Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

δέντρο-τατουάζ-και-σημασίες-δέντρο-τατουάζ-σχέδια-και-ιδέες-δέντρα-τατουάζ-εικόνες

Vanessa σελ. μέσω Flickr Commons

Το δέντρο τατουάζ: έννοια και ιστορία

Τα δέντρα ήταν εξαιρετικά σημαντικά για τους περισσότερους πολιτισμούς σε όλη την ιστορία. Το δέντρο θεωρούνταν πάντα ως σύμβολο της ζωής και τα τατουάζ δέντρων χρονολογούνται από αιώνες στην προέλευση του τατουάζ.

Το δέντρο είναι ένα από τα πλουσιότερα σύμβολα και σε ένα τατουάζ, μπορεί να συμβολίζει πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Η σημασία του εξαρτάται τόσο από το τατουάζ όσο και από αυτόν που το έχει. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη δέντρων, το καθένα με τις δικές του συσχετίσεις, αν και συνολικά, συμβολίζουν την αναγέννηση, την αναζωογόνηση και τη ζωή.

Παίρνουμε αυτές τις έννοιες από τους κύκλους του δέντρου. Η παρακολούθηση του δέντρου κατά τη διάρκεια ενός έτους μας βοηθά να κατανοήσουμε πληρέστερα όλα τα πράγματα που θα μπορούσε να σημαίνει το τατουάζ. Την άνοιξη, αρχίζει να αναπτύσσεται φύλλα και άνθη. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι σε πλήρη φύλλα. Μέχρι το φθινόπωρο, οι αλλαγές του είναι δραματικές: τα ζωντανά πράσινα φύλλα αποκτούν όμορφα χρώματα, σαν να λένε αντίο πριν πέσουν στο έδαφος. Το χειμώνα, το δέντρο είναι γυμνό, αλλά καθώς μια νέα άνοιξη ξημερώνει, ζωντανεύει για άλλη μια φορά. Αυτός ο κύκλος μπορεί να αντιπροσωπεύει τον κύκλο της ζωής και είναι ένα ισχυρό σύμβολο που πρέπει να θυμάστε (ή στο σώμα σας) ως υπενθύμιση.

Σε ορισμένους αρχαίους πολιτισμούς, το τατουάζ δέντρου αντιπροσώπευε ένα'κοινωνική κατάταξη ή κοινωνική ομάδα και ήταν σύμβολο αρχοντιάς. Επειδή πολλοί πολιτισμοί του παρελθόντος πίστευαν ότι το δέντρο ήταν ιερό, αυτά τα τατουάζ θεωρούνταν επίσης ιερά. Αν κάποιος που δεν ήταν ευγενέστατος είχε συλληφθεί με τατουάζ δέντρου, θα τιμωρούνταν, ίσως μέχρι θανάτου.

Τα τατουάζ δέντρων μπορούν να σχεδιαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: Μερικοί εστιάζουν στο φλοιό του δέντρου, ενώ άλλοι απεικονίζουν τα κλαδιά. μερικά έχουν πολλά φύλλα, ενώ άλλα μπορεί να έχουν πολύ λίγα ή κανένα. Ορισμένα τατουάζ δέντρων μπορεί να απεικονίζουν ένα δάσος, έναν οπωρώνα ή ένα μόνο δέντρο, και μερικά περιλαμβάνουν τις ρίζες. Λουλούδια ή άλλα σχέδια μπορεί επίσης να ενσωματωθούν.

δέντρο-τατουάζ-και-σημασίες-δέντρο-τατουάζ-σχέδια-και-ιδέες-δέντρα-τατουάζ-εικόνες

Allie Holzman μέσω του Flickr Commons

Καθώς το κλαδί είναι λυγισμένο, το δέντρο κλίνει.

– Βιργίλιος

δέντρο-τατουάζ-και-σημασίες-δέντρο-τατουάζ-σχέδια-και-ιδέες-δέντρα-τατουάζ-εικόνες

joshinminn μέσω του Flickr Commons

Παρατηρήστε ότι το πιο σκληρό δέντρο σπάει πιο εύκολα, ενώ το μπαμπού ή η ιτιά επιβιώνει κάμπτοντας με τον άνεμο.

– Bruce Lee

δέντρο-τατουάζ-και-σημασίες-δέντρο-τατουάζ-σχέδια-και-ιδέες-δέντρα-τατουάζ-εικόνες

Råbbit (χρησιμοποιείται με άδεια)

Είσαι, έρχεσαι στο δέντρο

Εκεί που έβαλαν έναν άντρα, λένε ότι σκότωσε τρεις.

