Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

νερό-τατουάζ-και-σημασίες

eyeliam μέσω Flickr

Νερό's Σημασία και Συμβολισμοί

Όταν πρόκειται για ζωή, τίποτα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς νερό. Κάθε ζωντανό ζώο, άνθρωπος και φυτό το χρειάζεται για να ζήσει. Ως άνθρωποι, το σώμα μας αποτελείται από νερό. Στον κόσμο των τατουάζ, μπορεί να είναι πολύ συμβολικό. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε ποια σύμβολα σχετίζονται με το νερό και τι μπορούν να αντιπροσωπεύουν.

 • Πολλοί πολιτισμοί, αρχαίοι και παρόντες, πιστεύουν ότι το νερό συνδέεται και συνδέεται με την ψυχή. Πιστεύουν ότι έχει την ικανότητα να καθαρίζει το σώμα, την ψυχή και το μυαλό.
 • Alwaysταν πάντα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία και δομικά στοιχεία της ζωής για κάθε άνθρωπο, φυτό και ζώο. Χωρίς αυτό, η ζωή δεν είναι δυνατή.
 • Είναι επίσης ένα από τα τέσσερα βασικά στοιχεία του κόσμου, μαζί με τη φωτιά, τον αέρα και τη γη.
 • Οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν τη σημασία του νερού από νωρίς. Theyξεραν ότι ήταν ζωτικής σημασίας για κάθε ζωντανό ον. Πίστευαν επίσης ότι είχε την ικανότητα να ξεπλένει το κακό και οτιδήποτε αρνητικό. Κανένας άλλος πολιτισμός μπορεί να μην το έχει δείξει αυτό περισσότερο από τους αρχαίους Κέλτες.
 • Μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα χριστιανικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει την κάθαρση ή την καθαρότητα. Στον Χριστιανισμό, το αγίασμα χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του σώματος και της ψυχής. Χρησιμοποιείται επίσης κατά τη διάρκεια των βαπτίσεων, για προσευχές, για θεραπεία και για την απομάκρυνση των κακών πνευμάτων. Για αυτούς τους λόγους, τα τατουάζ με νερό μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν προστασία, θεραπεία και καθαρότητα.
 • Μπορεί επίσης να συμβολίζει την αναγέννηση και την αναγέννηση. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με ποικίλους διαφορετικούς λόγους. Στον χριστιανισμό, όπως αναφέρθηκε, αφού το αγιασμένο νερό χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια ενός βαπτίσματος για να καθαρίσει το σώμα και την ψυχή και να συγχωρεθεί για τις αμαρτίες σας, τελικά γεννιέστε ξανά στο όνομα του Ιησού Χριστού. Δεδομένου ότι φέρνει επίσης ζωή σε όλα τα έμβια όντα, μπορεί να σημαίνει δημιουργία για τους άλλους. Το νερό έχει την ικανότητα να επαναφέρει ζωντανά πράγματα στα πρόθυρα του θανάτου επίσης.
 • Όπως διαβάσατε νωρίτερα, είναι ένα από τα τέσσερα γενικά στοιχεία του κόσμου. Επιπλέον, μπορεί επίσης να συνδεθεί με το φεγγάρι και τη θηλυκότητα. Το φεγγάρι ελέγχει στην πραγματικότητα τις κινήσεις των ωκεανών. Δεδομένου ότι η δύναμη του νερού είναι αδιαμφισβήτητη, μια έκδοση τατουάζ μπορεί να αντιπροσωπεύει δύναμη και δύναμη. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά τατουάζ φεγγαριού που γίνονται στο νερό, για παράδειγμα.
 • Αν και έχει την ικανότητα να δημιουργεί ζωή, μπορεί επίσης να αφαιρέσει τη ζωή. Το νερό είναι ισχυρό και μπορεί να είναι καταστροφικό, όπως φαίνεται στους τυφώνες, τους τυφώνες και τα παλιρροϊκά κύματα.

Σχέδια

Υπάρχει μια ποικιλία από διαφορετικά σχέδια τατουάζ νερού για να διαλέξετε.

 • Μπορείτε να το έχετε έτσι ώστε να φαίνεται ότι πιτσιλίζει το δέρμα σας ή μπορεί να θέλετε να πάρετε ένα που απεικονίζει κύμα ή κυματισμό.
 • Μερικοί άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν να πάρουν ένα πλήρες σχέδιο του ωκεανού, ενώ άλλοι μπορεί να επιλέξουν μια λίμνη, λίμνη ή κάποιο άλλο είδος ορθοστασίου νερού.

Υπάρχει επίσης μια τεράστια ποικιλία συμβόλων και ζώων που μπορούν να συνδεθούν με αυτό.

 • Καρχαρίες, φάλαινες, δελφίνια, χελώνες, αστερίες και koi μπορούν να γίνουν με σχέδια νερού.
 • Θαλάσσια σύμβολα, πλοία και σκάφη απεικονίζονται επίσης μαζί του.
 • Το λουλούδι λωτού και άλλα λουλούδια φαίνονται επίσης.
 • Ορισμένοι καλλιτέχνες τατουάζ μπορούν να κάνουν τη δική τους δημιουργική συστροφή για εσάς, όπως κρανίο και νερό ή ένα φεγγάρι φτιαγμένο από νερό.

