Έκανα το πρώτο μου τατουάζ στα 18 μου και μετά περίμενα 32 χρόνια για να κάνω άλλο. Εν τω μεταξύ, εγώ'm ο συντάκτης του TatRing, ενός ιστότοπου body art.

Υπέροχο τατουάζ χταπόδι από την Oleksandra Riabichko @oleksas.tattoos στη Γερμανία

Υπέροχο τατουάζ χταπόδι από την Oleksandra Riabichko @oleksas.tattoos στη Γερμανία

Χταπόδι Τατουάζ ιδέες, σχέδια και έννοιες

Τα χταπόδια είναι μαγικά πλάσματα. Ζουν από τα παράκτια ρηχά μέχρι τα βάθη που ξεπερνούν τα 300 πόδια. Ένα χταπόδι 600 κιλών μπορεί να περάσει μέσα από μια τρύπα μεγέθους τετάρτου. Δεν έχουν κόκαλα και οκτώ χέρια γεμάτα με βεντούζες! Νοητικά έξυπνα, υπεράνθρωπα επιδέξια και παράξενα ακατανόητα,'Μοιάζω με τους μονόκερους ή τις νεράιδες, μόνο στο ύπαιθρο για να το δουν όλοι.

Εκεί'είναι κάτι περίεργο και αλλόκοτο γι ‘αυτούς. Μια ομάδα επιστημόνων πρόσφατα δημοσίευσε ένα έγγραφο που πρότεινε σοβαρά ότι τα χταπόδια μπορεί να προέρχονταν από το διάστημα. Το'είναι μια αμφιλεγόμενη ιδέα, αυτή που δεν έχει'δεν έχει μεγάλη απήχηση στις επιστημονικές κοινότητες, αλλά παρόλα αυτά, η ύπαρξη αυτού του άρθρου υπογραμμίζει την ιδέα ότι εκεί'είναι κάτι ενστικτωδώς "άλλα" περίπου ένα χταπόδι.

Στη συνέχεια, υπήρχε εκείνη η συναρπαστική είδηση ​​για το Inky, το χταπόδι που διέφυγε από τη Νέα Ζηλανδία'Το Εθνικό Ενυδρείο ξεσπάει από ένα ενυδρείο, σέρνεται στο πάτωμα, ανοίγει τον σωλήνα αποχέτευσης, γλιστράει 50 μέτρα και απελευθερώνεται στη θάλασσα, και όποιος διαβάζει αυτή την ιστορία χτυπιέται από το κρύο, σκληρό γεγονός ότι τα χταπόδια είναι ιδιοφυΐων εκτός χαρτιού.

Τέλος πάντων, τα χταπόδια είναι φρικτά-υπέροχα. Δεν είναι περίεργο που εσύ'εξετάζοντας ένα τατουάζ χταπόδι.

Τατουάζ χταπόδι από @yustecore_tattoo στο @alexoruetaestudio

Τατουάζ χταπόδι από @yustecore_tattoo στο @alexoruetaestudio

Τατουάζ χταπόδι από την gezge Canoğlu @ozgecanoglu στο Instagram

Τατουάζ χταπόδι από την gezge Canoğlu @ozgecanoglu στο Instagram

Τι σημαίνει ή αντιπροσωπεύει ένα τατουάζ χταπόδι?