Περίεργα πράγματα συνέβησαν εδώ, δεν θα ήταν ξένο

Αν βρεθήκαμε τα μεσάνυχτα στο κρεμασμένο δέντρο.

– Το Κρεμαστό Δέντρο

Δημοφιλή τατουάζ δέντρων

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι δέντρων για να διαλέξετε: Η βελανιδιά, το σφενδάμι και το πεύκο, για να αναφέρουμε μερικά. Ωστόσο, ως τατουάζ, ορισμένα δέντρα είναι μελανωμένα περισσότερο από άλλα. Τα δέντρα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή δέντρα που χρησιμοποιούνται για σχέδια τατουάζ.

 • Δέντρο της ζωής
 • Φλαμουριά
 • Κεράσι
 • Σημύδα
 • Μποντί
 • Παλάμη
 • Μπονσάι

Ορισμένα τατουάζ δέντρων μπορεί να απεικονίζουν μόνο τα κλαδιά ενός δέντρου, τα οποία μπορεί να περιέχουν ή όχι φύλλα ή λουλούδια. Ένα παράδειγμα είναι η κερασιά ή τατουάζ άνθη κερασιάς. Τα κερασιά μπορούν να βρεθούν σε όλη την Ασία και στην Ιαπωνία, και η σημασία τους ανάγεται εκατοντάδες χρόνια πίσω. Επειδή ανθίζουν ταυτόχρονα σε μια σύντομη αλλά όμορφη έκρηξη ανθών, έχουν συμβολίσει την παροδικότητα της ζωής. Τα άνθη ("σακούρα" στα ιαπωνικά) αντιπροσωπεύουν τη ζωή'την ευθραυστότητα και την ομορφιά, έτσι αυτό το τατουάζ μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση ότι αν και η ζωή είναι συντριπτικά όμορφη, είναι επίσης σύντομη. Το τατουάζ άνθη κερασιού μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα και τη θηλυκότητα. Αν και αυτά τα τατουάζ είναι δημοφιλή στην Ασία, είναι επίσης δημοφιλή σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

Ορισμένα τατουάζ περιλαμβάνουν το φλοιό, τα κλαδιά και τις ρίζες του δέντρου. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το δέντρο της ζωής τατουάζ, που συμβολίζει τη δύναμη, τη γνώση, τη ζωτικότητα και τη μετενσάρκωση. Οι απεικονίσεις του δέντρου της ζωής μπορούν να βρεθούν σε πολλούς διαφορετικούς αρχαίους πολιτισμούς και σε διάφορες παγκόσμιες θεολογίες, μυθολογίες και φιλοσοφίες: Αναφέρεται στη διασύνδεση όλης της ζωής και χρησιμεύει ως μεταφορά για την κοινή εξελικτική μας καταγωγή. Ο όρος δέντρο της ζωής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συνώνυμο του ιερού δέντρου ή του δέντρου της γνώσης που λέγεται ότι συνδέει όλες τις μορφές δημιουργίας και συνδέει τον ουρανό και τον κάτω κόσμο. Οι Κέλτες πίστευαν ακράδαντα ότι τα δέντρα έχουν πνεύματα, γι ‘αυτό και αυτό το τατουάζ σχεδιάζεται συχνά με παραδοσιακά κελτικά σχέδια, τα οποία δεν έχουν τέλος ή αρχή και αντιπροσωπεύουν τον ατελείωτο κύκλο της ζωής, που συμβολίζεται επίσης με ρίζες και κλαδιά που συνδέονται μεταξύ τους..

Υπάρχουν πολλά άλλα συμβολικά δέντρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχέδια τατουάζ δέντρων:

