Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

μάτι-τατουάζ-και-σχέδια-μάτι-τατουάζ-έννοιες-και-ιδέες-μάτι-τατουάζ-γκαλερί

zee16

Επιλογές σχεδίασης τατουάζ ματιών

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές σχεδιασμού για να διαλέξετε, εκτός από ένα κανονικό μάτι.

 • Ρεαλιστικό ή κινούμενο σχέδιο.
 • Άνθρωπος, φίδι, αίγα, αετός ή γάτα.
 • Ένα μάτι ή πολλά (όπως μια αράχνη ή ένα μάτι Argus).
 • Άνοιγμα ή κλείσιμο. φαρδύ ή στραβό.

μάτι-τατουάζ-και-σχέδια-μάτι-τατουάζ-έννοιες-και-ιδέες-μάτι-τατουάζ-γκαλερί

επίνειο't το παραμικρό

Το Μάτι του orusρου

Το μάτι του Horus είναι ένα αιγυπτιακό ιερογλυφικό, μερικές φορές συγχέεται με το μάτι του Ra, μόνο που αυτό το μάτι ανήκει στη θεά Wadjet ή Wedjat. Είναι το ορατό μάτι της παντογνωσίας και σύμβολο ενός θεού'ή βασιλική δύναμη και προστασία από το κακό και τις ασθένειες. Απεικονίστηκε για να προστατεύσει τα δικαιώματα στη μετά θάνατον ζωή και να αποτρέψει τις ασθένειες.

Ο orusρος ήταν θεός του ουρανού και ήταν συχνά γνωστός ως ο θεός με το κεφάλι του γερακιού. Τα σημάδια γύρω από ένα γεράκι's μάτι, συμπεριλαμβανομένων των "δάκρυ" σημάδι κάτω από το μάτι, είναι ορατά στο σύμβολο. Ένας μύθος έλεγε ότι ο orusρος έδινε μάχη με τον Σεθ για το ποιος θα κυβερνούσε το θρόνο. Ο orusρος, ο οποίος είχε το αριστερό μάτι του φεγγαριού και το δεξί μάτι του ήλιου, ήταν νικητής επί του Σεθ, αλλά έχασε το αριστερό μάτι στη μάχη, αλλά ο θεός Τροθ μπόρεσε να το αποκαταστήσει.

μάτι-τατουάζ-και-σχέδια-μάτι-τατουάζ-έννοιες-και-ιδέες-μάτι-τατουάζ-γκαλερί

Μίκαελ Φάτσιο

Τι σημαίνει ένα τατουάζ ματιών?

Τα τατουάζ ματιών, αθλητικά τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες, μπορούν να έχουν μεγάλη συμβολική αξία στον χρήστη. Τα μάτια ήταν συμβολικά στοιχεία για πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς σε όλη την ιστορία.

 • Όπως στην αρχαία Αίγυπτο, ήταν σύμβολο του Χριστιανισμού και του Θεού. ο "Μάτι του Θεού" λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τον Θεό που κοιτάζει τις ψυχές των πιστών. Με αυτόν τον τρόπο, το τατουάζ ματιών μπορεί να αντιπροσωπεύει την ψυχή, την πίστη ή τον Χριστιανισμό.
 • Πολλοί άνθρωποι έχουν επίσης ακούσει για το "τρίτο μάτι" που αντιπροσωπεύει τη διαίσθηση. Αντιπροσωπεύει το μάτι της ψυχής και την πνευματική επίγνωση.
 • Το μάτι μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την προφητεία και την ικανότητα να προλέγουμε το μέλλον.
 • Όλοι ίσως έχουμε ακούσει και το παλιό ρητό, "Θα σε παρακολουθώ στενά." Το μάτι μπορεί επίσης να συμβολίζει την επίβλεψη και την προστασία.

Ακολουθούν πολλές διαφορετικές έννοιες που βρίσκουμε ότι σχετίζονται με το μάτι:

 • ΖΩΗ
 • χριστιανισμός
 • Συγκεντρώνω
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 • Ψυχή
 • Σαφήνεια
 • Νοημοσύνη
 • Οραμα
 • Προφητεύω
 • Αντίληψη
 • Κηδεμονία

Αλλά λάβετε υπόψη ότι το τατουάζ ματιών σας μπορεί να αντιπροσωπεύει αυτό που θέλετε.