 • Φυσική και Νοητική Νοημοσύνη και Επιδεξιότητα. Ένα χταπόδι μπορεί να ξεβιδώσει ένα καπάκι, να γυρίσει ένα διακόπτη, να χρησιμοποιήσει ένα εργαλείο και να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει ένα τρελό σχέδιο διαφυγής.
 • Επιμονή και αφοσίωση. Μάλλον έχει να κάνει με όλες αυτές τις βεντούζες. Μόλις ένα χταπόδι πιάσει κάτι, αυτό'είναι δύσκολο να το αφήσεις να φύγει. Ένα χταπόδι μπορεί να φυλάει τον γόνο της για 4,5 χρόνια, γεγονός που καθιστά τη μητρική της υπομονή μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο πλάσμα'μικρό.
 • Usionευδαίσθηση και Μαγεία. Ένα τεράστιο, ελκυστικό χταπόδι μπορεί να καμουφλαριστεί μαγικά, να προσποιηθεί ότι είναι ψάρι, να χωρέσει μέσα σε μια μικρή τρύπα και να εξαφανιστεί σε ένα σύννεφο μελανιού: Τώρα το βλέπετε, τώρα δεν το κάνετε'τ Αν χάσει ένα χέρι, μπορεί να μεγαλώσει άλλο. Όχι μόνο αυτό, αλλά το κομμένο χέρι θα κινείται και θα λειτουργεί σαν να είναι ακόμα κολλημένο.
 • Ελευθερία ή απόδραση. Όπως και ο Χουντίνι, φαίνεται ότι αυτά τα πλάσματα μπορεί να είναι σε θέση να απελευθερωθούν από κάθε περίβλημα ή ρύθμιση.
 • Μεταβλητότητα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία. Το μαλακό, χωρίς κόκκαλο σώμα του μπορεί να μετατοπιστεί σε οποιοδήποτε σχήμα. Μπορεί να αλλάξει τη δική του υφή και χρώμα με ένα κουμπί για να συνδυαστεί σε οποιοδήποτε φόντο.
 • Συμμετρία και Ισορροπία. Επειδή και οι δύο έχουν οκτώ χέρια (ή πόδια), μπορεί να αντιπροσωπεύουν μια μάνταλα ή έναν ιστό αράχνης, και επειδή το χταπόδι και οι αράχνες έχουν και τα δύο άκρα, μπορεί να αντιπροσωπεύουν παρόμοιες ιδέες.
 • Αναγέννηση, Δημιουργία και Μεταμόρφωση. Όπως οι σαύρες και οι ουρές τους, ένα χταπόδι μπορεί να αφήσει ένα χέρι πίσω αν χρειαστεί μια γρήγορη απόδραση. Κάνει κάτι από το τίποτα.
 • Συνδυασμός Δύναμης και Ευαισθησίας. Τα χταπόδια είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός αντιθέτων. Αυτά τα μαλακά, χωρίς κόκκαλα χέρια που μπορούν να σχίσουν στρείδια. Αυτές οι λαστιχένιες βεντούζες που μπορούν να χωρέσουν έως και 35 κιλά.
 • Παραβίαση κανόνων και μη συμμόρφωση. Δεν συμμορφώνονται με κανόνες ή μορφές. Περπατούν στη στεριά, ακόμα κι αν δεν πρέπει'δεν μπορώ να.
 • Otherworldly, Otherness, "Αλλα." Υπάρχει μόνο κάτι περίεργο στο χταπόδι – το σώμα του, τα ταλέντα του, η ύπαρξή του.

Τατουάζ Kraken από την Oleksandra Riabichko @oleksas.tattoos του Μονάχου, Γερμανία

Τατουάζ Kraken από την Oleksandra Riabichko @oleksas.tattoos του Μονάχου, Γερμανία

Τατουάζ χταπόδι από @taras_shtanko στο Κίεβο, Ουκρανία

Τατουάζ χταπόδι από @taras_shtanko στο Κίεβο, Ουκρανία

taras_shtanko

Octopus-Skull Tattoo by @timmietattoo

Octopus-Skull Tattoo by @timmietattoo

Τι σημαίνει ο αριθμός 8 στην αριθμολογία και το ταρώ?

 • Στην αριθμολογία, οκτώ – περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αριθμό – δίνει έμφαση στην καριέρα, τις επιχειρήσεις, τα χρήματα, την εξουσία και τον υλικό κόσμο.
 • Αν και οδηγείται και παρακινείται προς αποτελέσματα στον υλικό κόσμο, το 8-ness δεν είναι't εγωιστής ή άπληστος. Χρησιμοποιεί τα χρήματα ως ένα ισχυρό εργαλείο, ένα μέσο για τον σκοπό, μια ενέργεια για να τροφοδοτήσει το παιχνίδι.
 • Οι ιδιότητες που συνδέονται με το 8 είναι η φιλοδοξία, η κίνηση προς τα εμπρός, η εξουσία, η ορμή, ο έλεγχος, η πειθαρχία, ο ισχυρισμός, η φιλοδοξία, η αποτελεσματικότητα, η οργάνωση, η διαχείριση και η πειθαρχία. Φανταστείτε οκτώ χέρια που δουλεύουν επιμελώς και ανεξάρτητα προς έναν ενιαίο στόχο.
 • Το Οκτώ αφορά επίσης κύκλους, πρόοδο, επανάσταση και εξελίξεις.
 • Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τον αριθμό'σχήμα για να κατανοήσουμε τη θεμελιώδη ισορροπία του. Το 8 είναι καμπύλο, ρευστό, σταθερό, συμμετρικό, σχηματίζεται με μία μόνο, ομαλή, σίγουρη κίνηση. Τοποθετήστε το στο πλάι και μετατρέπεται σε σύμβολο για το άπειρο:. Τελειώνει εκεί που αρχίζει: είναι ένας κλειστός κύκλος ενέργειας, που ανανεώνεται συνεχώς.
 • Ένα 8 εξισορροπεί τη δημιουργία και την καταστροφή, τους υλικούς και πνευματικούς κόσμους.

