Η Jaclyn είναι ένας μανιώδης αναγνώστης και συγγραφέας από το New Jersey που αγαπά τη ζωή και επιδίδεται σε όλα όσα έχει να προσφέρει.

Τα σκαθάρια -

Τα σκαθάρια – "Η αγάπη είναι ό, τι χρειάζεσαι"

Αγάπη. Το πιο ισχυρό φάρμακο από όλα. Ποιος σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να το πει αυτό κάποια στιγμή'άκουσα ένα όμορφο τραγούδι με αργή, κυλιόμενη ένταση που φτιάχνεται σε ένα αυξανόμενο κρεσέντο και περιέχει εμπνευσμένους στίχους που αναφέρουν τον πόνο της απώλειας ή τη χαρά της αγάπης και ΔΕΝ συγκινούνται?

Το'ονομάζεται Stendhal'το σύνδρομο, και αυτό'Είναι το συναίσθημα που σας δημιουργεί όταν βρεθείτε ξαφνικά αντιμέτωποι με μια τεράστια ομορφιά στον φυσικό κόσμο. Οι σωστοί στίχοι σε συνδυασμό με τη σωστή μουσική συνοδεία έχουν τη δύναμη να διεγείρουν μέσα μας συναισθήματα που προηγουμένως κρατούσαν κάτω από την επιφάνεια. Η μουσική είναι ένα σημαντικό μέρος του πολιτισμού μας και υπαγορεύει σε μεγάλο βαθμό τις αλληλεπιδράσεις μας. Η μουσική μπορεί να είναι ένας μεγάλος δείκτης συμβατότητας μεταξύ φίλων ή πιθανών συνεργατών.

Θυμήθηκα ένα τεύχος του περιοδικού Cosmopolitan όπου ο Pauly D of "Jersey Shore" η φήμη είχε ένα χαρακτηριστικό όπου έδινε συμβουλές για γνωριμίες. Κανονικά θα έκανα το αντίθετο από ό, τι πρότεινε ο Pauly D, αλλά έκανε ένα σημείο όταν ρωτήθηκε τι'είναι το πιο σημαντικό πράγμα που ψάχνει σε ένα κορίτσι. Είπε ότι θα ήταν το μουσικό της γούστο. Το'Είναι αλήθεια ότι όταν συναντάμε κάποιον του οποίου η μουσική γεύση ταιριάζει με τη δική μας, νιώθουμε ότι οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί υπέρ μας. Αργότερα, κυριαρχούμε σε μίξες και λίστες αναπαραγωγής για να ενημερώσουμε αυτό το άτομο ότι η αγάπη μας γι ‘αυτόν έχει αυξηθεί εκθετικά, ξεπερνώντας το επίπεδο των φίλων και στη σφαίρα του ρομαντισμού. Αν αυτός'είναι έξυπνος, αναγνωρίζει το κρυφό νόημα που περιέχεται στους στίχους των τραγουδιών που επιλέξαμε και αν η ζωή λειτουργεί όπως πρέπει, τα συναισθήματά μας ανταποδίδονται.

Μαζευόμαστε και ερωτευόμαστε και πολύ γρήγορα εντοπίζουμε το «τραγούδι μας», μια τυχαία επιλογή που περιγράφει τέλεια τη σχέση μας. Συνεχίζουμε να εμφανίζουμε αυτούς τους στίχους σε σελίδες λευκωμάτων που τεκμηριώνουν την ιστορία μας, και ίσως χρόνια αργότερα επιλέγουμε αυτό το τραγούδι για να χορέψουμε την ημέρα του γάμου μας. Γεμάτα νόημα και μνήμη, τα όργανα μας συγκινούν και οι λέξεις που συνοδεύουν τη μουσική είναι διαχρονικές.

Είτε ρητοί, σιωπηλοί, κυριολεκτικοί είτε συμβολικοί, οι στίχοι μπορούν να αφορούν την αγάπη (σκεφτείτε τη Σελίν Ντιόν ή την κλασική Γουίτνεϊ Χιούστον) ή την πίστη, την έμπνευση, την επιμονή. Μπορούν να είναι ένα κοινωνικό ή πολιτικό σχόλιο (σκεφτείτε Rage Against the Machine ή Anti-Flag) ή να μεταφέρουν ένα θρησκευτικό μήνυμα ή έναν ήχο (σκεφτείτε χριστιανικά ροκ συγκροτήματα όπως Attack Attack! Ή P.O.D.)'είναι ένα τραγούδι που ταιριάζει με κάθε συναίσθημα που θα μπορούσες ποτέ να νιώσεις και με κάθε συναίσθημα που θα ήθελες ποτέ να εκφράσεις. Το'Δεν είναι περίεργο ότι οι στίχοι είναι μια τόσο δημοφιλής επιλογή τατουάζ.

Love Lyrics Τατουάζ Φωτογραφίες

© 2010 becauseilive

Σχόλια

Σάμι στις 02 Απριλίου 2012:

Αυτό που δεν κάνει'δεν έχω ετικέτα που λέει "Γεια σου, χωρίς αγάπη, θα σε αγαπήσω," είναι ένα τραγούδι που λέγεται "Άλλοι θα ζητήσουν συγχώρεση, άλλοι θα ξεφύγουν" από Underoath.

Έριν Μπάουερ από τη Γεωργία στις 23 Ιουνίου 2011:

Όμορφοι στίχοι!

Υπέροχα τατουάζ στις 18 Σεπτεμβρίου 2010:

Μερικά υπέροχα σχέδια !

http://www.greattattoos.net/

ριάν στις 22 Ιουλίου 2010:

υπέροχο post.αγγίζοντας τατουάζ.

http://tatt2gallery.blogspot.com

2pretty2s ιδρώτας από το Λονγκ Άιλαντ στις 14 Ιουλίου 2010:

υπέροχος κόμβος, άγγιξε την καρδιά μου!

Zac828 από την Αγγλία στις 30 Ιουνίου 2010:

Όμορφο, μου άρεσε η εισαγωγή σου και οι εικόνες ήταν εμπνευσμένες. Είμαι στα πρόθυρα ενός άλλου τατουάζ και hadn'δεν σκέφτηκα πραγματικά τους στίχους. Τώρα ίσως είναι κάτι. Εκτός αν αποδείξω ότι έχω δίκιο για τον εαυτό μου και επιλέξω ένα μπανάλ τραγούδι που δεν έχει καμία σημασία, ή επιλέγω ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα σε μένα και πώς βλέπω τον κόσμο. Εκεί βρίσκεται η πρόκληση στο μυαλό μου! Μεγάλος κόμβος.

Hub Love από τις Ηνωμένες Πολιτείες στις 30 Ιουνίου 2010:

Υπέροχες ιδέες!

Σούζαν Χέιζελτον από τη Sunny Florida στις 30 Ιουνίου 2010:

Διαλέξατε μερικά όμορφα λόγια.

dkrainwater από το Sheridan, Wyoming στις 29 Ιουνίου 2010:

Πολύ ωραίος κόμβος. Isn'αυτός ο τελευταίος λίγο νέος για τατουάζ; 🙂