Ως σχολιαστής και συγγραφέας τατουάζ, βασίζομαι στην προσωπική μου εμπειρία και χρόνο που εργάζομαι σε ένα στούντιο τατουάζ.

Τατουάζ κειμένου σε σχήμα καρδιάς.

Τατουάζ κειμένου σε σχήμα καρδιάς.

Μανιακός τατουάζ

Συμβουλές για γράμματα τατουάζ

Τα τατουάζ είναι τόσο μοναδικά όσο και οι άνθρωποι που τα φορούν. Αν και πολλά σχέδια έχουν παρόμοια στοιχεία, επιρροές όπως ένας καλλιτέχνης'Το προσωπικό στυλ, η τοποθέτηση και ο τύπος δέρματος παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τις λέξεις από τις εικόνες. Εάν είστε εσείς, τότε η ίδια η γραμματοσειρά ή τα γράμματα προσθέτουν ακόμη περισσότερο νόημα στις λέξεις που επιλέγετε. Οι γραμματοσειρές τατουάζ είναι τα διαθέσιμα στυλ για τα γράμματα. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές και το καθένα προσθέτει το δικό του ξεχωριστό στυλ στις λέξεις.

Μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Τύπος γραμματοσειράς (το σχήμα των γραμμάτων).
 • Στυλ γραμματοσειράς (τόλμη, γωνία, μέγεθος κ.λπ.).
 • Θέλετε serif (όπου τα γράμματα έχουν μικρή άνθηση εδώ και εκεί) ή sans serif (μια απλούστερη γραμμή)?
 • Πώς το κείμενο θα ταιριάζει ή θα συμμορφώνεται με το μέρος του σώματος στο οποίο εμφανίζεται?
 • Kerning (ρύθμιση της απόστασης μεταξύ των γραμμάτων για να επηρεάσει την αναγνωσιμότητα και την τέχνη του σχεδίου).
 • Θέλετε οι λέξεις που περιγράφονται ή σκιάζονται να τις κάνουν πραγματικά να σκάνε?
 • Πρόσθετο εικονογραφικό περιεχόμενο.
 • Στερεός, σκιασμένος ή σκιασμένος χρωματισμός?
 • Ποιοι άλλοι οπτικοί τρόποι μπορείτε να δώσετε έμφαση στο μήνυμα ή το νόημα που προσπαθείτε να συλλάβετε?

Ένας όμορφος στίχος σε ένα μοναδικό σενάριο που προσθέτει νόημα και αντίκτυπο στο απόσπασμα.

Ένας όμορφος στίχος σε ένα μοναδικό σενάριο που προσθέτει νόημα και αντίκτυπο στο απόσπασμα.

Bethany Lankey

Γιατί να επιλέξετε ένα τατουάζ κειμένου?

Μπορείτε να επιλέξετε λέξεις για να…

 • θυμηθείτε κάποιον που έχει πεθάνει (αναμνηστικό τατουάζ)
 • γιορτάσουμε τη γέννηση ενός παιδιού
 • εμφανίστε τα αγαπημένα σας μότο, αποσπάσματα και ρήσεις
 • επισημάνετε σημαντικά ονόματα και ημερομηνίες
 • τιμά προσωπικές επετείους ή εορτασμούς.

Τατουάζ Ambigram: Από τη μία πλευρά, μοιάζει με αγάπη, αλλά από την άλλη, είναι πόνος.

Τατουάζ Ambigram: Από τη μία γωνία, μοιάζει με αγάπη, αλλά από άλλη, αυτό's πόνος.

Ταμπά Ambigram

Το αμφίγραμμα είναι μια λέξη που μπορεί να διαβαστεί προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Μπορείτε να διαβάσετε ένα αμφίγραμμα από την όποια πλευρά θέλετε, από αριστερά προς τα δεξιά ή από δεξιά προς τα αριστερά. Το'είναι μια λέξη ή σύμβολο που διατηρεί το νόημα ακόμη και όταν το βλέπουμε από διαφορετική γωνία, προοπτική ή προσανατολισμό. Μπορεί επίσης να είναι ένας συνδυασμός δύο λέξεων συνυφασμένων σε μία. Όσοι απολαμβάνουν παιχνίδια λέξεων ή γραμματική ή θαυμάζουν τις ιδιαιτερότητες της αγγλικής γλώσσας ενδέχεται να συγκινηθούν όταν κάνουν τατουάζ στο αγαπημένο τους αμφίγραμμα..

Ασυνήθιστη και σύγχρονη γραφή

Ως άνθρωποι, είμαστε για πάντα σε ένα ταξίδι για να κάνουμε τους εαυτούς μας να φαίνονται μοναδικοί ή ασυνήθιστοι σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν τόσα πολλά.