 • ο κυπαρίσσι μπορεί να συμβολίζει τη μνήμη και την κατανόηση.
 • Το όμορφο ιτιά αντιπροσωπεύει το πένθος, τη διορατικότητα και τη θεραπεία.
 • ο φλαμουριά (με φλοιό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα, από έπιπλα έως νυχτερίδες του μπέιζμπολ) συμβολίζει τη θυσία, την ευαισθησία και την επίγνωση.
 • φοίνικες είναι παγκόσμια σύμβολα των παραλιών και των τροπικών και αντιπροσωπεύουν την αλήθεια, την τιμή, τη φιλοδοξία και τη γονιμότητα.
 • Το ιερό δέντρο Bodhi (γνωστό και ως παγκόσμιο δέντρο) συμβολίζει τη φώτιση και τις δυνατότητες που έχετε μέσα σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Βουδισμό και είναι ένα υπέροχο τατουάζ για όποιον χρειάζεται λίγη ενθάρρυνση, καθώς το δέντρο Μποντί μπορεί να σας υπενθυμίσει να ακολουθείτε πάντα την καρδιά σας και τα όνειρά σας. Μπορεί επίσης να συμβολίζει την πνευματικότητα και τη μακροζωία.
 • Το οικογενειακό δέντρο: Συνήθως απεικονίζεται με βαθιές ρίζες και κλαδιά, συχνά μελανωμένα με μέλη της οικογένειας' ονόματα ή ημερομηνίες γέννησης. Εάν επιλέξετε αυτό το τατουάζ, μπορεί να θέλετε να έχετε ενσωματωμένο το επώνυμό σας κάπου στο σχέδιο.

δέντρο-τατουάζ-και-σημασίες-δέντρο-τατουάζ-σχέδια-και-ιδέες-δέντρα-τατουάζ-εικόνες

Råbbit (χρησιμοποιείται με άδεια)

Και ήρθε η μέρα που ο κίνδυνος να παραμείνεις σφιχτός σε ένα μπουμπούκι ήταν πιο οδυνηρός από τον κίνδυνο που χρειάστηκε για να ανθίσει.

– Anaïs Nin

Κάποιος κάθεται στη σκιά σήμερα επειδή κάποιος φύτεψε ένα δέντρο εδώ και πολύ καιρό.

– Γουόρεν Μπάφετ

Σημασίες δέντρων τατουάζ

Αν και το τατουάζ'Η έννοια εξαρτάται από το είδος του δέντρου που είναι, εδώ είναι όλες οι διαφορετικές έννοιες που σχετίζονται με τα τατουάζ δέντρων. Θυμηθείτε, αυτές οι έννοιες καθορίζονται από το συγκεκριμένο δέντρο που επιλέγετε.

Κατανόηση

Δύναμη

Αλλαγή

Πνευματικότητα

Θηλυκότητα

Η γνώση

Ευημερία

Διασυνδεσιμότητα

Φαρμακευτικός

Σοφία

Οικογένεια

Εξέλιξη

Κύκλος της ζωής

Τιμή

Κληρονομία

Γονιμότητα

Διορατικότητα

Ζωτικότητα

Θυσία

Θνησιμότητα

Καλή τύχη

Ομορφιά

Μακροζωία

Γενιά

Αναγέννηση

Ξανάνιωμα

Νέα αρχή

ΖΩΗ

Η ζωή χωρίς αγάπη είναι σαν ένα δέντρο χωρίς άνθη ή καρπούς.

– Χαλίλ Γκιμπράν

Πριν κάνεις τατουάζ

Υπάρχουν πολλά πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν να μελάνετε.

 • Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε χρόνο για να κάνετε έρευνα. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τι αντιπροσωπεύει το τατουάζ σας. Εσύ δεν'Δεν θέλω να κάνω ένα τατουάζ και να διαπιστώσω αργότερα ότι δεν το κάνει'δεν εννοείς αυτό που σκέφτηκες για πρώτη φορά.
 • Υφηγητής'μην βιαστείτε να μελάνετε! Εάν δεν είστε σίγουροι τι θέλετε, μην το κάνετε'μην μελάνεις. Φροντίστε να δώσετε χρόνο στην ιδέα. Τόσοι πολλοί άνθρωποι κάνουν τατουάζ παρορμητικά ή κάνουν ένα που δεν είναι απόλυτα σίγουροι και καταλήγουν σε τεράστια λύπη για την απόφασή τους.
 • Πάρτε το χρόνο σας, κάντε την έρευνά σας και κάντε την επιλογή σας. Μόλις μάθετε τι θέλετε, αφιερώστε χρόνο για να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα σχέδια τατουάζ. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το τατουάζ σας αντιπροσωπεύει τέλεια το ατομικό σας στυλ. Ένας καλλιτέχνης τατουάζ μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας εάν ένα από τα σχέδιά του δεν το κάνει'δεν ταιριάζει στο όραμά σας.

Το να κάνεις ένα τατουάζ είναι ένα μεγάλο βήμα και μια δια βίου απόφαση. Εάν πιστεύετε ότι ένα δερματοστιξία δεν είναι για εσάς ή θέλετε να δείτε περισσότερα σχέδια τατουάζ, μη διστάσετε να ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε πολλά επιπλέον σύμβολα, σχέδια, ιδέες και έννοιες.

