Λατρεύω τα τατουάζ και γράφω για το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια.

Κοιτάξτε μερικά τατουάζ μοτοσικλετών και ποδηλάτων.

Κοιτάξτε μερικά τατουάζ μοτοσικλετών και ποδηλάτων.

Εικόνα από OpenClipart-Vectors από το Pixabay. Canva

Είτε είστε λάτρεις της τέχνης τατουάζ είτε όχι, τα τατουάζ μοτοσικλέτας είναι διασκεδαστικά, συχνά με υπέροχα έργα τέχνης και σχεδιασμό. Εκεί'Είναι κάτι για όλους που απολαμβάνουν μοτοσικλέτες και ποδηλάτες, και τα περισσότερα από αυτά τα τατουάζ είναι μελανωμένα από πραγματικούς επαγγελματίες. Έχετε την τυπική και παραδοσιακή εμφάνιση ποδηλάτη, καθώς και αναβάτες φάντασμα από ταινίες, καθώς και διασκεδαστικές και χιουμοριστικές καινοτομίες.

Με μια περιστασιακή εξαίρεση, τα περισσότερα σχέδια τατουάζ μοτοσικλέτας γίνονται για μεγαλύτερα τμήματα του σώματος: συνήθως στην πλάτη ή στα πλευρά. Αυτό συμβαίνει επειδή συνήθως υπάρχει μια συνοδευτική και συμπληρωματική σκηνή που συνοδεύει τη μοτοσικλέτα και τον αναβάτη της.

Τα περισσότερα τατουάζ μοτοσικλέτας είναι για άντρες και μπορείτε να καταλάβετε από την τέχνη ότι έχουν στο μυαλό τους μερικά πράγματα: τη δύναμη και την ταχύτητα της ίδιας της μοτοσικλέτας, μαζί με τις αναμνήσεις από παρέα με τους φίλους τους με τους οποίους περνούσαν χρόνο ιππασίας. Οι αναμνήσεις, η φιλία και το καλό ποδήλατο είναι μέρος μιας εμπειρίας που θα θυμούνται μέχρι να πεθάνουν, βοηθούμενοι από την τέχνη του σώματος ως μαρτυρία εκείνων των ημερών.

Γκαλερί σχεδίασης μοτοσικλετών

  1. Grateful Dead Uncle Sam Τατουάζ μοτοσικλέτας
  2. Ghost Rider στο Harley-Davidson
  3. Guru/Rockstar Biker
  4. "Τρεις αναβάτες" Σχέδιο
  5. Τατουάζ μοτοσικλέτας στο αντιβράχιο
  6. Σκηνή μοτοσυκλέτας με πλήρη πλάτη
  7. Άτομο που στηρίζεται στη μοτοσικλέτα

Ένα πατριωτικό τατουάζ μοτοσικλέτας.

Ένα πατριωτικό τατουάζ μοτοσικλέτας.

1. Grateful Dead Uncle Sam Motorcycle Tattoo

Αυτό "αναβάτης φάντασμα" Το τατουάζ είναι πολύ διασκεδαστικό και θέλει πολλά. Έχετε το πατριωτικό στοιχείο με το καπέλο του θείου Σαμ να πετάει από τον σκελετό's κεφάλι. Έχετε επίσης το λεπτό κόκκινο, άσπρο και μπλε φως που ξεχωρίζει στη μέση του ασπρόμαυρου τατουάζ μοτοσικλέτας, κάνοντας μια ισχυρή πατριωτική αναφορά.

Μπορείτε να νιώσετε τη δράση του τατουάζ καθώς η λάσπη πετάει στη γρήγορη βόλτα του και τα σκασμένα δόντια του αναβάτη σας κάνουν να νιώσετε τη χαρά του στη διαδρομή. Υπέροχο τατουάζ.

Τατουάζ με πλάτη Harley-Davidson.

Τατουάζ με πλάτη Harley-Davidson.

2. Ghost Rider στο Harley-Davidson

Το'Είναι πολύ κακό αυτό το τατουάζ Harley-Davidson ghost rider δεν είναι στο καλύτερο φως (είτε αυτό είτε τα χρώματα δεν είναι'Τόσο σκοτεινό όσο θα μπορούσαν να είναι), γιατί'είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο τατουάζ.

Όταν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, είναι'είναι πραγματικά λεπτομερές και γεμάτο-πιθανώς πάρα πολλές λεπτομέρειες, καθώς παίρνεις θολά μάτια προσπαθώντας να βρεις τα πάντα και να δεις τι είναι πραγματικά το τατουάζ.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα εκπληκτικό σχέδιο τατουάζ μοτοσικλέτας, αυτό που κάθε λάτρης της μοτοσικλέτας που θέλει τόσο πολύ μελάνι πάνω τους θα ήταν περήφανο να το εμφανίσει.

Δροσερό ποδηλάτη τατουάζ.

Δροσερό ποδηλάτη τατουάζ.

3. Guru/Rockstar Biker

Εγώ δεν'Δεν ξέρω ποιον εκπροσωπεί αυτός ο ποδηλάτης, αλλά είναι πολύ προσεγμένος. Φαίνεται να είναι κάποιος τύπος γκουρού ή ροκ σταρ, αλλά μπορώ'δεν καταλήξω στο ποιος είναι. Αν γνωρίζετε, ενημερώστε με στα παρακάτω σχόλια.

