Η Raye έχει πολλά mods σώματος, εκπαίδευση SFSI, πρώην CFR-D creds και μια δεκαετία ως BellaOnline's body art editor κάτω από τη ζώνη της.

Σχετικά με τα τατουάζ Koi

Η ιστορία και η μυθολογία του koi επιστρέφει στην Κίνα, πριν από 2.000 χρόνια. Αυτές οι εικόνες και οι ιστορίες απορροφήθηκαν στον ιαπωνικό πολιτισμό. Διατηρούνται ως ευοίωνο κατοικίδιο για εκατοντάδες χρόνια. Beenταν δημοφιλείς εικόνες σε όλη την ιστορία των ιαπωνικών σχεδίων τατουάζ και είναι τώρα πολύ διαδεδομένες στη δυτική κουλτούρα τατουάζ.

Στην πραγματική ζωή, αυτά τα ψάρια είναι διακοσμητικοί κυπρίνοι που φυλάσσονται σε λίμνες στην αυλή και κήπους με νερό. Εκτράφηκαν από συνηθισμένα ψάρια για να αναπτύξουν τα ξεχωριστά και φανταστικά σχέδια και χρώματα τους. Τα μόνα πιο φανταστικά από τη σειρά χρωμάτων που έχουν αυτά τα ψάρια στον πραγματικό κόσμο είναι τα σχέδια και τα χρώματα με τα οποία απεικονίζονται στα τατουάζ.

Αυτή η ποικιλία έχει κάνει το σχέδιο δημοφιλές τόσο στο ανατολικό όσο και στο δυτικό τατουάζ εδώ και δεκαετίες. Τα σχέδια και τα σχήματα μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και σχεδόν σε κάθε χρωματικό συνδυασμό και στυλ.

  • Γιατί ένα τατουάζ Koi?

    Εδώ είναι ένας προσωπικός λογαριασμός ενός ατόμου'επιλογή για να κάνετε ένα τατουάζ koi. Αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους επέλεξε αυτό το σχέδιο και πώς ταιριάζει στην προσωπική του ιστορία.

Blyeding Koi Design

Ένα koi από την έκθεση Folsom Street, Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια.

Ένα koi από την έκθεση Folsom Street, Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια.

φωτογραφία των Relache/Rae Schwarz

Η Ιστορία του Koi

Koi είναι η ιαπωνική λέξη για "μπρόκολο κυπρίνο" και αναφέρεται στα μεγάλα, πολύχρωμα ψάρια που εκτρέφονται και διατηρούνται σε λίμνες για αιώνες. Το επίσημο όνομά τους nishigikoi μεταφράζεται σε "ζωντανά κοσμήματα." Η προσεκτική εκτροφή αυτών των ψαριών πήρε πραγματικά ένα μοντέρνο πόδι στη δεκαετία του 1800 και έχει δημιουργήσει ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων και σημάνσεων στα χρόνια από τότε.

Αποτελούν μέρος της ιαπωνικής μυθολογίας και είναι σύμβολα δύναμης, επιμονής και θάρρους. Αυτά τα ψάρια είναι πολύ μακρόβια κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες και αυτό είναι που συνέβαλε σε αυτές τις ερμηνείες και τις συσχετίσεις. Σύμφωνα με τον μύθο, οι πολύ ισχυροί koi θα μπορούν να κολυμπήσουν κατάντη και να κάνουν άλματα στους καταρράκτες, ανταμείβονται στο τέλος του ταξιδιού τους μεταμορφώνοντάς τους σε δράκο.

Από το σκίτσο στο τελειωμένο τατουάζ

Η ιστορία του κρυστάλλου's Koi

Το τατουάζ που βλέπετε εδώ είναι στο πόδι της φίλης μου Crystal. Αυτή'd είχε μερικά μικρότερα τατουάζ πριν, αλλά όταν ήρθε η ώρα για κάτι μεγάλο, διάλεξε ένα koi. Νομίζω ότι ο συμβολισμός της επιμονής ταιριάζει καλά με το πώς αυτή'να ξεπεράσει πολλές προκλήσεις στη ζωή της.

