Έχω δεκατρία τατουάζ καθώς και αρκετά piercing, και νομίζω ότι το κάνουν'είναι όλα πολύ ωραία.

Πολλά τατουάζ ναυτικών διαμορφώθηκαν σύμφωνα με το μπλε χελιδόνι

Πολλά τατουάζ ναυτικών διαμορφώθηκαν σύμφωνα με το μπλε χελιδόνι

Πρώτα απ ‘όλα, ας's καταλαβαίνουν τη διαφορά μεταξύ χελιδονιών και σπουργιτιών. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Δεν είναι το ίδιο πουλί και έχουν πολύ διαφορετική σημασία μεταξύ τους. Οι λέξεις χελιδόνι και σπουργίτι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά. Τα χελιδόνια είναι ένα παραδοσιακό τατουάζ παλιού σχολείου που συμβολίζει τη διαρκή αγάπη που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους ναυτικούς κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Πολέμων. Επειδή είναι γνωστό ότι τα χελιδόνια επιστρέφουν πάντα στο Σαν Χουάν Καπιστράνο κάθε χρόνο χωρίς αποτυχία, πιστεύεται ότι οι ναυτικοί με τατουάζ χελιδονιού θα επιστρέφουν πάντα στα σπίτια και τις οικογένειές τους επίσης. Επειδή τα χελιδόνια δεν πετούν ποτέ πολύ μακριά από το σπίτι, η θέα ενός χελιδονιού από έναν ναύτη ήταν σύμβολο ελπίδας. σήμαινε ότι ήταν κοντά στη στεριά. Οι ναυτικοί με ένα χελιδόνι τατουάζ πάνω τους είχαν διανύσει πάνω από 5.000 μίλια και ένας ναύτης με δύο τατουάζ είχε διανύσει πάνω από 10.000 ναυτικά μίλια και σήμαινε έναν πολύ έμπειρο ναύτη. Εάν ένας ναύτης είχε την ατυχία να πεθάνει στη θάλασσα, ο μύθος έλεγε ότι ένα χελιδόνι θα μετέφερε το πνεύμα του στον ουρανό. Εάν ένας ναύτης είχε έναν φίλο που πέθανε, μπορεί να κάνει ένα τατουάζ ενός χελιδονιού με ένα στιλέτο στο στήθος του. Αλλά τα χελιδόνια είναι επίσης ένα διαρκές σύμβολο αγάπης και πίστης, καθώς τα χελιδόνια είναι μονογαμικά πλάσματα. Επιλέγουν μόνο έναν σύντροφο και θα ζευγαρώνουν μαζί τους για μια ζωή.

Πολλά τατουάζ χελιδονιών διαμορφώθηκαν σύμφωνα με το χελιδόνι του αχυρώνα με καταγωγή από την Ευρώπη. Μπλε χρώμα, με μακριά, διχαλωτή ουρά, χελιδόνια αχυρώνα κάνουν τις φωλιές τους από λάσπη και πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύουν τον ελεύθερο γαλάζιο ουρανό και την αιώνια ευτυχία.

Το σπουργίτι είναι ένα μικρότερο, βραχύτερο πουλί

Το σπουργίτι είναι ένα μικρότερο, βραχύτερο πουλί

Τα σπουργίτια, από την άλλη πλευρά, είναι μικρά, καφέ-γκρι πουλιά με τραχύ ράμφος. Είναι κάτοικοι γης που ζουν κυρίως με σπόρους και έντομα. ΔΕΝ είναι το τατουάζ που πρέπει να κάνετε αν εσείς'προσπαθούμε να δείξουμε την αγάπη και την πίστη ή να αποτίσουμε φόρο τιμής σε έναν συγγενή που εργάστηκε ως ναυτικός. Τα σπουργίτια έχουν τον δικό τους ιδιαίτερο συμβολισμό, ωστόσο, έχοντας εμφανιστεί σε πολλά έργα λογοτεχνίας. Στην Καινή Διαθήκη, ο Ιησούς διαβεβαιώνει τους μαθητές του ότι ακόμη και ένα σπουργίτι δεν μπορεί να πέσει χωρίς τον Θεό's ειδοποίηση, υπονοώντας ότι κανένα πόνο δεν περνά απαρατήρητο. Ομοίως, ο Λουκάς 12: 6 λέει, "Δεν πωλούνται πέντε σπουργίτια για δύο πένες; Και κανένα από αυτά δεν ξεχνιέται ενώπιον του Θεού." Στο σκοτεινό μισό του Stephen King, τα σπουργίτια λειτουργούν ως πλάσματα που μεταφέρουν πνεύματα από τη γη των ζωντανών στη χώρα των νεκρών.

Τα τατουάζ χελιδονιών και σπουργιτιών είναι εξαιρετικοί τονισμοί στις φυσικές καμπύλες μιας γυναίκας

Τα τατουάζ χελιδονιών και σπουργιτιών είναι εξαιρετικοί τονισμοί για μια γυναίκα'φυσικές καμπύλες

Παρά την αρσενική, θαλάσσια ιστορία του χελιδονιού, έχουν εκτοξευτεί στη σκηνή του τατουάζ μεταξύ ανδρών και γυναικών, ως μία από τις πιο δημοφιλείς εικόνες αυτή τη στιγμή. Είτε διατηρούν τον αρχικό σχεδιασμό του Sailor Jerry του 1940 είτε τον εξορθολογισμό του πουλιού's μορφή για να ταιριάζει στην καμπύλη μιας γυναίκας'το ισχίο, κατανοώντας τον συμβολισμό ενός χελιδονιού ή παρεξηγώντας το για ένα σπουργίτι, και τα δύο πουλιά αντιπροσωπεύουν την ομορφιά της πτήσης και την τεράστια ελευθερία που φέρνει.

Γκαλερί τατουάζ Swallows

Γκαλερί τατουάζ Sparrows

Σχόλια

Λανθασμένος στις 06 Ιουλίου 2016:

Ούτε ένα από αυτά τα τατουάζ δεν ήταν σπουργίτια. Όλοι έχουν σπασμένες ουρές που δεν έχει ένα σπουργίτι.

unlikely_tat_girl στις 19 Απριλίου 2012:

Αισθάνομαι ότι πρέπει να πω κάτι στους νέους που σχολιάζουν εδώ, το να κάνεις ένα τατουάζ στο Ηνωμένο Βασίλειο κάτω των 18 ετών είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, στην πραγματικότητα χαρακτηρίζεται ως επίθεση, δεν είμαι σε καμία περίπτωση κατά των τατουάζ, είμαι ένα καλό 30-40% καλυμμένο, και από μερικούς φοβερούς καλλιτέχνες, αλλά περίμενα μέχρι τα 18 μου για να ξεκινήσω, να σέβομαι τους καλλιτέχνες, την τέχνη και τον κενό καμβά που είναι το σώμα σου, δώσε χρόνο, προσπάθεια και υπομονή για να κάνεις τα τατουάζ σου την πρώτη φορά και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ, η τέχνη είναι τέχνη, όλα έχουν την ομορφιά τους, αλλά δεν το βλέπουν όλοι, τα τατουάζ είναι τέχνη που περπατά και εσύ'Δεν πρέπει να τα κερδίσεις, όποια και αν είναι, σημαίνουν κάτι για το άτομο που τα φοράει και αυτό'το μόνο που έχει σημασία, δεν το κάνω'Μην ρωτάτε τους ανθρώπους τι σημαίνουν, ακριβώς ποιος τους έκανε, αυτοί που είναι περήφανοι θα τους εξηγήσουν και αυτοί που δεν είναι, συνηθίζουν να κρίνουν κάποιον από την τέχνη στο δέρμα τους είναι λάθος και αν το κορίτσι θέλει φοβερό στην κορυφή αυτής της σελίδας το είχες κάνει ποτέ … μπράβο, αυτό το τατουάζ θα σου θυμίζει για πάντα τα νιάτα σου και πόσο χαζοί ήσουν τότε!

ωωωω στις 11 Απριλίου 2012:

Πρώτα απ ‘όλα, χαίρομαι που ΚΑΠΟΙΟΣ προσπάθησε τελικά να βεβαιωθεί ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι τα χελιδόνια και τα σπουργίτια είναι διαφορετικά. Θέλω ένα σπουργίτι (όχι το δημοφιλές χελιδόνι) λόγω του βιβλικού συμβολισμού, αλλά είναι χάλια νομίζοντας ότι οι άνθρωποι μπορεί να το μπερδέψουν με ένα χελιδόνι.

επίσης, προφανώς ο καθένας δικαιούται τη δική του γνώμη και ο καθένας δικαιούται να κάνει ό, τι τατουάζ θέλει. Συμφωνώ με το να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας, αλλά συμφωνώ επίσης με έναν υγιή σεβασμό στην παράδοση. Θα ήμουν λίγο αηδιασμένος αν έπαιρνα κάτι που είχε νόημα και συμβολισμό και στη συνέχεια κάποιος άλλος το έπαιρνε επειδή ήταν δημοφιλές. αλλά και πάλι, στον καθένα το δικό του, προσπαθήστε να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση άλλων ανθρώπων, και από τις δύο πλευρές! ερευνώ ιδέες για τατουάζ που ήθελα γιατί δεν το ήθελα'Δεν θέλω να ανακαλύψω ότι κάτι που μονιμοποιείται έχει κάποιο νόημα'δεν ξέρω για.

Τέλος, με όλα τα σχόλια για τα παιδιά 16 και 17 ετών που κάνουν τατουάζ, νομίζω ότι το κύριο σημείο (αν και κακώς δηλωμένο) είναι αυτό: don'Μην βιάζεστε πάρα πολύ, γιατί πράγματα που νομίζετε ότι έχουν πέσει σε πέτρα τώρα μπορεί να αλλάξουν σε λίγα χρόνια. Ο λόγος που οι μεγαλύτεροι άνθρωποι μιλούν τόσο έντονα γι ‘αυτό είναι επειδή το έχουν ζήσει με το ένα ή το άλλο πράγμα, οπότε μην το κάνετε'μην το πάρεις πολύ προσωπικά στο καλό, ήμουν ΘΕΤΙΚΟΣ για κάποια πράγματα στη ζωή μου στα 19 μου, και τώρα είμαι 25 ετών και μεγάλωσα και άλλαξα και ευτυχώς που δεν το έκανα'μην φτιάξετε μερικά από τα δικά μου "αγαπά" τότε μόνιμος. Ωστόσο, ήθελα τατουάζ από … μπορώ'Μην θυμάστε πότε, και εφόσον κάνετε την έρευνα και είστε υπεύθυνοι, μην'μην ανησυχείς. προσωπικά είμαι μεγάλος οπαδός των τατουάζ με νόημα, και τα δύο που έχω τώρα νόημα, και αυτά που ερευνώ έχουν επίσης, αλλά γεια! το'τη ζωή, στον καθένα τη δική του.

Σάρα στις 26 Ιανουαρίου 2012:

κοίτα, ξέχνα αυτά 'κανόνες' για το ποιος μπορεί να πάρει τι. Το'Είναι υπέροχο ότι υπάρχουν τατουάζ που αντιπροσωπεύουν τον στρατό και θεωρούνται σήματα τιμής. Αλλά για τον μέσο άνθρωπο στις μέρες μας, τα τατουάζ είναι τέχνη. Τα τατουάζ αντιπροσωπεύουν στιγμές στη ζωή μας. Είμαι στα 30 μου, έχω πολλά τατουάζ και δεν ήμουν ποτέ στρατιωτικός. Ένα κομμάτι είναι μια φλεγόμενη καρδιά με ένα χελιδόνι και στις δύο πλευρές, μαζί με το όνομα των γλαδιόλας και των θυγατέρων μου, όλα στο πίσω μέρος του λαιμού μου. Έχει ένα βαθύ

σημαίνει για μένα, εγώ'το δικαιούμαι. Εγώ δεν'Δεν πρέπει να πάω στη θάλασσα για να είναι έγκυρο και αυτό δεν πρέπει't να είναι προσβλητικό. Μπορώ να καταλάβω αν κάποιος έχει προσληφθεί πρόσφατα και κάνει αυτό το τατουάζ'δ γιατί'δ να είναι κακής γεύσης, αλλά για 'άμαχος πληθυσμός' που βρίσκουν διαφορετικό νόημα και ομορφιά σε αυτά, γιατί να νοιάζεται κανείς; Αγαπώ τον στρατό μας'είμαι πολύ πατριώτης. Αλλά πραγματικά τατουάζ

υφηγητής'δεν ανήκουν σε κανέναν και οι συμβολές τους μπορούν να πολλαπλασιαστούν.

Νιάου στις 14 Ιανουαρίου 2012:

Μου αρέσουν τα χελιδόνια.

Capt στις 14 Νοεμβρίου 2011:

Ως καπετάνιος και έμπορος πεζοναύτης, όλοι παίρνετε ένα τατουάζ που δεν κάνατε't κερδίζουν. Αν πρόκειται να πάρετε ένα χελιδόνι don'μην το βάλεις στο στήθος σου! Είναι αποκλειστικά για εμάς που βάζουμε τα μίλια μας στη θάλασσα. Εγώ δεν'μην νοιάζεστε ποιον γνωρίζατε ή έχετε σχέση με εσάς. Αν δεν το έκανες'Ακούστε τα χιλιόμετρα που δεν μας σέβεστε. Έχω 45.000 μίλια στη θάλασσα σε ηλικία 28 ετών και ξέρω ότι παίρνω τα χελιδόνια μου και τα επιπλέον αστέρια για τα επιπλέον μίλια. Πρέπει να σέβεσαι την παράδοση ότι ζούμε όχι χίπστερ σκατά. BTW ο τύπος παίρνει τα χελιδόνια πριν πάει στο Πολεμικό Ναυτικό u θα πάρει ένα γαϊδούρι woopin την πρώτη εβδομάδα στο σκάφος. Απλά μια προειδοποίηση.