Andrew Wilson @andrewwilsonart Main Street Tattoo (Newmarket, Ontario) @mainstreettattoocompany

Andrew Wilson @andrewwilsonart Main Street Tattoo (Newmarket, Ontario) @mainstreettattoocompany

Η ιστορία του χταποδιού ή του τατουάζ Kraken

Σε πολλές μυθολογίες, εσείς'Θα βρείτε πλάσματα με πολλά πλοκάμια από το βάθος.

 • Στη σκανδιναβική μυθολογία, το Κράκεν (της αρχαίας Σκανδιναβίας) ζει στα παράλια της Νορβηγίας και της Γροιλανδίας.
 • ο Cthulhu, ένας εξωγήινος που φαντάστηκε ο H.P. Ο Λάβκραφτ, είχε ένα γιγάντιο κεφάλι χταποδιού.
 • Γιγαντιαία κεφαλόποδα, χταπόδια ή καλαμάρια, έχουν σημαντικούς ρόλους στη λογοτεχνία: Melville's Μόμπι-Ντικ, Τόλκιν's The Fellowship of the Ring, και ο Ιούλιος Βερν's Είκοσι Χιλιάδες Λίγκες κάτω από τη θάλασσα.

Octopus Tattoo by Adam Sky, Resolution Tattoo Studio, San Francisco

Octopus Tattoo by Adam Sky, Resolution Tattoo Studio, San Francisco

Χταπόδι Τατουάζ ώμου

Εκεί'Είναι κάτι για το σχήμα ενός χταποδιού που το καθιστά ιδανικό για τοποθέτηση ώμου. Με τον τρόπο που κουρνιάζει τόσο συμμετρικά, τα μακριά πλοκάμια για μπούκλες, όλα δημιουργούν ένα υπέροχο σχήμα όταν είναι μελανωμένο στην κορυφή του ώμου. Σαν μια επωμίδα.

Σύμβολα που συνδυάζονται καλά με χταπόδια

 • Ναυτικά μοτίβα: βάρκες, άγκυρες, ναυτικά αστέρια, κοχύλια, θησαυρός, χάρτες, πειρατικά μοτίβα κ.λπ..
 • Νερό, κύματα ή το μπλε χρώμα.
 • Αράχνες ή αράχνες: Itσως να'είναι τα οκτώ άκρα, ή ίσως αυτό'είναι η συμμετρία τους.
 • Εργαλεία, στυλό και άλλα όργανα. Εξάλλου, αυτά τα οκτώ πόδια χρειάζονται κάτι για να κρατηθούν.

Ιδέες σχεδίασης για τατουάζ χταπόδι

Τι χρώμα μελάνι?

Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός μπορεί να είναι τόσο περίπλοκος από μόνος του, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να διατηρήσουν το χρώμα απλό και μονόχρωμο. Το Blackwork είναι, φυσικά, η πιο δημοφιλής επιλογή, ακολουθούμενο από μπλε, κόκκινο και σχεδόν οποιοδήποτε άλλο χρώμα μπορείτε να φανταστείτε.

Τι στυλ?

Ένα χταπόδι θα μπορούσε να κάνει τατουάζ σε οποιοδήποτε στυλ, αλλά τα βλέπετε κυρίως να γίνονται στο παλιό σχολείο, παραδοσιακά ή ρεαλιστικά.

Τι γίνεται με σένα?

χταπόδι-τατουάζ-ιδέες-σχέδια-και-σημασίες