Νοήματα και Ιδέες

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία νοημάτων. Στις περιπτώσεις που προστίθεται άλλο σύμβολο, όπως καρχαρίας ή δελφινιού, το νόημα αλλάζει. Ωστόσο, όταν απεικονίζεται ως παφλασμός, κύμα ή όρθια, μπορεί να συσχετιστεί με:

 • Πνευματικότητα
 • Καθαρισμός
 • Καθαρότητα
 • Ειρηνικός
 • Ηρεμία
 • Εξουσία
 • Δύναμη
 • Ψυχή
 • Ηρεμία
 • Ισχυρός
 • Αναγέννηση
 • Αναγέννηση
 • ΖΩΗ
 • Δημιουργία

Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την ειρήνη, την ηρεμία και την ηρεμία. Από ένα ωραίο ζεστό μπάνιο μέχρι τον ήχο ενός ειρηνικού καταρράκτη, έφερε την ικανότητα να χαλαρώνει το σώμα, την ψυχή και το μυαλό.

Στο Δυτικό Ζώδιο, τα ζώδια του Σκορπιού, του Καρκίνου και των Ιχθύων σχετίζονται όλα με το νερό, οπότε αυτά τα ζώδια μπορούν να παίξουν και σε ένα σχέδιο τατουάζ. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Ανάλογα με το σύμβολο που σχετίζεται με το νερό, η έννοια του τατουάζ σας μπορεί να διαφέρει από αυτή του νερού μόνο. Οι πιο συνηθισμένες έννοιες είναι η καθαρότητα και ο καθαρισμός. Χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύει πολλά πράγματα στη ζωή, οπότε τελικά, το τατουάζ σας αντιπροσωπεύει αυτό που θέλετε.

Σημαντική συμβουλή

Θα πρέπει πάντα να παίρνετε το χρόνο σας και να ερευνάτε πολλά σύμβολα τατουάζ, σχέδια και έννοιες. Θέλετε να αφήσετε στον εαυτό σας χρόνο για να καταλάβει τι αντιπροσωπεύει και αντιπροσωπεύει το σχέδιό σας. Θυμηθείτε, πάρτε το χρόνο σας και μην το κάνετε'μην βιαστείτε να κάνετε τατουάζ.

Εάν πιστεύετε ότι ο σχεδιασμός του νερού δεν είναι για εσάς, υπάρχουν αμέτρητες άλλες επιλογές εκεί έξω.

Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

Σχόλια

marwoodsloan στις 27 Οκτωβρίου 2014:

ότι'είναι επίσης

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 06 Μαΐου 2012:

Emeraldgreen21, ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να περάσετε. Ναι, αυτό είναι ένα υπέροχο τατουάζ. Μπορείτε να κάνετε πολλά με τατουάζ νερού. Υπέροχο παράδειγμα. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Atell Rohlandt από τη Νότια Αφρική στις 30 Απριλίου 2012:

Αυτά τα τατουάζ είναι απίστευτα! Μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό με την υποβρύχια σκηνή (νομίζω ότι μπορεί να είναι η Ατλαντίδα) και τους καρχαρίες σφυροκέφαλου. Vηφίστηκε και όμορφη.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 23 Μαρτίου 2012:

Rosemay, ευχαριστώ πολύ που πέρασες. Ξέρω το συναίσθημα, σπάνια βρίσκομαι στον υπολογιστή αυτές τις μέρες. Εκτιμώ τον χρόνο και τη φιλία σας αγαπητέ, πάντα. Ευχαριστώ και πάλι και προσέξτε.

Ρόζμαρι Σάντλερ από Hawkes Bay – Νέα Ζηλανδία στις 23 Μαρτίου 2012:

Έχει περάσει καιρός από τότε που επισκέφτηκα. Wasμουν μακριά για περίπου μια εβδομάδα και εξακολουθούσα να αγωνίζομαι να προλάβω.

Για άλλη μια φορά κάνατε μια ενδελεχή δουλειά στην έρευνα και τις πληροφορίες.

Τα περισσότερα από αυτά είναι αρκετά τολμηρά τατουάζ, μερικά είναι πολύ όμορφα. Πολλά από αυτά δεν θα τα είχα συνδέσει με το νερό. Οτι'Για αυτό μπήκα εδώ με ενδιέφερε το πώς ήταν τα τατουάζ με νερό

Υπέροχη δουλειά Ρίκι

Ψηφοφορία

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 10 Μαρτίου 2012:

Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που αφιερώσατε, ψηφίστε και όλη τη συνεχή υποστήριξή σας. Όλοι είστε αγαπητοί στην καρδιά μου και σας ευχαριστώ για όλα όσα χρειάστηκε.

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona της Φλόριντα στις 10 Μαρτίου 2012:

Λατρεύω αυτά τα πολύχρωμα τατουάζ! Μπράβο όπως πάντα!

Κύριος της ταινίας από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Μαρτίου 2012:

Γεια σου Ricky, το πολύχρωμο τατουάζ ψαριών'Είναι τα αγαπημένα μου, μπορώ να δω γιατί τατουάζ στο νερό'αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, τα νερά που ρέουν, ειδικά οι καταρράκτες είναι τόσο γαλήνια και χαλαρωτικά.

Vηφοφορία και ευχές Lesley

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 09 Μαρτίου 2012:

Αυτά είναι πολύ όμορφα ..' μου άρεσε το ψάρι στο νερό…

Aurelio Locsin από το Orange County, CA στις 09 Μαρτίου 2012:

Εγώ'έχω δει το δεύτερο πριν αλλά δεν το έκανα'δεν το αναγνωρίζω ως τατουάζ στο νερό. Στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά θα μου διαφύγουν ως βασισμένα στο νερό. Vηφίζοντας αυτό Up and Beautiful.

Φρανκ Ατανάσιο από τη Shelton στις 08 Μαρτίου 2012:

thelyricwriter αυτός ο κόμβος ξεδιψούσε..Ο LOL το αγάπησε φίλε

Όντρεϊ Χόουιτ από την Καλιφόρνια στις 08 Μαρτίου 2012:

Αυτό ήταν τόσο ενδιαφέρον! Και μου άρεσε να βλέπω όλες τις εικόνες—