Μοιάζει με τύπο από το ZZ Top, αλλά εγώ'δεν είμαι σίγουρος.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πραγματικά καλά, και δείχνει ξανά την ποιότητα των διαθέσιμων καλλιτεχνών για να κάνουν αυτόν τον τύπο λεπτομερούς, αγαπητικού φόρου τιμής στο ποδήλατο και τον αναβάτη.

Τατουάζ αναβάτες μοτοσικλετών.

Τατουάζ αναβάτες μοτοσικλετών.

4. "Τρεις αναβάτες" Σχέδιο

Αυτό το τατουάζ ιππασίας αδελφών είναι φοβερό. Φαίνεται ότι όλοι έχουν πεθάνει, αλλά συνεχίζουν να οδηγούν, κάτι που είναι πολύ ωραίο θέμα και τιμή να τους πληρώσω.

Δεν το κάνει'δεν έχει σημασία αν τα τρία ήταν πραγματικά αδέλφια ή όχι'είναι η ιδέα της συντροφικότητας και της κοινής εμπειρίας ιππασίας που τους κάνει αδελφούς, όχι μόνο τη σχέση αίματος, όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι.

Αυτά τα ψηλά τιμόνια είναι πολύ διασκεδαστικά, ένα στοιχείο προσαρμογής που είναι δημοφιλές εδώ και δεκαετίες.

Ένα τατουάζ στον πήχη του περιγράμματος μιας μοτοσικλέτας.

Ένα τατουάζ στον πήχη του περιγράμματος μιας μοτοσικλέτας.

5. Τατουάζ μοτοσικλέτας στο αντιβράχιο

Έβαλα αυτό το τατουάζ μοτοσικλέτας στον πήχη λόγω του εξαιρετικού έργου τέχνης που απαιτείται για να σχεδιάσω ένα ποδήλατο εκεί που θα φαινόταν τόσο ωραίο.

Ενώ η συνολική μοτοσυκλέτα είναι αρκετά απλή σχεδίαση, είναι's η τοποθέτηση στο αντιβράχιο και πώς φαίνεται είναι καταπληκτική. Αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο να γίνει σωστά από ό, τι φαινόταν στην αρχή. Οι σκοτεινές, καθαρές γραμμές το καθιστούν πραγματικά ένα κομμάτι ξεχωριστής τέχνης σώματος.

Ιστορία τατουάζ στην πλάτη.

Ιστορία τατουάζ στην πλάτη.

6. Σκηνή μοτοσικλέτας Full-Back

Αυτό το τατουάζ μοτοσικλέτας είναι ένα από τα αγαπημένα μου, αν και είναι'Είναι προφανώς πολύ περισσότερο από ένα θέμα τατουάζ ποδηλάτη.

Το χρώμα είναι υπέροχο'Είναι εύκολο να δείτε τις φανταστικές γραμμές και κάθε μέρος του γίνεται σε πολύ υψηλή ποιότητα.

Το'Είναι μια ολόκληρη ιστορία που αφηγείται μέσα από το πλήθος των γραμμών και του ιστορικού της ιστορίας. Αρκετά επίτευγμα και σχεδιασμός τατουάζ.

Θα ήθελα να μπορούσα να ρωτήσω τον καλλιτέχνη τατουάζ όλη την ιστορία που απεικονίζεται εδώ.

Άτομο που ξαπλώνει και στηρίζεται στη μοτοσικλέτα.

Άτομο που ξαπλώνει και στηρίζεται στη μοτοσικλέτα.

7. Άνθρωπος που στηρίζεται στη μοτοσικλέτα

Ενώ είπα ότι το παραπάνω τατουάζ ήταν ένα από τα αγαπημένα μου τατουάζ μοτοσικλέτας, αυτό είναι το αγαπημένο μου.

Εγώ δεν'Δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορείτε να κάνετε με ένα σχέδιο τατουάζ, αλλά αυτό είναι κοντά στο να φτάσετε στην κορυφή κατά τη γνώμη μου.

Τα σκοτεινά, ζωντανά χρώματα αντισταθμίζονται από το λευκό του άντρα'το πουκάμισο είναι δυνατό. Τα μικροσκοπικά στοιχεία διαφορετικών αποχρώσεων του μαύρου και της σκίασης γίνονται επίσης πολύ καλά. Η ποιότητα της λεπτομέρειας είναι εξαιρετική.

Τα τατουάζ μοτοσικλέτας συγκαταλέγονται στην καλύτερη ποιότητα

Εδώ λοιπόν έγινε μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα αγαπημένα μου τατουάζ ποδηλάτη και μοτοσικλέτας. Όπως μπορείτε να δείτε, τα σχέδια και οι καλλιτέχνες τατουάζ που τα εφαρμόζουν είναι πολύ υψηλής ποιότητας και παρόλο που υπάρχουν κάποια τατουάζ μοτοσικλέτας εκεί έξω'δεν έγινε ιδιαίτερα καλά, τα περισσότερα είναι υπέροχα. Μπορείτε να πείτε ότι οι καλλιτέχνες και οι πελάτες τους είναι πλήρως αφοσιωμένοι λόγω της ποιότητας που βγαίνει.

Σχόλια

liamhubpages στις 04 Ιανουαρίου 2015:

Υπέροχα τατουάζ …. φαίνονται υπέροχα στους ποδηλάτες, φορώντας δέρμα, οδηγώντας τα ποδήλατά τους

Αθλητικά ποδήλατα στις 22 Οκτωβρίου 2009:

ωραία τατουάζ ποδηλάτη