Έχω δεκατρία τατουάζ. Νομίζω ότι αυτοί'όλα είναι πολύ ωραία (και σίγουρα όχι't πληρούν τις προϋποθέσεις ως "κακης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ").

Χάρρυ Πόττερ

Χάρρυ Πόττερ

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου πριν από πολλά χρόνια, είδα πολλές διαφημιστικές πινακίδες που διαφήμιζαν δυσοίωνες, "Χάρι Πότερ 7, Μέρος 2 — Όλα τελειώνουν 7.15." Αν και είδα τις τρεις πρώτες ταινίες και απόλαυσα ριζικά την τρίτη, δεν μπήκα ποτέ στη σειρά με τον τρόπο που έκαναν οι περισσότεροι γύρω μου. Ο καλύτερός μου φίλος και ο σύζυγός της είναι φανατικοί του Χάρι Πότερ. Αγόρασαν τα εισιτήριά τους για τα μεσάνυχτα της παράστασης του Χάρι Πότερ και των Κλήρων του Θανάτου Μέρος 2 και πέρασαν μερικές μέρες ξαναβλέποντας με εμμονή τις προηγούμενες επτά ταινίες, προετοιμαζόμενοι για το βράδυ της έναρξης. Iμουν στο σπίτι τους ενώ βρίσκονταν στη μέση του μαραθωνίου τους και έτυχε να πιάσω την αρχή του Χάρι Πότερ και του Κυπέλλου της Φωτιάς. Κόλλησα. εγώ μπορώ'δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έκανα'μην κολλήσετε σε αυτό το φαινόμενο νωρίτερα στη ζωή σας. Τράβηξα και τις επτά ταινίες στην προετοιμασία για την τελική ταινία. Τα βιβλία του Χάρι Πότερ από τον J.K. Ο Rowling και οι οκτώ ταινίες που ακολούθησαν είναι πολύ δημοφιλείς και πολλοί θαυμαστές έχουν τα τατουάζ για να το αποδείξουν.

Dark Mark Tattoos

Το Σκοτεινό Σήμα είναι ένα σύμβολο που κάνει τατουάζ στο μπράτσο κάθε Θανατοφάγου. Δεδομένου ότι οι Θανατοφάγοι κάνουν τον Λόρδο Βόλντεμορτ's προσφορά, η μάρκα είναι ένα φίδι που προεξέχει από το στόμα ενός κρανίου. Το φίδι συμβολίζει τον οίκο Slytherin, ένα από τα τέσσερα σπίτια στο Hogwarts School of Wizardry and Witchcraft. Όταν ο Βόλντεμορτ χρειάζεται να καλέσει τους Θανατοφάγους, τα τσιράκια του το νιώθουν στο τατουάζ τους, το φίδι στα χέρια τους αρχίζει να κινείται και ξέρουν ότι πρέπει να τον προσεγγίσουν αμέσως. Το ίδιο σύμβολο μπορεί να δημιουργηθεί στον αέρα χρησιμοποιώντας το ξόρκι Morsmordre.

Τατουάζ Κλήροι Θανάτου

Οι Κλήροι του Θανάτου είναι ένας θρύλος τόσο γνωστός στους χαρακτήρες του κόσμου του Χάρι Πότερ όσο και η Μητέρα Χήνα και ο Αίσωπος'Οι μύθοι είναι γνωστοί στην πραγματική ζωή. Κάθε παιδί μεγαλώνει λέγοντας το παραμύθι. Οι Κλήροι του Θανάτου αναφέρονται σε τρία ιδιαίτερα ισχυρά μαγικά αντικείμενα που δημιουργήθηκαν από τον Θάνατο: το Πρεσβύτερο Ραβδί, την Πέτρα της Ανάστασης και τον Μανδύα της Αορατότητας. Όπως λέει ο μύθος, όποιος κατέχει και τα τρία αντικείμενα θα γινόταν Κύριος του Θανάτου και ουσιαστικά θα γινόταν ανίκητος. Κανείς δεν είχε ποτέ και τα τρία Hallows ταυτόχρονα. Αν και ο Χάρι Πότερ τα είχε όλα, δεν είχε ποτέ περισσότερα από δύο ταυτόχρονα. Οι Κλήροι Θανάτου συμβολίζονται πολύ απλά από έναν κύκλο και μια ευθεία μέσα σε ένα τρίγωνο. Η κάθετη γραμμή αντιπροσωπεύει το Γέροντα ραβδί, ο κύκλος είναι η πέτρα της Ανάστασης και το τρίγωνο είναι ο μανδύας της αορατότητας.