Το τατουάζ σχεδιάστηκε και έκανε τατουάζ από τον Bill Liberty. Το κατάστημά του, Liberty Tattoo, βρίσκεται στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όπου ζει η Κρίσταλ. Αυτή'είναι μια μεγάλη κυρία και αποφάσισε να βάλει αυτό το τατουάζ στο μηρό της'είναι αρκετά μεγάλο. Ξεκινά ακριβώς πάνω από το αριστερό γόνατό της και φτάνει μέχρι την κορυφή του μηρού της. Ολόκληρο το τατουάζ κράτησε αρκετές συνεδρίες. Τα μεγάλα, πολύπλοκα τατουάζ γίνονται πιο συχνά σταδιακά, με τα χρώματα να προστίθενται από το πιο σκούρο στο πιο φωτεινό. Το μαύρο περίγραμμα και η σκίαση έγιναν πρώτα. Στη συνέχεια, έγινε όλο το μπλε χρωματισμό και σκίαση του νερού. Και τέλος, τα έντονα χρωματισμένα ψάρια και λουλούδια είχαν τελειώσει.

Δείτε ένα Koi Coming to Life

© 2007 Raye

Σχόλια Σχετικά με τα τατουάζ Koi

Μάικλ Άνταμς από τις ΗΠΑ στις 13 Ιανουαρίου 2012:

Κάποτε εγώ'Θα κάνω τατουάζ … απλά δεν το κάνω'δεν ξέρω τι ακόμα. Αυτά όμως είναι όμορφα σχέδια!

FrugalandFab από το Νιου Χάμσαϊρ στις 13 Ιανουαρίου 2012:

Απλώς λατρεύω τα τατουάζ koi. Είχα την τύχη να έχω μια αγαπημένη φίλη μου να κάνει ένα από τα πιο εκπληκτικά τατουάζ που είχε τοποθετήσει στην πλάτη της ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης ενώ τα παρακολουθούσα, από τότε που είχα μια τεράστια συγγένεια μαζί τους. Η ανάρτησή σου ήταν υπέροχη, σε ευχαριστώ πολύ που το έγραψες.

Ντέιβιντ Στίλγουελ από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια στις 13 Ιανουαρίου 2012:

Relache: Τι υπέροχη μικρή ανακάλυψη σήμερα το πρωί. Μου άρεσε πολύ αυτό το κέντρο. Λατρεύω τα τατουάζ και είχα την ιδέα ενός τατουάζ koi να έχει μπει στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο μέρος για να κάνεις ένα τατουάζ είναι να βρεις έναν καλλιτέχνη που εμπιστεύεσαι. Η λεπτομέρεια του κόμβου σας είναι φοβερή. Περιλαμβάνει την ιστορία του ψαριού και του ψαριού ως τατουάζ τέλεια. Μου αρέσει επίσης ότι έχετε συμπεριλάβει εξωτερικούς συνδέσμους σε βαθύτερες πληροφορίες. Ένα υπέροχο παράδειγμα για το πώς πρέπει να ρέει ένας κόμβος. Σας ευχαριστώ που το γράψατε αυτό.

Κένταλ στις 19 Οκτωβρίου 2011:

iv'Είχα ένα πολύ καλό κάλυμμα με ιαπωνική παιώνια και σχέδιο koi στο κάτω δεξί μου χέρι. προς το παρόν iv'ε είχα 2 καθήμενους's και περίπου άλλα 3 και κακό να γίνει. όταν τελειώσετε, σας δείχνουν μια καλή εικόνα. ευτυχισμένο τατουάζ και περισσότερα από μένα σύντομα………

θαλασσοπόρος από το Πακιστάν στις 06 Ιουλίου 2011:

Πραγματικά φοβερά τατουάζ, ωραία φωτεινά και πολύ όμορφα χρώματα. ο Μεγάλος Κόμβος του

Raye (συγγραφέας) από το Σιάτλ, WA στις 20 Ιανουαρίου 2011:

Γ, αν διαβάζεις πραγματικά το Hub μου, εσύ'θα παρατηρήσω δεν το κάνω't συνδέστε το Yakuza με εικόνες koi καθόλου. Η Kat Von D είναι γνωστή για το έργο τέχνης της και όχι για τον εγκέφαλό της.