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Κάποτε υπήρχε ένα δέντρο … και αγάπησε ένα αγοράκι … Και το δέντρο ήταν χαρούμενο.

– Shel Silverstein, The Giving Tree

© 2012 Richard Ricky Hale

Σχόλια

Χάουαρντ Στιλ στις 22 Φεβρουαρίου 2016:

Ουάου, για να πω την αλήθεια, δεν υποψιαζόμουν καν ότι τα τατουάζ με δέντρα μπορεί να έχουν ορισμένες έννοιες. Νόμιζα ότι είναι κυρίως για ψυχαγωγία ή ομορφιά-καλά, όχι περισσότερο από ένα μέσο έκφρασης του εαυτού. Διαβάζοντας την ανάρτηση, κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Αν και, δεν είμαι θαυμαστής τατουάζ και δεν πρόκειται να το κάνω στο εγγύς μέλλον, φαίνεται ενδιαφέρον να διαβάζω για τις έννοιες κάθε μέρους ενός δέντρου. Και διαφορετικοί τύποι δέντρων έχουν επίσης διαφορετικές έννοιες. Αυτό είναι εκπληκτικό!

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 09 Αυγούστου 2013:

KJ, σου στέλνω τον καλύτερό μου εαυτό και πάντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ! Γεια, μπορεί και να το απολαύσεις, ε; Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αγαπητέ φίλε. Πολλή εκτίμηση και αγάπη πάντα!

kjforce από τη Φλόριντα στις 07 Αυγούστου 2013:

το thelyricwriter ….. περιηγήθηκε τυχαία και σκέφτηκε τον εαυτό μου…

Αγόρι που ο στιχουργός φτάνει πραγματικά στο " ρίζα " των θεμάτων του ……. και μετά " κλαδια δεντρου " έξω από εκεί …. σε παρακαλώ συγχώρεσε..δεν μπορούσα'Αντισταθείτε στο χιούμορ και μου άρεσαν πάντα τα γραπτά σας, είναι τόσο κατατοπιστικά … ελπίζω να απολαμβάνετε το καλοκαίρι….

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 04 Αυγούστου 2013:

Joann, εσύ'είμαι σίγουρα ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ για το σχόλιο! Ουάου, εσύ'πάλι μαχητής. Σκεφτείτε το δέντρο, όλα όσα αντιπροσωπεύει, όλα όσα αντέχει στα πιο σκληρά κλίματα. Πιστεύω ότι θα έκανε ένα υπέροχο τατουάζ, ακούγοντάς σας'έχω περάσει. Καλή επιλογή, ευχαριστώ και πάλι!

Joann στις 28 Ιουλίου 2013:

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες για τα τατουάζ. Iάχνω για το 3ο τατουάζ μου. Το 1ο μου είναι απλώς ένα απλό ροζ τριαντάφυλλο στο στήθος μου εκεί που ήταν ο καρκίνος μου. Το 2ο μου ήταν σε μια μούμια μιας ιέρειας πολεμιστή. Wasταν μαχήτρια & έτσι ανήκει μαζί μου, γιατί έχω αγωνιστεί για να ζήσω. Κοιτάζω το δέντρο της ζωής. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες & έννοια του δέντρου.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 27 Ιουνίου 2012:

Μπεθ, ευχαριστώ που πέρασες. Χαίρομαι που σου άρεσαν τα δόντια. Ξέρω πώς νιώθετε, ότι το πρώτο τατουάζ είναι ένα μεγάλο βήμα. Χαίρομαι που αφιερώνετε χρόνο για να βρείτε το σωστό. Με το ιρλανδικό σας υπόβαθρο, μπορείτε'δεν πάει στραβά με αυτά ή άλλα κελτικά σχέδια. Κράτα με ενήμερο.

BethDW στις 25 Ιουνίου 2012:

Αυτά τα τατουάζ είναι υπέροχα, εγώ'Αυτή τη στιγμή είμαι στη διαδικασία να προσπαθήσω να αποφασίσω τι να κάνω για το πρώτο μου τατουάζ και εγώ'με ελκύουν πραγματικά οι κελτικές εικόνες (το υπόβαθρο μου είναι Ιρλανδικό), έτσι μου αρέσουν τα κέλτικου τύπου δέντρα που εμφανίζονται εδώ!