Η ενίσχυση ενός ασυνήθιστου ρητού με μια εξίσου ασυνήθιστη γραμματοσειρά έχει δημιουργήσει μερικά πραγματικά μοναδικά τατουάζ.

ο

ο "Μ" στην ελευθερία πετά μακριά, αποδεικνύοντας τι είναι'προσπαθεί να μεταφέρει.

Μαύρο μπλοκ γράμματα για το τατουάζ σας

Τα βαριά, σκούρα μαύρα γράμματα χρησιμοποιούνται συχνά για να κάνουν μια δήλωση. Η συμμετρία του είναι επίσης οπτικά ευχάριστη στον εγκέφαλο. Αυτό το στυλ γραμματοσειράς καθιστά δυνατή την ανάγνωση του παραθέματος ή της δήλωσης από απόσταση, καθώς οι λέξεις πραγματικά ξεχωρίζουν.

Βαριά, σκούρα κελτικά ή γοτθικά γράμματα τατουάζ.

Βαριά, σκούρα κελτικά ή γοτθικά γράμματα τατουάζ.

Καλλιτέχνες γενικά

Satt ή Cursive Font Tattoos

Τα σενάρια είναι τόσο μοναδικά όσο και οι άνθρωποι που τα γράφουν. Ένας καλλιτέχνης τατουάζ θα προσθέσει τη δική του αίσθηση στο σενάριο με κομψές, ρέουσες, καμπύλες γραμμές.

Οι γραμματοσειρές ανατροπής είναι προσαρμογές της γραπτής γραφής, που διδάσκονταν συχνά στα σχολεία πριν από το 2005. Τα στυλ είναι τόσο διαφορετικά όσο και πολλά. Οι επιρροές περιλαμβάνουν περιοχές του κόσμου, εποχές του χρόνου και τις προσωπικές προτιμήσεις του συγγραφέα. Αυτό το στυλ χρησιμοποιήθηκε συχνά σε επίσημα έγγραφα και επίσης σε γραπτά της Εκκλησίας.

Το Cursive είναι το πιο συχνά επιλεγμένο στυλ για τατουάζ μνήμης, ιδιαίτερα εκείνα που φέρουν ένα άτομο's όνομα. Τα όμορφα διακοσμητικά άνθη προσθέτουν μια προσωπική πινελιά που ταιριάζει στη μνήμη ενός αγαπημένου ή αναχωρημένου.

Γυναικεία γραμματοσειρά τατουάζ.

Γυναικεία γραμματοσειρά τατουάζ.

Tattoo Eve

Μουσική προσαρμογή σεναρίου τατουάζ.

Μουσική προσαρμογή σεναρίου τατουάζ.

Καλλιτέχνης γενικά

Χρησιμοποιώντας το χειρόγραφο ως πρότυπο για το τατουάζ σας's Script

Ειδικά για ένα αναμνηστικό τατουάζ, αυτή η ιδέα είναι πάντα σημαντική και εντελώς μοναδική. Το χειρόγραφο διατηρεί ένα'μνήμη αυτού του ατόμου.

 • Ζητήστε από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να γράψει μια ειδική λέξη ή φράση και ζητήστε από τον καλλιτέχνη τατουάζ να το αντιγράψει.
 • Εάν διατηρείτε το χειρόγραφό τους σε παλιές κάρτες, γράμματα ή άλλα έγγραφα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό σχεδίασης.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιον'υπογραφή (ή αυτόγραφο ή ετικέτα γκράφιτι) και να τα θυμάστε μέσω του ονόματός τους.

Ο πρώτος

Ο πρώτος "δυνατότητα" είναι στον φορέα's μητέρα'χειρόγραφο, και το δεύτερο είναι στον πατέρα της'μικρό.

telly telly

Γεννήτρια γραμματοσειράς τατουάζ

Μια γεννήτρια γραμματοσειρών τατουάζ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για χρήση όταν'επανασχεδιάζοντας ένα τατουάζ κειμένου. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά εργαλεία διαθέσιμα στο διαδίκτυο, δωρεάν, αν κάνετε απλώς μια αναζήτηση Google. Ορισμένα είναι λήψεις, μερικά είναι απλά διαδικτυακές εφαρμογές.

ο TattooFontGenerator είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε: Απλώς πληκτρολογήστε τη λέξη ή τη φράση σας στο διαδικτυακό εργαλείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια γραμματοσειρά από ένα αναπτυσσόμενο μενού. Ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε προεπισκόπηση του τατουάζ σας γρήγορα και εύκολα! Όταν βρείτε την τέλεια γραμματοσειρά, απλά εκτυπώστε την και φέρτε την στον καλλιτέχνη σας.