ντο στις 07 Ιανουαρίου 2011:

Οι Yakuza δεν έχουν άμεση σχέση αποκλειστικά με τους Koi, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκπροσωπούν τον εαυτό τους σε αυτή τη μορφή τέχνης. Κυρίως, το στυλ τατουάζ Yakuza αντικατοπτρίζεται στις σύγχρονες μορφές τέχνης χρησιμοποιώντας τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα σύμβολα όπως η τίγρη ή το φίδι, αυτά είναι πολύ πιο σημαντικά στις μορφές τέχνης τατουάζ Yakuza. Στην πραγματικότητα πιο εμφανές είναι το στυλ του Ιάπωνα πολεμιστή κατά τη δολοφονία των Ιαπώνων μυθικών θηρίων, αυτό το στυλ είναι πολύ δημοφιλές και πολύ πιο εμφανές από αυτό της τέχνης των ψαριών koi.

Ντεκάρτ από το μεγάλο λιβάδι στις 05 Δεκεμβρίου 2010:

Μου αρέσουν τα τατουάζ Koi που κάνουν μοτίβο Ying/Yang. Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες.

ταϊπάν στις 19 Οκτωβρίου 2010:

θα κάνω ένα τατουάζ την επόμενη εβδομάδα ανυπομονώ 🙂

πεταλούδα Τατουάζ από το Ντάλας του Τέξας στις 19 Σεπτεμβρίου 2010:

Όμορφα χρώματα. Σίγουρα μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια που προσφέρονται

λουλουδάκι στις 04 Σεπτεμβρίου 2010:

λατρεύω τα χρώματα στο koi. τα λουλούδια είναι επίσης ωραία θα το έπαιρνα αυτό

wency5000 στις 31 Ιουλίου 2010:

υπέροχο … έχω ένα ιαπωνικό τατουάζ koi στο μπράτσο ανελκυστήρα μου..awesom….

απλάjojo στις 23 Ιουλίου 2009:

Καταπληκτικά τατουάζ .. τα λατρεύω και έχω κινέζικο στο δεξί μου χέρι – αν και δεν μοιάζει με αυτά 🙂 lol

Reynolds_Γράψιμο από την Ατλάντα της Τζόρτζια στις 05 Ιουλίου 2009:

Λατρεύω τα έντονα χρώματα στα τατουάζ Koi .. Μεγάλο θέμα κόμβου.

μουιομούιο από την Πορτογαλία, Λισαβόνα στις 18 Ιανουαρίου 2009:

Μόλις τελείωσα να σχεδιάζω ένα ψάρι koi σε ένα πιθανό τατουάζ, αλλά είχα ένα λάθος στο koi'το προσωπο 🙁

taylorblue από τον Καναδά στις 10 Σεπτεμβρίου 2008:

@relache … εγώ'μ Πήρα το ψάρι από εδώ πάνω αλλά το άλλαξε … εγώ'θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν είναι'τελείωσε. 🙂

Raye (συγγραφέας) από το Σιάτλ, WA στις 19 Ιανουαρίου 2008:

Το τατουάζ σε όλο το σώμα φέρνει τους ισχυρότερους συνειρμούς της Yakuza. Και μερικές φορές οι γυναίκες με τατουάζ θεωρούνται ιδιοκτησία της Yakaza. Ωστόσο, οι νεότεροι ασπάζονται τη δυτική αντίληψη για τα τατουάζ περισσότερο ως μόδα και σε μια ή δύο γενιές αυτή η στάση θα αρέσει περισσότερο έχει αλλάξει.