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 17 Ιουνίου 2012:

*Alocsin, ευχαριστώ και πάλι για την πρόσβασή σας. Είναι πραγματικά. Λατρεύω την πτυχή της ιστορίας πίσω από την κελτική τέχνη και ιστορία. Ευχαριστώ και πάλι!

*Max, χαίρομαι που σε ξαναβλέπω 🙂 Είστε πολύ ευγενικοί! Χαίρομαι που το απολαύσατε. Τις καλύτερες ευχές μου:)

*Fennelseed, ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο που αφιερώσατε. Συμφωνώ. Λατρεύω όλα τα έργα τέχνης που γίνονται σε αυτά τα τατουάζ. Έχουν γίνει πολύ καλά. Ευχαριστώ και πάλι Άννυ!

Άννι Φεν από την Αυστραλία στις 13 Ιουνίου 2012:

Λατρεύω αυτά τα σχέδια, ειδικά τα μονόχρωμα, καθώς είναι σαν λεπτές χαρακτικές. Οι έννοιες είναι πολύ σημαντικές και ταιριάζουν με το σύμβολο του δέντρου. Το δέντρο που στροβιλίζεται είναι απλά υπέροχο, εγώ'm με τον Max, τόσο, τόσο δροσερό!!

BeyondMax από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 13 Ιουνίου 2012:

Φοβερο. Που κόβει την ανάσα. Είναι μαγευτικά. Απλώς μπορώ'μην φύγετε από αυτήν τη σελίδα. Το'είναι τόσο δροσερό!

Aurelio Locsin από το Orange County, CA στις 13 Ιουνίου 2012:

Το'Είναι ενδιαφέρον ότι ένα τόσο όμορφο σύμβολο φαίνεται να είναι μάλλον σπάνιο στο λαιμό του δάσους (με λογοπαίγνια). Δεν θα αναγνώριζα την κελτική έκδοση στη μέση ως δέντρο. Vηφίζοντας αυτό Up and Beautiful.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 12 Ιουνίου 2012:

*Cassy, ​​ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να σχολιάσετε και να ψηφίσετε. Ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ήθελα'δεν με νοιάζει ένα ολόκληρο δέντρο, αρκεί να ήταν μικρό.

*Lovedoctor, ευχαριστώ πολύ. Συμφωνώ, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα άρθρα μου. Πολλές πληροφορίες για τα τατουάζ δέντρων. Εκτιμώ την επίσκεψη 🙂

*LMM, αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα. Το δέντρο είναι ιδανικό για να συμβολίζει τα παιδιά και την οικογένειά σας. Λέω πάμε για αυτό.

*SGE, πάντα υπέροχο να σας ακούω. Ευχαριστώ για το σχόλιο. Μου αρέσει επίσης αυτό το τατουάζ. Πραγματικά πιστεύω ότι όλα έγιναν καλά.

*Snowdrops, ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να περάσετε. Είμαι πολύ ευγνώμων.

*Tillsonitan, ευχαριστώ που μπήκατε για να σχολιάσετε και να ψηφίσετε 🙂 Πολλές γυναίκες είναι ντροπαλές όταν πρόκειται για βαθιά συμβολικά τατουάζ. Αν είναι για εκπομπή, θα σας ενημερώσουν 🙂

*Frank, LOL 🙂 Είμαι πάντα ευγνώμων που επισκεφτήκατε τον Frank. Ευχαριστώ και πάλι. Να προσέχεις.

*Kash, ευχαριστώ και πάλι 🙂 Εκτιμώ που αφιερώσατε χρόνο για να περάσετε, να σχολιάσετε και να ψηφίσετε.

*Τσιγγάνος, πάντα απόλαυση 🙂 Ένα τατουάζ με δέντρα μπορεί να είναι συμβολικό για πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Απλώς για να κάνω ένα τατουάζ δέντρου, δεν θα ήθελα't εκτός αν συμβόλιζε κάτι προσωπικό για μένα.

*ΑΕ, εκτιμήστε το σχόλιο. Συμφωνώ, είναι ένα όμορφο τατουάζ. Πολλά ευχαριστώ.

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 11 Ιουνίου 2012:

Αυτά είναι πολύ όμορφα esp. αυτός με το κολιμπρί…

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona της Φλόριντα στις 11 Ιουνίου 2012:

Τους αγαπώ Ρίκι αλλά δεν το κάνω'δεν ξέρω γιατί θα ήθελα να μου κάνουν τατουάζ ένα δέντρο.

Τόμας Σίλβια από τη Μασαχουσέτη στις 11 Ιουνίου 2012:

Γεια σου φίλε μου, όλα υπέροχα τατουάζ, μπράβο !

