Εγώ'είμαι μεγάλος οπαδός όλων των πραγμάτων τατουάζ και θέλω να μοιραστώ το πάθος μου για τον κόσμο της τέχνης τατουάζ.

Το νόημα πίσω από τατουάζ τουλίπας

Οι τουλίπες ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς εδώ και αιώνες, με τα υπέροχα, ζωντανά χρώματα τους να προσφέρουν μια εξαιρετική εμφάνιση – τόσο στους κήπους του σπιτιού όσο και στα χωράφια όπου'επανέλαβε – εμπνέοντας πολλούς ανθρώπους να έχουν ένα σχέδιο τατουάζ με τουλίπα μελανωμένο στο σώμα τους.

Αυτό το καταπληκτικό λουλούδι ήταν συμβολικό της ευημερίας και των ενοχικών απολαύσεων στο παρελθόν, καθώς ήταν τόσο επιθυμητό και απαιτητικό που οδήγησε σε κατάθλιψη στην Ολλανδία περίπου 40 χρόνια αφότου εισήχθη εκεί στο τελευταίο μέρος του 16ου αιώνα, ως άνθρωποι θα πουλούσαν σπίτια και εδάφη ή θα εξαντλούσαν τις αποταμιεύσεις ζωής τους για να αποκτήσουν τα λουλούδια, τα οποία λανθασμένα πίστευαν ότι θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στην τιμή τους. Όταν έσκασε η φούσκα, οι άνθρωποι έχασαν τα πάντα, γεγονός που οδήγησε σε οικονομική ύφεση.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι τουλίπες εκείνης της εποχής συστέλλουν μωσαϊκό, το οποίο οδήγησε σε μερικές εξαιρετικά όμορφες ανθοφορίες που έμοιαζαν με αυτό που ονομαζόταν "φλόγες" φωτιά στα πέταλα του λουλουδιού, με αποτέλεσμα χιλιάδες μοναδικά σχέδια.

Όλα αυτά οδήγησαν σε μια ισχυρή εκτίμηση για την ομορφιά της τουλίπας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με φεστιβάλ να γίνονται σε όλο τον κόσμο προς τιμήν του αγαπημένου λουλουδιού.

Tulip Budding Tattoo on Leg

Τώρα ας'Ρίξτε μια ματιά σε μερικά σχέδια τατουάζ για τουλίπες για να πάρετε μια ιδέα για το τι έχουν χρωματίσει οι άνθρωποι πάνω τους και πώς οι καλλιτέχνες τατουάζ απεικονίζουν το διάσημο λουλούδι.

Εμείς'Θα ξεκινήσω με αυτό το απλό σχέδιο, δείχνοντας μια τουλίπα που πρόκειται να ανοίξει πλήρως. Με τις λέξεις "ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ" περιλαμβάνεται ως μέρος της εικόνας, φαίνεται να λέει ότι αντιπροσωπεύει μια φιλία που μεγαλώνει και πρόκειται να ανθίσει ακόμη περισσότερο.

Τατουάζ εκκολαπτόμενης τουλίπας

Τατουάζ εκκολαπτόμενης τουλίπας

bestqualitytattoo

Τατουάζ τουλίπας στο πλάι

Η απόφαση να σχεδιαστεί ένα τατουάζ με τουλίπα με περισσότερα από ένα χρώματα στην άνθιση ήταν καλή. Μου αρέσει πολύ αυτό το τατουάζ, καθώς η κρέμα και το ροζ χρώματα συνδυάζονται καλά για να κάνουν μια πολύ συναρπαστική και όμορφη άνθηση.

Η συμπερίληψη του ροζ σε στρατηγικές περιοχές όχι μόνο το κάνει να φαίνεται υπέροχο, αλλά προσθέτει λίγο βάθος και υφή, ώστε να μην φαίνεται το κρέμα'δεν χάνεται στο φυσικό χρώμα του δέρματος.

μεγάλο, πολύχρωμο τατουάζ τουλίπας στη μία πλευρά του σώματος

μεγάλο, πολύχρωμο τατουάζ τουλίπας στη μία πλευρά του σώματος

Orange Tulip Rib Tattoo

Εδώ έχουμε ένα άλλο παράδειγμα τουλίπας που πρόκειται να βλαστήσει, αν και αυτό απεικονίζεται λίγο πιο μακριά από την πρώτη τουλίπα.

