Λατρεύω τα τατουάζ και γράφω για το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια.

Τι αντιπροσωπεύουν τα Σκιάχτρα

Εγώ'είμαι πάντα σε επιφυλακή για ενδιαφέρουσα τέχνη και μοναδικά τατουάζ. Κάτι μπέρδεψε τη σκέψη μου τις προάλλες για τα σκιάχτρα και σκέφτηκα ότι θα κοιτάξω γύρω μου για να δω αν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά αποφάσισαν να τα χρησιμοποιήσουν ως σχέδιο τατουάζ.

Παραδόξως για μένα, πολλοί το έκαναν. Αυτό που είναι μοναδικό στο σκιάχτρο, όσον αφορά την ποπ κουλτούρα, έχει μια συναρπαστική ιστορία στο ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπαραστήσει το καθαρό κακό και άλλες φορές να εκδικηθεί.

Επιστρέφοντας πίσω με τη Disney, υπήρχε ακόμη και ο γιατρός Syn Alias ​​το Σκιάχτρο, ο οποίος ήταν μια θρυλική προσωπικότητα στην εποχή του βασιλιά Γεωργίου Γ ‘.

Και ποιος φυσικά δεν έχει'Δεν είδα το αξιαγάπητο σκιάχτρο στον Μάγο του Οζ, ξέρεις, αυτό που έλεγε πάντα, "Αν είχα μόνο εγκέφαλο."

Έτσι, σε όλες αυτές τις διάφορες ερμηνείες του σκιάχτρου προκύπτει μια ποικιλία σχεδίων τατουάζ, που αντιπροσωπεύουν ολόκληρη τη γκάμα των ιστοριών και των παραδόσεων του σκιάχτρου.

Σχέδια τατουάζ σκιάχτρο

Ένα πράγμα που ανακάλυψα, λόγω της πανταχού παρουσίας του σκιάχτρου ως σημαντικό μέρος της ταινίας και της τηλεόρασης, αφορά τα σχέδια τατουάζ, την ιδέα του τι χρησιμοποιείται το σκιάχτρο εδώ και αιώνες: Φοβώντας τα πουλιά από τις καλλιέργειες δεν ήταν'μέρος των σχεδίων του σκιάχτρου που χρησιμοποιούνται για μελάνι τατουάζ.

Μάλλον αν εσύ'θα πάει σκιάχτρο, θα έπρεπε να εκφραστεί όπως θα το φανταζόταν η πλειοψηφία των ανθρώπων, και αυτό είναι είτε ως σκοτεινή δύναμη είτε ως αξιαγάπητος χαρακτήρας.

Τα σκιάχτρα της φάρμας απλώς δεν είναι't στη μόδα αυτή τη στιγμή.

Πράσινο τατουάζ σκιάχτρο

Με αυτό το πρώτο τατουάζ σκιάχτρου, έχουμε το πιο αστείο και κερδοφόρο της γκαλερί τατουάζ, όπως μπορείτε να δείτε από τις ξεκαρδιστικές χειρονομίες που σχεδιάστηκαν στο σκιάχτρο.

Όλα είναι υπέροχα για αυτό το τατουάζ, αλλά το αγαπημένο μου είναι μάλλον το δυνατό καπέλο'φοράει. Ο άσος των φτυάρι που ξεπροβάλλουν είναι διασκεδαστικός. Τίποτα'ενοχλεί αυτόν τον άχυρο.

scarecrowtattoodesigns

Wizard of Oz Scarecrow Tattoo

Εδώ'είναι ένα φοβερό έργο τέχνης του χαζού, αλλά διασκεδαστικού σκιάχτρου από τον Μάγο του Οζ. Andταν και είναι αδύνατο να μην μου αρέσει αυτός ο τύπος και να τον λατρεύω ως αουτσάιντερ. Το έργο τέχνης είναι θαυμάσιο σε αυτό και η επιλογή χρήσης μαύρου και καφέ χρώματος, μαζί με μια ελαφριά απόχρωση, κάνει αυτό το σκιάχτρο να ξεχωρίζει. Υπέροχο σχέδιο τατουάζ.

scarecrowtattoodesigns

Ελάφι Antler Σκιάχτρο

Όσο κι αν προσπάθησα, δεν ήμουν'δεν μπορώ να καταλάβω την ιστορία πίσω από αυτό το σκιάχτρο ελαφιού, και αν υπήρχε ή όχι κάποιο νόημα πίσω από αυτό.

Το'είναι σίγουρα μοναδικό, με κάθε είδους πράγματα που συμβαίνουν με αυτό, που υποθέτω ότι θα πρέπει να παραμείνει ανεξήγητο. Για παράδειγμα, τι'είναι αυτό το γαλάζιο στρογγυλό πράγμα στη μέση, ή τα βραχιόλια στο μπράτσο; Προφανώς'είναι κάτι πολύ προσωπικό για τον φορέα του μελανιού.

scarecrowtattoodesigns

Ανατριχιαστικό τατουάζ σκιάχτρο

Με αυτό το τατουάζ, ξεκινάμε μια ματιά σε πιο τρομακτικά και δυσοίωνα σκιάχτρα. Αυτό είναι ανατριχιαστικό για μένα, για κανέναν άλλο λόγο εκτός από τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί το στόμα.