μπεκα στις 14 Νοεμβρίου 2011:

Wantedθελα ένα τατουάζ χελιδόνι από τα 17 μου. I'Ομολογώ, σκέφτηκα ότι ήταν υπέροχο & ότι'γι ‘αυτό το ήθελα. Πάντα ήμουν πουλί, είναι τόσο ελεύθεροι. Μπορούν να αγγίξουν τον ουρανό, αλλά ξέρω το νόημα τώρα & Ακόμα μου αρέσει η ιδέα. Είμαι 23 τώρα & παντρεύομαι τον επόμενο χρόνο με την αγάπη της ζωής μου & ΑΓΑΠΩ το γεγονός ότι τα χελιδόνια είναι μονογαμικά. Προέρχομαι από οικογένεια διαζυγίου & Εγώ δεν'δεν πιστεύω σε αυτό & όταν βρήκα τον αρραβωνιαστικό μου ήξερα ότι θα ήμουν πάντα μαζί. & ναι το θέλω στο κάτω μέρος της πλάτης, Βήχας ΟΧΙ ΣΤΑΜΠΕΡ ΒΗΧΑ .. Το θέλω εκεί για δικούς μου λόγους, ώστε να το κρύψω αν θέλω & να το δείξω όταν θέλω. Όχι επειδή ντρέπομαι ή κάτι άλλο, είναι για τον δικό μου λόγο, οπότε ναι σκέφτηκα αυτή την ιδέα όταν ήμουν 17 & Το θέλω ακόμα 6 χρόνια μετά. οπότε αν θέλετε να το πάρετε, το σώμα σας διακοσμήστε το όπως θέλετε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

εσμε στις 07 Ιουλίου 2011:

είμαι 16 ετών και ήμουν έγκυος και για λόγους που πέθανε το μωρό μου. εγώ και ο φίλος μου θα πάμε μαζί πολύ σύντομα για να πάρουμε ένα σπουργίτι στη μνήμη ενός παιδιού που έχουμε χάσει στην πίστη ότι το σπουργίτι θα πάει το πνεύμα του στον ουρανό.

Γατούλα στις 21 Ιουνίου 2011:

Σαφώς το επιχείρημα δεν είναι'δεν αλλάζει κανέναν'το μυαλό.

bmeguest στις 15 Μαρτίου 2009:

Θα πρέπει να πιστώσετε το BME ή από όπου τραβήξατε τις φωτογραφίες. Βλέπω τα δικά μου τατουάζ σε αυτές τις εικόνες και ενώ εγώ'σίγουρα δεν τους λυπάμαι'στο διαδίκτυο, θα πρέπει πραγματικά να δίνεις πίστωση εκεί που πρέπει.

σον στις 02 Μαρτίου 2009:

είστε όλοι φαγάκια

αμάντα στις 28 Φεβρουαρίου 2009:

,,χλμ

Η Στεφανια στις 21 Φεβρουαρίου 2009:

Εντάξει. Καταλαβαίνω τι είπαν πολλοί εδώ μέσα υπερασπιζόμενοι τις πεποιθήσεις τους ότι οι ναυτικοί και οι στρατιώτες πρέπει να βάζουν χελιδόνια/άγκυρες/ναυτικά αστέρια στο σώμα τους. Το'είναι απόλυτα φυσικό να νιώθεις έτσι και σε ενθαρρύνω να εκφράσεις τις απόψεις σου … Αλλά σοβαρά, όλοι οι μικροί χίπστερ που τα παίρνουν ως τατουάζ το κάνουν επειδή'σχετικά με "αρκετά" ή "με στυλ". Άλλοι άνθρωποι, αποδίδουν το δικό τους νόημα στα σχέδια.

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι ναυτικός όταν είναι'δεν είναι. Το κάνει't υποτιμήστε αυτό που έχετε κάνει για να κερδίσετε τα τατουάζ σας. Αν μη τι άλλο, φέρνει περισσότερο νόημα, γιατί μπορείς να έχεις την υπερηφάνεια που πραγματικά κέρδισες τη δική σου. Υφηγητής't κρίνει τους άλλους ανθρώπους από τα τατουάζ που αποφασίζουν να κάνουν…

ΠΑΝΤΩΣ, Ι'Είμαι ερωτευμένος με την ιδέα και το βλέμμα των σπουργιτιών εδώ και περίπου 3 χρόνια. Έχω ναυτικά αστέρια στους γοφούς μου, και εγώ'σκέφτομαι να κάνω σπουργίτια στους ώμους μου. Προσωπικά όμως, εγώ'Δεν είμαι μεγάλος λάτρης του χρώματος, οπότε νομίζω, όπως και με τα αστέρια μου, εγώ'Θα το κρατήσω απλό … Μαύρο και δέρμα:]

χιλιετη στις 18 Φεβρουαρίου 2009:

Εντάξει, προσωπικά, όταν είδα για πρώτη φορά την τέχνη του χελιδονιού, πραγματικά ξαφνιάστηκα-τότε διάβασα την ιστορία του τατουάζ χελιδόνι. Δεν έχω πάει ποτέ στη θάλασσα, ούτε έχω υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό ή στο Λιμενικό [αλλά έχω σκεφτεί την ιδέα]. Ωστόσο, όπως το πώς ένα χελιδόνι μένει κοντά στο σπίτι/την οικογένεια/τις ρίζες-έχω βρεθεί πραγματικά ελκυσμένος σε αυτήν την πτυχή του συμβολισμού. Σχεδιάζω να πετάξω δύο μαζί στο πλάι-δεν θέλω να προσβάλλω ναυτικούς ή στρατιώτες, αυτό δεν είναι καθόλου η πρόθεσή μου-απλώς μου αρέσει πολύ ο συμβολισμός του να μένω κοντά στο σπίτι/την οικογένεια/ οι ρίζες και η πίστη, καθώς αυτές ήταν πάντα σημαντικές πτυχές της ζωής μου.

Taylor στις 15 Φεβρουαρίου 2009:

Έχω 2 τατουάζ χελιδόνια απλώς επειδή είμαι ένας αλμυρός ναύτης που έχει πλεύσει πολύ περισσότερο από 10.000 ναυτικά μίλια…

sylvie στις 10 Φεβρουαρίου 2009:

Άρχισα να σκέφτομαι τα χελιδόνια όταν το άκουσα από έναν καλλιτέχνη τατουάζ. Είχα μια ιδιαίτερα δύσκολη ζωή. Μετακινούμαι ασταμάτητα από τη γέννηση από τη γη μου. Μου λείπει πολύ το σπίτι, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμος να πάω σπίτι. Στο τέλος θα επιστρέψω. Η έννοια Όχι μακριά από το σπίτι, ή θα επιστρέψω ήταν η σκέψη μου για το τι σημαίνει χελιδόνια. Έχασα επίσης έναν γιο και αισθάνομαι ότι έχει κάποια αξία να πάρω αυτό το τατάκι ως υπενθύμιση. Ένα πουλί μπορεί επίσης να σημαίνει γωνιακά φτερά και ή φύλακα άγγελο σε μια περίοδο αγώνα.

μεγκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2009:

χαχαχαχαχα πουκε! το σχόλιο σου ήταν φοβερό!

Λίνα στις 06 Φεβρουαρίου 2009:

Οι άνθρωποι δεν πρέπει'δεν επιτρέπεται να αποκτήσουν ένα TATTOO αν δεν είναι'δεν μπορεί καν να γράψει σωστά τη λέξη.

εμμα στις 04 Φεβρουαρίου 2009:

Εγώ'm 15, και πήρα 2 σπουργίτια στους γοφούς μου και ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

:]

οστό την 01 Φεβρουαρίου 2009:

Το κουνέλι έχει χτυπήσει στο κεφάλι, προσωπικά ως πεζοναύτης των ΗΠΑ, όλα τα χαζά παιδιά που κάνουν τατουάζ με στρατιωτικό θέμα είναι πολύ προσβλητικό για μένα. τα χελιδόνια στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν κάτι που έχω πετύχει και έχουν νόημα, πραγματικά έχω 10.000 ναυτικά μίλια και πραγματικά έχω κάτι να ανησυχώ όταν πρόκειται να επιστρέψω με ασφάλεια στο σπίτι.

κουνέλι στις 31 Ιανουαρίου 2009:

Καταλαβαίνω τι λέτε πολλοί από εσάς ότι θέλετε ένα τατουάζ χελιδόνι και πρόκειται να κάνετε ό, τι και να κάνετε. Καταλαβαίνω ότι. Νομίζω, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να είστε τόσο γρήγοροι για να διαγράψετε άτομα με ισχυρές απόψεις για τη συμβολική έννοια του τατουάζ χελιδόνι στους ναυτικούς. είμαι 22 ετών και στους εμπορικούς πεζοναύτες. Έχω πολλαπλούς ατλαντικούς διασταυρώσεις κάτω από τη ζώνη μου με χιλιάδες και χιλιάδες ναυτικά μίλια. είναι σημαντικό για τους ναυτικούς να διατηρούν τις παραδόσεις και να μοιράζονται τις ιστορίες τους για τη θάλασσα. το τατουάζ χελιδόνι είναι μια σημαντική αναπαράσταση για τους ναυτικούς να ταυτιστούν. οπότε όταν βλέπω ανθρώπους της ηλικίας μου με πολλά ναυτικά τατουάζ να είναι είτε χελιδόνια, είτε ναυτικά αστέρια είτε άγκυρες, είναι λίγο ενοχλητικό. ο λόγος είναι ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να κερδίσετε αυτά τα δικαιώματα τατουάζ. όταν βλέπω ένα hipster doofus να τρέχει μαζί τους, καταργεί το νόημα για τους αληθινούς ναυτικούς. είδος ψεύτικης διαφήμισης. ρώτησα άτομα με τατουάζ χελιδονιών αν πήγαν στη θάλασσα και δεν το κάνουν'δεν ξέρω τι είμαι'μιλάω για. οπότε δεν είναι μεγάλη υπόθεση. αλλά υπάρχει ιστορία πίσω από το τατουάζ και για μερικούς ανθρώπους σημαίνει περισσότερο από ένα όμορφο πουλί. Απλώς σκέφτηκα ότι αντί να γίνετε ψηλοί και ισχυροί ή αυτοδίκαιοι, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τους άνδρες στη θάλασσα.

αγγελική στις 30 Ιανουαρίου 2009:

Ο μπαμπάς μου είναι 83 ετών, έχει ένα τατουάζ παλιού σχολείου που είχε κάνει στη φυλακή. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς στον κόσμο. Θέλω να κάνω το ίδιο λίγο ενημερωμένο με το χρώμα και το πουλί φέρει ένα πανό. Έχετε ιδέες για το τι να βάλετε στο πανό; Είναι " πατερούλης's κορίτσι" πολύ γκέτο ή προβλέψιμο?

ειρήνη στη γη στις 26 Ιανουαρίου 2009:

^ Συμφωνώ απόλυτα – προχωρήστε !

κ27 στις 26 Ιανουαρίου 2009:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΩ, ΘΕΛΩ ΑΠΟIONΕΙΣ –

για μένα τα τατουάζ είναι σύμβολο για την ελευθερία της έκφρασης, ανεξάρτητα από το πόσο νέος ή μεγάλος είσαι, πρέπει πάντα να θεωρείς ότι ένα τατουάζ είναι μόνιμο. είναι κάτι που θα έχετε πάντα μαζί σας, μια εικόνα ή λέξεις που θα φέρουν πάντα μια ιστορία. διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να έχουν τις απόψεις τους για τα τατουάζ, τις ηλικίες που τα κάνετε και ακόμη και τι σημαίνει κάτι – αλλά πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχει πάντα ένας λόγος για τον οποίο κάποιος θέλει ένα τατουάζ. θα σημαίνει πάντα κάτι ιδιαίτερο για αυτούς. υφηγητής't κρίνει τους ανθρώπους λόγω του τι τατουάζ έχουν ή θέλουν. το'είναι το σώμα τους, το δέρμα τους, η ζωή τους και το σημαντικότερο η απόφασή τους.

Εγώ'16 ετών, ο παππούς μου πέθανε πρόσφατα. wasμουν τόσο τυχερός που γνώρισα έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο σαν αυτόν. Είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, εκείνη στην οποία εγώ'δεν έχω βρει ποτέ πριν. Εγώ'μου άρεσαν πάντα τα τατουάζ και εγώ'πάντα σκεφτόμουν να ζητήσω ένα. Όταν έκανα την έρευνά μου για τα χελιδόνια, βρήκα το νόημα να σχετίζομαι μαζί του σχεδόν με κάθε τρόπο. Όχι δεν ήταν ναυτικός. Αλλά ήταν και θα είναι πάντα κοντά στην καρδιά μου. Έβρισκε πάντα έναν τρόπο να ξεπεράσει κάθε αγώνα που αντιμετώπισε ποτέ. Μιλούσε πάντα για την αγάπη της ζωής του (η μεγάλη μου γιαγιά) και πώς ήταν η μόνη γυναίκα που μπορούσε να αγαπήσει τόσο πολύ. ξέρω ότι θα είναι πάντα εδώ για μένα, με προσέχει και με καθοδηγεί – ο λόγος που επέλεξα ένα χελιδόνι. εκτός από το χελιδόνι i'θα ήθελα να ενσωματώσω ένα κουμπάκι. Πάντοτε κουβαλούσε μαζί του το τυχερό του μπουκάκι όπου κι αν πήγαινε. Όταν τον θάψαμε είχε ακόμα εκείνο το μπουκάκι στο χέρι του. Wasταν ο πιο αγαπητός και πιστός άνθρωπος που ήξερα, ο λόγος για τον οποίο το έκανα'θα ήθελα να βάλω ένα όμορφο έργο τέχνης στο σώμα μου για να θυμάμαι πάντα και να δείχνω την αγάπη μου γι ‘αυτόν.

