωτευμένος με όλα όσα σχετίζονται με καουμπόηδες, ροντέο και δυτική ιστορία.

Ξυράφι ευθεία άκρη

Ξυράφια με ίσια άκρα υπήρχαν από τον 17ο αιώνα, και έγιναν τελικά ένα έργο τέχνης με τις διακοσμητικές λαβές που εξακολουθούν να αναζητούν οι συλλέκτες μέχρι σήμερα.

Σε ορισμένα μέρη του κόσμου, το ξυράφι ίσιας ακμής χρησιμοποιήθηκε μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Οι περισσότεροι άντρες δεν το έκαναν'δεν εμπιστεύονται τον εαυτό τους με την ευθεία άκρη, έτσι πήγαν σε έναν κουρέα για να ξυριστούν.

Όταν εισήχθησαν νέα και ασφαλέστερα ξυραφάκια, οι άνδρες άρχισαν να αισθάνονται πιο άνετα με τη διαδικασία και το ξυράφι με την ευθεία άκρη σιγά σιγά έγινε παρωχημένο.

Όλα αυτά οδήγησαν στην ανάμνηση του ξυραφιού, με την περίτεχνη τέχνη και τις αναμνήσεις μιας απλούστερης εποχής. Κατά συνέπεια, έχει γίνει δημοφιλής επιλογή για τατουάζ, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και περίτεχνα βλέμματα.

Σχέδια ξυραφιού

Ένα πράγμα που με εξέπληξε με τα τατουάζ ξυράφι ήταν τα πολλά σχεδιαστικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στο θέμα.

Όχι μόνο υπάρχουν κάποιες πολύ δροσερές λαβές, αλλά υπήρχαν πολλά σχέδια που περιελάμβαναν πράγματα όπως ιστό αράχνης, λουλούδια, αστέρια και μια σειρά άλλων βοηθητικών θεμάτων για να συμπληρώσουν τα ξυραφάκια. Όταν συνδυάστηκαν αυτά τα σχέδια, είχε ως αποτέλεσμα μερικά πολύ φοβερά τατουάζ ξυραφιού με ίσια άκρη.

Μπλε και πορτοκαλί ξυράφι με ίσια άκρη

Το πρώτο παράδειγμα τατουάζ ξυραφιού με ίσια άκρη είναι αυτό που θα αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο το ξυράφι εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου για να ενσωματώσει μια πολύ περίτεχνη εμφάνιση, προχωρώντας πέρα ​​από τη χρηστική χρήση μόνο.

Δείχνει το κομψό σχέδιο που έγινε μέρος του βιομηχανικού προτύπου όταν έγινε κάπως σύμβολο κατάστασης για τους άνδρες και τους κουρείς χρησιμοποιώντας το εργαλείο.

Μου αρέσουν τα πορτοκαλί και μπλε χρώματα με τις καμπύλες γραμμές και την τρισδιάστατη εμφάνιση. Βλέπετε επίσης τη λεπίδα και το μέρος που θα τοποθετούσατε τον αντίχειρά σας για να ανοίξει και να κρατήσετε τη λεπίδα στη θέση της. Αρκετά δροσερό τατουάζ.

Το ξυράφι που έχει μια λαβή από δέρμα φιδιού με ένα ενδιαφέρον πορτοκαλί προστατευτικό στο πίσω μέρος της λεπίδας. Δεν το κάνει'δεν μου φαίνεται τόσο απλά γιατί δεν είναι't open, το οποίο είναι πολύ πιο συναρπαστικό σχέδιο.

razortattoodesignsstraightedge

τατουάζ

razortattoodesignsstraightedge

Ξυράφι Τατουάζ με φύλλα και λουλούδι

Αυτή η γυναίκα αποφάσισε να έχει ένα τατουάζ ξυραφιού με άκρη στολισμένο με λουλούδια και φύλλα. Το'Είναι μοναδικό λόγω της θεματολογίας και του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που επιλέγουν το ξυράφι ως θέμα τατουάζ.

Το'είναι ωραίο και πολύχρωμο και ταιριάζει πολύ με το τατουάζ τριαντάφυλλου σε κοντινή απόσταση. Το'Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια είναι η σχέση μεταξύ ξυραφιού και λουλουδιών, αλλά το καταλάβατε.

razortattoodesignsstraightedge

Ξυράφι τατουάζ με αράχνη

Με αυτό το τατουάζ ξυραφιού, έχουμε ένα άλλο ωραίο σχέδιο στη λαβή. Το μαύρο και το ανοιχτό χρώμα συνδυάζονται καλά, με τις στροβιλισμένες γραμμές να φαίνονται καλές. Ο κόκκινος σχεδιασμός στο πίσω μέρος της λεπίδας φαίνεται επίσης όμορφος.

Όταν βλέπετε τις χαραγμένες άκρες της λεπίδας, μαζί με τον ιστό της αράχνης ή τους ιστούς αράχνης, φαίνεται ότι η ιδέα είναι ότι η λεπίδα κάθεται εδώ και πολύ καιρό.

razortattoodesignsstraightedge

unionelectrictattoo

Ξυράφι με στάζει αίμα

Αυτό το μοβ και μπλε ξυράφι που στάζει αίμα είναι ένα μοναδικό τατουάζ και είναι δύσκολο να το καταλάβω γιατί'Δεν είμαι σίγουρος τι είναι το ξυράφι τυλιγμένο.

Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι μια καρδιά, επειδή η λεπίδα φαίνεται να την κόβει σαν να είναι'είναι μαλακό. Αλλά τότε μπορώ't εξηγήστε τη φωτιά που βγαίνει από την κορυφή του αντικειμένου, κάτι που θα το πρότεινε'είναι ένα είδος βραστήρα. Φυσικά από ό, τι δεν συμβαίνει't εξηγήστε την κοπή του ξυραφιού, εκτός αν ήταν λάθος από τον καλλιτέχνη τατουάζ.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο ανεμιστήρας ή αυτό που μοιάζει επίσης με φτερά γαλοπούλας στο πίσω μέρος του σχεδίου, μαζί με τον ιστό της αράχνης, όλα αυτά'δεν φαίνεται να έχει νόημα.

Το'Είναι προφανώς κάποιος τύπος δήλωσης που κάνει κάποιος, και προφανώς αυτός που είναι προσωπικός.

Λαμβάνεται μαζί'Είναι ενδιαφέρον, και ένα σχέδιο τατουάζ ξυραφιού που σίγουρα θα είναι ένα κομμάτι συνομιλίας για τον λόγο που απλά δεν το φοράτε'δεν ξέρω τι είναι ή τι αντιπροσωπεύει.

Όσο για το σχέδιο ξυραφιού, αυτό'είναι μια πολύ δροσερή λαβή με κάτι που μοιάζει με γερμανικό σταυρό. Μου αρέσει το χρώμα της λαβής και της λεπίδας, αλλά δεν το κάνουν'δεν ταιριάζει με τον γαλάζιο ιστό αράχνης και τις πορτοκαλί φλόγες.

razortattoodesignsstraightedge

τατουάζ

Ripped Flesh Razor Tattoo

Επειδή προτιμώ την εμφάνιση τατουάζ με σκούρο μελάνι, αυτό είναι πιο ελκυστικό για μένα, παρόλο που το θέμα θα ήταν ελκυστικό για μικρότερο αριθμό ανθρώπων.

Τα τατουάζ με σκισμένη σάρκα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και αυτό με το ξυράφι που περνάει από το δέρμα είναι το πρώτο του είδους που έχω δει.

Θα φαινόταν καλύτερα αν το μέγεθος της σκισμένης σάρκας θα ήταν λίγο μεγαλύτερο από τη λεπίδα. Αυτό έχει πολύ χώρο μεταξύ του επάνω και του κάτω μέρους της λεπίδας για να φαίνεται ρεαλιστικό με οποιονδήποτε τρόπο, κάτι που είναι σημαντικό όταν σχεδιάζετε το σκισμένο σκελετό για ένα σχέδιο τατουάζ.

Και παρόλο που το σκισμένο βλέμμα κυριαρχεί σε αυτό το τατουάζ, αυτό'Είναι η λαβή του ξυραφιού που είναι πιο επιθυμητή για μένα. Το'είναι πολύ λεπτομερής και ο σχεδιασμός στο πάνω και στο κάτω μέρος της λαβής ταιριάζει απόλυτα με τον εσωτερικό σχεδιασμό.

razortattoodesignsstraightedge

ναυτικός-Ρωμαίος

Razor Tattoo στο ισχίο

Και πάλι το σκούρο μελάνι που χρησιμοποιείται σε αυτό το τατουάζ ξυραφιού το κάνει να φαίνεται φανταστικό. Σχεδιάστηκε καλά, χρησιμοποιώντας σκίαση και κενές θέσεις στο δέρμα για να δημιουργήσει το τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Το'Δεν είναι μόνο η προφανής σκίαση, αλλά η μετάβαση από τα σκούρα χρώματα στα ελαφρώς πιο σκούρα χρώματα, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η λαβή φτιάχτηκε για να μοιάζει με εσοχή και η λεπίδα φαίνεται να έχει προεξέχον σχέδιο στο πλάι. Οτι'είναι μια πολύ ωραία εμφάνιση για μένα.

Τοποθετείται με φόντο μερικά αστέρια'είναι ένα φανταστικό τατουάζ.

Αυτό που θα μπορούσε να το κάνει λίγο καλύτερο θα ήταν να είχε λίγο περισσότερο φως στο σχέδιο, ώστε να μπορείτε να δείτε καλύτερα την εικόνα. Η σκίαση γίνεται τόσο καλά που δεν συμβαίνει'δεν επιτρέπει μια πραγματική καθαρή εικόνα. Μερικές φορές πρέπει να αναστείλετε την πραγματικότητα για μια καλύτερη εμφάνιση.

razortattoodesignsstraightedge

τατουάζ

Σχέδια τατουάζ ξυραφιού

Τα ξυραφάκια με ευθεία άκρη είναι εξαιρετικό θέμα για ένα τατουάζ, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω. Τα περίτεχνα σχέδια επηρεασμένα από το παρελθόν έχουν ενσωματωθεί σε μερικά από αυτά τα τατουάζ, τελειώνοντας με μερικές φοβερές εικόνες.

Προσθέστε σε αυτό τον τρόπο που περιλαμβάνονται άλλα στοιχεία στο σχέδιο και υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για εκείνους που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το ξυράφι ως θέμα τατουάζ.

Όπως και να θέλετε να το κάνετε, τα τατουάζ με ξυράφι είναι μια φανταστική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν κάτι λίγο διαφορετικό στο δέρμα τους.

Σχόλια

Άντζελα Μπρούμερ από το Λίνκολν της Νεμπράσκα στις 21 Ιουνίου 2012:

Πραγματικά ωραίο άρθρο! Θα το μοιραστώ αυτό!

Γιατί να συμβεί στις 21 Ιουνίου 2012:

Ουάου, τι ωραία τάση τατουάζ. Δεν είχα ιδέα και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ως σχέδιο, ευχαριστώ!