Ο Χάρι Πότερ παραθέτει τατουάζ

Πολλά από τα καλύτερα αποσπάσματα του Χάρι Πότερ, τόσο από τις ταινίες όσο και από τα βιβλία, είναι λίγο μεγάλα και λαμβάνουν χώρα σε μια συνομιλία μεταξύ δύο ή περισσότερων χαρακτήρων. Αποσπάσματα όπως αυτά είναι πιθανώς πολύ μεγάλα για ένα τατουάζ μέσου μεγέθους, εκτός εάν εσείς'αφιερώθηκε αρκετά στη σειρά για να καλύψει ολόκληρη την πλάτη ή τον μηρό σας. Εδώ είναι μόνο ένα μικρό δείγμα εξαιρετικών αποσπασμάτων του Χάρι Πότερ που θα έκαναν εξαιρετικές ιδέες για τατουάζ:

  • "Δίνετε υπερβολική σημασία … στη λεγόμενη καθαρότητα του αίματος! Δεν αναγνωρίζετε ότι δεν έχει σημασία τι γεννιέται κάποιος, αλλά πώς μεγαλώνει!" –Άλμπους Ντάμπλντορ, Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς
  • "Ο χρόνος μας κοροϊδεύει ξανά." –Ο Άλμπους Ντάμπλντορ, ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας
  • "Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην βυθιστούμε κάτω από την αγωνία μας, Χάρι, αλλά να συνεχίσουμε τη μάχη." –Ο Άλμπους Ντάμπλντορ, ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας
  • "Φυσικά, αυτό συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου, Χάρι, αλλά γιατί αυτό πρέπει να σημαίνει ότι δεν είναι αληθινό?" –Ο Άλμπους Ντάμπλντορ, ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου
  • "Είναι οι επιλογές μας που δείχνουν αυτό που πραγματικά είμαστε, πολύ περισσότερο από τις ικανότητές μας." –Άλμπους Ντάμπλντορ, Χάρι Πότερ και η αίθουσα των μυστικών
  • "Η ευτυχία μπορεί να βρεθεί, ακόμη και στις πιο σκοτεινές εποχές, αν θυμηθεί κανείς να ανάψει το φως." –Στίβεν Κλόβες (σενάριο), Χάρι Πότερ και ο φυλακισμένος του Αζκαμπάν

Ο Χάρι Πότερ γράφει τατουάζ

Το πιο δημοφιλές και γνωστό ξόρκι από τον Χάρι Πότερ φαίνεται να είναι το expecto patronum, το οποίο είναι κλασικό λατινικό "Περιμένω προστάτη". Η φυλακή Azkhaban φυλάσσεται από Dementors, κακά πλάσματα που υπάρχουν μόνο για να απορροφήσουν την ευτυχία από εσάς. Το Expecto patronum είναι ένα δύσκολο ξόρκι, αλλά όταν καλείται σωστά, εκπέμπει ένα πεδίο δύναμης που σας περιβάλλει και σας προστατεύει από τους παραμορφωτές. Το ξόρκι περιλαμβάνει τη δημιουργία της πιο ευτυχισμένης μνήμης σας στο μυαλό σας, και στη συνέχεια την ωθήσετε στον προστατευτικό χώρο γύρω σας. Αντιπροσωπεύει καλές αναμνήσεις, προστασία και τους φίλους και την οικογένειά σας που σας κρατούν ασφαλείς.

Άλλα ενδιαφέροντα και ουσιαστικά ξόρκια περιλαμβάνουν: colloportus (από τη λατινική λέξη porta, που σημαίνει "μια πύλη"), που κλείνει μια πόρτα και τη δένει έτσι ώστε να μην μπορεί να ανοίξει. fidelius (από τη λατινική έννοια "αφοσίωση"), ένα πολύ ισχυρό ξόρκι που επιτρέπει να κρύβεται ένα μυστικό μέσα στην ψυχή του μυστικού φύλακα. incendio, το άναμμα της φωτιάς. protego (λατινική λέξη που σημαίνει "προστατεύω"), το οποίο προστατεύει τον χρήστη και στέλνει ξόρκι πίσω σε αντίπαλο.

Χάρι Πότερ Anime Τατουάζ

Οι σκληροτράχηλοι θαυμαστές μπορεί να μην εκτιμούν τη δημιουργική ερμηνεία του αγαπημένου κεντρικού χαρακτήρα, αλλά εγώ'είμαι κορόιδο για οτιδήποτε χαριτωμένο, οπότε δεν μπορούσα'Αντισταθείτε στην προβολή αυτών των τατουάζ anime HP.