Mizfitiyam στις 23 Ιανουαρίου 2009:

Ουάου, οι άνθρωποι εξακολουθούν να παραπατούν σε αυτό; Πήρα το δικό μου, don'δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για αυτό … δεν το κάνει'Αντιπροσωπεύουν μόνο το στρατό και αν προσβληθούν, μπορούν να φιλήσουν το δικό μου! αν τα διαβάσεις θα το ήξερες! Ακριβώς επειδή εκείνη την εποχή κάποιος μάγκας έκανε τατουάζ με ένα και ξεκίνησε μια τάση'δεν σημαίνει ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα! Ο θείος μου ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό, νόμιζε ότι ήταν ένα ταξίδι γνωρίζοντας ότι είχα το ίδιο πουλί πάνω μου. Είμαι 29 ετών και λατρεύω κάθε ένα από τα τατουάζ μου και σχεδιάζω να γίνω περισσότερο και ανυπομονώ να μεγαλώσει ο γιος μου για να του κάνω κάτι τατουάζ. Λατρεύει τα τράτα και ξέρει ότι μαθαίνω αυτή τη στιγμή και θέλει να κάνω τατουάζ πάνω του. Αυτό βράζει! Οι άνθρωποι χρειάζονται πραγματικά μια ζωή εάν προσβάλλονται από αυτό που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Το'είναι ένας θλιβερός κόσμος στον οποίο ζούμε όταν οι άλλοι ταξιδεύουν σε αυτό που κάποιος άλλος θέλει ή σκέφτεται. Η μαμά σου έπρεπε να σε έχει μεγαλώσει καλύτερα! Και σε όλους που θέλουν να κάνουν τατουάζ σπουργίτι ή χελιδόνι, ΚΑΝΤΕ ΤΟ! Ποιος νοιάζεται τι σκέφτεται κάποιος άλλος, αν σημαίνει κάτι για εσάς ή ίσως απλά νομίζατε ότι ήταν υπέροχο, ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΟ! Είστε το δικό σας άτομο και κανείς δεν μπορεί να σας πει τι μπορείτε και δεν μπορείτε να κάνετε! Μεγάλη αγάπη σε όλους εσάς εκεί έξω!

Ariel5151 στις 21 Ιανουαρίου 2009:

Είμαι 18 ετών και ο σύζυγός μου είναι στο στρατό, είμαστε μαζί πάνω από 2 χρόνια και μαζί του φεύγοντας ήθελα να θυμηθώ ότι ό, τι κι αν είναι θα επιστρέψει πάντα κοντά μου σαν το χελιδόνι. Εδώ και δύο χρόνια ήξερα ότι ήθελα ένα γαλάζιο μέχρι που είδα και διάβασα την έννοια των χελιδονιών, αυτή την εβδομάδα πετάω το πουλί χελιδόνι με ένα σταυρό κολιέ κρεμασμένο από το μέλι του. Κάθε μέρα που το κοιτάζω θα θυμάμαι ότι ο Θεός θα φέρει τον άντρα μου τον Κέρτις στο σπίτι.

μπμαν στις 17 Ιανουαρίου 2009:

είμαι 16 ετών και μόλις έκανα ένα τατουάζ γύρω από το κουμπί της κοιλιάς μου … το ελπίζω'Δεν είναι ομοφυλόφιλος, αλλά εκτός από το piont … όπου είναι ένα μέρος που μπορώ να βάλω ένα τατουάζ χελιδόνι?

Σάμι στις 06 Ιανουαρίου 2009:

είναι όμορφα τατουάζ με πολλές έννοιες οι άνθρωποι είναι ανόητοι να τα κάνουν για λανθασμένους λόγους, έκανα το πρώτο μου τατουάζ στα 15 μου και δεν έχω σταματήσει ακόμα έχω δύο χελιδόνια και μπορεί να είναι τα αγαπημένα μου?

=]

Κριστίνα στις 29 Δεκεμβρίου 2008:

Wantedθελα να πάρω ένα χελιδόνι για να συμβολίσει ότι όσο μακριά και αν ταξιδεύω θα βρίσκω πάντα την ελπίδα και τον δρόμο για το σπίτι. ήθελα κάτι να μου θυμίζει την οικογένειά μου όταν θα φύγω για το πανεπιστήμιο και αργότερα στη ζωή ποιος ξέρει. είναι κακή ιδέα και γνωρίζει κανείς κάτι άλλο που θα μπορούσε να συμβολίσει; εγώ δεν'Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν ή να φαίνομαι σκουπίδι, καθώς ξέρω ότι θα μείνει μαζί μου στις μέρες της γριάς μου 🙂

[μι] στις 28 Δεκεμβρίου 2008:

Εντάξει. Πραγματικά δεν το κάνω'δεν καταλαβαίνω ανθρώπους που θα έκαναν τατουάζ χωρίς νόημα. Εγώ'm 16 και αύριο το πρώτο μου τατουάζ χελιδόνι-αυτό'είναι γελοία σημαντικό για μένα. Εγώ'μετακινήθηκα και ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο, και το να καταπιεί κανείς είναι σαν το τατουάζ που έκαναν οι ναύτες μετά από 5.000 μίλια στη θάλασσα. Παρ ‘όλα τα ταξίδια μου, η επιθυμία μου είναι να ταξιδεύω περισσότερο και να μην ξεχνάω ποτέ να κυνηγάω τον ορίζοντα.

Εγώ'το παίρνω επίσης επειδή έχω μια μακροχρόνια εμμονή με την ελευθερία και, για μένα, τα χελιδόνια συμβολίζουν την ελευθερία, όπως ακριβώς κάνει και ο θαλάσσιος ορίζοντας.

Κρίσι στις 18 Δεκεμβρίου 2008:

Απλά ήθελα να κάνω ένα σχόλιο στο "είναι σε νεαρή ηλικία για να κάνει τατουάζ".

Ποιος κάνει το διάολο, τι είναι αυτό που κάνει τους άλλους ανθρώπους να νοιάζονται για το τι θα βρει κάποιος άλλος στο σώμα τους .. ξεπεράστε τον εαυτό σας. Είμαι 19 ετών και έχω 15 ήδη … ξεκίνησα όταν ήμουν 15 ετών'Πιστεύω ότι οποιοδήποτε τατουάζ μπορεί να είναι μια κακή επιλογή, ξέρω ότι δεν το κάνω'δεν λυπάμαι για κανένα από τα δικά μου. Όλα αντιπροσωπεύουν το πώς ένιωθα ή τι σκεφτόμουν ή ίσως τόσο απλό όσο αυτό που μου άρεσε εκείνη την περίοδο της ζωής μου … και ανεξάρτητα από το τι συμβολίζει εμένα και τη ζωή μου. Έχω ένα που εγώ και ένας φίλος επιλέξαμε να πάρουμε όταν ήμασταν νεότεροι και εμείς'είμαστε ακόμα φίλοι αλλά αν δεν είμαστε't σε λίγα χρόνια αυτό'είναι εντάξει γιατί ήταν εκεί .. υπήρχε σε μεγάλο μέρος της ζωής μου και αυτό'είναι κάτι που δεν μπορώ ποτέ να σβήσω ή να προσποιηθώ ότι δεν το έκανα'δεν συμβαίνει, γιατί να το καλύψετε.

Νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι νοιάζονται πάρα πολύ για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι..σφίξτε το..ζείτε μόνο μία φορά … κάντε ό, τι θέλετε … έχω τατουάζ που δεν'πραγματικά συμβολίζει πολλά άλλα από αυτά που μου άρεσαν, αλλά αυτό'εντάξει Τα σπουργίτια είναι ένα τόσο όμορφο και ουσιαστικό πράγμα που'Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι τα παίρνουν … σκατά όταν είσαι 60 ετών'Μάλλον θα τους κοιτάξω και θα γελάσω και θα πω ότι ήμουν άγριος … το ξέρω'θα αγαπώ πάντα το δικό μου .. μόνο το γεγονός ότι μπορώ να είμαι μοναδικό άτομο είναι φοβερό .. οπότε βάλε τα κορίτσια … διάολε τι λένε τα haterz! lol

Σάρα στις 14 Δεκεμβρίου 2008:

Εγώ'έχω ένα ζευγάρι 1950 χελιδόνια..ένα σε κάθε πόδι. είναι το νόημα για τη διαρκή αγάπη. και ότι οι ναύτες θα έβρισκαν πάντα το δρόμο για το σπίτι. το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά και η οικογένεια είναι για πάντα. εσείς'Θα τους αγαπώ για πάντα. ότι'είναι οι λόγοι μου για την ολοκλήρωσή τους. τα είχε 2 χρόνια τώρα. Έχω έναν πρόγονο επίσης ως ένα κοριτσάκι του 1950. παραδοσιακός είναι ο τρόπος να πάει..!

χελιδονιές στις 12 Δεκεμβρίου 2008:

συγνώμη που θέλω να πω ότι ΔΕΝ έχω καμία σχέση με τις ιδέες πίσω από το πουλί του χελιδονιού, όχι 'να συνδέει' χαχαχα.

χελιδονιές στις 12 Δεκεμβρίου 2008:

Εγώ'δεν είμαι ακόμα 18, και i'έχω ζητήσει δύο τατουάζ χελιδόνι στους γοφούς μου ή ακριβώς κάτω από την κλειδαριά μου για περίπου ένα χρόνο ή περισσότερο τώρα. Ξέρω για όλα τα σύμβολα πίσω από το χελιδόνι, αγαπώ επίσης τα τατουάζ άγκυρας. αλλά αν είμαι ειλικρινής πρέπει να συνδεθώ με το ναυτικό ή με οποιαδήποτε μέλη της οικογένειας που συνδέονται με αυτό. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι λάθος για μένα να κάνω αυτά τα τατουάζ και μπορώ να καταλάβω γιατί αλλά τα αγαπώ τόσο πολύ, τι'είναι η γνώμη σας; Διάβασα σε αυτό ότι κάποιος είπε ότι πρέπει να το κερδίσουμε πηγαίνοντας στο ναυτικό, δηλ'είναι κρίμα που'δεν είναι καριέρα για μένα. Παρακαλώ πείτε μου τις απόψεις σας σχετικά με αυτά τα τατουάζ.

σαμιι στις 17 Νοεμβρίου 2008:

Είμαι σχεδόν 20 ετών και κάνω το πρώτο μου τατουάζ το Σάββατο (Carpe Diem-latin για 'άδραξε τη μέρα') και φοβάμαι ανόητος, το παίρνω στο πάνω μέρος της πλάτης μου στη μέση και φοβάμαι να μην τρελαθώ όταν χτυπήσει την ωμοπλάτη μου. Και γαμημένο το τατουάζ.

Ο τατουάζ είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω κρέμα για μούδιασμα. Θα βοηθήσει όμως πραγματικά ?

Η εισαγωγή οποιουδήποτε θα βοηθήσει πραγματικά.

Ευχαριστώ.χ

Sandraa στις 17 Νοεμβρίου 2008:

Μόλις τελειώνω το σχολείο και ζω στην Αυστραλία εδώ και 2 χρόνια. Όλη μου η οικογένεια είναι Αυστραλή αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αμερική μέχρι τα 15 μου. Η Αμερική είναι το σπίτι μου, αλλά και η Αυστραλία. Από τη γέννηση και την κληρονομιά αισθάνομαι συνδεδεμένος και με τα δύο. Wantθελα ένα τατουάζ εδώ και αρκετό καιρό αλλά ποτέ δεν κατάφερα να καταλάβω κάτι που σήμαινε κάτι που θα ήθελα'δεν αρρωσταίνω.

Ο θείος μου ήταν ναυτικός αλλά έπρεπε να φύγει λόγω θαλάσσης και έχει καταπιεί τατουάζ στο στήθος του και πάντα μου άρεσε να τα κοιτάζω. Τα διάβασα και ανακάλυψα το νόημα που είχαν οι ναυτικοί και αποφάσισα σε φόρο τιμής και στα δύο σπίτια μου να πάρω ένα χελιδόνι σε κάθε πλευρά μου κοντά στο κλουβί μου. Το ένα γέμισε με την αμερικανική σημαία και το άλλο με την αυστραλιανή.

Τι πιστεύετε ρε παιδιά??

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου είτε εδώ είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

[email protected]

μεεεεεε στις 10 Νοεμβρίου 2008:

Δεν είχα ιδέα ότι πολλοί άνθρωποι ήθελαν σπουργίτια ή χελιδόνια…

Εγώ'Σχεδιάζω να βάλω δύο σπουργίτια στο στήθος μου και να κρατούν ένα πανό που λέει στα λατινικά "Παρέχει". βασίζεται στη Βίβλο όπου λέει ότι ούτε τα σπουργίτια δεν ξεχνιούνται … i'Έχω περάσει πολλά δύσκολα πράγματα και πρέπει να βασιστώ στον Θεό για να με ξεπεράσει … παρόλο που νιώθω ότι'έχω ξεχαστεί…

temptresstattoo στις 07 Νοεμβρίου 2008:

Για την ψυχραιμία, οι ιθαγενείς Αμερικανοί είχαν τατουάζ πολύ πριν οι Άγγλοι άποικοι πατήσουν στο Πλύμουθ. Πήραν ένα αιχμηρό βράχο για να κόψουν το σχέδιο στη σάρκα των ατόμων συνήθως στο πρόσωπο και στο πάνω μέρος του σώματος και έπειτα τρίβονται με κάρβουνο για να ορίσουν την εικόνα> Χρησιμοποιήθηκαν ως διακριτικά για να εμφανίσετε τη φυλή σας, την κατάσταση στο tibe, τις νίκες στη μάχη και ούτω καθεξής. Το να πούμε ότι δεν θα ήταν τατουάζ της Αμερικής αν δεν ήταν οι ναύτες είναι ανίδεο. Maybeσως αν το κάνει η αμερικανική κυβέρνηση'Μην προσπαθήσετε να εξοντώσετε τους Ινδιάνους που μπορεί να υπήρχαν στα βιβλία ιστορίας σας στο σχολείο.

temptresstattoo στις 07 Νοεμβρίου 2008:

Γεια σου φακίδες αυτό'είναι φρικτή ιδέα. Εάν πιαστείτε να το κάνετε αυτό, όχι μόνο εσείς και ο φίλος σας θα έχετε πρόβλημα, αλλά ο καλλιτέχνης που κάνει τη δουλειά θα μπορούσε να συλληφθεί για σήμανση ανηλίκου που είναι κακούργημα. Τουλάχιστον 1 χρόνο φυλάκιση. Μεγαλώστε την ανεντιμότητα επηρεάζει όλους γύρω σας. Θυμηθείτε τα σπουργίτια αντιπροσωπεύουν την ελευθερία και την ασφαλή επιστροφή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

έξοδος. στις 27 Οκτωβρίου 2008:

Εντάξει θέλω να πω κάτι…

δεν είναι'Αυτό είναι ένας ιστότοπος για να δείτε τις εικόνες και στη συνέχεια να μοιραστείτε τις σκέψεις σας για τις εικόνες! όχι τις σκέψεις σας για τα άλλα άτομα που έχουν σχολιάσει.