Ελέγχετε πάντα τη γραμματική και την ορθογραφία

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν κάνετε τατουάζ λέξεων στο σώμα σας είναι να ελέγξετε την ορθογραφία και τη γραμματική.

Εάν κάθε καλλιτέχνης τατουάζ ήταν ειλικρινής, όλοι θα παραδέχονταν ότι έγραφαν κάτι λανθασμένα κάποια στιγμή στην καριέρα τους'εξαρτάται από εσάς για να βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις είναι σωστές. Αυτό θα πρέπει κατά προτίμηση να γίνει κατά την αρχική φάση σχεδιασμού. Ελέγξτε το σκίτσο πριν κάνετε τατουάζ. Κοιτάξτε κάθε γράμμα ξεχωριστά. Ελέγξτε ξανά κάθε λέξη μέσω ορθογραφικού ελέγχου και τοποθετήστε ολόκληρη τη φράση σε έναν γραμματικό έλεγχο. Διαβάστε το, γιατί τα αυτιά σας μπορεί να διαπιστώσουν ένα λάθος που δεν έκαναν τα μάτια σας'τ Συνεχίστε να ελέγχετε την ορθογραφία καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνεδρίας τατουάζ. Είναι καλύτερα να αφιερώσετε ένα επιπλέον λεπτό για να ελέγξετε ξανά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πιάσετε τυχόν λάθη καθώς το τατουάζ εξελίσσεται. Θυμηθείτε, το στούντιο τατουάζ είναι γεμάτο περισπασμούς και τα πράγματα μπορούν εύκολα να στραβώσουν.

Η αναθεώρηση της γραμματικής και της ορθογραφίας στα νέα γράμματα τατουάζ είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Θα είστε το άτομο που το φοράει, οπότε κάντε την προσπάθεια να αποφύγετε ένα μεγάλο για πάντα λάθος.

Συνηθισμένα ορθογραφικά λάθη που βρέθηκαν στα τατουάζ:

 • Το δικό σας (σημαίνει ότι σας ανήκει) όχι "εσείς'σχετικά με" (είσαι).
 • Πίστεψε: πρέπει να υπάρχουν τρία e'μικρό.
 • Πάρα πολύ (όπως επίσης), όχι προς (εκφράζει κίνηση ή κατεύθυνση προς ένα σημείο).
 • Οι τύψεις πρέπει να γράφονται χωρίς α.
 • "Φοβερός" έχει και δύο ε'είναι σε αυτό.
 • Τιμή: αφήστε έξω το u (εκτός εάν εσείς'ρε Βρετανός).

Οι απόστροφες είναι συχνά άστοχες, οπότε φροντίστε να ελέγξετε και τα σημεία στίξης. Υφηγητής'μην σε πιάσουν έξω!

τατουάζ-γραμματοσειρές-και-τατουάζ-γράμματα

s παντελόνι

Μια μοναδική γραμματοσειρά για ένα ασυνήθιστο απόσπασμα. Το στυλ γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται μπορεί να ενισχύσει το νόημα των λέξεων.

Μια μοναδική γραμματοσειρά για ένα ασυνήθιστο απόσπασμα. Το στυλ γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται μπορεί να ενισχύσει το νόημα των λέξεων.

Λάτρεις του τατουάζ

Τύποι, εξισώσεις και μαθηματικά σύμβολα ως τατουάζ

Ειδικά για μαθηματικά-έτη, επιστήμη-γ, γήινους ανθρώπους, μαθηματικοί τύποι και εξισώσεις κάνουν εξαιρετικές επιλογές.

 • Pi (σε οποιοδήποτε δεκαδικό).
 • Μια αγαπημένη εξίσωση ή τύπος. Για παράδειγμα ο Αϊνστάιν's, Newton's, Euler's, ή Schrodinger'μικρό.
 • HTML ή άλλος κώδικας.

Έξυπνο τατουάζ HTML.

Έξυπνο τατουάζ HTML.

re: publica

Μικροσκοπική, τρέχουσα γραμματοσειρά τατουάζ.

Μικροσκοπική, τρέχουσα γραμματοσειρά τατουάζ.

Είναι ένα τατουάζ κειμένου εύκολο?

Αν και η γραφή και το κείμενο είναι μια από τις πρώτες δεξιότητες που διδάσκεται ένας καλλιτέχνης τατουάζ, είναι επίσης από τις πιο έντονες τεχνικά. Για να φαίνεται ένα απόσπασμα υπέροχο, πρέπει να είναι συνεπές σε μέγεθος και στυλ και να εμφανίζεται κατευθείαν σε έναν καμπύλο καμβά – το σώμα σας. Απαιτείται εξάσκηση και ταλέντο για να το πετύχεις.

Γραμματοσειρές τατουάζ & Επιλογές γραμμάτων

© 2013 Άννα