Όσον αφορά το σχέδιο, μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο το κεφάλι είναι φτιαγμένο για να φαίνεται στρωματοποιημένο και με υφή χρησιμοποιώντας τη σκιά. Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η χρήση σκούρου μελανιού γύρω από το σχοινί που περιβάλλει το λαιμό του για να ξεχωρίζει. Το χρώμα του καπέλου ήταν επίσης καλοφτιαγμένο.

scarecrowtattoodesigns

reddragontattoomaster

Απόκριες τατουάζ σκιάχτρο

Παρόλο που αυτό το επόμενο σκιάχτρο βρίσκεται στη θέση που οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε όταν χρησιμοποιούσαμε για να τρομάξουμε τα πουλιά από τις καλλιέργειες, η αίσθηση είναι όταν τον κοιτάζεις'Είναι μακριά από το να είναι ένα καλοήθη σετ ρούχων γεμιστά με άχυρο.

Το χρώμα και η λεπτομέρεια του σχεδιασμού τατουάζ είναι καλά φτιαγμένα και μου αρέσει ο τρόπος που τα ζιζάνια του αγρού σχηματίζονται στο κάτω μέρος, μαζί με τις κολοκύθες, για να προσθέτουν στην τρομακτική αίσθηση και εμφάνιση. Το λουλούδι και/ή το ζιζάνιο που βγαίνουν από αυτό το δροσερό καπέλο φαίνονται επίσης υπέροχα.

Αυτό το σκιάχτρο, λόγω της συμπερίληψης των κολοκύθων και του σεναρίου της φάρμας, θα λειτουργούσε στις Απόκριες, καθώς και όταν'αναλάβετε την τελευταία ταινία τρόμου ή παρακολουθήσετε ένα στην τηλεόραση.

scarecrowtattoodesigns

bluedeviltattoos

Κακό Σκιάχτρο με Κεφαλή Κολοκύθας

Ένα μικρό ποσοστό τατουάζ σκιάχτ περιλαμβάνει εκείνα με κακό κεφάλι κολοκύθας, και αυτό έχει πραγματικά κακό βλέμμα καθώς ετοιμάζεται να πάει να μην κάνει καλό.

Το σκισμένο πουκάμισο, το ψάθινο καπέλο και το πρόσωπο της φρίκης το κάνουν σίγουρα ένα αξέχαστο τατουάζ. Φαίνεται ότι τα πράγματα που μοιάζουν με ομίχλη που περιστρέφονται είναι ένα πνεύμα που πρόκειται να μπει σε αυτό για να του δώσει ζωή.

scarecrowtattoodesigns

πατερίτσες – flickr

Scarecrow Tattoo Holding Scythe

Με αυτό το τελευταίο σχέδιο τατουάζ σκιάχτρα, συμπεριέλαβα το ίδιο σχέδιο τοποθετημένο σε δύο διαφορετικά άτομα και μέρη του σώματος για να δείξω πόσο διαφορετικό μπορεί να φαίνεται και γιατί πρέπει να σκεφτούμε επιλογές για να κάνουμε τη σωστή επιλογή για αυτό που φανταζόμαστε σχετικά με το δικό μας τατουάζ.

Πρώτα απ ‘όλα, το πραγματικό σκιάχτρο έχει φανταστική εμφάνιση. Το καλυμμένο πρόσωπο και οι σκοτεινές σχισμές για τα μάτια, τη μύτη και το στόμα ξεχωρίζουν πραγματικά. Στο ασπρόμαυρο τατουάζ, το σκιάχτρο μπορεί να επιμηκυνθεί περισσότερο και αυτά τα ανοιχτόχρωμα, πράσινα χρωματισμένα μάτια κάνουν ισχυρό αντίκτυπο. Επίσης πολύ δροσερά είναι τα πτερύγια που περιβάλλουν τα πόδια του. Αυτό μου φαίνεται καλύτερο με το ασπρόμαυρο σκιάχτρο παρά με αυτό με το χρώμα.

Αυτό με οδηγεί στο πορτοκαλί χρώμα σκιάχτρο. Το γιατί ο καλλιτέχνης πήγε με ροζ για τα καπνιστά τεντίρια δεν έχει νόημα για μένα. Αφαιρεί από ένα κατά τα άλλα φοβερό τατουάζ. Ακόμα κι έτσι, από τη μέση και πάνω οι επιλογές χρωμάτων ήταν υπέροχες και η αίσθηση ότι κάποιος θα χάσει το κεφάλι του από το κούνημα του δρεπάνι αισθάνεται πολύ πραγματική. Υπέροχο σχέδιο τατουάζ σκιάχτρο.

Σχέδια τατουάζ σκιάχτρο

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα στο άρθρο, το σκιάχτρο είναι μια πραγματικά συναρπαστική επιλογή για ένα σχέδιο τατουάζ, επειδή χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους ως φιγούρα στην ποπ κουλτούρα.

Έτσι, είτε θέλετε να το χρησιμοποιήσετε με τον τρόπο που χρησιμοποιούσαν εκείνοι στο προηγούμενο μέρος της γκαλερί τατουάζ, με μια πιο όμορφη, διασκεδαστική εμφάνιση σκιάχτρου, είτε θέλετε να πάτε στον πόλεμο του κακού πνεύματος που κατοικεί στο σχέδιο τατουάζ σκιάχτρου, εκεί'είναι κάτι για όλους όσους θέλουν να κάνουν μια δήλωση,