Είμαι 17 ετών και θέλω ένα τατουάζ χελιδόνι εδώ και δύο χρόνια. απλά επειδή είμαι ακόμα νέος και δεν είμαι 18 ετών'εννοώ ότι δεν πρέπει'δεν σκέφτομαι ένα τατουάζ.

ότι'είναι σαν όταν οι νέοι ονειρεύονται τον γάμο τους ή κάτι τέτοιο υπάρχει κόσμος που τους λέει να τους λένε ηλίθιους.

συν είναι η απόφασή τους, το σώμα τους και δεν είναι σαν να γνωρίζετε ΚΑΝΕΝΑ από αυτούς τους ανθρώπους εδώ, ούτως ή άλλως'δεν πρέπει να το κοιτάζω κάθε πρωί, οπότε ξεπεράστε το.

GEEEZ! Έρχομαι εδώ για να δω εικόνες και αυτός ο ιστότοπος έχει μετατραπεί σε πόλεμο.

RBS στις 23 Οκτωβρίου 2008:

Μου αρέσει η ιδέα, θα πάρω ένα σπουργίτι στο αριστερό μουμάνι. ήταν ναύτης, αγώνας αν και … όχι πειρατής ή στο ναυτικό lol. Αυτό 'συζήτηση' είναι αστείο. ω καλά. Μου αρέσει η ιδέα να επιστρέφω πάντα στο σπίτι και μια αγάπη επίσης. Ταξιδεύω πολύ για δουλειά και είναι ωραίο να γνωρίζω ότι υπάρχει πάντα μια σκαπάνη με αγάπη για να επιστρέψω. Πραγματικά είδα ένα όνειρο χθες το βράδυ που είχα το τατουάζ και έκανα μια έρευνα για τους συμβολισμούς του. είναι ανατριχιαστικό πώς σχετίζεται τόσο καλά. ίσως πείσω το κορίτσι μου να πάρει ένα μαζί μου.

Γιασμίν στις 17 Οκτωβρίου 2008:

Εγώ'παίρνω δύο χελιδόνια στο στήθος μου τον Νοέμβριο. Εγώ'm τελικά θα το μετατρέψω σε ένα σεντούκι που περιλαμβάνει μια σειρά από ένα ποίημα Ι'μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό έχει νόημα για μένα.

Αυτό είναι κάτι που εγώ'το σκέφτομαι πολύ καιρό, αφού δεν το κάνω'δεν κάνουν τατουάζ για μια ιδιοτροπία και είναι πάντα κάτι που έχει νόημα.

Εκνευρίζομαι πολύ όταν οι άνθρωποι στο Πολεμικό Ναυτικό πιστεύουν ότι είναι οι μόνοι που δικαιούνται ορισμένα τατουάζ. Το'τελείως χάλια. Τα τατουάζ είναι μια μορφή αυτοέκφρασης και αν επιλέξω να εκφραστώ χρησιμοποιώντας ένα από αυτά 'τα δικα σου' σύμβολα, ασχοληθείτε με αυτό. Αρνούμαι να νιώσω άσχημα για αυτό. Αντί να σκύψεις για αυτό, ίσως πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος που ζεις σε μια χώρα που επιτρέπει σε γυναίκες και άντρες να εκφραστούν, ότι σε αυτό συμβάλλεις, αντί να αισθάνεσαι μια αίσθηση δικαιώματος για κάτι που επιλέχθηκε για αυτό αντιπροσωπεύει το οποίο, ρεαλιστικά, σε κάποιο σημείο ή σε άλλο σημείο θα είναι σε θέση να ταυτιστεί ο καθένας.

Και ξέρετε τι, το πρώτο μου τατουάζ ήταν μια άγκυρα. Είχα ήδη βρει την ιδέα καθώς ήταν πολύ σημαντική για μένα. Ωστόσο; όταν έκανα περισσότερη έρευνα, όπως φυσικά κάνω με κάθε τατουάζ μου, συνάντησα την ίδια μικρή διάθεση, που πιθανότατα ήταν αυτό που σφράγισε τη συμφωνία, και δεδομένου ότι οι συμφωνίες ήταν ήδη σφραγισμένες στα χελιδόνια και'έχω ήδη κλείσει το ραντεβού, Ι'Απλώς θα πρέπει να συμβιβαστώ με την αίσθηση ενός μικροσκοπικού αυτονόητου.

Αν τα χελιδόνια αντιπροσωπεύουν την ελευθερία, γιατί ταράζεστε τόσο πολύ που οι άλλοι τα θέλουν; Βασικά προσπαθείτε να περιορίσετε την ελευθερία τους επιβάλλοντας κάποιου είδους γελοίο περιορισμό.

Ω, με κάνεις να σταυρώσω.

lola στις 12 Οκτωβρίου 2008:

Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν τους άλλους για το τατουάζ, αυτό δεν συμβαίνει'ανεξάρτητα από την ηλικία που είσαι, εννοώ ότι δεν κάνεις τατουάζ μόνος σου'Αυτό σας κάνει άσχημη επιρροή σε όλους τους νεότερους ανθρώπους που το θέλουν; Είμαι 18 και τελικά αποφάσισα ότι θέλω ένα τατουάζ χελιδόνι, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος για την τοποθέτηση, σκεφτόμουν στη δεξιά μου πλευρά ψηλά στα πλευρά μου??

Ντενίζ στις 06 Οκτωβρίου 2008:

Εγώ'είμαι δεκαοκτώ, και εγώ'm εξετάζοντας ένα τατουάζ χελιδόνι στον αυχένα μου. Ο πατέρας μου ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό για οκτώ χρόνια, και αυτό'εκεί που γνώρισε τη μητέρα μου. Παρόλο που έκανε τον γύρο του κόσμου, επέστρεφε πάντα στο σπίτι μας, και αυτό'Είναι ένα πράγμα που το τατουάζ θα συμβόλιζε για μένα. Ένα άλλο είναι ότι τα ταξίδια είναι ένα μεγάλο μέρος του σχεδίου μου για το μέλλον, αλλά θέλω πάντα να επιστρέφω στο σπίτι με ασφάλεια και μου αρέσει αυτό το μέρος του χελιδονιού'Ο συμβολισμός επίσης. Επίσης, για μένα, τα χελιδόνια συμβολίζουν το να επιδιώκεις κάτι, είτε για το σπίτι είτε για τα όνειρα ή τους στόχους σου. Εγώ'είμαι στο κολέγιο και αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου, αλλά νομίζω ότι ένα χελιδόνι μπορεί να με εμπνεύσει να αποκτήσω κάποια κατεύθυνση ή ακόμα και να είμαι ικανοποιημένος γνωρίζοντας ότι'ψάχνω για κάτι, και για την ευτυχία, και αυτό'είναι το μόνο που έχει σημασία.

Ενα άλλο πράγμα; εγώ δεν'δεν συνειδητοποιώ ότι το θέμα συζητήθηκε με ενθουσιασμό … Νομίζω ότι ένα τατουάζ θα πρέπει σίγουρα να σημαίνει κάτι για το άτομο που το κάνει και δεν πρέπει'δεν γίνεται για καπρίτσιο, αλλά εγώ'Δεν πρόκειται να σφυροκοπήσω τους ανθρώπους πάνω από το κεφάλι και να απαιτήσω τα τατουάζ τους να ταιριάζουν σε αυτό που πιστεύω ότι είναι λογικό. Το'είναι το σώμα τους … μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν με αυτό, όσο εγώ'ανησυχώ.

:]

Άννα στις 05 Οκτωβρίου 2008:

Αυτό είναι πολύ αστείο, εγώ'έχω 2 μικρά σπουργίτια που ταιριάζουν στις πλευρές ενός ναυτικού αστεριού στο στήθος μου. Έκανα αυτό το τατουάζ πριν από περίπου 4 χρόνια (μετά από ένα χρόνο σκέψης) επειδή δεν το είχα δει ποτέ πριν και μου άρεσε η εμφάνισή του. Για μένα, τα σπουργίτια είναι τύχη και το ναυτικό αστέρι που οδηγεί την καρδιά μου. Έτσι, βλέποντας πολλά νεότερα παιδιά αυτές τις μέρες με το ίδιο καταραμένο πράγμα, βρωμάει'γίνεται τάση και αυτό'είναι τόσο λυπηρό Γιατί στο διάολο θα έπαιρνες κάτι στο σώμα σου που δεν θα ξεκολλήσει ποτέ γιατί'είναι ηλίθια τάση. Ελπίζω ότι περισσότεροι άνθρωποι θα λάβουν σοβαρά υπόψη αυτό που έκαναν, αυτό'είναι τόσο λυπηρό και αξιολύπητο να το βλέπω αυτό.

μπριάνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2008:

Γεια σου, μπράμ, είμαι σρι, έχεις πρόβλημα, αλλά θα συνεχίσω να κάνω ναυτικά τατουάζ, καθώς είναι μέρος της ζωής μου, απλά δεν είμαι ενεργός'Δεν σημαίνει ότι όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το στρατό, όλοι με τους οποίους κάνω παρέα είναι ενεργοί και δεν το κάνουν'δεν έχω πρόβλημα με το τατουάζ μου ή νομίζω ότι είναι ασέβεια που χρειάζεσαι για να πάρεις μια ζωή.

Μπλα στις 28 Σεπτεμβρίου 2008:

Ποιος νοιάζεται'Είναι ότι συμβολίζει οτιδήποτε, αν θέλετε να το πάρετε, πάρτε το. Απλός. Είμαι 17, κάνω ένα τατουάζ άγκυρα τον επόμενο μήνα γιατί φαίνονται υπέροχα. Ναι, ξέρω τι σημαίνουν/συμβολίζουν οι άγκυρες αλλά δεν μπορούσα'Δώστε δύο φορές, οπότε σταματήστε να σπαταλάτε τις άθλιες απόψεις σας για αυτό που δεν συνηθίζουν οι άλλοι. Τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα αυτές τις μέρες, κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τις παλιές έννοιες των πραγμάτων, π.χ. – τα χελιδόνια συμβολίζουν τους ναυτικούς, οπότε ….. απλά πάρτε το γιατί φαίνονται δροσερά και είναι μοντέρνα, τότε οι άνθρωποι θα αναβλύζουν και εσείς καλύτερα από κάθε άλλον, ναι.

χαμένη στις 20 Σεπτεμβρίου 2008:

Η 18χρονη κόρη μου και εγώ είχαμε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά, έκανα τρία προηγούμενα τατουάζ που σχετίζονται όλα με κάποια στιγμή της ζωής μου, έχει ήδη δύο, πηγαίνει σε σχολείο Ivy League, είναι όμορφη και τόσο λαμπερή, εμείς τελικά σέρνονται πίσω στο φως μετά από μια φρικτή χρονιά και οι δύο έκαναν το ίδιο τατουάζ χελιδόνι για να αντιπροσωπεύουν την εγγύτητα και την ελπίδα μας για το μέλλον, δεν το κάνω'δεν μετανιώνω για ένα από τα τατουάζ μου, η μόνη συμβουλή που θα έδινα ήταν να σκεφτείτε τι θα κάνετε σωστά και την τοποθέτηση, γιατί όπως βλέπετε οι άνθρωποι είναι στερότυποι!!

ΚΟΣΜΟΣ'SLARGESTBOTTOMBURP στις 20 Σεπτεμβρίου 2008:

Πραγματικά, αυτό'είναι ένα τατουάζ, όχι ένα είδος ένδυσης. Κάντε κάτι που κανείς άλλος δεν έχει. Εσείς'είσαι άτομο, σκέψου κάτι. Και βάλτε τα δυνατά σας για να του δώσετε λίγο νόημα.

Αμάντα στις 19 Σεπτεμβρίου 2008:

Θέλω να πάρω ένα χελιδόνι στο λαιμό μου για να αντιπροσωπεύσω την ελευθερία … Είμαι 17 σχεδόν 18 ετών … Έχω ήδη ένα τατουάζ, είναι για τον μπαμπά μου που αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιανουάριο, είναι ένα σύνολο φτερών αγγέλου με ένα καρδιά στο κέντρο … η καρδιά έχει ένα πανό όπου γράφει "ΜΠΑΜΠΑΣ" επικαλύπτοντας το πανό στην καρδιά … ναι μόνο επειδή ήμασταν νέοι'δεν σημαίνει ότι δεν'δεν ξέρω τι κάναμε όταν παίρναμε τα τράτα μας … και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ανατροφή των παιδιών … Το έμαθα για να δείξω ότι ο μπαμπάς μου θα έχει πάντα την πλάτη μου και ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ

Επιστροφή στην ιδέα του χελιδονιού … ο λόγος που το παίρνω είναι να δείξω ότι έχω απελευθερωθεί από τους εσωτερικούς δαίμονες που με είχαν κρατήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα … και ότι έχω κάνει το ταξίδι από έναν από τους οι πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μου …. εσείς οι άνθρωποι μπορεί να μην πιστεύετε ότι είναι αρκετά καλός λόγος, αλλά ξέρετε τι δεν ξέρω'Πραγματικά μην σκεφτείτε τι πιστεύουν οι άλλοι γι ‘αυτό γιατί κανένας άλλος δεν έχει ζήσει τη ζωή μου για να καταλάβει τι έχω περάσει

Γιαζ στις 12 Σεπτεμβρίου 2008:

Πραγματικά με εκνευρίζει όταν το χυθεί ο κόσμος "θα πρέπει να κάνεις ένα τατουάζ μόνο αν σημαίνει κάτι για σένα" ενδυμασία. Το'είναι πραγματικά γελοίο. ΟΛΑ τα τατουάζ έχουν έννοιες. Ακόμα κι αν το νόημα είναι κάτι απλό όπως π.χ. "φαίνεται καλό" το'είναι ακόμα νόημα, και αυτό'Είναι ακόμα ΕΓΚΥΡΟ που σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να σύρουν προς τα κάτω και να κοιτάξουν τη μύτη τους.

