Ως σχολιαστής και συγγραφέας τατουάζ, βασίζομαι στην προσωπική μου εμπειρία και χρόνο που εργάζομαι σε ένα στούντιο τατουάζ.

Κορίτσια με τατουάζ

Κορίτσια με τατουάζ

Καλλιτέχνες τατουάζ στο Facebook

Συμβουλές για τατουάζ για κορίτσια

Τα τατουάζ είναι πλέον πιο δημοφιλή από ποτέ στα θηλυκά. Η ιδέα ότι μόνο οι άντρες κάνουν τατουάζ είναι τόσο ντεμοντέ. Η συμβουλή μου λοιπόν σε εσάς τα κορίτσια είναι η ίδια με εμένα'δώστε σε έναν άντρα που θέλει φρέσκο ​​μελάνι:

1. Βρείτε τον κατάλληλο καλλιτέχνη

Θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να ταιριάξετε το στυλ τατουάζ που θέλετε με έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη που ειδικεύεται σε αυτό το στυλ. Θα βρείτε ένα στούντιο τατουάζ σχεδόν σε κάθε γωνιά του δρόμου αυτές τις μέρες. Είναι επιτακτικό να έχετε έναν ποιοτικό καλλιτέχνη να δουλεύει στο σχέδιό σας. Κάντε μια μικρή έρευνα, κοιτάξτε το χαρτοφυλάκιό τους, ρωτήστε τριγύρω ή κάντε κάποια διαδικτυακή καταδίωξη. Βάλτε τα δυνατά σας για να ξέρετε τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν.

2. Μάθετε ποιο είδος τατουάζ σας εμπνέει

Οι καλλιτέχνες τατουάζ συχνά ειδικεύονται σε συγκεκριμένα είδη τατουάζ. Εάν θέλετε ένα ιδιαίτερα περίπλοκο σχέδιο τατουάζ σε ένα συγκεκριμένο στυλ, σκεφτείτε να ταξιδέψετε διακρατικά για να δείτε κάποιον. Σύντομα θα ξεχάσετε τυχόν επιπλέον έξοδα.

3. Σκεφτείτε το σώμα σας

Πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος της περιοχής στην οποία σκοπεύετε να συνεχίσετε το νέο σας τατουάζ. Επίσης το φυσικό σχήμα και ροή του σώματος. Να είστε ρεαλιστές, μια λεπτομερής σχεδίαση θα είναι δύσκολο να εκτελεστεί σε μια μικρή επιφάνεια ή σε ανώμαλο σημείο.

4. Εξετάστε το κόστος

Το πιο σημαντικό, τα φθηνά τατουάζ δεν είναι't καλά, και τα καλά τατουάζ δεν είναι't φθηνό!

Όπως όλα τα άλλα σε αυτόν τον κόσμο, παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Μακροπρόθεσμα, αυτό'αξίζει να πληρώσετε λίγα επιπλέον χρήματα για να έχετε ένα τατουάζ ποιότητας που σας αρέσει και όχι ένα που μισείτε. Ένας τατουάζ καλλιτέχνης που έχει υψηλή αμοιβή έχει γενικά ταλέντο.

Από κάτω σου'Θα βρείτε μερικά όμορφα εκτελεμένα σχέδια από μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Κάντε κλικ στις μικρογραφίες για να μεγεθύνετε τις εμπνεύσεις φωτογραφιών για κορίτσια' λοβούς αυτιών, πίσω από τα αυτιά, τα χέρια και τα πόδια.

Τατουάζ Dainty Ear

Τα τατουάζ πίσω από το αυτί και στον λοβό του αυτιού είναι χαμηλά στην κλίμακα του πόνου. Δεν υπάρχει't πολύ επιπλέον σάρκα πίσω από το αυτί, όμως, οπότε όταν γίνεται ένα τατουάζ στον λοβό του αυτιού δονείται στους σφιχτούς μύες του λαιμού.

Για να γίνει ένα τατουάζ ένα λοβό αυτιών, ο καλλιτέχνης τατουάζ πρέπει να είναι τεχνικά επιδέξιος με μικρό σχέδιο και λεπτομέρειες. Δεδομένου ότι τα τατουάζ αυτιών είναι πολύ μικρά, απαιτείται σταθερό χέρι και τεράστια εμπειρία.

Το τατουάζ αυτιού δεν καλύπτεται πάντα εύκολα όταν θέλετε να κρύψετε τα τατουάζ σας. Οι εξωτερικοί λοβοί θα σκάνε συνεχώς μέσα από τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται για να τα κρύψουν. Τα τατουάζ πίσω από το αυτί μπορούν να καλυφθούν με κασκόλ και γιακά. Αυτά τα τατουάζ, όσο μικροσκοπικά και αν είναι, θα είναι πάντα σε εμφάνιση στο κοινό.

Λόγω της θέσης του, συχνά θα ξεχνάτε ότι το τατουάζ του αυτιού σας υπάρχει επειδή μπορείτε'Μην το βλέπετε εύκολα όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη.

Τατουάζ βραχιόνων και μανικιών στις γυναίκες

Ο εξωτερικός βραχίονας είναι μια από τις λιγότερο ευαίσθητες περιοχές του σώματος για να κάνει τατουάζ, ενώ τα εσωτερικά μέρη του βραχίονα, τόσο πάνω όσο και κάτω, φτάνουν στο επίπεδο έντονου πόνου.

Τα εσωτερικά μέρη του χεριού σας, ιδιαίτερα η εσωτερική κορυφή, είναι σαρκώδη και έχουν πολλά νεύρα και φλέβες κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτά τα σαρκώδη μέρη του σώματος διογκώνονται και μελανιάζονται. Η μόλυνση είναι κοινή λόγω της έκθεσης σε μολυσματικούς παράγοντες που συμβαίνουν, ενώ συνεχίζετε την καθημερινή ζωή.

Αναμφισβήτητα, το χέρι θα ήταν η πιο τατουάζ περιοχή του ανθρώπινου σώματος. Η ορατότητα, τόσο για τον ιδιοκτήτη όσο και για το κοινό είναι ψηλά στο χέρι, επίσης η περιοχή του καμβά είναι επίπεδη και μεσαίου μεγέθους, κατάλληλη για πολλά σχέδια.

Όταν ένα άτομο'Το χέρι είναι 70% καλυμμένο με τατουάζ, ονομάζεται μανίκι.

Τατουάζ ποδιών σε γυναίκες

Τα τατουάζ στα πόδια είναι ακριβώς εκεί πάνω στην κλίμακα του πόνου. Λόγω του δέρματος που τεντώνεται απευθείας πάνω από τα οστά και τους τένοντες των ποδιών σας και λόγω της έλλειψης μυών και σαρκώδους κρέατος στο ενδιάμεσο, τα τατουάζ ποδιών είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικά επώδυνα.

Η θεραπεία ενός τατουάζ στο πόδι μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη. Λόγω της συνεχούς, επαναλαμβανόμενης ανάγκης για περπάτημα, το τατουάζ φρέσκου ποδιού είναι πάντα σε κίνηση, εμποδίζοντας τη θεραπεία.

Τα υποδήματα είναι επίσης ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τη θεραπεία. Θα χρειαστεί να βρείτε κάποια μορφή υποδημάτων που δεν τρίβει καμία περιοχή του τατουάζ. Ιδανικά, η ξυπόλητη είναι η απάντηση όσο το δυνατόν περισσότερο. Εξετάστε τα στρινγκ, τις παντόφλες μπαλέτου ή τα παπούτσια με δέσιμο ως άλλες επιλογές.