Τατουάζ Hogwarts

Το Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry είναι ένα βρετανικό οικοτροφείο για μαγεία που βρίσκεται στη Σκωτία. Είναι εκεί όπου ο Χάρι Πότερ και οι καλύτεροι φίλοι του, η Ερμιόνη και ο Ρον, μεταξύ χιλιάδων άλλων μαθητών, παρακολουθούν μαθήματα για να εκπαιδευτούν στην τέχνη του μάγου. Η κορυφογραμμή του Χόγκουαρτς, σαν εθνόσημο, το εμφανίζει's μότο "Draco dormiens nunquam titillandus", που σημαίνει "Μην γαργαλάτε ποτέ έναν δράκο που κοιμάται", μαζί με το σύμβολο των τεσσάρων σπιτιών στο Χόγκουαρτς. (Οι μαθητές του Hogwarts χωρίζονται σε τέσσερις ξεχωριστές ομάδες: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw και Slytherin.)

Σχόλια

kalyn στις 13 Ιουνίου 2012:

Έχω το τατουάζ του θανάτου στον αριστερό καρπό μου!

thedarklord666 στις 27 Μαρτίου 2012:

Ωραίος άνθρωπος 🙂 Έχασες όμως ένα κρίσιμο σημείο! Ο Λόρδος Βόλντεμορτ δεν το κάνει'δεν έχω τατουάζ. Το'είναι μόνο για τους θανατοφάγους. Γιατί αλλιώς πιστεύετε ότι κάλεσε τους θανατοφάγους μέσω τατουάζ wormtails στο τέταρτο βιβλίο; 😉

περπαντάδες από το Βανκούβερ στις 23 Μαρτίου 2012:

Τα αποσπάσματα του Χάρι Πότερ θα κάνουν επίσης ένα φοβερό τατουάζ!

http://www.glamquotes.com/celebrity/harry-potter-q…

«Κόκκαλο του πατέρα, δόθηκε άθελά του. Σάρκα του υπηρέτη, θυσιασμένη πρόθυμα. Αίμα του εχθρού, με τη βία. Ο Σκοτεινός Άρχοντας θα αναστηθεί ξανά ».

~ Wormtail

«Νομίζεις – νομίζεις ότι δίνω – ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΧΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ!» Βρυχήθηκε ο Χάρι. «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα που έχεις να πεις!»

~ Χάρι Πότερ

“Τώρα επαναλάβετε μετά από μένα …. Χωρίς ραβδιά παρακαλώ …. Επαναλάβετε μετά από μένα, Riddikulus!”

~ Καθηγητής Λούπιν

Ραχήλ στις 10 Φεβρουαρίου 2012:

Ευχαριστώ! Μου άρεσαν οι ιδέες για τατουάζ και η αφοσίωσή σου να τα συνδυάσεις! Ωστόσο, πρέπει να πω ότι εσείς τοποθετήσατε λανθασμένα πολλά από αυτά τα αποσπάσματα. Ως ένθερμος αναγνώστης της σειράς HP θα ήθελα να είχατε ονομάσει τον ομιλητή από το πραγματικό βιβλίο και όχι την ταινία… θα ήταν μια πιο ακριβής πηγή.

Στέφανι Μούλτον στις 09 Σεπτεμβρίου 2011:

Τα περισσότερα από αυτά είναι πραγματικά υπέροχα και μου έδωσαν μερικές ιδέες…

funmontrealgirl από το Μόντρεαλ στις 05 Σεπτεμβρίου 2011:

Πω πω, μερικά από αυτά είναι πολύ πιο δροσερά από ό, τι νόμιζα ότι θα μπορούσαν να είναι. Όχι άσχημα!

AlabamaGirl86 στις 18 Αυγούστου 2011:

Υπέροχα γατάκια, μου αρέσουν. Με βάζει σε σκέψεις. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες.

TattooGuy στις 29 Ιουλίου 2011:

Είσαι μια φοβερή κυρία, που πρέπει να είναι το καλύτερο κομμάτι τατουάζ που έχω διαβάσει και jeeez αυτά τα τατουάζ είναι φοβερά, είσαι το κορίτσι Jacqueline, απόλαυσε το Σαββατοκύριακο σου !

φθηνά γυαλιά ηλίου oakley στις 26 Ιουλίου 2011:

Σας ευχαριστώ που βρήκατε την ευκαιρία να το συζητήσετε, αισθάνομαι θερμά για αυτό και μου αρέσει να μαθαίνω για αυτό το θέμα

Ντανιέλ στις 22 Ιουλίου 2011:

Ναι αυτό'Το πόδι μου είναι εκεί το πρώτο τατουάζ anime HP!!!

Μελίσσα στις 21 Ιουλίου 2011:

Λατρεύω το τελευταίο ^^

Angie Ashbourne στις 13 Ιουλίου 2011:

Γεια! γιατι WOW! Μεγάλος κόμβος! Άντζι