Κανείς δεν πρέπει να διδάσκει σε άλλους την τέχνη του σώματός του. Οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν και να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Έχω ένα αστέρι στον καρπό μου. Το πρώτο μου τατουάζ. Λοιπόν, τώρα θα με πείτε κλισέ' είμαι σωστός? Λοιπόν, δεν το κάνω'Δεν δίνω χαμό γιατί για μένα το τατουάζ που έκανα, έχει νόημα. Το νόημα είναι απλό, φαίνεται ωραίο'είναι ένα καθολικό σύμβολο και ήθελα κάτι απλό για το πρώτο μου τατουάζ. Η ιστορία που λέει; Δεν το κάνει'δεν μιλάω για ένα άτομο που πέθανε/για κάποιον που αγάπησα … αλλά δείχνει ένα μέρος της ζωής μου. Μια εποχή που έκανα αυτό το τατουάζ. Χρειάζεται περισσότερο νόημα; Όχι, δεν το κάνει'τ Δεν κάνουν τατουάζ. Σέβομαι τα τατουάζ με έννοιες, και εγώ ο ίδιος σύντομα θα κάνω ένα τατουάζ με πολύ νόημα για μένα. Αλλά, οι αθεστικοί είναι αρκετά καλοί λόγοι για τατουάζ.

Όλοι πρέπει να ΣΕΒΟΝΤΑΙ ο ένας τον άλλον πολύ περισσότερο. Σταματήστε να αφήνετε σχόλια για το πώς πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι "κερδίζω" τατουάζ ή πρέπει να υπάρχουν περίπλοκοι λόγοι πίσω τους. Τα τατουάζ είναι τέχνη και θα έχουν πάντα έννοιες, ακόμα κι αν δεν θεωρούνται σημαντικά για εσάς. Ακόμα κι αν το νόημα δεν είναι't πάντα γνωστό ή σαφές. Ποιος είσαι εσύ για να κρίνεις κάποιον που εκφράστηκε μέσα από το δέρμα με το οποίο γεννήθηκε?

Μερικοί από εσάς πρέπει να χαλαρώσετε και να μάθετε σεβασμό. Και αν αυτό το κορίτσι θέλει να κάνει τατουάζ πάνω της, ποιος είσαι εσύ να το λες αυτό'είναι ηλίθιο; Έχει το δικό της μυαλό και τους δικούς της λόγους για να το αποκτήσει, και μόνο επειδή εσείς το πιστεύετε'είναι χαζός, όχι'δεν σημαίνει ότι το κάνει. Αν λοιπόν το θέλει, πρέπει να το πάρει. Και αν το μετανιώσει, θα πρέπει να το κάνει λέιζερ. Είναι τα λεφτά της, η ζωή της, το δέρμα της και η γνώμη της που μετράει. Είστε όλοι τόσο τυλιγμένοι, ξετρελαμένοι με απασχολημένους που νιώθετε την ανάγκη να τοποθετήσετε ένα άτομο για το οποίο δεν γνωρίζετε τίποτα μέσω διαδικτύου; Μεγαλώστε.

ds στις 10 Σεπτεμβρίου 2008:

από τότε που ήμουν παιδί ήθελα πάντα ένα τατουάζ, ένα χελιδόνι, το όνομά μου σημαίνει χελιδόνι, οπότε όταν ήμουν παιδί'είναι το μόνο πουλί για το οποίο τρελάθηκα, οπότε'χαίρομαι που τελικά έκανα ένα και αν διαλέξεις ένα τατουάζ όπως φαίνεται και δεν έχει κανένα νόημα πίσω από αυτό, τότε είσαι ηλίθιος όταν κάνω άλλο τατουάζ θα σιγουρευτώ ότι έχει να κάνει με το ποιος είμαι

Τρίσα στις 07 Σεπτεμβρίου 2008:

Εγώ'δεν είμαι "κερδίζοντας" ούτε το τατουάζ μου στο χελιδόνι. Ο σεβασμός μου απευθύνεται σε όσους το κάνουν, αλλά και εγώ, έχω τον δικό μου συμβολισμό σε αυτό που αντιπροσωπεύει ένα χελιδόνι. Ακριβώς επειδή ένα χελιδόνι θα μπορούσε να συμβολίζει ένα πράγμα σε ένα άτομο, όπως κάποιος που υπηρετεί στο ναυτικό, θα μπορούσε να σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό για ένα άλλο, είναι η περίπτωσή μου.

Και δεν θέλω τατουάζ χελιδόνι επειδή είναι "μοντέρνο", για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω πολλούς ανθρώπους με τατουάζ χελιδόνι. Ο καθένας επιλέγει το τατουάζ που κάνει για κάποιο λόγο είτε είναι μοντέρνο είτε όχι, αλλά ποιος είσαι εσύ για να τους κρίνεις για το τι επιλέγουν ή πόσο χρονών είναι όταν το κάνουν. Προφανώς το επέλεξαν για τον λόγο ότι σημαίνει κάτι για αυτούς ή όχι, και μπορεί να μην συμφωνείτε με αυτόν τον λόγο, αλλά δεν πρέπει'ούτως ή άλλως. Το'δεν είναι το σώμα σου, και αυτό'δεν σας επηρεάζει (ή τουλάχιστον δεν πρέπει'μην το επηρεάσετε).

Kyuss στις 02 Σεπτεμβρίου 2008:

ΕΠΡΕΠΕ να σχολιάσω … πάρα πολλοί αναστατωμένοι για ηλίθια πράγματα, πραγματικά. Ναί "φοβερότητα" θα πρέπει να την περιμένει 2 χρόνια και ελπίζω να έχει ένα πιο ουσιαστικό τατουάζ … μόνο η γνώμη μου … Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι δεν χρειάζεται "κερδίζω" τα σπουργίτια σας με το ναυτικό … μπορεί να τα κέρδισαν στη φυλακή … τα χελιδόνια συχνά αντιπροσωπεύουν την ελευθερία. Μπορεί να πάρω ένα στο μέλλον, δίπλα στην καρδιά μου γιατί εγώ'είμαι συχνά μακριά από το αγόρι μου και ταξιδεύω 1000 χιλιόμετρα την εβδομάδα. Τον βλέπω ΚΑΘΕ Σαββατοκύριακο. Μου λείπει και αυτό'είναι δύσκολο. Εχω "κερδηθείς" το δικαίωμα να έχει χελιδόνι; Ένα χελιδόνι αχυρώνα επιστρέφει συχνά σε αυτό's φωλιά έως και 20 φορές την ώρα για να το φροντίσετε's νέος- εγώ'Έχω κάνει μια μικρή έρευνα και έχω το δικό μου νόημα…

Ο Ppl θα πρέπει τουλάχιστον να έχει μια ιδέα και να σέβεται πόσο συγκεκριμένα τατουάζ's έχουν σημασία στην κουλτούρα του τατουάζ …. Ο Pple πρέπει να σέβεται τις απόψεις των άλλων. Διάολε, ppl στη ΝΑΥΤΙΚΗ πιθανότατα να διασκεδάσουν στο ppl στο Λιμενικό Σώμα (Αχ. Ντροπή και δυσαρέσκεια) καθώς και διασκέδαση στους εφέδρους κλπ … σωστά ;; Υποτιμώ τη θέση σας, ωστόσο πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το χιλιοστό δεν μπορεί να επιβάλει δημιουργικό έλεγχο και λογοκρισία στο τατουάζ's, την τέχνη και την ατομικότητα όπως μπορούν με τον τρόπο που απεικονίζονται σε ταινίες με αξιολόγηση. Ελευθερία επιλογής, λόγου, ζωής, ελευθερίας, ευτυχίας … μπλα μπλα μπλα … καταλήγει στην κοινή λογική και την κοινή κουράγιο.

Πρέπει οι νέοι να κάνουν τατουάζ'μικρό?? Γενικά, μάλλον όχι- ωστόσο ορισμένα "παιδιά" είναι πιο ώριμοι από πολλούς "ενήλικες"…όλοι το ξέρουμε αυτό'είναι αλήθεια.

Έτσι … σε ποιον θα προσφύγω για την υπόθεσή μου ως προς το αν έχω ή όχι "κέρδισε το δικαίωμα" να φορέσω το χελιδόνι μου?

Κρις την 01 Σεπτεμβρίου 2008:

για λίγο ήθελα φτερά αγγέλου στο πίσω μέρος του λαιμού μου για να θυμηθώ έναν από τους καλούς μου φίλους που πέθανε, είμαι 16 παρεμπιπτόντως, και τώρα βλέποντας την ιδέα του χελιδονιού, μου φαίνεται ότι μου αρέσει πολύ, ωστόσο προσπαθώ να ερευνήσω όλες τις έννοιες του χελιδονιού, και φαίνεται να είναι άπειρο, και ξέρω ότι η τοποθέτηση κάνει τη διαφορά στο νόημα. Αν έπαιρνα ένα χελιδόνι στο κάτω ισχίο μου, θα σήμαινε κάτι άλλο εκτός από την πίστη, την αγάπη και τη φιλία?

Μπράι στις 30 Αυγούστου 2008:

Στην πραγματικότητα μπριάνα, το κάνω. Εσείς'δεν είναι στο στρατό και το να κάνεις τατουάζ με στρατιωτικό θέμα χωρίς να υπηρετείς είναι προσβλητικό. Αφήστε το στους άνδρες και στις γυναίκες που τα κέρδισαν.

μπριάνα στις 28 Αυγούστου 2008:

Θεέ μου κάποιοι από εδώ πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό μου, δεν είμαι στρατός, αλλά είμαι σύζυγος ακτοφυλακής και έχω ένα πράσινο ναυτικό αστέρι ή το δεξί μου πόδι και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα μεγάλο κομμάτι στην αριστερή μου πλευρά από δύο χελιδόνια και άγκυρα ή χιαστί άγκυρες το σύμβολο για το BM my hubbys rate και με λίγα ακόμη ναυτικά αστέρια, εσείς οι νέοι στρατιωτικοί πρέπει να έχετε πρόβλημα με αυτό???

βάτραχος στις 23 Αυγούστου 2008:

ω, ναι και όσον αφορά τους νέους που κάνουν τατουάζ δεν ήταν'δεν σηκώθηκε καλά ;; αστειεύεσαι?? η μαμά και ο μπαμπάς μου είναι 2 από τους καλύτερους ανθρώπους που θα συναντήσετε ποτέ. Με ενθουσίασαν να είμαι πολύ σεβαστό, ευγενικό, έξυπνο και ανεξάρτητο άτομο και αυτό's λόγω των γονιών μου. Είμαι 20 ετών, στο κολέγιο, και μαντέψτε τι! Έχω τατουάζ και παίρνω περισσότερα. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟ!!!! Το τατουάζ μου αντιπροσωπεύει κάποιον που ήταν ο καλύτερός μου φίλος, νονός, περισσότερο σαν δεύτερος πατέρας για μένα. άρα αυτό σημαίνει ότι είμαι κακός άνθρωπος γιατί έκανα τατουάζ στα 18 μου; Πραγματικά δεν το κάνω'μη νομιζεις. εσείς οι άνθρωποι πρέπει να αποκτήσετε μια ζωή, πραγματικά.

βάτραχος στις 23 Αυγούστου 2008:

πρέπει να συμφωνήσω με τους ανθρώπους που δεν το κάνουν'Δεν νομίζετε ότι είστε αυτοάνομοι ντουλάπες που σκουντάνε για ό, τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να χρωματιστούν στο σώμα τους. Σας έλειψε η ιδέα ότι είναι'Είναι το σώμα τους, όχι το δικό σας'μικρό? Άκου αν η κοπέλα θέλει να πάρει "φοβερότητα" μόνιμα τοποθετημένο στο σώμα τους για το υπόλοιπο της ζωής της, ναι, μπορεί να ακούγεται κακό, αλλά γεια! αυτή'είναι αυτός που μπορεί ή ΔΕΝ το μετανιώνει. Λοιπόν, τι σε νοιάζει; Και όσον αφορά τα γραμματόσημα του αλήτη, δεν έχουν όλα τα κορίτσια που έχουν τατουάζ στην κάτω πλάτη "γραμματόσημα αλήτη". Ένα γραμματόσημο αλήτης είναι όταν ένα κορίτσι πηγαίνει σε ένα κατάστημα τατουάζ, βλέπει μια γαμημένη καρδιά, λουλούδι, αστέρι ή άλλο καθυστερημένο πράγμα που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και το βάζει για πάντα. Ο εαυτός μου, έχω μια άγκυρα με τροχό πλοίου και πανό για τον νονό μου που πέθανε, έχει επίσης την ημερομηνία. Wasταν στο πολεμικό ναυτικό και ήταν ψαράς, επομένως, γαμήθηκα όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάθε τατουάζ στην πλάτη είναι ένα γραμματόσημο. σε παρακαλώ, κάνε μας τη χάρη σε όλους και κατέβα από το ψηλό άλογό σου και σταμάτα να νιώθεις ότι είσαι ο πανίσχυρος τατουάζ Θεός.

Γιάννης στις 17 Αυγούστου 2008:

dang αυτό που είπε αυτό το παιδί austin είναι πολύ αστείο

mike g στις 14 Αυγούστου 2008:

δεν πειράζει. πρέπει να έχω ψευδαισθήσεις. Το όνομα σου είναι nick όχι mike. lol wtf κακό μου.

mike G στις 14 Αυγούστου 2008:

Ω και δεν είμαι αυτός ο άλλος άντρας 2 σχόλια πάνω από αυτό. τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. συγνώμη mike στο ναυτικό. ειμαι μικος στην αεροπορια.

μικρόφωνο στις 14 Αυγούστου 2008:

Παίρνω ένα χελιδόνι στο στήθος μου (υπάρχει μια πυξίδα από την άλλη που εμποδίζει την ιδέα για δύο), αλλά το παίρνω ως σύμβολο των φίλων που έγινα ενώ ήμουν σταθμευμένος στην Αγγλία. ενδιαφέρον άρθρο για το τατουάζ, ήξερα ότι ήταν δημοφιλές, αλλά ποτέ δεν ήξερα τι σήμαινε μέχρι τώρα. καλά που το πήρα για αυτό σημαίνει ότι είναι πραγματικά, εεε.

