Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

Τα τατουάζ αράχνης και αράχνης είναι "παλιό σχολείο" και αρκετά δημοφιλές μεταξύ ανδρών και μερικών γυναικών. Δεδομένου ότι το τατουάζ αράχνης μπορεί να σχεδιαστεί σε διάφορα μεγέθη, μπορεί να γίνει τατουάζ σχεδόν οπουδήποτε στο σώμα.

Όπως με όλα τα τατουάζ ζώων, το τατουάζ αράχνης αντιπροσωπεύει όλες τις θετικές και αρνητικές ιδιότητες που αποδίδει η κοινωνία σε αυτό το ζώο.

Θα ρίξουμε μια ματιά σε διαφορετικά σχέδια και θα συζητήσουμε τις ποικίλες σημασίες τους, και ελπίζουμε, εσείς'Θα βρείτε ιδέες και έμπνευση για το επόμενο τατουάζ σας.

Τι μπορούν να σημαίνουν τα τατουάζ αράχνη και αράχνη?

Αν και οι αράχνες έχουν πολλές αρνητικές συσχετίσεις και έννοιες, έχουν και θετικές. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το τεράστιο εύρος πιθανών νοημάτων, μόνο το άτομο που φορά το σχέδιο θα μπορούσε να σας πει τι αντιπροσωπεύει, αλλά οι άνθρωποι που βλέπουν το σχέδιο μπορεί να φέρουν οποιαδήποτε από αυτές τις έννοιες σε αυτό. Κάποιες δυνατότητες παρατίθενται παρακάτω.

 • Φόβος
 • Θάνατος
 • Κίνδυνος
 • Ισορροπία, Αρμονία
 • Δημιουργικότητα, Τέχνη
 • Σοφία
 • Μισώ
 • Επιμονή
 • Τεχνητότητα, Ευφυΐα
 • Μοίρα
 • Καλή τύχη
 • Εγκλωβισμός
 • ΖΩΗ's Αγώνες
 • Γονιμότητα
 • ΖΩΗ
 • Φυλάκιση
 • Απελπισία
 • Γυναικεία Δύναμη
 • Αγάπη's Μυστήριο

Ποια είδη αράχνης είναι τα πιο δημοφιλή?

Το πιο δημοφιλές είδος αράχνης για σχέδια τατουάζ πρέπει να είναι η μαύρη αράχνη χήρας, μια γυαλιστερή μαύρη αράχνη με κόκκινο σημάδι κλεψύδρας στην πλάτη της. Φυσικά, η γυναίκα μαύρη χήρα είναι γνωστή για το ότι τρώει τον σύντροφό της μόλις τελειώσουν. Έτσι η μαύρη χήρα αντιπροσωπεύει τη γυναικεία δύναμη και συμβολίζει επίσης τις μυστηριώδεις και τρομακτικές όψεις της αγάπης.

Αράχνες σε μύθους, θρύλους και πολιτισμό

Τα τατουάζ αράχνης και τα τατουάζ αράχνης έρχονται σε μια ποικιλία διαφορετικών σχεδίων, χρωμάτων και στυλ και μπορούν να συνδεθούν με διαφορετικά στοιχεία και διακοσμήσεις. Η αράχνη εμφανίζεται σε φυλετικά τατουάζ σε όλο τον κόσμο. Αμέτρητοι μύθοι και θρύλοι για αράχνες εμφανίζονται σε όλους τους πολιτισμούς.

Mostσως πιο συχνά, το τατουάζ αναφέρεται στους αγώνες μας στον ιστό της ζωής. Οτιδήποτε μπαίνει στον ιστό της αράχνης θα δυσκολευτεί να βγει αν μπορεί. Παλεύουμε με καταστάσεις ζωής, όπως το θήραμα αγωνίζεται στον ιστό της αράχνης. Κάποιος μπορεί να επιλέξει αυτά τα σχέδια τατουάζ για να αναπαραστήσει τους αγώνες του στο παρελθόν και πώς τα ξεπέρασε.

Η γυναίκα αράχνη στον πολιτισμό των ιθαγενών της Αμερικής

Ο ιστός της αράχνης έχει σχέσεις με τους ιθαγενείς Αμερικανούς και τον ονειροπαγίδα. Οι άνθρωποι Anishinaabe το πίστευαν "γυναίκα αράχνη" θα επισκεπτόταν όλα τα νεογέννητα παιδιά της φυλής για να υφαίνουν έναν μαγικό ιστό για να προστατεύουν τα βρέφη από οτιδήποτε κακό. Όταν η φυλή αυξήθηκε σε αριθμό, δεν μπόρεσε να πλέξει τις ονειροπαγίδες για όλα τα νεογέννητα της φυλής, έτσι οι γυναίκες άρχισαν να υφαίνουν τις δικές τους ονειροπαγίδες και να τις τοποθετούν στο λίκνο των νεογέννητων.

Σήμερα, οι ονειροπαγίδες πιστεύεται ότι φέρνουν καλά όνειρα και αποτρέπουν τα κακά όνειρα. Έτσι, ένα τατουάζ αράχνης, όπως ένας ονειροπαγίδα, μπορεί να συμβολίζει την προστασία.

Anansi η αράχνη στον πολιτισμό της Δυτικής Αφρικής

Στη Δυτική Αφρική, η αράχνη Anansi είναι το θέμα των παραμυθιών και των θρύλων, ιστοριών που εξαπλώθηκαν στην Καραϊβική και τον αμερικανικό Νότο. Στην πραγματικότητα, είναι ο θεός των ιστοριών. Είναι έξυπνος και ανατρεπτικός, ικανός να πολεμήσει πολύ μεγαλύτερα πλάσματα. Όπως η αράχνη Charlotte στο παιδικό βιβλίο Charlotte’s Web, η Anansi παρατηρεί τι κάνουν τα μεγάλα πλάσματα και ξέρει ακριβώς τι κάνουν.

Arachne στην ελληνική μυθολογία

Πολλοί μύθοι αναφέρουν ότι η αράχνη έδειξε στον άνθρωπο πώς να υφαίνει. Στην ελληνική μυθολογία, μια γυναίκα που ονομάζεται Arachne ήταν γνωστή ως μεγάλη υφαντή. Η Αθηνά ζήλευε πολύ την Αράχνη'τα ταλέντα της, έτσι επέλεξε να κάνει την Αράχνη'η ζωή είναι μια κόλαση. Μόλις πέθανε η Αράχνη, η Αθηνά ένιωσε απαίσια. Ένιωσε τόσο άσχημα, μετέτρεψε την Αράχνα σε αράχνη για να μπορέσει για άλλη μια φορά να υφαίνει.

Αρνητικές χροιά αράχνων και ιστών

Στην ευρωπαϊκή παράδοση, οι αράχνες έχουν πολλές αρνητικές χροιά. Πολλά είναι δηλητηριώδη και αν εισβάλλετε στα κρυμμένα μέρη τους δαγκώνουν χωρίς προειδοποίηση. Οι αράχνες φαίνονται εξωγήινες, και όσο μεγαλύτερες είναι τόσο πιο ξένες φαίνονται. Τα πόδια, τα μάτια, τα μαλλιά και η ταχύτητά τους είναι απωθητικά και τα κάνουν τέρατα επιλογής για ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Οι αράχνες έχουν κατηγορηθεί ακόμη και για τη μαύρη πανούκλα.

Τατουάζ φυλακής και σύμβολα Λευκού υπέρμαχου

Τα τατουάζ ιστού αράχνης φοριούνται συνήθως από κρατούμενους στα συστήματα των φυλακών. Κάποιοι λένε ότι ο ιστός αντιπροσωπεύει τα κάγκελα των φυλακών. Οι κρατούμενοι μπορούν να κάνουν τατουάζ αράχνης στους αγκώνες τους για να δείξουν πόσο καιρό έχουν περάσει περιμένοντας στη φυλακή. όσο μεγαλύτερος είναι ο ιστός, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόταση. Οι αράχνες και οι ιστοί αράχνης λέγεται ότι είναι σύμβολο που χρησιμοποιείται από ομάδες λευκών υπέρμαχων, συμπεριλαμβανομένου του KKK.

Θετικές χροιά αράχνων και ιστών

Παρά τις αρνητικές τους συσχετίσεις, οι αράχνες και οι ιστοί τους έχουν επίσης πολλές θετικές έννοιες.

 • Ένα τατουάζ αράχνης μπορεί να αντιπροσωπεύει σοφία, γονιμότητα, αρμονία και ισορροπία.
 • Οι αράχνες στη φύση δημιουργούν μια ποικιλία μοναδικών και όμορφων ιστών για να αιχμαλωτίσουν το φαγητό τους.
 • Είναι σπάνια επιθετικοί απέναντι στους ανθρώπους.
 • Τρώνε μια ποικιλία από διαφορετικά ζωύφια και έντομα, διατηρώντας παράσιτα σε όρια και έτσι συμβάλλουν στην ισορροπία της ζωής.
 • Οι αράχνες είναι επίσης πολύ γόνιμες (όπως η Σάρλοτ) και μια γυναίκα θα γεννήσει χιλιάδες αράχνες κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Σχόλια

Χόλι Τζόουνς στις 21 Οκτωβρίου 2019:

Τι θα λέγατε για μια αρσενική αράχνη που έγινε από την οικογένειά σας

zombiekitty στις 25 Αυγούστου 2015:

Τότε δεν μπορείς να ξεχάσεις την αράχνη killjoy, που προήλθε από μια εναλλακτική ροκ ζώνη. (Το χημικό μου ειδύλλιο). Τώρα οι περισσότεροι πανκ και emo childern εξακολουθούν να το δυσφημούν. Βασικά, αποτελεί μέρος μιας τεράστιας ιστορίας και είναι α

simbol που χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύει μια ομάδα ανταρτών. (Killjoys)

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 13 Σεπτεμβρίου 2013:

Ναι, ακούγεται σαν υπέροχη πόζα. Το να γράψεις 120 σελίδες για αράχνες ή οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα θα ήταν δύσκολο. Έχετε υπέροχο θέμα και ιδέα. Ξεχνάω τις μελέτες, αλλά θυμάμαι μια μελέτη που έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο, εξηγώντας σε τι ποσοστό ανδρών και γυναικών φοβούνται τις αράχνες. Wasταν αρκετά υψηλό και για τους δύο, πάνω από 50%, οπότε πάνω από τους μισούς άνδρες και γυναίκες φοβούνται τις αράχνες. Αλλά στο σημείο μου, πάνω από το 50% ενδιαφερόταν για τις αράχνες. Σε αντάλλαγμα, πιστεύω ότι εκεί'είναι ένα τεράστιο επίπεδο ενδιαφέροντος για τις αράχνες. Ο φίλος μου έχει ένα τοπικό κατάστημα τατουάζ και κάνει πολλές δουλειές. Από τις 5-13, τα τατουάζ αράχνης αυξήθηκαν κατά 21%. Φαίνεται να είναι χαμηλό, αλλά τα τατουάζ αράχνης μειώνονται εδώ και χρόνια, πιθανώς καθώς είναι διαθέσιμες περισσότερες επιλογές. Τέλος πάντων, πιστεύω ότι οι άνθρωποι βρίσκουν ενδιαφέρον για τις αράχνες, παρά το γεγονός ότι τις φοβούνται. Επιπλέον, εκεί'είναι μια αγορά για αράχνες επίσης.

Αντρέα Νόργουντ στις 10 Σεπτεμβρίου 2013:

Ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να το βάλω στο single single. Δούλεψα τόσο πολύ και σκληρά για αυτό και έβαλα τα κομμάτια στις κατάλληλες θέσεις. Ελπίζω ότι θα λειτουργήσει επίσης υπέροχα. Ολοκληρώνω τις 120 σελίδες και αυτό'Είναι ακριβώς το μήκος που δέχεται το kindle single. Πρέπει να κάνω ένα εξώφυλλο και έχω μια μεγάλη ιδέα για αυτό. Θέλω μια γυναίκα στο μπροστινό μέρος, επειδή η μαύρη γυναίκα χήρα είναι πάνω από το αντρικό είδος. Έτσι, θα αφήσω τη γυναίκα να πρωτοστατήσει στο εξώφυλλο. Νομίζω ότι θα την κάνω να γυρίσει έτσι'θα δείξει το σημάδι της αράχνης.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 09 Σεπτεμβρίου 2013:

Αντρέα, εσύ'Θα πρέπει να με ενημερώσετε πότε'είναι εκεί. Μου αρέσουν τα χρώματα, κόκκινο και μαύρο. Εγώ'πραγματικά σκέφτηκα ένα τατουάζ μαύρης χήρας. Εγώ'm επί του παρόντος προσπαθώ να σχεδιάσω ένα πλήρες μανίκι, σκοτεινό έως ανοιχτό ανά λέξη. Αυτό το τατουάζ συμβολίζει το σκοτεινό μου παρελθόν και το λαμπρό μέλλον, τα λάθη του παρελθόντος, μαθαίνοντας από αυτά τα λάθη που με μετέτρεψαν στον άνθρωπο'μ σήμερα. Εγώ'ελπίζω να ξεκινήσω τη δημιουργία βίντεο που εξηγούν πώς να φτιάχνω τατουάζ, όπως η μαύρη χήρα και άλλα σχέδια τατουάζ αράχνης. Ο χρόνος με καταναλώνει πραγματικά αυτή τη στιγμή όμως, λιγότερο χρόνο για γράψιμο και πράγματα που αγαπώ. Μου λείπει να γράφω για το μεροκάματο, αλλά πρέπει να δουλέψω για να βγάλω λεφτά. Η επιχείρησή μου SEO είναι πολύ αργή αυτή τη στιγμή καθώς συνεχίζω να προσπαθώ να ανεβάσω τον ιστότοπό μας. Δυστυχώς, δεν το κάνω'Δεν γράφω αρκετά για να στηρίξω όλα τα παιδιά, την οικογένεια και τα έξοδά μου. Ας ελπίσουμε ότι το βιβλίο αράχνης σας είναι μια μεγάλη επιτυχία, μια ευκαιρία για εσάς να είστε επιτυχημένοι και γνωστοί. Όσο σε κάνει ευτυχισμένο, αυτό'είναι το μόνο που μετράει.

Αντρέα Νόργουντ στις 07 Σεπτεμβρίου 2013:

Ναι αυτό'Είναι τόσο αληθινό και κάνω τις πρώτες 120 σελίδες και τις βάζω σε φωτιά μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία. Οι άνθρωποι θα απολαύσουν πραγματικά την ανάγνωση αυτού και του δεύτερου μέρους. Βάζω και τα δύο στη φωτιά για τώρα. Αργότερα, μπορεί να γίνει βιβλίο και θα συμπεριληφθούν και τα δύο μέρη, κάνοντας το βιβλίο 240 σελίδων. Θα πάω να κάνω τατουάζ με αράχνη. Πιστεύω ότι θα γίνω ο περιπατητής και θα πάρω την κλεψύδρα. Παρόλο που οι sicariidae είναι οι πλουσιότερες και οι πιο θανατηφόρες στο βιβλίο, μου αρέσει ο περιπατητής λόγω του χρώματος που υποθέτω. Ελάτε μαζί μου να το αποκτήσετε μόνοι σας.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 05 Σεπτεμβρίου 2013:

Γεια σου Αντρέα 🙂 Ελπίζω να ισχύει. Το μεγάλο πράγμα, με το διαδίκτυο, έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε το βιβλίο σας στον κόσμο. Κάνω το δικό μου μάρκετινγκ σε κοινωνικές πλατφόρμες, ιστολόγια και 2.0 ιστότοπους. Ναι, το τατουάζ Walckenaer, μαύρη χήρα. Θυμάμαι ότι το διάβασα όταν έκανα έρευνα για τατουάζ αράχνης. Με διαφορά, το σχέδιο τατουάζ μαύρης χήρας είναι το καλύτερο τατουάζ αράχνης. εγώ δεν'δεν γνωρίζω την αριστερή/δεξιά πλευρά, ωστόσο, ενδιαφέρουσα.

Πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν'δεν ξέρω τι κάνουν οι αράχνες για τη γενική ζωή. Για παράδειγμα, αν δεν ήταν't για αράχνες, εμείς'δ να κατακλύζεται από έντομα, κάτι που είναι κακό για τη γεωργία και τη ζωή πολλών φυτών. Πάντα μου φαίνεται εκπληκτικό πόσο ευαίσθητο είναι το οικοσύστημα ούτως ή άλλως. Αυτή η τέλεια ισορροπία είναι η αιτία της καθημερινής ζωής όπως τη γνωρίζουμε.

Αντρέα Νόργουντ στις 05 Σεπτεμβρίου 2013:

Ναι, και ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα τα αλλάξει όλα αυτά και θα το προσθέσει'είναι επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο. Σκοπεύω να κάνω το τατουάζ του είδους αράχνης για το οποίο σας έλεγα σύντομα. Νομίζω ότι θέλω να γίνω Walckenaer και Walckenaer'είναι οι latrodectus, μαύρες χήρες αράχνες, έτσι κάνουν τατουάζ'είναι το φωτεινό κόκκινο γυαλί ώρας. Τα θηλυκά φορούν τα δικά τους στην αριστερή πλευρά του αυτιού τους μια ίντσα κάτω από το αριστερό αυτί, και τα αρσενικά τα φοράνε στη δεξιά πλευρά του πίσω μέρους μια ίντσα κάτω από τον ώμο τους. Τα άλλα τατουάζ θα ήταν τα ίδια για αρσενικά και θηλυκά μόνο διαφορετικά τατουάζ. Είναι πιο γνωστά ως σημάδια, σημάδια αράχνης, όπως σημάδια γέννησης ή παρόμοια με αυτό.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 30 Αυγούστου 2013:

Σωστά. Έχετε μια υπέροχη ιδέα και ξέρετε ακριβώς πώς θέλετε να απεικονιστεί. Όταν ενδιαφέρθηκα για τα τατουάζ αράχνης και τα τατουάζ γενικά, πάντα σκεφτόμουν να γράψω ένα βιβλίο για όλα τα τατουάζ. Μακάρι να είχα το χρόνο να το κάνω, αλλά πάντα ήξερα τον τρόπο που ήθελα να απεικονιστεί. Οι αράχνες έχουν πολλά οφέλη, πολλά που οι άνθρωποι δεν κάνουν'δεν ξέρω. Οι αράχνες είναι πολύ σημαντικές για το οικοσύστημα. Δικαίωμά σας, εδώ και αιώνες, οι αράχνες παρεξηγήθηκαν.

Αντρέα Νόργουντ στις 30 Αυγούστου 2013:

Νομίζω ότι θα ονομάσω το βιβλίο μου "Τους" επειδή είναι διαφορετικές αλλά παρόμοιες με τις ανθρώπινες αν και είναι αράχνες. Η αράχνη θέλει να τα πάει καλά με τους ανθρώπους και να κάνει αυτό που είναι γνωστό σε αυτούς, αλλά ξέρουν ότι οι άνθρωποι θα γίνουν πρόβλημα και όχι ότι οι αράχνες δεν μπορούσαν'αν είναι απαραίτητο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ενάντια στους ανθρώπους. Οι αράχνες δεν κάνουν'δεν θέλουν να θεωρούνται ως τα τέρατα, τα ερπυστικά και τα φρικιά που έχουν κριθεί εδώ και αιώνες. Τα άλλα θέματα που αφορούν τα βαμπίρ του λευκού πνεύματος είναι επίσης άλλα θέματα.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 30 Αυγούστου 2013:

@Andrea, ανά πάσα στιγμή. Εγώ'με ενδιαφέρει σε όλη τη διαδρομή 🙂 Απολύτως, η υποστήριξη έχει μεγάλη σημασία. Βλέπετε, έχετε υπέροχες ιδέες, δημιουργικό μυαλό. Ας ελπίσουμε ότι πιάνει και φτάνει σε αυτό το παγκόσμιο επίπεδο 🙂

@Mimi, ευχαριστώ για το σχόλιό σου Mimi !! Εγώ'είμαι περίεργος, τι τύπο αράχνης επιλέξατε και το τατουάζ σας συμβολίζει οτιδήποτε?

μιμι στις 30 Αυγούστου 2013:

Έχω έναν ιστό αράχνης με τη αράχνη στη μέση

Αντρέα Νόργουντ στις 29 Αυγούστου 2013:

Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη της δουλειάς μου. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Σκέφτομαι ακόμη και να φτιάξω κύπελλα με την υπογραφή κρασιού αράχνης. Όσο περισσότερη υποστήριξη στις ιδέες μου τόσο το καλύτερο και περισσότερο θα κυκλοφορήσει στον κόσμο.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 27 Αυγούστου 2013:

Αντρέα, ανά πάσα στιγμή. Υποστηρίζω πάντα κάποιον's επιτυχία. Ακούγεται υπέροχη ιδέα και σας εύχομαι τα καλύτερα. Απλά φρόντισε να επιστρέψεις για να μου αφήσεις έναν σύνδεσμο για να φτάσω 🙂 :)'ειμαι σιγουρος εσυ'θα πάει τέλεια!

Αντρέα Νόργουντ στις 27 Αυγούστου 2013:

Γεια, ευχαριστώ που ακούσατε και σας άρεσε αυτό που είχα να πω και σας άρεσε για το βιβλίο!

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 26 Αυγούστου 2013:

Α, εντάξει! Καλό, σας εύχομαι τα καλύτερα με το βιβλίο σας. Λοιπόν, μπορείτε'δεν πάει στραβά με ένα βιβλίο που μοιάζει με το Λυκόφως. Προσωπικά, μου άρεσε αυτή η σειρά. Όχι στο σημείο της ομάδας Jacob ή Edward, αλλά ήταν μια ωραία σειρά ταινιών. Τις καλύτερες ευχές της Αντρέα.

Αντρέα Νόργουντ στις 26 Αυγούστου 2013:

Εκεί'είναι περισσότερο από αυτό. Γράφω ένα βιβλίο πάνω τους, με τον τόνο του λυκόφωτος. Θα είναι καλό! Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι οι αράχνες δεν κάνουν'Δεν πρέπει να είναι όλα ανατριχιαστικά, και σίγουρα υπάρχει κάποιο σκοτάδι μέσα τους και έτσι υπάρχει σε κάθε χαρακτήρα, αλλά οι αράχνες έχουν επίσης καλή θέα. Αυτές οι αράχνες είναι κοινωνικές και δημιουργήθηκαν από τον δημιουργό τους κατά την εικόνα και την ομοιότητα των ανθρώπων.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 25 Αυγούστου 2013:

Andrea, ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να σχολιάσετε το τατουάζ αράχνης. Ενδιαφέρον Andrea, οπότε παίρνετε τα σύμβολα για κάθε συγκεκριμένη αράχνη και τα τοποθετείτε πάνω από το αριστερό αυτί. Αυτό το τατουάζ αράχνης ή αυτό το σημάδι φοριέται σε διαφορετικές περιοχές μεταξύ αρσενικού και θηλυκού. Μου αρέσει η ιδέα και η ιδέα, καθώς κάθε αράχνη έχει ένα μοναδικό σημάδι ή σύμβολο. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε αυτό το Andrea και σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Αντρέα Νόργουντ στις 24 Αυγούστου 2013:

Γεια σας και πάλι οπαδοί της αράχνης!

Γράφω ένα βιβλίο που ασχολείται με τις ανθρώπινες αράχνες και έχω μια ιδέα που μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας για ένα σημάδι αράχνης. Αυτό που θέλω να πω είναι σαν ένα σημάδι γέννησης, φαίνεται τόσο αληθινό για τον άντρα ή τον άντρα. Τα θηλυκά φορούν το σημάδι της αράχνης (διαφορετικά σημάδια για το διαφορετικό γένος αράχνης) στην αριστερή πλευρά του αυτιού μια ίντσα κάτω από το αυτί, για παράδειγμα αν είναι πορτοφολά, θα φέρουν έντονη κόκκινη κλεψύδρα κ.λπ., τα αρσενικά φέρουν το σημάδι τους στα δεξιά από την πλάτη τους μια ίντσα κάτω από τον ώμο τους και αν είναι περιπατητές φορούν κι εκείνοι την κλεψύδρα, ένα καφέ αγκαλιά το νύχι των τριών πιρουνιών κλπ. Νομίζω ότι'είναι υπέροχη ιδέα και τη χρησιμοποιώ και στο βιβλίο μου. Όλα για τη χρήση αυτού του τατουάζ θα σας ευχαριστήσω πραγματικά.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 23 Αυγούστου 2013:

Γεια Τομ! Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να επισκεφθείτε και να αφήσετε ένα σχόλιο. Φοβερός! Τομ, δουλεύεις με θέμα ή απλά αράχνες; Αν δεν't mind, μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τα τατουάζ στον αυχένα; Πόρος μόνο για άλλους Tom. Εγώ'ποτέ δεν έχω μελανωθεί στο λαιμό, αλλά εγώ'σχεδιάζω να αποκτήσω σύντομα ένα νέο τατουάζ. Αν σκοπεύετε να τραβήξετε μια φωτογραφία, στείλτε μου έναν σύνδεσμο, θα ήθελα πολύ να τη δω! Προσοχή και ευχαριστώ και πάλι.

Τομ Λ στις 22 Αυγούστου 2013:

μερικά καλά έργα τέχνης εδώ. Έχετε μερικές αράχνες τώρα & παίρνοντας μερικά στο λαιμό αυτό το Σαββατοκύριακο – ανυπομονώ για αυτά.

Αντρέα Νόργουντ από Elberton, Georgia στις 26 Μαρτίου 2013:

γεια,

Τα λατρεύω όλα και αυτά που είναι πάνω στο θηλυκό και το αρσενικό είναι υπέροχα! Γράφω ένα βιβλίο για ανθρώπινες αράχνες και βλέπω ακριβώς τις τέλειες πόζες για ένα εξώφυλλο βιβλίου. Όλες είναι τόσο καλές δεν το κάνω'δεν ξέρω ποιο να διαλέξω.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 08 Απριλίου 2012:

Jeff, ευχαριστώ που πέρασες. Ακούγεται σαν ένα κακό τατουάζ. Αν σας δοθεί ποτέ η ευκαιρία, θα ήθελα πολύ να δω μια φωτογραφία όταν τελειώσετε.

τζεφ στις 03 Απριλίου 2012:

Λοιπόν, έχω κρανίο στο μπράτσο θέλω το τατουάζ μαύρης χήρας και θέλω να πάρω θα ταίριαζε μια χαρά με το κρανίο μου, με φερμουάρ, και έχει μια καλή λεπίδα που έρχεται στον καρπό σε ένα τριαντάφυλλο με τη λέξη μαμά δεξιά κάτω από τη φθορά το αίμα στάζει από το κάτω μέρος του φερμουάρ gnna be dope

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 12 Φεβρουαρίου 2012:

Τίνα, ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να περάσετε. Πραγματικά δεν το κάνω'δεν μου αρέσουν ούτε οι αράχνες. Ωστόσο, είναι μια μοναδική επιλογή τατουάζ. Συμφωνώ, το έργο τέχνης είναι υπέροχο. Ελπίζω να έχεις μια καλή Τίνα.

Χριστίνα Λόρνεμαρκ από τη Σουηδία στις 11 Φεβρουαρίου 2012:

Ω, παρόλο που δεν μου αρέσουν οι αράχνες, πρέπει να πω ότι αυτές οι εικόνες δείχνουν εξαιρετικό έργο τέχνης! Ακόμη και τα μαλλιά στο πόδι της αράχνης είναι ορατά σε μερικά από αυτά! Για μένα, οι αράχνες σημαίνουν φόβο και θάνατο και δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω τατουάζ αράχνης. Αλλά μπορώ επίσης να συμφωνήσω με το ότι υποστηρίζουν τη σοφία και τη γονιμότητα. Το τατουάζ με αράχνες να σέρνονται στο λαιμό της είναι τόσο όμορφο όσο και τρομερό :))

Ευχαριστώ για τις υπέροχες πληροφορίες σχετικά με τα τατουάζ αράχνες, για μένα είναι σαν να μπαίνω σε έναν νέο κόσμο!

Η Τίνα

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 09 Φεβρουαρίου 2012:

*Alocsin, ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε. Συμφωνώ, έχουν κάτι μοναδικό. Ενδιαφέρουσα προοπτική.

*Φρανκ, χαίρομαι που σου άρεσε. Τις καλύτερες ευχές Φρανκ.

*Τσιγγάνα, ευχαριστώ για το σχόλιό σου αγάπη. Πολύ καλά τα είπε. Οι περισσότεροι τρέχουμε, άνδρες ή remale, ίσως μόνο εγώ.

*Seeker, ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να περάσετε. Με ελκύει περισσότερο ο ιστός και το νόημά του επίσης. Απλά μην'μην πάρετε τα ρεαλιστικά.

*ΑΕ, ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξή σας. Στ ‘αλήθεια. Η τύχη μου, αν είχα onr, θα το ξεχνούσα και θα τρόμαζε το **** από μέσα μου.

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 07 Φεβρουαρίου 2012:

Ουάου, όμορφο αλλά όχι για μένα. Εγώ'φοβάμαι τις αράχνες. Αυτά που ανεβαίνουν στο λαιμό της είναι φοβερά..Σας ευχαριστώ και πάλι..

Έλεν Μέρφι Χάουελ από Fife, Σκωτία στις 07 Φεβρουαρίου 2012:

Συμφωνώ με τους άλλους συντελεστές ότι παρόλο που οι αράχνες είναι ανατριχιαστικές, το έργο τέχνης ήταν εκπληκτικό! Αγαπώ τους ιστούς των αραχνών και θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω, αλλά νομίζω ότι το να βλέπω ένα τέτοιο τατουάζ που μοιάζει με τη ζωή σε κάποια αράχνη θα με καθιστούσε μακριά! χαχαχα!!

Λατρεύω τα catchers των ονείρων – τα αυθεντικά και όχι τα πλαστικά της γραμμής παραγωγής πολλών εκατομμυρίων – είναι τόσο όμορφα και ένα υπέροχο έργο τέχνης.

Μου άρεσε αυτό το κέντρο, ειδικά το έργο τέχνης και οι θρύλοι που περιβάλλουν αυτά τα συναρπαστικά ζώα. Vηφίστηκε + φοβερό!

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona, Φλόριντα στις 07 Φεβρουαρίου 2012:

Vηφίστηκε και καλή δουλειά όπως πάντα. Οι αράχνες δεν ήταν ποτέ από τις αγαπημένες μου, αλλά δεν το κάνω'δεν τρέχει ουρλιάζοντας από αυτούς. Όσο νεκρός, ζωντανός ή ευφάνταστος θα ήθελα'δεν θέλω να με σέρνουν. Μου αρέσουν όμως τα τατουάζ αράχνης. Ανυπομονώ για περισσότερα.

Φρανκ Ατανάσιο από τη Shelton στις 06 Φεβρουαρίου 2012:

thelyricwriter μερικά από αυτά είναι πολύ ωραία Love it!!!!

Aurelio Locsin από το Orange County, CA στις 06 Φεβρουαρίου 2012:

Όσο ανατριχιαστικά κι αν είναι αυτά, με ελκύουν γιατί υποδηλώνουν μια νευρικότητα. Vηφίζοντας αυτό Up and Beautiful.