Vηφίστε και πολλά άλλα !!!

Φρανκ Ατανάσιο από τη Shelton στις 11 Ιουνίου 2012:

Τατουάζ δέντρων .. ποιος θα το χτυπούσε .. πραγματικά το λατρεύω .. και ευχαριστώ για την ιστορία που ψηφίστηκε άνθρωπος 🙂

Μαίρη Κρεγκ από τη Νέα Υόρκη στις 11 Ιουνίου 2012:

Υπάρχουν μερικά όμορφα τατουάζ σε αυτόν τον κόμβο! Σίγουρα κάνατε πολλή έρευνα. Το'Είναι εκπληκτικό πόσες γυναίκες έχουν τώρα τόσο μεγάλα τατουάζ.

Otedηφίστηκε και ενδιαφέρουσα.

χιονονιφάδες από το Δεύτερο Αστέρι στα Δεξιά στις 11 Ιουνίου 2012:

Ουάου! Τακτοποιημένα τατουάζ!

Λαμπερά ιρλανδικά μάτια από Upstate, Νέα Υόρκη στις 10 Ιουνίου 2012:

Τώρα αυτά, αυτά είναι όμορφα. Μου αρέσει η πρώτη φωτογραφία και η 13η από κάτω. Είναι ιδιαίτερα εκπληκτικά.

λίγο μωρέ από τον καυτό, υγρό Νότο στις 10 Ιουνίου 2012:

Πολύ κουλ! Εγώ'θέλω να κάνω ένα τατουάζ δέντρου για να εκπροσωπήσω τα παιδιά και τον σύζυγό μου. Έρευνα πολύ, έψαχνε πολύ και ακόμα αποφασίζει τι θα πάρει. Μου άρεσε να το διαβάζω και να βλέπω πολύ τις εικόνες. Ευχαριστώ για το υπέροχο άρθρο! 🙂

lovedoctor926 στις 10 Ιουνίου 2012:

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους κόμβους τατουάζ σας. Οι πληροφορίες εδώ είναι πολύ καλά παρουσιασμένες και εμπεριστατωμένες. Αφού διάβασα το άρθρο σας, έχω καλύτερη κατανόηση των σημασιών και της αναπαράστασης του τατουάζ. ευχαριστώ που το μοιράστηκες!

CassyLu1981 από την Spring Lake, NC στις 10 Ιουνίου 2012:

ωωω, αυτές είναι μερικές φοβερές γάτες! Δεν θα ήθελα'δεν μπορώ να πάρω ένα τέτοιο σε όλη μου την πλάτη έτσι, αλλά μου αρέσουν πολύ τα κεράσια 🙂 Μεγάλος κόμβος ως συνήθως, ψηφίστηκε και μοιράστηκε!

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 10 Ιουνίου 2012:

*Dean, ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να ψηφίσετε, να διαβάσετε και να σχολιάσετε. Φοβερό tat! Θελα να πάρω άλλο, αλλά δεν το κάνω'δεν ξέρω τι να πάρω. Μου αρέσει πολύ η ιδέα του Tree of Life. Εκτιμήστε τα σχόλια. Τις καλύτερες ευχές μου.

*KJ, πάντα χαρά να ακούσω από εσάς KJ. Υπέροχο σημείο. Αυτό είναι αναφορά και συσχέτιση με το σώμα και το δέντρο, έχετε δίκιο. Είμαι πολύ ευγνώμων KJ, προσέξτε.

kjforce από τη Φλόριντα στις 10 Ιουνίου 2012:

thelyricwriter..έχει νόημα.." Το δέντρο είναι ο κορμός του σώματος, τα χέρια/πόδια τα άκρα "..ένα μεγάλο αφιέρωμα για έναν περιβαλλοντολόγο στη Μητέρα Γη ….. μου άρεσε αυτό το κέντρο τατουάζ … πολύ ενδιαφέρον…..

Geofferson Dean Sexton από το Nowhere Land, Οντάριο, Καναδάς. στις 10 Ιουνίου 2012:

Εξαιρετικός κόμβος, ψηφίστηκε!!!

Το μανίκι μου είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών λουλουδιών, δέντρων και κισσού που όλα έχουν ένα συγκεκριμένο νόημα και συσχέτιση με κάποιον που αγαπώ. Αυτή ήταν μια υπέροχη ανάρτηση αν'δεν είσαι σίγουρος τι θα πάρεις!!!

Το λάτρεψα!!!