Έχω δεκατρία τατουάζ. Νομίζω ότι αυτοί'όλα είναι πολύ ωραία (και σίγουρα όχι't πληρούν τις προϋποθέσεις ως "κακης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ").

Τσε Γκεβάρα

Τσε Γκεβάρα

BMEZINE.COM

Πολλά πορτρέτα έχουν τατουάζ ως μνημείο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει πεθάνει (περιλαμβάνονται τα ζώα). Το να κάνει το τατουάζ τείνει να είναι μια συναισθηματική διαδικασία για κάποιους'Είναι σημαντικό ο καλλιτέχνης τατουάζ να είναι ευγενικός, ευαίσθητος και με σεβασμό. Αν εσύ'έχω δει ποτέ την παράσταση "Μελάνι Μαϊάμι" στο TLC, εσύ'Θα εξοικειωθώ με τον διάσημο καλλιτέχνη τατουάζ Kat von D που ειδικεύεται στα τατουάζ πορτρέτου. Οι πελάτες την αναζητούν όταν θέλουν να κάνουν τατουάζ στο δέρμα τους μια αναπαραγωγή ενός ειδώλου ή αγαπημένου προσώπου. Ειδικός στον τομέα της, η Kat έχει κάνει εκατοντάδες τατουάζ πορτρέτου.

Τα πορτρέτα τατουάζ είναι περίπλοκα. Το επίπεδο λεπτομέρειας που περνάει σε ένα πορτρέτο απαιτεί εξειδικευμένη κατανόηση της σκίασης, της ανάμειξης και άλλων καλλιτεχνικών τεχνικών. Φυσικά, ο καλλιτέχνης θα χρειαστεί μια φωτογραφία για να βασίσει το σχέδιο και πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο σχέδιο για να γίνει σωστά.

Τατουάζ των ανθρώπων

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο καλλιτέχνη για ένα τατουάζ πορτρέτου?

Τα πορτρέτα τατουάζ απαιτούν υψηλό βαθμό δεξιοτήτων που δεν έχει κάθε καλλιτέχνης τατουάζ και ταλέντο στο σχέδιο που δεν είναι ικανός κάθε καλλιτέχνης. Όπως με κάθε τροποποίηση σώματος, κάντε την έρευνά σας εκ των προτέρων. Εάν γνωρίζετε κάποιον που έχει ένα τατουάζ πορτρέτου που θαυμάζετε, ρωτήστε τον σε ποιον καλλιτέχνη ή κατάστημα πήγε. Εάν επιλέγετε έναν τατουάζ καλλιτέχνη απροσδόκητα, ζητήστε να δείτε εκ των προτέρων παραδείγματα του πορτραίτου τους. Οι περισσότεροι έμπειροι τατουάζ έχουν δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο που εμφανίζει δείγματα δουλειάς που έχουν κάνει. Τα καλύτερα χαρτοφυλάκια θα έχουν μια εικόνα του τελειωμένου τατουάζ μαζί με ένα αντίγραφο της αρχικής φωτογραφίας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το τελειωμένο tat είναι ρεαλιστικό και ότι πραγματικά μοιάζει με το πρόσωπο που είναι'υποτίθεται ότι μοιάζει.

Πορτρέτο Τατουάζ των κατοικίδιων

Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι ένα τατουάζ πορτρέτου?

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει ελάχιστη απαίτηση μεγέθους για τατουάζ πορτρέτου. Το απόλυτο μικρότερο που μπορεί να κάνει ένας καλλιτέχνης είναι περίπου 3" κατά 3", και αυτό'το πιέζει. Όσο μικρότερο είναι το τατουάζ, τόσο λιγότερες λεπτομέρειες θα μπορείτε να αποκτήσετε. Το τυπικό μέγεθος κυμαίνεται από 4" κατά 6" και μεγαλύτερο, το οποίο πρέπει να ταιριάζει όμορφα στον ώμο ενός ενήλικα.

Celebrity Portrait Tattoos

Σχόλια

Τζεφ Φόστερ στις 17 Δεκεμβρίου 2012:

Ο Ryan Dearringer κάνει καταπληκτική δουλειά. Το πορτραίτο του είναι κορυφαίο και άψογο. Όταν κάνω το τατουάζ πορτρέτου μου, σκοπεύω να πάω στον Ryan, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό μπορεί να είναι η αναμονή. Εγώ'Έκανα έρευνα για 9 λεπτά πλέον και το έργο του φαίνεται να είναι πάνω από όλα τα άλλα. Αυτός'σωστά, πρέπει να κάνετε την εργασία σας. Όταν το κάνεις, εσύ'θα βρω το ιδιο που εκανα. Απλά ελέγξτε τον Ράιαν's ιστοσελίδα, το έργο είναι απίστευτο. Και όχι, δεν το κάνω'δεν εργάζομαι γι ‘αυτόν, ούτε πληρώνομαι από αυτόν. Αν και θα έπαιρνα έκπτωση χαχα. Εγώ'αστειεύομαι Καλή επιτυχία σε όλους σας…

m4nhtats στις 22 Οκτωβρίου 2011:

Συμφωνώ με τις απόψεις του Ryan Dearringer για πορτρέτα, είμαι καλλιτέχνης τατουάζ στο Βιετνάμ, αν μπορούσε να ελπίζει να επικοινωνήσει μαζί μου και να το αφήσει's talk about tattoo art hinh.hay στείλτε μου email στη διεύθυνση email: [email protected] – χαίρομαι που εσείς και όλοι μου στέλνετε mail στο κοινό πάθος μας για την τέχνη

ody στις 08 Σεπτεμβρίου 2010:

Τα τατουάζ kat είναι φοβερά. Μακάρι να καταφέρει να κάνει αυτό που θέλω

Λούι στις 03 Σεπτεμβρίου 2010:

Υπάρχει ένα που φαίνεται αστείο αυτό με το μωρό και την κυρία, αλλά τα υπόλοιπα φαίνονται υπέροχα

Ο Αλέξης την 01 Σεπτεμβρίου 2010:

Νομίζω ότι ο Τζέισον Γκάλο'η δουλειά είναι άθλια! www.gallotattoos.com

Ryan Dearringer στις 26 Ιουνίου 2010:

Επιτρέψτε μου να διευκρινίσω τι εννοούσα πριν από δύο χρόνια σε σχέση με αυτό που σχολίασα. Εγώ δεν'δεν νομίζω ότι το είπα απαραίτητα με τον σωστό τρόπο. Όλα τα παραπάνω πορτρέτα είναι αξιοπρεπή. Ένα ζευγάρι είναι φοβερό … Ο Τσε και ο Eminem ειδικά έγιναν εξαιρετικοί. Έκανα το σχόλιο σε σχέση με το άρθρο και τα πρώτα δύο πορτρέτα … όπως για όλα τα πορτρέτα της σελίδας, δεν ήταν όλα εδώ κατά τη στιγμή του σχολίου, επομένως, έπρεπε να τροποποιήσω αυτό που ήθελα είπε. Δεν είμαι καλλιτέχνης, απλά σχολιάζω πόσο δύσκολα είναι τα πορτρέτα και τονίζω τη σημασία της εύρεσης του κατάλληλου άντρα για τη δουλειά, και το γεγονός ότι τα πορτρέτα, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη μορφή τατουάζ, δεν δίνουν ελάχιστα ή καθόλου περιθώρια για ελαττώματα. χαρούμενο τατουάζ.

Μ στις 22 Ιουνίου 2010:

σίγουρα παίρνω eminem'Τα αρχικά με μια πραγματικά μικρή γραμματοσειρά στο σώμα μου .. με πήρε πολύ..

γιούβι στις 20 Ιουνίου 2010:

Γεια σου Ράιαν πρέπει να πω καλή δεξιότητα βελόνας. φίλε είμαι καλλιτέχνης τατουάζ στην Ινδία έφτιαξε λίγα πορτρέτα με 7 magnum παρακαλώ πρότεινε μου καλές βελόνες μόνο για πορτραίτα ….. θα ήμουν υπέροχος για σένα.

Σταν στις 11 Ιουλίου 2009:

Εγώ δεν'δεν ξέρω τι κοιτούσε ο Ράιαν αλλά όλα αυτά τα πορτρέτα είναι φοβερά έργα … Ι'Έχω δει μερικές από τις δουλειές σας Ryan και δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο καλές όσο αυτές…

ρε στις 26 Νοεμβρίου 2008:

αχ θεέ μου που αγαπώ ποιος έκανε ποτέ τον Τζόνι Ντεπ είμαι ερωτευμένος μαζί του .. έχω το όνομά του με ΦΟΡΕΜΑ στον καρπό μου ήθελα ένα πορτρέτο αλλά φοβόμουν ότι δεν θα'δεν φαίνομαι καλά … αλλά φαίνεται υπέροχο .. το λατρεύω

Άρνι στις 23 Ιουλίου 2008:

Το πορτρέτο του Τσε Γκεβάρα ήταν όμορφα φτιαγμένο!

Μπράιαν στις 25 Νοεμβρίου 2007:

Τι's Up with the dog havin' ημι άκαμπτο?

Κέβιν στις 19 Νοεμβρίου 2007:

Ράιαν, απλώς έψαχνα στο διαδίκτυο, έψαχνα διαφορετικούς καλλιτέχνες για να κάνουν ένα πορτρέτο για μένα. Κοιτούσα το θέαμά σας, θα ήθελα να πω ωραία δουλειά !!!! φαίνεται φοβερό …. Είμαι από τη Μινεσότα αλλά ταξιδεύω στην Ινδιανάπολη 2 φορές την εβδομάδα για δουλειά, ίσως χρειαστεί να σταματήσω κάποια νύχτα και να ελέγξω τη θέση σας έξω, όπως είπατε τα πορτρέτα είναι πολύ δύσκολα και απλώς ψάχνω στο διαδίκτυο ψάχνοντας το κατάλληλο άτομο για να κάνω το τατουάζ μου … συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά.

Ryan Dearringer στις 09 Ιουλίου 2007:

Είμαι καλλιτέχνης τατουάζ στην Ινδιανάπολη της Ιντιάνα και υπερηφανεύομαι για το πορτραίτο μου. Μιλώ από πρώτο χέρι και από πλευράς καλλιτέχνη όταν λέω ότι τα πορτρέτα είναι από τα πιο δύσκολα τατουάζ, και δίπλα μου, γνωρίζω μόνο για περίπου δέκα καλλιτέχνες περίπου 200 στην πόλη της Ινδιανάπολης που κάνουν καλή πορτραίτη … πολλά προσπαθήστε και αποτύχετε παταγωδώς. σχεδόν όλα τα πορτρέτα σε αυτή τη σελίδα στερούνται από την άποψη του καλλιτέχνη. Κάποιοι μπορεί να φαίνονται εντάξει για ένα μη εκπαιδευμένο μάτι, αλλά ποτέ δεν αποδέχονται τίποτα λιγότερο από αριστεία όταν πρόκειται για τατουάζ πορτρέτου. Κάντε την εργασία σας και βρείτε έναν καλό καλλιτέχνη. Θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας.