Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

Ιδέες για τατουάζ δράκων

Ιδέες για τατουάζ δράκων

Brian Tomlinson μέσω Flickr Commons

Το τατουάζ του δράκου

Ο δράκος είναι ένα δημοφιλές και ισχυρό σχέδιο που φοριούνται τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες, και παρόλο που μπορεί να σχεδιαστεί σε διάφορα μεγέθη, οι λεπτομέρειες και η σκίαση που περιλαμβάνονται στις περισσότερες απεικονίσεις κάνουν συχνά αυτό το τατουάζ ένα έργο μεγαλύτερου μεγέθους. Μερικά από τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τον δράκο είναι η δύναμη, το θάρρος και η ανεξαρτησία.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε σχέδια και θα αναθεωρήσουμε τις έννοιες του τατουάζ δράκου και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών. Ελπίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε ιδέες και έμπνευση για το επόμενο τατουάζ σας.

Τατουάζ δράκων στην ιστορία

Οι δράκοι είναι ένα από τα πιο θρυλικά πλάσματα στην ιστορία της μυθολογίας και της λαογραφίας. Οι δράκοι αποτελούν μέρος της ιστορικής κουλτούρας της Κίνας, της Ιαπωνίας, του Βιετνάμ και πολλών άλλων χωρών. Σύμφωνα με τους περισσότερους ανατολικούς πολιτισμούς, οι δράκοι ήταν ευγενή πλάσματα με ξεχωριστές τιμές και δυνάμεις, ενώ στις μυθολογίες των ευρωπαϊκών πολιτισμών, συνήθως θεωρούνταν κακοί και σκοτεινοί.

Ο συμβολισμός των τατουάζ δράκων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σημασιών. Ένας πολιτισμός μπορεί να θεωρεί τους δράκους σύμβολο δύναμης και σοφίας, ενώ άλλος μπορεί να τους θεωρεί άπληστους και κακό οιωνό. Τα κινέζικα (που αντιπροσωπεύουν τη σοφία, την καλή τύχη και την καλή θέληση), τα ιαπωνικά (που αντιπροσωπεύουν την ισορροπία) και τα στυλ των Κέλτικων δράκων (συχνά εμφανίζονται με κορώνες και θρόνους που απεικονίζουν δύναμη και δύναμη) είναι από τα πιο δημοφιλή.

Ο ανατολικός δράκος θεωρείται ως ένα ευγενές θηρίο που προσφέρει σοφία και προστασία ενώ στον αρχαίο δυτικό πολιτισμό, αντιπροσωπεύει ένα πολύ πιο σκοτεινό και πιο απειλητικό πλάσμα. Ωστόσο, και οι δύο συνήθως απεικονίζονται ως ένα πολύ έξυπνο πλάσμα ελεύθερο να περιφέρεται όπου θέλει. Έτσι, το τατουάζ δράκου μπορεί επίσης να απεικονίσει την ελευθερία της ψυχής ή της ζωής σας.

Ο δράκος συμβολίζει την προστασία, τη δύναμη και τη σοφία. Οι τρομακτικές και πολεμικές ιδιότητές του το καθιστούν έναν υπέροχο σύμμαχο ή έναν άγριο εχθρό. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει ιστορίες για τον ιππότη που σκοτώνει τον δράκο και κερδίζει την αγάπη της πριγκίπισσας. Μεταξύ πολλών αρχαίων πολιτισμών, η δολοφονία του δράκου είναι μια από τις υψηλότερες τιμές που μπορεί να επιτύχει ένα άτομο. Σκεφτείτε τις ιστορίες του Αγίου Γεωργίου ή του Beowulf, αν και στα δύο, ο δράκος μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την προχριστιανική σκέψη.

Ένα από τα μεγάλα χαρακτηριστικά του δράκου είναι ότι μπορεί να γίνει σε μια ποικιλία διαφορετικών στυλ, ρεαλιστικά ή αφηρημένα, καρτούν ή δραματικά. Πολλά γίνονται με στερεό μελάνι και ακολουθούν το φυλετικό στυλ τατουάζ. Ακόμα κι έτσι, βλέπουμε όλο και περισσότερα χρώματα φυλετικών τατουάζ σήμερα. Είτε επιλέγετε συμπαγές μαύρο μελάνι είτε χρώμα, το τατουάζ δράκος δίνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό του τατουάζ δράκου.

Ο δράκος'Το σχήμα μπορεί να χειριστεί για να χωρέσει σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών θέσεων στο σώμα, αν και η πιο δημοφιλής τοποθέτησή του είναι στον ώμο ή κοντά στον ώμο. Μεταξύ των Κινέζων, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε τατουάζ ολόκληρου του σώματος που ενσωματώνουν άλλα σύμβολα. Κάποτε στην ιστορία, τα μέλη της κινεζικής μαφίας φορούσαν αυτά τα τατουάζ με όλο το σώμα, τα οποία έγιναν συνώνυμα της εγκληματικής συμπεριφοράς και θεωρήθηκαν περιφρονητικά και παράνομα. Σήμερα, αυτή η εγκληματική ένωση δεν είναι πλέον κοινή.

Ο αριθμός εννέα είναι ένας πολύ ιδιαίτερος αριθμός για τους Κινέζους. Είναι το μεγαλύτερο μονοψήφιο και σχετίζεται με τον δράκο. ΕΝΑ "εννέα τοίχος δράκων" είναι ένα φράγμα που βρίσκεται συχνά γύρω από τα αυτοκρατορικά κινέζικα παλάτια και κήπους. Μόνο οι ανώτεροι αξιωματούχοι επιτρέπεται να φορούν τους εννέα δράκους στις ρόμπες τους, ενώ άλλοι αξιωματικοί χαμηλότερης βαθμίδας φορούν οκτώ ή λιγότερους.

δράκος-τατουάζ-ιδέες-και-σημασίες-κινέζικα-και-ιαπωνικά-δράκος-τατουάζ-ιστορία-και-νόημα

Maicon Hinrichsen Baptista μέσω Flickr Commons

Κινέζικοι και Ιαπωνικοί τύποι δράκων και σημασίες

Ο ασιατικός δράκος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μυθολογικά πλάσματα που επιλέχθηκαν για σχέδια τατουάζ. Είναι μια ποικιλία διαφορετικών στυλ για να διαλέξετε, όπως φτερωτά και χωρίς φτερά, με χαρακτηριστικά που μοιάζουν με φίδι, όπως ζυγαριές ή κινούμενες εκδόσεις, με ή χωρίς μουστάκια ή κέρατα. Ο δράκος πιστεύεται ότι έχει την ικανότητα να πολλαπλασιάζει οτιδήποτε αγγίζει. Μπορούν να συνδεθούν με τον ουρανό ή τη θάλασσα. Οι Ιάπωνες δράκοι είναι συνήθως λεπτοί και χωρίς φτερά και έχουν μόλις τρία νύχια, ενώ οι Κινέζοι ή "ουράνια βασιλεία" οι τύποι έχουν πέντε νύχια και γένια φλόγας.

Ο ασιατικός δράκος αντιπροσωπεύει την ισορροπία. Για τους Κινέζους, ο δράκος αντιπροσωπεύει το μισό του γιν και του γιανγκ. ο φοίνικας αντιπροσωπεύει το άλλο μισό. Οι Κινέζοι πιστεύουν ότι βρίσκουν μια τέλεια ισορροπία γιν και γιανγκ, και οι δράκοι μπορεί επίσης να συμβολίζουν το τέλειο μείγμα καλού και κακού. Ο πολύχρωμος ιαπωνικός δράκος, μέρος της πολιτιστικής τους μυθολογίας για εκατοντάδες χρόνια, αντιπροσωπεύει την ισορροπία, την ελευθερία και την καλή τύχη. Είναι επίσης γνωστό ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και σοφία.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν έναν δράκο για να αντιπροσωπεύσουν την ισορροπία στη ζωή τους. Θεωρείται ότι η ισορροπία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία.

 • Κινέζοι δράκοι συμβολίζει τη δύναμη, τη δύναμη και το φόβο.
 • Κέρατα δράκοι είναι γνωστοί ως οι κορυφαίοι δράκοι, ισχυρότεροι από όλους.
 • Ουράνιοι Δράκοι είναι προστάτες των Θεών και των ουρανών.
 • Γήινοι δράκοι, που βρίσκονται επίσης στην κινεζική αστρολογία, είναι τα είδη που κυβερνούν τη γη.
 • Κίτρινοι δράκοι είναι κέρατα και είναι γνωστά για τις γνώσεις τους.
 • Δράκοι θησαυρού είναι προστάτες πολύτιμων λίθων και άλλων πολύτιμων γήινων στοιχείων.
 • Πνευματικοί δράκοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο του ανέμου και της βροχής.
 • Σπειροειδείς δράκοι είναι αυτά που ζουν στους ωκεανούς.

Υπάρχουν έξι δράκοι στην ιαπωνική κουλτούρα. Εδώ είναι τα ονόματα και οι έννοιές τους:

 • Χαν-Ριού, με ρίγες σε όλο το σώμα του, είναι ένας από τους μεγαλύτερους δράκους με μήκος έως και σαράντα πόδια.
 • Kai-Riu, ένας όμορφος κόκκινος δράκος, είναι συνήθως μικρότερος από τους άλλους.
 • Σου-Ριού, ο βασιλιάς όλων των δράκων, ελέγχει τη βροχή.
 • Ρι-Ρίου είναι γνωστό ότι είναι μια πολύ σπάνια φυλή και είναι δύσκολο να βρεθεί. Λίγα είναι γνωστά για αυτό, αλλά έχει εκπληκτική όραση.
 • Χάι-Ρίο, γνωστό ως πτηνό δράκου, είναι μια από τις πιο προηγμένες μορφές δράκων. Εξελίχθηκε από την κινεζική μυθολογία.
 • Φούκου Ριού είναι ο πιο αγαπημένος δράκος από όλους, γνωστός για καλή τύχη.

Μπορεί να ήξερες ή όχι, αλλά τα χρώματα στον δράκο έχουν επίσης έννοιες. Ορισμένα χρώματα αντιπροσωπεύουν ορισμένα χαρακτηριστικά.

 • Μαύρος σημαίνει ότι οι γονείς είναι μεγάλοι και σοφοί.
 • Πράσινος συνδέεται συνήθως με μικρότερους δράκους. Αντιπροσωπεύει επίσης τη ζωή και τη γη.
 • Μπλε σχετίζεται με εκείνους από τη Δύση και αντιπροσωπεύει την τεμπελιά, τη συμπόνια και τη συγχώρεση.
 • Κίτρινος σχετίζεται με εκείνους από την Ανατολή και εκείνους που είναι εγωκεντρικοί και εξυπηρετικοί.
 • Χρυσός έχει μεγάλα χαρακτηριστικά, όπως σοφία, καλοσύνη και εξυπηρετικότητα.

Αν και ορισμένα χρώματα και δράκοι έχουν ορισμένες συμβολικές σημασίες, πολλά επιλέγονται μόνο για το σχεδιασμό τους. Όπως και να έχει, ο ασιατικός δράκος κάνει ένα υπέροχο τατουάζ για οποιονδήποτε και μπορεί να αναμειχθεί με άλλα στυλ, όπως η κελτική τέχνη και τα φυλετικά σχέδια.

Μέρος ouroborus, μέρος δράκος.

Μέρος ouroborus, μέρος δράκος.

Robert Hogan (Χρησιμοποιείται με άδεια)

Πριν κάνεις τατουάζ

 • Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε χρόνο για να αποφασίσετε προσεκτικά για ένα τατουάζ και στυλ. Θυμηθείτε ότι πιθανότατα θα έχετε αυτό το τατουάζ για το υπόλοιπο της ζωής σας. Πολλά τατουάζ δεν μπορούν να διαγραφούν με λέιζερ ή άλλα μέσα, οπότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε'Είστε απόλυτα σίγουροι πριν κάνετε τατουάζ. Ποτέ μην κάνετε τατουάζ με ώθηση!
 • Θέλετε επίσης να ερευνήσετε τον καλλιτέχνη τατουάζ σας. Εάν είναι νόμιμα, δεν θα έχουν πρόβλημα να σας δείξουν την προηγούμενη δουλειά τους και τα τρέχοντα σχέδιά τους. Ρωτήστε άλλους πελάτες για τη δουλειά τους και κάντε online έρευνα, αν είναι δυνατόν.
 • Σε θυμάμαι'Θα κάνω αυτό το τατουάζ για το υπόλοιπο της ζωής σου. Η θέση του τατουάζ σας είναι επίσης σημαντική. Εάν εργάζεστε με άτομα, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε μια περιοχή που μπορεί να καλυφθεί εάν χρειαστεί.
 • Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά, πραγματικά θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τα άλλα άρθρα στους παρακάτω συνδέσμους.

© 2011 Richard Ricky Hale

Σχόλια

Vishal Bannoo στις 23 Ιουλίου 2019:

Ευχαριστώ για τις έννοιες και τις ιδέες. Gotδη πήρα ένα δράκο και ένα σκύλο foo tat. Απλά χρειάζομαι το koi τώρα !!! Ευχαριστώ για τη συμβουλή

Χάρι Τζόουνς στις 18 Μαρτίου 2019:

μια πρωινή γέννηση του έτους στην Κίνα είναι χρυσός δράκος

Ντουάν την 01 Απριλίου 2018:

τι σημαίνει ο κύκλος των 3 δράκων, κάθε κεφάλι σε διαφορετική κατεύθυνση και εκεί σώματα και ουρές συναντιούνται όλα στη μέση και εκεί όλα μαύρα με άσπρα μάτια ?

Τσε τσε στις 13 Φεβρουαρίου 2018:

Γεννήθηκα τη χρονιά του δράκου και έτσι αποφάσισα να το κάνω τατουάζ στο πόδι μου..είναι όμορφο αλλά τώρα που ξέρω την έννοια..είμαι πολύ χαρούμενος που είχα αυτόν τον δράκο στο πόδι μου.

Τζάστιν στις 04 Αυγούστου 2017:

Έχω τατουάζ λύκου και δράκου στο αριστερό μου μισό μανίκι

Κατρίνα Άριελ από τα Highlands της Βρετανικής Κολούμπια, Καναδάς στις 12 Ιανουαρίου 2016:

Λατρεύω τους δράκους και πρέπει να πω ότι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα τατουάζ Ι'έχω δει από αυτό το μυθικό πλάσμα. Μεγάλος κόμβος.

Ρόσι στις 17 Φεβρουαρίου 2015:

Πολύ ενδιαφέρον. Ευχαριστώ.I'ακόμα σκέφτομαι. Τώρα όμως έχω τις έννοιες.

jakimaye στις 09 Σεπτεμβρίου 2014:

Κάνω ένα κινέζικο τατουάζ δράκου στον πήχη μου. Κυνήγησα αυτόν τον λευκό δράκο της Κίνας στα εξήντα, με έπιασε 40 χρόνια αργότερα. Μετά από 54 εβδομάδες ιντερφερόνης και ριμπαβιρίνης, σκότωσα τον ίδιο δράκο. Χρειάζομαι μια αξιόπιστη πηγή για το κινέζικο σύμβολο για πολεμιστής δράκων. Βρήκα τον δράκο μου, αλλά φοβάμαι μην πάρω ένα σύμβολο που τελικά αποδεικνύεται ότι σημαίνει κινεζική απογείωση. Βρήκα το άρθρο σας χρήσιμο για το χρωματισμό και ελπίζω να έχετε κάποια κατεύθυνση για μένα.

Τζένιφερ Στόουν από το Riverbank, Αγγλία στις 05 Σεπτεμβρίου 2012:

Τα λατρεύω αυτά, και εγώ'Χαίρομαι πραγματικά που γράψατε πόσο σημαντικό είναι να ερευνήσετε το τατουάζ που θέλετε και τον καλλιτέχνη τατουάζ! Πήρα τον δράκο μου πριν από 20 χρόνια και ακόμα τον λατρεύω! Έχω περάσει επίσης τα τελευταία 20 χρόνια σκεπτόμενος την απόκτηση ενός άλλου, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι που πραγματικά ήθελα … ίσως οι κόμβοι σας να με βοηθήσουν! 🙂 Όλα τα καλά, Τζεν

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 28 Ιουνίου 2012:

Πέτρο, ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Χαίρομαι που το βρήκατε χρήσιμο και ενημερωτικό. Ο διάσημος μαύρος δράκος 🙂 Ευχαριστώ και πάλι και προσέξτε.

Πίτερ Γκίκι από το Sittingbourne στις 22 Ιουνίου 2012:

Αγαπητέ συγγραφέα,

Σας ευχαριστώ για το πολύ καλά μελετημένο και κατατοπιστικό άρθρο. Έχω ένα τατουάζ μαύρου δράκου στον ώμο μου από τις ημέρες του Βασιλικού Ναυτικού και ποτέ δεν ήξερα τι συμβόλιζε.

Με εκτίμηση Πέτρο

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 28 Μαΐου 2012:

Jeannie, εξαρτάται τι εννοείς με την ανατύπωση. Εάν πρόκειται να εκτυπωθεί για προσωπική χρήση, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Αυτό χρησιμοποιείται για ιδέες διδασκαλίας ή τατουάζ. Δημοσιεύτηκε κάπου αλλού ή αντιγράφηκε για προσωπικό όφελος, απαγορεύεται αυστηρά. Αυτό το άρθρο και όλα τα άρθρα του "ο αρθρογράφος" είναι ιδιοκτησία των Hubpages.

Jeannie στο MD στις 27 Μαΐου 2012:

Είναι διαθέσιμο αυτό το άρθρο για ανατύπωση?

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 23 Μαΐου 2012:

Άντζι, ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Χαίρομαι που σας άρεσε. Ευχαριστώ για το χρόνο και το σχόλιό σας. Να προσέχεις.

Angie Ashbourne στις 18 Μαΐου 2012:

Γεια! Ενδιαφέρων κόμβος, υπέροχες φωτογραφίες. Άντζι

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 06 Φεβρουαρίου 2012:

Kelley, ευχαριστώ που ήρθες. Θα ήταν χαρά μου. Η επίσκεψή σας εκτιμάται πάντα. Να προσέχεις.

kelleyward στις 04 Φεβρουαρίου 2012:

Πολύ ενδιαφέρον κόμβο. Ο γιος μου λατρεύει τους δράκους Ι'Θα τον παπούτσω όλες τις εκπληκτικές φωτογραφίες που έχετε εδώ! Ευχαριστώ που το μοιράστηκες.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 20 Δεκεμβρίου 2011:

Οδηγός του Πεκίνου, σε ευχαριστώ που πέρασες για να διαβάσεις το άρθρο. Μη διστάσετε να επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή. Να προσέχεις.

Ξιν Πινγκ από το Πεκίνο, Κίνα στις 16 Δεκεμβρίου 2011:

Εξαιρετικός κινεζικός δράκος

Δράκος, ο δράκος είναι το σύμβολο του κινεζικού λαού

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 15 Δεκεμβρίου 2011:

Sueswan, ευχαριστώ που ήρθες και για τον χρόνο, τα σχόλια και τις ψήφους σου. Χαίρομαι που καταφέρατε να αφαιρέσετε κάτι από αυτό. Να χαίρεσαι και εσύ τη μέρα σου 🙂

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 15 Δεκεμβρίου 2011:

Τίνα, ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Χαίρομαι που το σκεφτήκατε πολύ. Εκτιμώ που προσέξατε τη σκληρή δουλειά. Τις καλύτερες ευχές και φροντίστε. Τα λέμε.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 15 Δεκεμβρίου 2011:

Homesteadbound, ευχαριστώ που ήρθατε και για το σχόλιο και την ψήφο σας επίσης. Μου αρέσουν επίσης αυτά τα τατουάζ δράκων. Ποτέ δεν ήξερα ότι είχαν τόσο συμβολικές έννοιες όπως έχουν. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να απολαμβάνετε τις γιορτές. Τις καλύτερες ευχές και φροντίστε.

Sueswan στις 15 Δεκεμβρίου 2011:

Γεια σου στιχουργός

Wasταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε για τους διάφορους δράκους και τη σημασία τους.

Vηφίστηκε και φοβερό.

Απολαύστε τη μέρα σας.

Χριστίνα Λόρνεμαρκ από τη Σουηδία στις 14 Δεκεμβρίου 2011:

Λατρεύω το φανταστικό σχέδιο σε αυτά τα τατουάζ, είναι υπέροχη τέχνη! Η ιστορία και οι πληροφορίες για διαφορετικούς δράκους καθιστούν αυτόν τον κόμβο πλήρη και τόσο χρήσιμο για όλους όσους θέλουν να κάνουν τατουάζ δράκου. Vηφίστηκε,

Η Τίνα

Σίντι Μέρντοκ από το Τέξας στις 13 Δεκεμβρίου 2011:

Μερικά από αυτά τα τατουάζ ήταν εντελώς εξαιρετικά. Μου αρέσουν πολύ οι δράκοι. Τα χρώματα ήταν επίσης πολύ ωραία επίσης. Αλλά μου άρεσε επίσης η απλότητα του κέλτικου τατουάζ. Ψηφοφορία!

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 13 Δεκεμβρίου 2011:

Μαίρη, ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να σχολιάσετε και να ψηφίσετε. Το εκτιμώ πολύ αγαπητέ. Φροντίστε και τα λέμε σύντομα.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 13 Δεκεμβρίου 2011:

MM, ευχαριστώ που ήρθες για να το ελέγξεις. Μου αρέσουν πολύ αυτά τα σχέδια και πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν'δεν συνειδητοποιούν το νόημα πίσω τους. Το βρίσκω ενδιαφέρον. Φαίνεται ότι τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έχουν σκοπό. Εκτιμώ τον χρόνο, τα σχόλια και τις ψήφους σας. Τα λέμε σύντομα.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 13 Δεκεμβρίου 2011:

Blaise, ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να παραβλέψετε και να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Εκτιμώ πολύ το σχόλιό σας. Καλό σημείο επίσης. Θα πρέπει να το προσθέσω.

Μαίρη Χάιατ από τη Φλόριντα στις 13 Δεκεμβρίου 2011:

Τι όμορφα σχέδια. Iήφισα αυτό το UP, κλπ.

Κύριος της ταινίας από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 13 Δεκεμβρίου 2011:

Γεια σου Ricky, έχεις γράψει υπέροχους κόμβους στα τατουάζ, αλλά αυτοί οι δράκοι πρέπει να είναι οι αγαπημένοι μου!

Ελπίζω να είναι όλα καλά μαζί σας, ψηφίστε φίλε μου και φροντίστε ΜΜ

Φελ Ντάνγκο από κοντά σας … στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Αυτά είναι άγρια ​​τατουάζ. Wantσως θέλω να έχω χέννα … 🙂

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Ladyhowto4u, ευχαριστώ που μπήκες για να το ελέγξεις και χαίρομαι που τα βρίσκεις ενδιαφέροντα. Πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν'δεν συνειδητοποιούν το νόημα πίσω τους και την καλλιτεχνική οπτική που δίνουν. Μόλις άρχισα να τα μελετώ, βρήκα ένα εντελώς νέο επίπεδο σεβασμού για αυτούς και τους καλλιτέχνες τατουάζ που παραμένουν πιστοί στις συμβολικές τους ρίζες. Χαίρομαι που τα απολαύσατε. Τις καλύτερες ευχές μου.

Κόρτλνεϊ Ντέιβις στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Τα τατουάζ είναι ένα ενδιαφέρον θέμα. Εάν αφαιρέθηκαν εύκολα, νομίζω ότι μπορεί να σκεφτώ να πάρω ένα – αλλά θα έπρεπε να είναι ένα μικρό. Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε αυτές τις πληροφορίες για τα τατουάζ.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

ΑΕ, σε ευχαριστώ για το σχόλιο και τον χρόνο σου φίλε μου. Μερικά από αυτά τα τατουάζ είναι πολύχρωμα και καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματος. Είναι αξιοσημείωτο έργο που έχουν γίνει από τους καλλιτέχνες τατουάζ που εκτελούν αυτά τα τατουάζ. Χαίρομαι που απολαύσατε το κομμάτι της ιστορίας. Τις καλύτερες ευχές μου.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Prasetio, ευχαριστώ που ήρθες και πρόσθεσες ένα σχόλιο. Χαίρομαι που το χάρηκες φίλε μου. Ευχαριστώ και για τις ψήφους. Ο δράκος έχει πολλές διαφορετικές έννοιες και το βρίσκω ενδιαφέρον πώς φαίνεται από όλους αυτούς τους διαφορετικούς πολιτισμούς και στον κόσμο των τατουάζ.

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Δεν έχω καμία επιθυμία για τατουάζ τώρα, κάποτε ήθελα ένα μικροσκοπικό τριαντάφυλλο στον αστράγαλο, απλά δεν είχα ποτέ το θάρρος να το κάνω, αλλά είναι όμορφα, τόσο ζωντανά χρώματα. Σας ευχαριστώ. Πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία του τατουάζ..

prasetio30 από το malang-indonesia στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Ουάου… αυτή ήταν όμορφη τέχνη για μένα. Σας ευχαριστούμε πολύ που το μοιραστήκατε μαζί μας. Χρειαζόμαστε έναν ειδικό τατουάζ για να φτιάξουμε μια όμορφη εικόνα δράκου όπως αυτή. Βαθμολογήθηκε!

Πρασετιό

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Έντι, ευχαριστώ που ήρθες για να διαβάσεις αυτό το άρθρο και καλημέρα. Θυμάμαι που το είπες. Πιστεύω, αν το θέλεις πραγματικά, προχώρα το. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε αυτό το κίνητρο για να αποκτήσετε ένα. Ξέρω ότι η ζωή μπορεί να κρατήσει ένα άτομο απασχολημένο όλο το χρόνο. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές.

Άιντγουεν από την Ουαλία στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Γεια σου συγγραφέας,

Σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε αυτό, το λατρεύω.

Τα τελευταία δύο χρόνια περίπου ήθελα να κάνω ένα τατουάζ, αλλά απλώς ένα καταφύγιο'δεν τα κατάφερα.

Maybeσως αυτός ο μεγάλος κόμβος να με παρακινήσει.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την κοινή χρήση.

Προσέξτε και σας εύχομαι μια υπέροχη μέρα.

Δίνη.

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 12 Δεκεμβρίου 2011:

Τσιγγάνα, ευχαριστώ που ήρθες για να το ελέγξεις. Σίγουρα εκτιμώ τον χρόνο και τα σχόλιά σας 🙂 Καλό κουράγιο.

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona της Φλόριντα στις 11 Δεκεμβρίου 2011:

Λατρεύω αυτά τα τρελά τατουάζ. Ειδικά τα διάφορα χρώματα και αυτοί οι δράκοι είναι υπέροχοι. Σούπερ ενδιαφέρον κόμβος.