Νίκος στις 07 Αυγούστου 2008:

Εγώ'Έχω περάσει πέρα ​​από τον ωκεανό και πίσω πάνω από 10.000 na μίλια. ότι'γι ‘αυτό σύντομα θα πάρω τα χελιδόνια μου…

ρε στις 22 Ιουλίου 2008:

φίλε αν οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τατουάζ, αφήστε τους να τα κάνουν αν δεν το κάνετε'δεν τους θέλω ή μην τους θέλω'Δεν θέλω να τα πάρουν τα παιδιά σας είμαι σίγουρος για εσάς'Θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας εμποδίζοντας να συμβεί αυτό ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

ελευθερία στις 18 Ιουλίου 2008:

Βάζω ένα μικρό σπουργίτι στο σώμα μου, αν και δεν είμαι σίγουρος πού ακόμα, είναι να αντιπροσωπεύσω τον παππού μου που με αποκαλούσε δικό του "μικρό σπουργίτι" και που δυστυχώς δεν είναι καλά. Τα τατουάζ είναι προσωπικά και μπορούν να αντιπροσωπεύουν εκατοντάδες ζητήματα, οπότε κανείς δεν πρέπει να κρίνει κάποιον άλλο για αυτό που θέλει. Perhapsσως το κορίτσι να μετανιώσει "φοβερότητα" ή ίσως αυτή'Θα το κοιτάζω πάντα και θα θυμάμαι τα νιάτα της, τους φίλους της και μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής της, αν της θυμίζει όλα αυτά, τότε δεν είναι τίποτα για να το μετανιώσεις.

Navy Tats στις 16 Ιουλίου 2008:

Εγώ'm 23 και είμαι στο NAVY εδώ και 3 χρόνια και είμαι πολύ πάνω από τα 10.000 nmi, οπότε είμαι'σκέφτομαι να πάρω δύο παραδοσιακά χελιδόνια στο στήθος μου. Εγώ'το κάνω γιατί έχω αγαπήσει τους συμβολισμούς, τους βρίσκω αισθητικά ευχάριστους και τους κέρδισα. Εγώ'Δεν προσπαθώ να υπαγορεύσω τι πρέπει και τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι'δεν κάνουν με το σώμα τους'Απλώς πρέπει να καταλάβετε το απογοητευτικό να βλέπετε άλλους ανθρώπους να παραβιάζουν μια παράδοση που δεν το κάνουν't ανήκουν σε. Θέλω να πω ότι μπορείτε να το έχετε ό, τι θέλετε στο σώμα σας, ό, τι θέλετε να το κάνετε, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείτε με την πορεία σας αν είστε πολίτης που παίρνει δύο μεγάλα χελιδόνια στο στήθος γιατί το είδε κάπου περιοδικό. Κάνε ό, τι κάνεις με το σώμα σου, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω στην υπηρεσία το θεωρούν ασέβεια να βλέπουν έναν πολιτικό να αθλείται σε κάτι που δεν έκαναν'ούτε καν καταλαβαίνω.

Όσον αφορά το κορίτσι της αεροπορίας που έλεγε κάτι για το ναυτικό που δεν ήταν στο Κουβέιτ, το Αφγαν ή το Ιράκ ….. (βαθιά ανάσα) Το ναυτικό έχει περίπου 20+ χιλιάδες μπότες στο έδαφος. Τα μισά μου κότσια έχουν ήδη επιστρέψει και έχω τις παραγγελίες μου στο Ιράκ για τους επόμενους 15 μήνες. Η άγνοιά σας είναι συγχωρητική, εννοώ ότι η αεροπορία περνά μόνο 3 μήνες κάθε φορά στο sandbox και δεν θα περάσει περισσότερο από 10 λεπτά ταξί "εχθρικό εναέριο χώρο". Άρα αμφιβάλλω για σένα'έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που έπρεπε να υπηρετήσει εκεί.

Ανδρέας στις 11 Ιουλίου 2008:

απ ‘όσο ξέρω και iv bin στο mob εδώ και 3 χρόνια (NAVY)

είναι ότι μπορείτε να κάνετε τατουάζ χελιδόνι μόνο αν έχετε 5000 nm σε πολεμικό πλοίο και 2 στα 10'000 έτσι

απλώς να κολυμπήσω εκεί, αλλά δεν είναι καλή ιδέα να πάρω 2 χελιδόνια και μετά να ενωθώ.

Ashley στις 09 Ιουλίου 2008:

Εγώ'Παίρνω παρόμοια με αυτή με το πανό που λέει “από τη φύση πρέπει να ξεφύγουμε”. εκτός από μικρότερα, πιθανώς διαφορετικά χρώματα. και το πανό θα είναι μικρότερο και πείτε "το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη" είναι όπως αγαπώ τα μπίτλς.

Mizfitiyam στις 08 Ιουλίου 2008:

Ο φίλος μου είναι καλλιτέχνης τατουάζ και στις 4 Ιουλίου έκανε τατουάζ ένα χελιδόνι και ένα σπουργίτι στο μπροστινό μέρος του δεξιού μου ώμου. Τα νοήματα ήταν τόσο όμορφα και μου φάνηκαν στο σπίτι, που σήμαιναν περισσότερα για μένα από ένα όμορφο έργο τέχνης. Πραγματικά ελπίζω ότι όποιος κάνει τατουάζ σπουργίτι ή χελιδόνι να διαβάσει πραγματικά το νόημά τους και να διαπιστώσει ότι το νόημά του χτυπά κοντά στο σπίτι όπως έκανε για μένα. Εγώ'δεν ένιωσα ποτέ πουθενά σπίτι και αφού ένα από αυτά τα πουλιά συμβολίζει την επιστροφή στο σπίτι, ελπίζω μια μέρα να βρω το σπίτι μου και να μείνω πάντα. Η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι πολύ ξεχωριστοί για μένα, αλλά δεν το κάνω'δεν νιώθουν σπίτι εκεί που βρίσκονται. Ξέρω ότι η αγάπη μπορεί και θα αντέξει όλα αν δεν το κάνετε'δεν τα παρατάω ή τα παρατάω, είμαι ένας μαχητής που γεννήθηκε και ψωμί από τους δρόμους, κάθομαι εδώ σε μια τάξη κολλεγίου, το παρελθόν μου τόσο πίσω μου τώρα'Είναι μόνο μια ανάμνηση και μπορώ να κάτσω εδώ με τον ώμο μου και να είμαι τόσο περήφανος και χαρούμενος για το νέο μου τατουάζ και το νόημά του στη ζωή μου. Είμαι για πάντα ευγνώμων για το τατουάζ που έλαβα και το αγόρι μου για το σταθερό του χέρι, και γνωρίζοντας ότι για πάντα αυτό το νόημα, αυτό το έργο τέχνης θα είναι πάντα μέρος μου.

((ΑΓΚΑΛΙΕΣ))

Ρόνι στις 06 Ιουλίου 2008:

κάνω ένα τατουάζ σπουργίτι στην κάτω πλάτη μου για τα 18α γενέθλιά μου.

το'Θα είμαι απλά ένα πολύχρωμο σπουργίτι με ένα πανό που έχει "XVIII" (18) σε αυτό. Δεδομένου ότι ένα σπουργίτι υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει την ελευθερία ή τα νέα ξεκινήματα … και έχω περάσει κάποια σκατά που μένω στο σπίτι μου … θα είναι πολύ ξεχωριστό.

Λιν την 01 Ιουλίου 2008:

αν κάνεις ένα τατουάζ κατάποσης, πρέπει να κάνεις δύο; ή είναι το ίδιο αν πάρετε μόνο ένα.

tyler green στις 27 Ιουνίου 2008:

παρακαλώ, όλοι, απλά ξεπεράστε τον εαυτό σας; αυτό είναι ένα φόρουμ για να συζητήσουμε τι τέχνη του σώματος θέλουμε/ έχουμε κάνει, οι άνθρωποι δεν πρέπει'Να μην ασχολείστε τόσο με την κριτική των άλλων άλλων αποφάσεων. αυτό ονομάζεται εμμονή και ανθυγιεινό.'μ.

μπιζ στις 23 Ιουνίου 2008:

Εγώ'κάνω ένα τατουάζ SPARROW όταν γίνω 18.

Όχι μόνο επειδή'είναι όμορφο αλλά γιατί's νόημα. Ματθαίος 10:29 λέει, "Δεν πωλούνται 2 σπουργίτια για 1 λεπτό; Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν θα πέσει στο έδαφος χωρίς τον Πατέρα σας".

Θέλω λοιπόν ένα σπουργίτι να συμβολίζει ότι όσο μικρό και αν είναι κάτι, ο Θεός θα το φροντίζει ακόμα.

Σάρα στις 20 Ιουνίου 2008:

εντάξει … έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα σχόλια εδώ, .. πρώτα και για τους περισσότερους .. το σώμα σου κάνει ό, τι θέλεις με αυτό .. οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να λένε σκατά για τατουάζ όλων … είμαι 22 ετών και έχω τατουάζ σε όλη μου την πλάτη στο στήθος και στα χέρια … το τατουάζ συμβολίζει ποιος είμαι αυτό που μου αρέσει .. έχω μια ζώνη του και δύο μικρά παιδιά που δεν κάνω'μην σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι .. οπότε σταμάτα να το λες αυτό για το ναυτικό και τον στρατό και αυτόν τον τύπο ανθρώπου και αυτό .. κάνε ό, τι θέλεις για το σώμα σου και άσε τους άλλους ήσυχους…

δεν είμαι στο ναυτικό του στρατού .. αλλά έχω δύο σπουργίτια, ήμουν στρατιώτης του ναυτικού και της αεροπορίας … όλη η οικογένεια αλλά εγώ ήμουν στο στρατό .. όλα έχουν νόημα και δεν έχουν'δεν πρέπει πάντα να σημαίνει το ίδιο για εσάς…

κάνε αυτό που θέλεις't listem to bull shit people .. αν σου αρέσει κάντο..

Μπεν Σπάροου στις 20 Ιουνίου 2008:

Σκοπεύω να πάρω ένα σύμβολο δίδυμων με ένα σπουργίτι στο κέντρο, ή δύο εκατέρωθεν με τεντωμένα φτερά.

Το επώνυμό μου είναι Sparrow, οπότε έχει πολύ νόημα.

Ακτίνα :] στις 18 Ιουνίου 2008:

Για όνομα του Θεού.

Σε όλους αυτούς τους νέους "δανεισμός" αναγνωριστικά φίλων.

ΥΦΗΓΗΤΗΣ'Τ.

Δεν είμαι σίγουρος για τους μεμονωμένους νόμους για κάθε πολιτεία στην Αμερική

Αλλά στην Αγγλία ένας καλλιτέχνης τατουάζ μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο, να φυλακιστεί, να του αφαιρεθεί η άδεια και να εγγραφεί στο μητρώο των σεξουαλικών παραβατών για τατουάζ ανηλίκου.

Οποιοσδήποτε τόπος που δεν αναγνωρίζει σωστά είναι αντιεπαγγελματικός και είτε αγνοεί τις συνέπειες είτε απλώς μην γνωρίζει't ΠΡΟΣΟΧΗ.

Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν κανένα μέρος πρόθυμο να κάνει τατουάζ σε έναν ανήλικο, αν το έκαναν'είναι πρόθυμοι να διακινδυνεύσουν όλα όσα ζουν για τότε'προφανώς δεν είναι σε αυτό για τους σωστούς λόγους- απλά θέλουν τα χρήματά σας

Και θα αμφισβητήσετε επίσης τα πρότυπα υγιεινής τους.

Κάθε στούντιο που σέβεται τον εαυτό του έχει κατευθυντήριες γραμμές, όπως το κλείσιμο της ταυτότητας και πράγματα όπως το να μην κάνεις ποτέ τατουάζ με το χέρι με έναν πρώτο χρονοδιακόπτη, για παράδειγμα.

Η μικρότερη ξαδέρφη μου ήταν τόσο απελπισμένη για ένα που πήγε σε ένα μέρος όχι μακριά από τη γενέτειρά μας, διαβόητο για τατουάζ ανηλίκων. Το τατουάζ ήταν στο πίσω μέρος του λαιμού της και δεν μπορούσε να το καλύψει με μια κορυφή. Είναι στη μία πλευρά και όλες οι γραμμές των γραμμάτων έχουν διαφορετικά πάχη. Την είχα πάει εκεί που θα κάνω το δικό μου, αλλά δεν θα ήθελα να δείξουν τη δουλειά τους και τον τρόπο ζωής τους γιατί ξέρω ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν.

Παρακαλώ περιμένετε μέχρι εσάς'είσαι αρκετά μεγάλος για να πάρεις μια ώριμη απόφαση για το τι είσαι'το κάνετε και επίσης πού πρόκειται να το κάνετε!

Και θυμηθείτε, ενώ ο περισσότερος κόσμος δεν είναι, οι περισσότεροι εργοδότες κρίνουν την πρόσληψη ατόμων με τατουάζ. Δουλεύοντας στο κατάστημα της Disney, έπρεπε να αποδείξω τον εαυτό μου σκληρά εργαζόμενο, οπότε μου επέτρεψαν να φορέσω το παλιό πουκάμισο με μακριά μανίκια για να αποκτήσω τα χέρια μου!

paul β στις 11 Ιουνίου 2008:

είμαι στο ναυτικό και μίλησα πραγματικά με έναν μικροαστικό της πρώτης κατηγορίας για το τατουάζ του είπε ότι ήταν για έναν φίλο που πέθανε στο Ιράκ και επίσης για τη σύζυγό του να συμβολίζει ότι θα ερχόταν σπίτι της κάθε φορά που θα πήγαινε στρατόπεδο μια σκέψη μπορεί να μου έρθει, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι μαζί τους'Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να καταλάβω τι είναι αυτό που λέω, στείλτε μου μερικές ιδέες

villu666 (στο) gmail.com στις 05 Ιουνίου 2008:

χια σε ολα. Εγώ'Πρόσφατα είδα ένα ωραίο φυλετικό τατουάζ με χελιδόνια σε κάποιο κορίτσι's λεκάνη. Wasμουν πραγματικά όμορφη. Maybeσως κάποιος έχει μια φωτογραφία της ή ξέρει πού μπορώ να τη βρω, γιατί οι διακομιστές όπου είδα τη φωτογραφία είναι κάτω…

Το μικρό παιδί στις 03 Ιουνίου 2008:

Είμαι 17, και αυτό πρέπει να το πω στους εφήβους' Αμυνα. Επειδή είμαστε έφηβοι που θέλουν ένα τατουάζ, δεν σημαίνει ότι είμαστε παραβατικοί, ούτε Deadbeats. Επειδή θέλουμε ένα τατουάζ, δεν σημαίνει ότι αγνοούμε τις σπουδές μας ή τις δουλειές μας. Διατηρώ GPA 4.0 στο σχολείο και με κάποιο τρόπο βρίσκω ακόμα το χρόνο να σκέφτομαι να κάνω ένα τατουάζ.

