Έχω δεκατρία τατουάζ. Νομίζω ότι αυτοί'όλα είναι πολύ ωραία (και σίγουρα όχι't πληρούν τις προϋποθέσεις ως "κακης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ").

1 Ιωάννη 4:10

1 Ιωάννη 4:10

Μεγάλωσα σε μια πολύ καθολική οικογένεια που εξασκούσε εμπιστοσύνη, συγχώρεση και αγάπη άνευ όρων. Η γιαγιά μου, που ήταν το καθοδηγητικό μου φως σε όλη μου τη ζωή, ήταν μια θρησκευόμενη θρησκευόμενη γυναίκα που θα είχε γίνει καλόγρια αν δεν ήθελε να κάνει τόσο απελπιστικά οικογένεια. Wasταν παντρεμένη με τον παππού μου για 56 χρόνια, είχε 4 παιδιά και 11 εγγόνια και μεγάλωσε τον καθένα από εμάς για να είναι δυνατοί, πιστοί ενήλικες.

Την ημέρα της πρώτης μου Θείας Κοινωνίας, η νονά μου μου έδωσε μια Βίβλο και η γιαγιά μου μου έδωσε έναν από αυτούς τους μικρούς σελιδοδείκτες που σου λέει, "Εάν αισθάνεστε απελπισμένοι, διαβάστε 2 Κορινθίους 4: 16-18." Ακόμα και ως παιδί με περιορισμένη κατανόηση του κόσμου, ένιωθα ακόμα περιόδους πόνου, κατάθλιψης και φόβου και γύριζα συχνά σε αυτόν τον σελιδοδείκτη, διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας τις λέξεις που θα με ενθάρρυναν να προχωρήσω. Το'Πέρασαν 20 χρόνια και έχω ακόμα την ίδια Βίβλο και τον ίδιο σελιδοδείκτη. Το'Η σελίδα έχει φορεθεί καλά πόσες φορές έχω'έχω ανοίξει σε συγκεκριμένους στίχους που αναζητούν παρηγοριά, ιδίως Κορινθίους και alαλμούς.

Ορισμένοι Χριστιανοί υποστηρίζουν ότι είναι αντίθετο με το λόγο του Κυρίου να χαράζεις οτιδήποτε στη σάρκα σου. λένε άλλοι χριστιανοί, "Γιατί όχι? Γιατί να μην τρελαθούμε για τον Θεό?" Αντί να χρειαστεί να βρείτε μια Αγία Γραφή και να ανοίξετε στην αγαπημένη σας σελίδα ή να την απαγγείλετε από τη μνήμη, γιατί να μην κάνετε τατουάζ το απόσπασμα κάπου στο δέρμα σας; Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πάντα να το δείτε όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Alαλμοί Τατουάζ

Το Βιβλίο των alαλμών αποτελείται από 150 ποιήματα στη Χριστιανική Βίβλο. Ο όρος ψαλμοί μεταφράζεται σε "τραγούδι" ή "ύμνοι" τόσο από τα εβραϊκά όσο και από τα ελληνικά. Οι περισσότεροι ψαλμοί πιστεύεται ότι γράφτηκαν στους πολύ πρώιμους χρόνους του αρχαίου Ισραήλ, πιθανώς κατά την πρώτη χιλιετία π.Χ..

Οι καλύτεροι εμπνευσμένοι στίχοι του alαλμού

  • Ο λόγος σου είναι λυχνάρι για τα πόδια μου και φως για το δρόμο μου. (Msαλμοί 119: 105)
  • Τα λόγια του στόματος μου και ο διαλογισμός της καρδιάς μου ας είναι αποδεκτά στα μάτια σου, Κύριε, η δύναμή μου και ο λυτρωτής μου. (Alαλμοί 19:14)
  • Ο Κύριος είναι ο ποιμένας μου; Δεν θα θελω. Με κάνει να ξαπλώσω σε πράσινα βοσκοτόπια: με οδηγεί δίπλα στα ακίνητα νερά. Αποκαθιστά την ψυχή μου: με οδηγεί στα μονοπάτια της δικαιοσύνης για το όνομά του'για χάρη. Ναι, αν και περπατώ στην κοιλάδα της σκιάς του θανάτου, δεν θα φοβηθώ κανένα κακό: γιατί είσαι μαζί μου. με παρηγορούν το καλάμι σου και το ραβδί σου. (Alαλμοί 23: 1)
  • Ο Θεός είναι το καταφύγιο και η δύναμή μας, μια πολύ παρούσα βοήθεια στο πρόβλημα. Επομένως, δεν θα φοβόμαστε, αν η γη αφαιρεθεί και αν τα βουνά μεταφερθούν στη μέση της θάλασσας. (Msαλμοί 46: 1)

Βιβλίο Genesis Tattoos

Το Βιβλίο της Γένεσης είναι το πρώτο βιβλίο της Εβραϊκής Βίβλου. Από την ελληνική έννοια "προέλευση," το Βιβλίο της Γένεσης περιγράφει πώς, την πρώτη μέρα, ο Θεός δημιούργησε τους Ουρανούς και τη Γη. Συνεχίζει να δημιουργεί τον Αδάμ και την Εύα (χρησιμοποιώντας μια πλευρά του Αδάμ'το σώμα), και τους δίνει ολόκληρο τον παράδεισο της γης για να ζήσουν. Ωστόσο, τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά από ένα συγκεκριμένο δέντρο στο οποίο, όταν δελεαστούν από το φίδι που ζει μέσα του, δεν μπορούν να αντισταθούν. Προδίδουν τον Θεό και εξορίζονται από τον Κήπο της Εδέμ. Το βιβλίο της Γένεσης συνεχίζει λεπτομερώς την ιστορία του Νώε και της Κιβωτού και τη γενεαλογία αρκετών γενεών απογόνων του Αδάμ και της Εύας, του Κάιν και του Άβελ και του Αβραάμ.

Βιβλίο Γένεση Στίχοι

  • Έτσι ο Θεός δημιούργησε την ανθρωπότητα κατ ‘εικόνα του, κατ’ εικόνα του Θεού που τους δημιούργησε. αρσενικό και θηλυκό τα δημιούργησε. (Γένεση 1:27)
  • «Όσο αντέχει η γη, η σπορά και η συγκομιδή, το κρύο και η ζέστη, το καλοκαίρι και ο χειμώνας, η μέρα και η νύχτα δεν θα σταματήσουν ποτέ». (Γένεση 8:22)
  • «Θα σας κάνω ένα μεγάλο έθνος και θα σας ευλογήσω. Θα κάνω το όνομά σου σπουδαίο και θα είσαι ευλογία. Θα ευλογήσω αυτούς που σε ευλογούν και όποιος σε βρίζει θα καταριέμαι. και όλοι οι λαοί στη γη θα ευλογηθούν μέσω σας ». (Γένεση 12: 2)

Περισσότερα τατουάζ της Αγίας Γραφής

Σχόλια

έβενος στις 25 Ιουνίου 2012:

Ναι στο Waldorf Maryland

Διογένης από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μεξικό στις 19 Μαρτίου 2012:

Οποιεσδήποτε καλές αθεϊστικές γάτες τριγύρω?

Βαρίδι