Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

Ένα τατουάζ με δραματικές μάσκες, που συχνά αναφέρεται ως α

Ένα τατουάζ με δραματικές μάσκες, που συχνά αναφέρεται ως α "Γέλα τώρα κλάψε μετά" τατουάζ.

Άμπερ Ραντ μέσω Flickr Commons

"Γέλα τώρα κλάψε μετά" Τατουάζ

"Γέλα τώρα κλάψε μετά" Τα τατουάζ απεικονίζουν δύο πρόσωπα ή δύο μάσκες που έχουν εκφράσεις που αντιπροσωπεύουν αντίθετα ή διαφορετικά συναισθήματα. Αυτό το σχέδιο συνδέεται μερικές φορές με συμμορίες και αναφέρεται ως τατουάζ συμμορίας. Αν και μπορεί να είναι αλήθεια, ο σχεδιασμός μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα.

Ο όρος "Γέλα τώρα κλάψε μετά" έγινε διάσημος από τον ράπερ Ice Cube, αλλά ο σχεδιασμός είναι πολύ παλαιότερος από αυτόν. Μπορείτε επίσης να το ονομάσετε δραματική μάσκα, ή "κωμωδίες και μάσκες τραγωδίας," "Κάλτσα και Μπάσκιν," ή απλώς μάσκες θεάτρου, αφού τις βλέπετε συχνά να απεικονίζονται σε παλιά θέατρα. Μπορεί να είναι αρκετά παλιά, στην πραγματικότητα: Το τραγικό πρόσωπο μπορεί να είναι η μούσα Μελπομένη's, και ο ευτυχισμένος μπορεί να αντιπροσωπεύει τη μούσα Θάλεια από την ελληνική μυθολογία.

"Γέλα τώρα κλάψε μετά" Τα τατουάζ μπορεί να αντιπροσωπεύουν τη σχέση καλού και κακού, αλλά έχουν διαφορετικές ερμηνείες και σημασία. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να επιλέξει ένα από αυτά τα τατουάζ για να αντιπροσωπεύει την ψυχική ασθένεια, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να εκπροσωπήσει τη θεατρική του εμπειρία. Απλώς δεν ξέρεις ποτέ μέχρι να ρωτήσεις.

Είναι αρνητικό σύμβολο?

Μπορεί να είναι σύμβολο του καλού και του κακού σε ένα άτομο. Όλοι κάνουμε λάθη και κανείς δεν είναι τέλειος. Μερικές φορές επιλέγουμε λάθος δρόμο και μπορεί να προκύψουν καταστάσεις που μας επηρεάζουν για το υπόλοιπο της ζωής μας. Πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν'Δεν θέλω να υπενθυμίσω τις άσχημες στιγμές, αλλά χρειάζεται μάθηση από αυτά τα λάθη για να μεγαλώσω ως άνθρωπος.

Αυτό το τατουάζ μπορεί να είναι μια υπενθύμιση της δυσκολίας που έχετε'έχετε ξεπεράσει στη ζωή σας, μεταξύ πολλών άλλων. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αντιπροσωπεύει μια καλή ή θετική κατάσταση.

Drama Mask Tattoo Designs

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να σχεδιάσετε αυτό το τατουάζ. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε:

 • Η δραματική μάσκα, ή "Γέλα τώρα κλάψε μετά" εικόνα, μπορεί επίσης να κληθεί "Χαμογέλα τώρα κλάψε αργότερα," αφού αυτό κάνουν συχνά τα δύο πρόσωπα. Μπορείτε να επιλέξετε άλλα φαινομενικά αντίθετα συναισθήματα, όμως: θυμό και ηρεμία, για παράδειγμα, ή πρόσωπα διαβόλου και αγίου.
 • Μπορεί να συμπεριλάβετε συμβολικές λέξεις ή φράσεις ή ονόματα για να βοηθήσετε στην αύξηση ή την προσθήκη σημασίας.
 • Κυρίως, εσύ'Θα δω δύο μάσκες ή δύο πρόσωπα: Το ένα πρόσωπο γελάει και το άλλο είναι σχεδιασμένο με συνοφρυωμένο και ίσως δάκρυ. Μπορείτε να προσθέσετε ένα τρίτο πρόσωπο και συναίσθημα.
 • Συνήθως τα βλέπετε σε μαύρο και γκρι, αλλά οποιοδήποτε χρώμα θα μπορούσε να λειτουργήσει.
 • Αυτός ο σχεδιασμός μεταφράζεται όμορφα τόσο σε κινούμενα σχέδια όσο και σε ρεαλιστικό στιλ. Θα μπορούσατε να το κάνετε σε παλιό σχολείο, ακουαρέλα ή οποιοδήποτε άλλο στυλ, επίσης.

"Γέλα τώρα κλάψε μετά" Σημασίες τατουάζ

Το δράμα μάσκες τατουάζ μπορεί να συμβολίζει τόσο θετικά όσο και αρνητικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα:

 • Ταλαιπωρία
 • Αλήθεια
 • Ζήσε τη ζωή
 • Αγάπη
 • Κατόρθωμα
 • Ξεπερνώντας τα Εμπόδια
 • Θάνατος
 • Απώλεια
 • ΖΩΗ's Έννοια
 • Ελπίδα
 • Δύναμη

Θυμηθείτε όμως, στο τέλος, το τατουάζ σας αντιπροσωπεύει αυτό που θέλετε.

Αυτή η έκδοση του τατουάζ διαθέτει μάσκα γέλιου και πραγματικό άτομο που κλαίει.

Αυτή η έκδοση του τατουάζ διαθέτει μάσκα γέλιου και πραγματικό άτομο που κλαίει.

Τατουάζ A.T μέσω Flickr Commons

Πριν κάνεις τατουάζ

Πριν κάνετε το τατουάζ σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη.

Όπως ακριβώς είστε τώρα, βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε χρόνο για να ερευνήσετε το τατουάζ σας. Φροντίστε να κατανοήσετε πλήρως τι αντιπροσωπεύει και τι σημαίνει. Εσύ δεν'Δεν θέλω να μελάνω και να διαπιστώσω αργότερα ότι συμβολίζει κάτι διαφορετικό από αυτό που νομίζατε.

Περιηγηθείτε σε εκατοντάδες σχέδια – όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Σε θυμάμαι'σχεδιάζετε να το φοράτε για την υπόλοιπη ζωή σας. Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε χρόνο για να βρείτε ένα σχέδιο που σας ταιριάζει'σίγουρα θα μου αρέσει πάντα. Εσύ δεν'Δεν θέλω να περάσω από τη διαδικασία συγκάλυψης και αφαίρεσης λέιζερ, πιστέψτε με.

Σχόλια

Σπάσιμο στις 13 Φεβρουαρίου 2016:

Μπορεί να θέλει να διαφημίσει ότι αυτό είναι επίσης ένα τατουάζ που σχετίζεται με μια συμμορία σε πολλές περιπτώσεις και ένα δημοφιλές τατ φυλακής.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 25 Αυγούστου 2013:

Genna, ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να σταματήσετε και να σχολιάσετε. Λατρεύω την τέχνη του τατουάζ και την εκτιμώ επίσης. Κάποιος καλλιτέχνης τατουάζ θα μπορούσε να είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης, χωρίς αμφιβολία. Ακόμα και το γέλιο τώρα κλαίει αργότερα τατουάζ, αυτό'είναι εκπληκτικό αυτό που μπορούν να κάνουν. Ευχαριστώ και πάλι Genna και τα λέμε σύντομα.

Genna East από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ στις 25 Αυγούστου 2013:

Είμαι πάντα έκπληκτος από τα μυριάδες στυλ και σχέδια της τέχνης τατουάζ στο σώμα. Το'είναι πραγματικά καταπληκτικό, όπως και αυτό το κέντρο. Πολύ ενδιαφέρον!

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 25 Αυγούστου 2013:

@Faith, εκτιμώ τα σχόλια, τις επισκέψεις σας και οτιδήποτε άλλο Faith, ΠΑΝΤΑ !! Γέλα τώρα κλάψε αργότερα τα τατουάζ είναι αρκετά συμβολικά, με εξέπληξαν πραγματικά, αλλά πολλοί άνθρωποι μπορούν να συσχετιστούν με το γέλιο τώρα κλάμα αργότερα φράση. Δεδομένου ότι πολλοί από εμάς περνάμε δύσκολους καιρούς, γίνεται συμβολικό σύμβολο για όλους μας. Ευχαριστώ Πίστη 🙂

@Rosemay, πολλά ευχαριστώ για το σχόλιο 🙂 Απολύτως, γέλα τώρα κλάψε αργότερα τα σχέδια τατουάζ φέρουν μια ποικιλία διαφορετικών συμβολικών σημασιών. Το'Είναι ενδιαφέρον ότι ένα σχέδιο θα μπορούσε να έχει τόσες πολλές διαφορετικές έννοιες. Ευχαριστώ και πάλι:)

@AE, ναι Ruby, μου αρέσει η θετική έννοια του γέλιου τώρα κλάψε αργότερα τατουάζ. Νομίζω ότι έγινε μια κραυγή μάχης για πολλούς'συχνά αναφέρεται ως σχέδιο τατουάζ φυλακής ή τατουάζ συμμορίας. Ακόμα και με αυτήν την αρνητική σχέση, τώρα γελάστε, αγαπήστε τα σχέδια τατουάζ'δεν σημαίνει πάντα ότι κάποιος πήγε φυλακή. LOL, μπράβο, τα λέμε γύρω από τη Ruby 🙂

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 24 Αυγούστου 2013:

Αντηρώ τα άλλα σχόλια, δεν έχω ξαναδεί αυτό το είδος τατουάζ, αλλά μου αρέσει το θετικό μήνυμα, ' Αύριο είναι μια άλλη μέρα ' Η αγαπημένη μου ταινία, ' Οσα παίρνει ο άνεμος. ' Μπράβο Ρίκι…

Ρόζμαρι Σάντλερ από Hawkes Bay – Νέα Ζηλανδία στις 24 Αυγούστου 2013:

Πολύ ενδιαφέρον Ricky, δεν τα έχω ξαναδεί ούτε γνώριζα ότι υπήρχε ένα τέτοιο τατουάζ. Σίγουρα μεταφέρουν ένα μήνυμα.

Faith Reaper από τις νότιες ΗΠΑ στις 24 Αυγούστου 2013:

Πω πω λυρική,

Ποτέ δεν θα πίστευα ότι υπάρχει ένα τατουάζ για ένα τέτοιο θέμα, αλλά προφανώς υπάρχει! Φοβερός. Αυτά δίνουν μια παύση ως προς το ισχυρό μήνυμα που στέλνουν. Όλα τους φαίνονται επίσης μεγάλα τατουάζ.

Τώρα, έχω ξαναδεί τα τατουάζ με τη μάσκα με τα χαμογελαστά/λυπημένα πρόσωπα, αλλά ποτέ δεν ήξερα πώς λέγονταν.

Vήφισε ++++ και κοινοποίηση

Ο Θεός να ευλογεί. Φιλάκια σε αυτήν την όμορφη μέρα, Faith Reaper