Προσωπικά, ξέρω ότι το να κάνεις ένα τατουάζ σε μικρή ηλικία είναι λίγο ριψοκίνδυνο. Ωστόσο, το να περιμένω μέχρι τα 30 δεν σημαίνει ότι οποιοδήποτε τατουάζ κάνω σε εκείνη την ηλικία θα είναι πιο ουσιαστικό από ένα που κάνω τώρα.

Δεν κάνουν όλοι οι έφηβοι τατουάζ χωρίς νόημα απλά για να πούμε ότι έχουμε ένα. Σκεφτείτε την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να θεωρήσετε τον εαυτό σας άξιο συγκατάβασης μόνο και μόνο επειδή εσείς'ρε Παλαιότερο.

Hollie στις 02 Ιουνίου 2008:

Είμαι 25 και είμαι'πάντα ήθελα ένα τατουάζ, αλλά ποτέ δεν πήρα καμία σημαντική απόφαση για να το κάνω. Δεν έχω ακόμη κάνει τατουάζ, αλλά πάντα ήθελα είτε ένα φοίνικα είτε ένα σπουργίτι και εγώ'γέρνω περισσότερο προς ένα σπουργίτι, για το απλό γεγονός … το πουλί είναι μικρό σαν εμένα και το γεγονός ότι ένα σπουργίτι αντιπροσωπεύει τη ζωή μετά από ένα μακρύ ταξίδι, παρόλο που'είμαι νέος, εγώ'Είχα τις μετοχές μου για τα πάνω κάτω και το να είμαι Χριστιανός … θέλω να πω, 'κράτα τα μάτια σου στο σπουργίτι' με πολύ όμορφη γραφή … Όταν το κοιτάζω, θα έχω μια συνεχή υπενθύμιση ότι παρόλο που η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη, πρέπει να κρατάω το κεφάλι ψηλά ό, τι κι αν γίνει.

doodi την 01 Ιουνίου 2008:

wow, XD μερικά από τα ppl εδώ πηγαίνουν λίγο στη θάλασσα και πραγματικά αγαπιούνται, όπως αν είναι οι θεοί τατουάζ ή οτιδήποτε άλλο … lol ~ I'κάνω ένα τατουάζ με ένα ποντίκι που τσουγκρίζει ακριβώς κάτω από το αυγό του κουμπιού μου. δεν έχει νόημα. & Εγώ δεν'μην δίνεις ένα σκατά και σε εκείνο το grl που κάνει τατουάζ'μικρό "φοβερότητα" από μόνη της, κάντε ό, τι θέλετε, αν το μισείτε αργότερα, γράψτε το με κάτι άλλο. εκεί, η υπόθεση λύθηκε. δεκάρα…

Τόρι στις 31 Μαΐου 2008:

Έχω ένα τατουάζ χελιδόνι στον καρπό μου…

δεν το έκανε'Δεν σημαίνει τίποτα όταν το πήρα για πρώτη φορά, αλλά ΤΩΡΑ αντιπροσωπεύει την εποχή της ζωής μου όταν το τελείωσα, στο κολέγιο και αγωνίζομαι με μια σειρά προσωπικών ζητημάτων. Μου θυμίζει ότι πέρασα εκείνες τις εποχές, επέζησα.

Το'Είναι το μόνο τατουάζ που έχω και δεν θέλω να κάνω άλλο, έχω ένα 'κομψός' το σχήμα του σώματος, οπότε το πολύ τατουάζ δεν θα μου ταιριάζει. Ο Husbad μου λατρεύει το τατουάζ μου και εγώ'δεν πρόκειται να το αφαιρέσω. Εγώ δεν'νοιάζομαι για τον παραδοσιακό συμβολισμό, με ενδιαφέρει ο προσωπικός συμβολισμός.

Κατεβείτε λοιπόν από τα ψηλά σας άλογα, όλοι εσείς που καταδικάζετε τα τατουάζ νέους και τα τατουάζ χωρίς νόημα: πήρα το δικό μου στα δεκαέξι μου, πριν από οκτώ χρόνια. Υφηγητής'δεν το μετανιώνω, δεν θα το κάνω ποτέ. Και τα τατουάζ είναι σπάνια χωρίς νόημα, ακόμη και αυτό δηλώνει απλά ένα άτομο's ανεξαρτησία.

αγάπη … Torrie.xx

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Κάιλα, Ι'Δεν θα είναι φρικτό για αυτό, αλλά πραγματικά θα σκεφτόμουν δύο φορές για να το πάρω 'φοβερότητα' τατουάζ λέω 'μουνί' και 'γαμώ' πολύ: εγώ'μάλλον να μην τους βάλω να ζωγραφίζουν πάνω από τον καβάλο μου για μια ζωή.

Ραχήλ στις 29 Μαΐου 2008:

Λατρεύω την ιδέα των τατουάζ επειδή επιτρέπει την αυτο-έκφραση με έναν τρόπο που οι περισσότεροι δεν το κάνουν'τ Έχω ήδη τατουάζ, και εγώ'παίρνω άλλα δύο αύριο (δύο χελιδόνια, στα πόδια μου, με πανό στο στόμα, ένα που λέει "Ζήσε με" και θα πει ο άλλος "Πάθος") Επειδή αυτό είναι κάτι στο οποίο πιστεύω πραγματικά. Επέλεξα τα χελιδόνια λόγω της ιστορίας τους, του νοήματος και της αισθητικής τους. Εγώ δεν'Πραγματικά νοιάζεται ότι πολλοί άνθρωποι τα παίρνουν επειδή αυτό'δεν είναι ο λόγος εγώ'το καταλαβαίνω Νομίζω το ρητό "Τόλμα να διαφέρεις" πρέπει να αλλάξει σε "Τόλμησε να είσαι ο εαυτός σου" Αρχικά είναι λίγο πολύ kaput αυτές τις μέρες, καθώς τα περισσότερα όσα θα μπορούσατε να κάνετε έχουν γίνει ή σκεφτεί πριν. Αφήνω'Μην ανησυχείτε για το αν είστε πρωτότυποι αλλά αντίθετα είναι αληθινοί. Και ακόμη κι εγώ, πιστεύοντας ότι είσαι ο εαυτός σου, πιστεύω ότι κάποιος που παίρνει κάτι όχι επειδή το αισθάνεται ότι τον καθορίζει, αλλά επειδή'μικρό "δροσερός", έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, γιατί αυτοί'Θα το αντιμετωπίσουν αν τελικά το μετανιώσουν. Κανένας άλλος δεν πρέπει να ανησυχεί για το αν τελικά θα το αγαπήσει για πάντα ή αν θα το μετανιώσει ακόμα και αργότερα εκείνη την ημέρα. Εάν κάποιος έχει την τάση να παίρνει βιαστικές αποφάσεις, τότε ας κάνει τατουάζ στον εαυτό του ό, τι θέλει. Το'Δεν είναι το σώμα σας, οπότε γιατί ανησυχείτε για το τι παίρνει κάποιος άλλος. Κάποιοι ίσως το λένε αυτό, "Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δίνουν στα τατουάζ μια κακή εκπροσώπηση επειδή τελικά αλλάζουν γνώμη" Αλλά ακριβώς επειδή'δεν είναι η πρώτη σου ιδέα't σημαίνει ότι το άτομο του οποίου ήταν η ιδέα θα αλλάξει ποτέ γνώμη. Αυτό, και αν εσύ'ανησυχεί πολύ για "όντας πρωτότυπος", τότε τι σημασία έχει αν οι άνθρωποι είναι κλειστοί για τα τατουάζ; Αν εσύ'είσαι πρωτότυπος, κάποιος άλλος'η γνώμη δεν πρέπει'δεν έχει σημασία. Αλλά και πάλι υποθέτω ότι πρέπει να κοιτάξω αυτό που είμαι'λέω και συνειδητοποιώ ότι αν'Βαριέμαι να βλέπω τους ανθρώπους να κρίνουν τους άλλους'αποφάσεις και απόψεις, δεν πρέπει'Κρίνετε τις απόψεις κανενός για το τι πρέπει ή τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι'δεν παίρνω. Προσωπικά, πιστεύω ότι βλέπω κάθε κατάσταση με διαφορετικές οπτικές γωνίες. Όλοι έχουμε τον δικό μας τρόπο να το γυρίζουμε και ευχαριστούμε τον Θεό που ζούμε σε μια χώρα όπου εμείς'ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να το κάνετε αυτό. Καταλαβαίνω από πού προέρχεται κάθε άτομο εδώ, αλλά εύχομαι όλοι να μπορούσαν να κάνουν ένα βήμα πίσω και να δουν τη μεγαλύτερη εικόνα. Αυτές τις μέρες, οι γραμμές θολώνουν και τα όρια ξεπερνιούνται. Προσπαθήστε να γίνετε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί, γιατί τα πράγματα σίγουρα δεν είναι'δεν γίνεται πιο εκλεπτυσμένο σύντομα. Επίσης εγώ'θα ήθελα να πω ότι η Lindsey Nichole, συμφωνώ 100% με αυτά που είπες εδώ… "Όσον αφορά το να κερδίσω τα χελιδόνια, μπορεί να μην είμαι στο ναυτικό ή στην ακτοφυλακή, αλλά ο καθένας δίνει τις δικές του μάχες. αν το βγάλεις ζωντανό, τότε διάολε, εσύ'το κέρδισα κατά τη γνώμη μου!" Κάθε άτομο εδώ πιστεύει ότι έχει τη δική του ιστορία να πει; Λοιπόν, ντον'Μην ξεχνάτε ότι κάθε ΑΛΛΟ άτομο έχει να πει μια μοναδική ιστορία, ανεξάρτητα από αυτό'Είναι μια ιστορία πόνου, αγάπης, δύναμης, οικογένειας ή ακόμα και να είσαι οπαδός. Τα τατουάζ είναι απλά άνθρωποι'τρόπο να διηγηθούν την ιστορία τους.

Τζάνι στις 28 Μαΐου 2008:

Είμαι 17, και έκανα το πρώτο μου τατουάζ πριν από μερικούς μήνες… διάλεξα ένα κρυφό μέρος, έτσι ώστε οι γονείς μου να μην το κάνουν'δεν μαθαίνω για το τατουάζ μου. τώρα έχω ένα χελιδόνι στο εσωτερικό δεξί ισχίο μου. Τη στιγμή που έκανα το τατουάζ, απλά έψαχνα κάτι να κάνω για να επαναστατήσω ενάντια στους εξαιρετικά αυστηρούς γονείς μου. βολικά, κοντά σε έναν οικογενειακό φίλο ανήκει ένα κατάστημα τατουάζ, οπότε το αποφάσισα'αυτό που επρόκειτο να κάνω … Πάρτε ένα τατουάζ! wasμουν τόσο ενθουσιασμένος, αλλά δεν είχα ιδέα τι επρόκειτο να πάρω. στην αρχή είχα το μάτι μου σε μια φυλετική λιβελλούλη, αλλά ένιωσα ότι ήταν ηλίθιο9 δόξα τω Θεώ δεν το έκανα'μην το καταλάβεις). Μου πήρε περίπου δύο ώρες για να συνειδητοποιήσω ότι είχα ξεμείνει από ιδέες, οπότε ζήτησα προτάσεις από τον tattoo artist μου. μου είπε ότι του άρεσαν τα χελιδόνια, και αυτό'πώς τελείωσα με ένα χελιδόνι στο ισχίο μου.

πρέπει να το παραδεχτώ, το μετάνιωσα για λίγο επειδή δεν το έκανα'Δεν ένιωθα ότι σήμαινε κάτι άλλο από το να είσαι ένας χαζός επαναστατικός έφηβος. αλλά έκανα λάθος, έκανα έρευνα για τους συμβολισμούς των χελιδονιών και αφιέρωσα επίσημα το τατουάζ στη γιαγιά μου που πέθανε τραγικά. Όχι, δεν ήταν'ναύτης, αλλά ήταν Κουβανή πρόσφυγας … αυτό που μας αρέσει να λέμε εδώ στο Μαϊάμι "ένα δοκάρι," που πρέπει να μετράει για ΚΑΤΙ. χαχαχα. Τώρα πιστεύω ότι το τατουάζ είναι φοβερό, γιατί το αφιέρωσα σε κάποιον σημαντικό.

έκανα μια πρόσφατη προσθήκη στο χελιδόνι, πρόσθεσα μια κορδέλα στο στόμα με τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου της γιαγιάς μου.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ "ΥΠΕΡΟΧΗ" ΜΕ ΤΑΤΟΥΖΑ!

Άλιξ στις 27 Μαΐου 2008:

Εγώ'θα κάνω σύντομα τατουάζ χελιδόνι. Εγώ'είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί εγώ'δ δεν θεωρούσα ποτέ χελιδόνι και μετά διάβασα για τους συμβολισμούς.

Ο αρραβωνιαστικός μου φεύγει για στρατόπεδο για τους πεζοναύτες σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και εγώ'σχεδόν θετικό ότι θα αναπτυχθεί αμέσως μετά τη στάση του.

Ο συμβολισμός της πίστης και της δύναμης στην αγάπη είναι ο λόγος που ήθελα αρχικά να πάρω ένα και μετά διάβασα ότι στην Αγγλία οι άνθρωποι συνήθιζαν να τους κάνουν να δείχνουν ότι ήταν ισχυροί μαχητές.

Και τα δύο ταιριάζουν στη ζωή μου και εγώ'παίρνω ένα στο πίσω μέρος του λαιμού μου … Αλλά δεν το κάνω'Δεν ξέρω αν θέλω να κρατάει κάτι στο ράμφος του, σκεφτόμουν ένα σκούρο κόκκινο τριαντάφυλλο και κάτι άλλο, ένα ηλιοτρόπιο ίσως. εγώ μπορώ'δεν αποφασίζω τι θα έχει, αλλά αυτή είναι η γενική μου ιδέα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. =]

παπαρούνα στις 21 Μαΐου 2008:

Όλοι ανήκετε στο Τζέρι Σπρίνγκερ!!!!

Μπράιαν στις 15 Μαΐου 2008:

οπότε δεν'Δεν ξέρω αν κάποιος το είπε ήδη ή όχι επειδή μόλις προσπάθησα να διαβάζω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. αλλά σκέφτηκα ότι αυτό ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για το τατουάζ; όχι κάποιο hardcore bash fest λόγω των ιδεών άλλων ανθρώπων. Τώρα θα συμφωνήσω ότι το κορίτσι που θέλει να αποκτήσει θαυμασμό πρέπει να το σκεφτεί, αλλά είναι το σώμα του, οπότε αφήστε το να κάνει και να σκεφτεί μόνος του. Ξέρω ότι δεν θα συναντήσω ποτέ κανέναν από εσάς εδώ, οπότε θα μπορούσα να σας χαρίσω αυτό που μου λέτε να κάνω ή να μην κάνω, μπορώ να σας το υποσχεθώ. μα αυτό'είναι όλα.

Η Κίμπερλι στις 09 Μαΐου 2008:

Και "μπανάνα", Δεν αφαιρούνται όλοι οι τράτες τους και σίγουρα κέρδισε η κόλαση'Δεν πληρώνετε σκατά για το γιοτ σας ή για τη συνταξιοδότησή σας. Σως αυτοί που μπαίνουν μέσα και δίνουν'δεν ξέρω τι είναι'πηγαίνει, αλλά πολλοί άνθρωποι το ξέρουν και το κέρδισαν'μην τους αφαιρέσετε. Θέλω να πω, δεν έχετε καθόλου τρουτάκια; Αν όχι τότε γιατί ψάχνεις; Θέλετε μερικά, έτσι κι εσείς'ο σύζυγός του μπορεί να τα απογειώσει, αφού προφανώς αυτό'είναι αυτό που κάνει ο καθένας?

Η Κίμπερλι στις 09 Μαΐου 2008:

Προσωπικά, συμφωνώ και διαφωνώ με μερικούς από τους ανθρώπους εδώ. Πιστεύω ότι πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε τι θέλετε, και αυτό δεν συμβαίνει't σημαίνει πηγαίνετε στο μέρος και αφιερώστε πέντε λεπτά για να διαλέξετε αυτό που θέλετε. Αν το κορίτσι της Κάιλα θέλει "φοβερότητα" γραμμένο πάνω της, έτσι είναι. Νομίζω όμως ότι πρέπει να σκεφτεί αν είναι'θα το πω "λέξη" για το υπόλοιπο της ζωής της. Αλλά επίσης, για το σχόλιο της Jennayy Meyer, ναι, μερικοί έφηβοι απλά τρελαίνονται "χαλάρωσε" αλλά κάποιοι τα παίρνουν γιατί έχουν νόημα. 18μουν 18 όταν πήρα το πρώτο μου τατουάζ. Και 19 όταν πήρα το δεύτερο (ένα χελιδόνι, το οποίο θα χρωματίσω σύντομα !!). Ναι, πολλοί άνθρωποι παίρνουν χελιδόνια επειδή "αυτοί'ρε χαριτωμένο" ή "όλοι οι άλλοι τα παίρνουν", αλλά πήρα το δικό μου για τον ίδιο λόγο που η Katti παίρνει τη δική της, εκτός αν έχω βρει την αγάπη μου. Τα χελιδόνια μπορεί να σημαίνουν κάτι για τους ναυτικούς και τα πράγματα, αλλά σημαίνει επίσης το μόνο πραγματικό σύντροφο (κάτι που δεν έκανα'απλώς πήρα αυτές τις πληροφορίες από εδώ, τις έψαξα). Νομίζω ότι οι ναυτικοί εδώ που λένε τα ονόματα των ανθρώπων επειδή έχουν χελιδόνια και αρένα'Οι ίδιοι οι ναυτικοί είναι ασεβείς και αγνοούν. Αυτό που είναι κάποιος άλλος παίρνει χελιδόνι, αυτό'είναι το σώμα τους, αν αυτό'είναι αυτό που θέλουν, αυτό'είναι αυτά'θα πάρω. Είναι μια ελεύθερη χώρα, σωστά; Οτι'είναι αυτό που είσαι εσύ'αγωνίζεσαι για, σωστά; Υφηγητής'μην με παρεξηγείς, δεν το κάνω'Δεν έχω τίποτα εναντίον των στρατευμάτων μας, τα υποστηρίζω 100%, απλά δεν το κάνω'Μου αρέσουν οι άνθρωποι που το πιστεύουν'είναι καλύτερα από άλλα. Οτι'είναι όλα!

μπανάνα στις 08 Μαΐου 2008:

το αγαπώ. χρόνια πριν, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που κάνουν τατουάζ'ήταν χαμηλότερου εισοδήματος. τατουάζ'ήταν φθηνά και ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης ήταν αρκετά δύσκολο να βρεθεί. ακόμη και οι καλοί καλλιτέχνες έκαναν απόξεση σε ορισμένες περιοχές της Αμερικής. τώρα που όλα τα αστέρια του σινεμά τα υποστηρίζουν (χρησιμοποιώ το χαλαρό) και έγιναν τόσο δημοφιλή όσο το ipod, τα παίρνει ο καθένας! άτομα με πολλά δολάρια για να ξοδέψουν αναζητούν καλύτερους καλλιτέχνες, ο διαγωνισμός έχει κάνει ένα καθαρότερο περιβάλλον, μια πιο επαγγελματική στάση και οι καλλιτέχνες μπορούν να είναι πιο επιλεκτικοί ως προς την πελατεία τους. διαβάζοντας αυτά τα σχόλια με κάνει να αισθάνομαι ότι ο τραπεζικός λογαριασμός μεγαλώνει! ο Θεός να ευλογεί όλα τα έφηβα κορίτσια που θέλουν να πάρουν μεγάλα, πολύχρωμα, ακριβά σχέδια παντού! διατήρηση'έρχονται! γεια, βάλε τον φίλο σου's όνομα ακριβώς δίπλα "φοβερότητα"! αυτό το κορίτσι θα επιστρέψει στο μαγαζί δύο μήνες αργότερα αφού το πάρει'απορρίφθηκε από "τι'είναι το όνομά του" και όταν αλλάξει η νέα της γραμμή ετικετών σε "κακία" ή οτιδήποτε. και όταν έρθει εκείνη η μέρα, μπορεί να βγάλει άλλα εκατό δολάρια για να καλύψει αυτά τα χάλια. ωχ-ωχ!-ντον'Μην ξεχάσετε τα 15 χρόνια'Θα πέσει στον άντρα μου, αφαιρεί το τατουάζ'από ανθρώπους που άλλαξαν γνώμη.

λίγη συμβουλή για σένα, ζάχαρη. χρησιμοποιήστε το μελάνι που διασπάται εύκολα κάτω από το λέιζερ, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα. και αφού πέσετε στον κάδο απορριμμάτων και προμηθευτείτε έναν άλλο για να τον αφαιρέσουμε, δηλ'Θα πληρώσω το γιοτ και ίσως ακόμη και να αποσυρθώ! Ω, πώς ανυπομονώ για την ημέρα που μπορώ να πάω για ψάρεμα στα βάθη της θάλασσας οποιαδήποτε στιγμή θέλω με τα φτωχά σας 9-5 δολάρια!

παπουτσια! τα λέμε σε λίγα χρόνια, γλυκιά μου!

αυτός ο τύπος στις 04 Μαΐου 2008:

Σύγχρονο: Παρακαλούμε επαναδιατυπώστε σε 'εσείς λιποθυμία'.

Απλά γιατί'είναι ένα δεν κάνει't σημαίνει ότι όλες οι υπηρεσίες είναι. Προσωπικά, πιστεύω ότι εάν ένα τατουάζ σημαίνει κάτι για εσάς, τότε κάντε το. Άλλωστε, αυτό'είναι το σώμα σου και η ιστορία σου να πεις. Αν κάποιος άλλος του αποδίδει διαφορετικό νόημα, τότε γαμήστε το. Το'δεν είναι το τατουάζ τους, έτσι; Εγώ'θα κάνω τατουάζ χελιδόνι. Έχω βγει στον ωκεανό για 'κέρδισέ το' όπως ο κ. Ακτοφυλακή? όχι. Μα εγώ'πέρασα τον χρόνο μου στο Ιράκ και το νιώθω'είναι ένα κολαστήριο ταξίδι.

Υποθέτω ότι ως επί το πλείστον συμφωνώ με το σύγχρονο, πλην του ''όλα στρατιωτικά'' πράγμα. 🙂

olly στις 30 Απριλίου 2008:

όχι τατουάζ. απλά θέλω να καπνίσω, δεν έχω'Είχα ένα σε λίγο lol

olly στις 30 Απριλίου 2008:

θέλω ένα τσιγάρο!

ντάνι στις 28 Απριλίου 2008:

Έχω ένα τατουάζ δύο χελιδόνια στην πλάτη μου, ένα σε κάθε ωμοπλάτη. Αντιπροσωπεύουν τον γιο μου και την κόρη μου. Για όλους τους νέους, σκεφτείτε πολύ γιατί θα μεγαλώσετε και τα τατουάζ σας θα γίνουν ζαρωμένα και εγώ δεν το κάνω'μην νομίζεις ότι "φοβερότητα" θα φαινόταν υπέροχο σε μερικά χρόνια!

ανώνυμος στις 20 Απριλίου 2008:

δουλεύω σε κατάστημα τατουάζ & ave tatts !! η συμβουλή ξεκινά από τους πρωτότυπους νέους είναι μια μορφή τέχνης και όχι μια παρέλαση μόδας…

Λόττε στις 13 Απριλίου 2008:

Σύγχρονο – κάποιος εδώ μιλάει λογικά!

Λουίζ στις 03 Απριλίου 2008:

omg tha γυναίκα πηγαίνει για aba παιδιά κάνουν τατουάζ wtf im 17 και ivett ένα τατουάζ και οι γονείς μου είναι υπέροχο, έτσι ώστε αν δεν είστε εκεί για να υποστηρίξετε τα παιδιά σας μέσω αυτού που θέλουν τον κακό σας γονέα'είναι απλώς αλαζονικό

Άννα στις 03 Απριλίου 2008:

ΓΕΙΑ! το καλό με τα τατουάζ είναι ότι μπορείτε να τα καλύψετε. Έχω ένα τατουάζ χελιδόνι στο λαιμό μου με ένα αστέρι πάνω του και το λατρεύω. Ωστόσο, δεν θα έκανα ποτέ τατουάζ στο στήθος μου ή στα άνω χέρια μου ή οπουδήποτε γύρω από αυτήν την περιοχή. Προσπαθώ να κάνω τατουάζ όπου μπορώ να τα καλύψω, νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι γερνούν θα διαπιστώσουν ότι έχουν τατουάζ σε απλό σημείο, όπου μπορείτε'Το να τα καλύπτεις πάντα θα σε δυσκολέψει να βρεις δουλειά. Αν και, τα τατουάζ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, αλλά δυστυχώς για τους ανθρώπους που είναι 16 και 17 ετών και κάνουν τατουάζ σε απλή τοποθεσία, δεν θα εξακολουθεί να αποτελεί κανόνα στον εταιρικό κόσμο. Εσείς'θα πρέπει να περιμένουμε έναν αιώνα μέχρι να γίνει'είναι πραγματικά αποδεκτό. Δουλεύω σε ένα δικηγορικό γραφείο και έχω ένα τατουάζ με στέμμα στον πήχη μου, το λατρεύω και ντον'δεν μετανιώνω που το πήρα καθόλου. Το μειονέκτημα αυτού του τατουάζ όμως είναι ότι πρέπει να φοράω πουκάμισα που έχουν μανίκια 3/4 και καθιστά λίγο πιο δύσκολο να βρω ρούχα για δουλειά. Αλλά συμφωνώ με "αν το θέλουν, ας το πάρουν" Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να περιμένουν μέχρι να γίνουν μεγαλύτεροι για να κάνουν τατουάζ όμως. Πήρα το πρώτο μου στα 16, δεν μπορούσα'Δεν περιμένω, φυσικά, έχω μια φυλή πεταλούδα. Ξέρω ξέρω. Αλλά όπως και να έχει, μου αρέσει και κανείς δεν το βλέπει'είναι εκτός αν εγώ'm γυμνό ή με μαγιό. Έχω 6 τατουάζ τώρα, και don'δεν μετανιώνω για ένα μόνο. Όλοι σημαίνουν κάτι για μένα, όχι για κανέναν άλλο και δεν το κάνω'νιώθω ότι πρέπει να εξηγήσω το νόημα όταν οι άνθρωποι με ρωτούν ή με κρίνουν λόγω αυτών. Το'δεν είναι στο σώμα τους, οπότε γιατί να τους ενδιαφέρει; Και οι δύο γονείς μου'Έχω τατουάζ και η αδερφή μου επίσης, όλοι στην οικογένειά μου είναι αρκετά επιτυχημένοι, μπορείτε'δεν τα βλέπω όμως. Καλή τύχη :]

Λόττε στις 30 Μαρτίου 2008:

Εγώ και ο φίλος μου είμαστε και οι δύο Βρετανοί παραδοσιακοί σκίνχεντ [με αυτό εννοώ αντιρατσιστικά] και τα τατουάζ καταπιούν έχουν πολύ υπόβαθρο στην κοινότητα των σκίνχεντ εδώ. έτσι σε 3 μήνες χρόνο εμείς'παίρνουμε αντίστοιχα χελιδόνια ναυτικού τζέρι στους καρπούς μας. θέλαμε κάτι που να αντιπροσωπεύει την αγάπη μας αλλά και κάτι που θα μπορούσαμε να κρατήσουμε χωρίς τύψεις αν [ελπίζουμε όχι] χωρίσαμε. επίσης εγώ'μ αναρρώνω από το χτύπημα ενός αυτοκινήτου. παραλίγο να χάσω τη ζωή μου και εγώ'έμεινα με αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς. έτσι το τατουάζ έχει τόσο πολύ νόημα για εμάς τους δύο? ο 'ελευθερία' Εγώ'θα ξανακερδίσω όταν'μ, το 'η δυσκολία επέζησε' και ο σύντροφος για τη ζωή για να δείξει την αγάπη μας.

αυτό και αυτό'είναι μια όμορφη εικόνα!