Απαιτείται κόστος τατουάζ και διάρκεια

Μέσος χρόνος που χρειάζεται ένα γενικό τατουάζ στην περιοχή του σώματος. Αυτοί οι χρόνοι έχουν χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για τον υπολογισμό και τη μέση τιμή. Αυτοί οι χρόνοι και το κόστος είναι μόνο προσεγγίσεις, η τιμή ειδικότερα είναι ενδεικτική δεξιοτήτων.

Περιοχή τατουάζ Μέσο χρονικό διάστημα για να κάνετε τατουάζ Περίπου κόστος

Αυτί

12 ΩΡΕΣ

$ 100 – $ 200

Μπράτσο

3 – 12+ ώρες

$ 350 – $ 3000

Πόδι (ένα)

3 – 5 ώρες

$ 350 – $ 800

Είτε αποφασίσετε να κάνετε το πρώτο ή το πεντηκοστό τατουάζ σας στο αυτί, το χέρι ή το πόδι σας ή να αλλάξετε γνώμη καθώς μπαίνετε και πηγαίνετε με το στήθος, τα πόδια, την πλάτη, τα δάχτυλα, τον λαιμό ή τον κορμό – αγαπήστε αυτό που παίρνετε. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε ένα σχέδιο που θα απολαύσετε να κοιτάτε για πάντα.

Μόλις εσύ'τελειώσατε στο στούντιο καλύψτε το νέο σας τατουάζ με αδιάβροχο, αντιβακτηριακό προστατευτικό διάφανο τατουάζ. Ακολουθήστε όλες τις μετεγχειρητικές διαδικασίες για να αποφύγετε τη μόλυνση. Επενδύστε σε ένα καλό σετ φροντίδας τατουάζ όπως το INK OIL που είναι 100% φυσικό.

Οι καλλιτέχνες τατουάζ είναι ένα φοβερό μάτσο, αλλά όπως κάθε άλλη ομάδα ή επάγγελμα στον κόσμο, υπάρχουν εκείνοι που δεν πρέπει'κρατήστε μηχάνημα τατουάζ. Δείτε τον καλλιτέχνη σας, δείτε τι είναι'έχουν επιλέξει να εμφανίζουν στο χαρτοφυλάκιό τους – ποια θεωρούν την καλύτερη δουλειά τους.

Κυρίως, απολαύστε την εμπειρία του τατουάζ σας και βρείτε το τατουάζ των ονείρων σας.

  • Tattoo Aftercare, πώς πρέπει να φροντίζω το νέο μου τατουάζ?

    Πρακτικές και δοκιμασμένες μέθοδοι τατουάζ μετά τη φροντίδα. Γιατί πρέπει να το κάνετε και πόσο αποτελεσματική είναι η μετέπειτα φροντίδα.

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Σχόλια

Τερέζα στις 31 Οκτωβρίου 2015:

Στις εικόνες, αυτό με την ετικέτα "μπλε κυκλικό μοτίβο" είναι στην πραγματικότητα ένα Doctor Who τατουάζ. Το'είναι το όνομά του στο Gallifreyan.

Linda Crist από την Κεντρική Βιρτζίνια στις 14 Οκτωβρίου 2014:

Λατρεύω το κέντρο σας και οι φωτογραφίες είναι υπέροχες. Είμαι 59 ετών και εξακολουθώ να προσπαθώ να καταλάβω τι σχέδιο θέλω στο πόδι και στο λαιμό μου. Μου έδωσες μερικές υπέροχες ιδέες. Ευχαριστώ!

Άννα (συγγραφέας) από το Χόμπαρτ, Τασμανία, Αυστραλία. (Λίγο από το κάτω μέρος του AUS) στις 03 Οκτωβρίου 2013:

Καταλαβαίνω απόλυτα τον φόβο.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Λίνα από το Νέο Δελχί στις 03 Οκτωβρίου 2013:

Αν και φοβάμαι οτιδήποτε μόνιμο στο σώμα μου, αν αλλάξω γνώμη ….. αλλά τα τατουάζ είναι όμορφα και εκπληκτικά.