Ρόμπινσον Ρεξ από Lowell, MA στις 19 Ιανουαρίου 2008:

Μπορεί να είναι επωφελές για τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι το τατουάζ Koi (και τα περισσότερα totto στην Ιαπωνία) συνδέονται στο μυαλό του κοινού με την ιαπωνική μαφία. Υπάρχουν ακόμη και ταμπέλες σε δημόσια λουτρά που λένε "Χωρίς τατουάζ". Αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος που κέρδισε ο Kat Von D.'μην τα κάνεις.

ElatedState από το Έντμοντον στις 12 Δεκεμβρίου 2007:

Προφανώς αυτά είναι ένα από τα μόνα πράγματα που ο Kat Von D. της εκπομπής L.A. Ink δεν θα κάνει τατουάζ. Εγώ'δεν είμαι σίγουρος γιατί…

Κιζ Ρόμπινσον από τη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα στις 05 Δεκεμβρίου 2007:

Ενδιαφέρον γεγονός: Το κοινό χρυσόψαρο σχετίζεται με το koi/κυπρίνος. Αληθινή ιστορία.

Σε άλλες ειδήσεις, μεγάλη επίπτωση κόμβου. I -αγαπώ- κόμβους τατουάζ.

Raye (συγγραφέας) από το Σιάτλ, WA στις 26 Νοεμβρίου 2007:

Πάτι, αν παρευρεθείς ποτέ σε μια σύμβαση τατουάζ, αυτό'είναι εκεί που είσαι'Θα βρείτε τους διαγωνισμούς τατουάζ.

trakker14 από franklin στις 26 Νοεμβρίου 2007:

Πω πω φοβερά τατουάζ έχω μόνος μου μερικά αλλά είναι υπέροχα..

Patty Inglish MS από τις ΗΠΑ και την Asgardia, το πρώτο διαστημικό έθνος στις 26 Νοεμβρίου 2007:

Οτι'είναι αρκετά επένδυση! Παρακολουθώ μερικές φορές το μελάνι του Μαϊάμι – μερικοί καλλιτέχνες σε αυτό το κατάστημα είναι εξαιρετικά επαγγελματικοί και βάζουν ολόκληρο τον εαυτό τους στο έργο τέχνης τους. Καλύτερη επιτυχία με αυτό το μανίκι!

Υπάρχουν διαγωνισμοί τατουάζ ή παραστάσεις στις οποίες οι άνθρωποι μπορούν να συμμετάσχουν και να κερδίσουν βραβεία – θα ήταν καλύτερο από έναν ετήσιο διαγωνισμό bodybuilding που έχουμε εδώ, imo.

taylorblue από τον Καναδά στις 25 Νοεμβρίου 2007:

Νομίζω ότι το μανίκι μου θα είναι τουλάχιστον $ 1000..Έχω ήδη τατουάζ αξίας $ 600 αυτή τη στιγμή … 🙂

Βολάτο στις 25 Νοεμβρίου 2007:

Ωραίος κόμβος! Πάντα ήθελα να μάθω τι σημαίνει koi. Η τέχνη του τατουάζ είναι τόσο όμορφη: D

Raye (συγγραφέας) από το Σιάτλ, WA στις 24 Νοεμβρίου 2007:

Τατουάζ don'δεν πρέπει απαραίτητα να είναι ακριβό, αλλά σίγουρα δεν είναι'επίσης φθηνό!

Patty Inglish MS από τις ΗΠΑ και την Asgardia, το πρώτο διαστημικό έθνος στις 24 Νοεμβρίου 2007:

Τι υπέροχο έργο τέχνης! Είναι ακριβό?

taylorblue από τον Καναδά στις 22 Νοεμβρίου 2007:

Έχω κάνει λίγη έρευνα και κάποια επέλεξα…

Raye (συγγραφέας) από το Σιάτλ, WA στις 20 Νοεμβρίου 2007:

Έχετε ήδη δουλέψει ένα σχέδιο ή κάνετε έρευνα?

taylorblue από τον Καναδά στις 20 Νοεμβρίου 2007:

Αυτό είναι φοβερό … Παίρνω ένα μανίκι koi τον Ιούνιο … μπορώ'μην περιμένεις!