Η φωτεινή πορτοκαλί άνθηση φαίνεται υπέροχη, όπως και οι κίτρινες ανταύγειες που τη συνοδεύουν.

πορτοκαλί τουλίπα τατουάζ στα πλευρά

πορτοκαλί τουλίπα τατουάζ στα πλευρά

checkoutmyink

Tribal Tulip Tattoo on Shoulder

Όταν ψάχνετε για σχέδια τατουάζ που εμπνέουν, συμπεριλαμβανομένων των φυλετικών τατουάζ σε αυτήν την αναζήτηση, ανεξάρτητα από το θέμα, είναι πάντα μια καλή ιδέα, όπως εγώ'δεν βρήκα ποτέ ένα θέμα που να μην έχει'δεν έχετε μερικές υπέροχες φυλετικές ερμηνείες, όπως μπορείτε να δείτε με την τουλίπα παρακάτω.

Υπάρχει τόσο εξαιρετική λεπτομέρεια σε αυτό το τατουάζ'Είναι σχεδόν αδύνατο να σχολιάσω γιατί θα πρέπει να χωριστεί σε μικρά κομμάτια για να ληφθεί σωστά το συνολικό κομμάτι.

Το αγαπημένο μου βοηθητικό μέρος του σχεδίου λουλουδιών είναι τα στοιχεία που μοιάζουν με δάκρυα στο κάτω μέρος του τατουάζ. Η κύλιση ακριβώς πάνω από την κορυφή της τουλίπας φαίνεται επίσης φανταστική, όπως και η λεπτή σκίαση. Υπέροχο τατουάζ.

φυλετική τατουάζ τουλίπα στον ώμο

φυλετικό τατουάζ τουλίπα στον ώμο

βραχίονα-τατουάζ-σχέδια. ζάχαρη

Κόκκινη τουλίπα τατουάζ με τα πόδια

Τεχνικά υποθέτω, αυτή η απόχρωση δεν είναι't κόκκινο, αν και είναι'είναι επίσης δύσκολο να το αποκαλέσω ροζ. Αυτό πραγματικά δεν ισχύει'δεν έχει σημασία, όπως και να έχει'είναι ένα ωραίο χρώμα τατουάζ που δείχνει όμορφα's φωλιασμένο στα φύλλα, το οποίο βοηθά στον καθορισμό του σχήματος της τουλίπας.

Αν παρατηρήσατε, ήταν μια ενδιαφέρουσα επιλογή του σχεδιαστή να έχει τα φύλλα στα αριστερά της τουλίπας να μοιάζουν τελείως διαφορετικά από τα φύλλα στα δεξιά της. Αυτό κάνει ένα περίεργο σχέδιο. Θα προτιμούσα να είχα το ένα ή το άλλο. Μου αρέσουν καλύτερα τα λεπτά φύλλα.

κοκκινωπό-ροζ τατουάζ τουλίπα στα πόδια

κοκκινωπό-ροζ τατουάζ τουλίπα στα πόδια

λαρτατουάζ

Ομάδα τουλίπας στην πλάτη

Μου αρέσει η ιδέα πίσω από το σχέδιο τατουάζ μιας ομάδας τουλίπας, αλλά η χρήση του μωβ και του μπλε ως μέρος των επιλεγμένων χρωμάτων μάλλον το απομακρύνει λίγο, καθώς το κόκκινο και το κίτρινο θα το έκαναν να ξεχωρίζει περισσότερο.

Maybeσως το άτομο με το τατουάζ να έχει κάποιο λόγο να επιλέξει αυτά τα συγκεκριμένα χρώματα'δεν είναι μεγάλη υπόθεση αν αυτό'είναι η περίπτωση.

Ακόμα κι έτσι, αυτό'είναι ένα καλό τατουάζ, αν και αυτό το στέλεχος στα αριστερά δεν είναι't πιστό στην πραγματικότητα και φαίνεται λίγο περίεργο στην τροχιά του. κάνοντάς το να μοιάζει'μεγαλώνει από την άδεια. Και όσον αφορά αυτό το θέμα κύλισης, εγώ'δεν έχω ιδέα για το τι σημαίνει ή τι σημαίνει. Στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν ένα κασετόφωνο, αλλά τώρα'δεν είμαι σίγουρος.