Πριν κάνεις τατουάζ

Υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν κάνετε οποιοδήποτε τατουάζ.

 • Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε χρόνο για να ερευνήσετε το σχέδιό σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τι αντιπροσωπεύει και αντιπροσωπεύει η επιλογή σας προτού συνεχίσετε.
 • Υφηγητής'μην βιαστείτε να μελάνετε! Εάν δεν είστε σίγουροι, μην το κάνετε'μην κάνεις τατουάζ Πολλοί έχουν μετανιώσει αργότερα στο δρόμο. Υφηγητής'μην κανεις το ιδιο λαθος.

Σχόλια

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 20 Σεπτεμβρίου 2012:

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας, το χρόνο, τις ψήφους, κλπ. Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Beenμουν πολύ απασχολημένος ξανά. Σας εκτιμώ όλους για όλα. Θα σας δούμε όλους σύντομα στην πλευρά σας της πόλης. Να προσέχεις.

BeyondMax από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 24 Αυγούστου 2012:

Αν και αυτό'είναι ένα ασυνήθιστο και πολύχρωμο σύμβολο που μου προκαλεί επίσης μια δυσάρεστη αίσθηση, όπως ανέφερα και άλλα παιδιά πριν από μένα =)

Aurelio Locsin από το Orange County, CA στις 17 Αυγούστου 2012:

Από όλους τους τύπους τατουάζ εσείς'επισημαίνω, αυτά είναι που με τρομάζουν περισσότερο γιατί φαίνεται ότι το άτομο έχει ένα τρίτο μάτι που μεγαλώνει από το δέρμα. Ο εύκολος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε αυτό το συναίσθημα είναι να βάλετε κάποια διακόσμηση γύρω του, έτσι ώστε να μοιάζει με σχέδιο και όχι με αληθινό μάτι. Vηφίζοντας αυτό Up and Beautiful.

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 16 Αυγούστου 2012:

Τα μάτια είναι λίγο ανατριχιαστικά για μένα, αλλά είναι πολύχρωμα και διαφορετικά χτυπήματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Γεια σας

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona της Φλόριντα στις 16 Αυγούστου 2012:

Όλα αυτά τα τρελά μάτια κοιτάζουν. Σούπερ.

Φρανκ Ατανάσιο από τη Shelton στις 15 Αυγούστου 2012:

Εδώ'Σε κοιτάζω ξανά συγγραφέας φοβερός φίλε μου 🙂

kjforce από τη Φλόριντα στις 15 Αυγούστου 2012:

thelyricwriter..ΤΩΡΑ αυτό'Είναι τρομακτικό πρέπει να συμφωνήσω με άγνωστο κατάσκοπο…" προσέχοντας τον εαυτό μου "…περιμενε το..περιμενε..το εχω νεο κομβο…" ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑΛΚΕΡ"

δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο χιούμορ … έκανες φοβερή δουλειά ως συνήθως φίλε μου..κράτα'έρχονται κι εμείς'θα συνεχίσω να διαβάζω..

aivzdog στις 14 Αυγούστου 2012:

Πολύ ωραίο, δεν το κάνω'δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω τατουάζ στα μάτια γιατί θα ένιωθα ότι κάποιος με παρακολουθεί πάντα.

Ζωή υπό κατασκευή από το Neverland στις 14 Αυγούστου 2012:

Το'είναι τρομακτικό … φαίνεται ότι κάποιος παρακολουθεί από κάπου. χεχεχε. ενδιαφέρον πάντως.

Faith Reaper από τις νότιες ΗΠΑ στις 14 Αυγούστου 2012:

Ναι, για κάποιο λόγο τα τατουάζ των ματιών είναι λίγο ανατριχιαστικά και με εξέπληξε η σημασία τους. Και, ειρωνικά, όταν κάνω σκίτσο, αυτό που μου αρέσει να ζωγραφίζω είναι μόνο τα μάτια, περίεργα. Υποθέτω ότι είναι μόνο τα μάτια ως τατουάζ ίσως. Πολύ ενδιαφέρον. In His Love, Faith Reaper