ομάδα πολύχρωμων τατουάζ τουλίπας στην πλάτη

ομάδα πολύχρωμων τατουάζ τουλίπας στην πλάτη

  • Γοτθικά τατουάζ λουλουδιών

    Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πραγμάτων που αφορούν τη γοτθική κουλτούρα που με ενδιαφέρουν και με γοητεύουν, και ένας από αυτούς τους τομείς που έχουν πολλή έκφραση είναι ο σχεδιασμός τατουάζ. Όπως και με τον ίδιο τον γοτθικό πολιτισμό, δεν υπάρχει κανένας καθοριστικός τρόπος για να περιγραφεί…

Πίσω κομμάτι τουλίπας

Η πολυεπίπεδη και υφή αυτής της τουλίπας είναι εξαιρετική κατά τη γνώμη μου και είναι από τις αγαπημένες μου. Η σκίαση στο λουλούδι είναι εκπληκτικά καλά, παρέχοντας μια πολύ ωραία ματιά στις λεπτομέρειες της ανθοφορίας.

Το'Δεν είναι τόσο σφιχτό όσο νομίζατε για μια τουλίπα, αλλά αυτά τα τεμπέλικα, εξωτερικά πέταλα του δίνουν μια μοναδική εμφάνιση που είναι επιθυμητή στους λάτρεις του τατουάζ.

υφή τατουάζ τουλίπα στην πλάτη

υφή τατουάζ τουλίπα στην πλάτη

fattyscustomtattooz.

Ζωή Isn't a Tiptoe Through the Tulips

Για όσους από εσάς είστε αρκετά μεγάλοι για να θυμάστε ή που είστε τεράστιοι λάτρεις της μουσικής, μπορεί να αναγνωρίσετε την παραπάνω φράση ως ένα τραγούδι που τραγουδήθηκε από έναν παράξενο συνάδελφο πριν από δεκαετίες με το όνομα Tiny Tim. Το τραγούδι ονομάστηκε Tiptoe Through the Tulips, που έπαιξε με τη συνοδεία ενός ukulele όλων των πραγμάτων. Soταν τόσο άσχημο που ήταν καλό. τουλάχιστον σε πολλούς από εκείνους που το άκουγαν εκείνη τη στιγμή. Εγώ δεν'δεν ξέρω αν είναι's για την ευχάριστη ακρόασή σας, αλλά έπρεπε να το συμπεριλάβω παρακάτω για μερικά γέλια.

Εντάξει, ως προς το πώς σχετίζεται με το τατουάζ παρακάτω, αυτό's μια περιστροφή στις λέξεις του τραγουδιού, με το ρητό, "Η ζωή δεν είναι't μια μύτη από τις τουλίπες."

Μου αρέσει πολύ αυτό το σχέδιο τατουάζ, ειδικά ο τρόπος που πέφτει το πέταλο με το μήνυμα που αποστέλλεται. Συνεργάζονται πολύ όμορφα. Wasταν επίσης σοφό το τατουάζ να έχει σκοτεινά και γκρίζα παρά χρώμα, καθώς ενισχύει αυτό που προσπαθεί να απεικονιστεί.

ένα τατουάζ στο χέρι που λέει,

ένα τατουάζ στο χέρι που λέει, "η ζωή δεν είναι't μια μύτη από τις τουλίπες"

checkoutmyink

Τα τατουάζ τουλίπας είναι μια υπέροχη επιλογή για όσους αναζητούν ένα τατουάζ λουλουδιών που είναι ευπροσάρμοστο και ικανό να σχεδιαστεί σε πολλά χρώματα. Το μοναδικό σχήμα της ανθοφορίας και η ιστορική σημασία και η τρέχουσα δημοτικότητά της το καθιστούν μια επιλογή τατουάζ που δεν θα ξεφύγει ποτέ από εκείνους που αποφασίζουν να έχουν μελάνι στο τουλίπες στο σώμα τους.