Λατρεύω τα τατουάζ και γράφω για το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια.

Τατουάζ του Έντγκαρ Άλαν Πόε και τα λόγια του

Ο Έντγκαρ Άλαν Πόε έχει γίνει πιο συναρπαστικό άτομο μετά το θάνατό του παρά κατά τη διάρκεια της ζωής του. Στην πραγματικότητα, ο Πόε ήταν γνωστός στην εποχή του περισσότερο ως κριτικός λογοτεχνίας παρά ως συγγραφέας, και μόνο μετά το θάνατό του σε νεαρή ηλικία 40 ετών έγινε διάσημος συγγραφέας.

Τα πιο δημοφιλή ποιήματά του είναι γοτθικού χαρακτήρα, που εξυπηρετούν το γούστο του ευρέος κοινού εκείνη την εποχή. Παραδόξως, τουλάχιστον για μένα, τα τατουάζ που γιορτάζουν τον Πόε και τα έργα του δεν είναι'Πάντα σκοτεινό και μακάβριο, αν και τα έργα του ήταν συχνά. Τα περισσότερα από τα σχέδια τατουάζ που βλέπω είναι του ίδιου του Πόε και φαίνονται πάντα να έχουν μια γοτθική άνθηση.

Edgar Allan Poe Tattoo Choices

Για μένα, αυτό'είναι πολύ άσχημα που δεν υπάρχουν'Τ περισσότερα τατουάζ Γοτθικού Πόε, καθώς τα έργα του εμπίπτουν κυρίως σε αυτό το είδος, καθώς και σε θέματα σάτιρας, επιστημονικής φαντασίας και ντετέκτιβ. Σίγουρα δημιούργησε ένα καλό υλικό για να εμπνεύσει διάφορα σχέδια για τατουάζ.

Ακόμα κι έτσι, τα λόγια του Poe ως τατουάζ φαίνονται φανταστικά και όταν χρησιμοποιούνται με άλλα σχέδια και στηρίγματα, ξεχωρίζουν πραγματικά καλά. Άλλωστε, για τους περισσότερους, αυτό'είναι τα λόγια του Έντγκαρ Άλαν Πόε που είχαν τόσο έντονο, διαρκή αποτέλεσμα, όχι μόνο οι εικόνες που δημιουργήθηκαν από αυτούς.

Πορτρέτο Καρικατούρα Τατουάζ του Έντγκαρ Άλαν Πόε

Πορτρέτο Καρικατούρα Τατουάζ του Έντγκαρ Άλαν Πόε

Πορτρέτο Καρικατούρα Τατουάζ του Έντγκαρ Άλαν Πόε

Η πλειοψηφία των τατουάζ που γιορτάζουν τον Έντγκαρ Άλαν Πόε ή τα έργα του, είναι είτε τατουάζ πορτρέτου είτε τατουάζ των λέξεων που έγραψε. Με αυτό το πρώτο τατουάζ, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια υπέροχη ιδέα να δείξω ένα που ήταν κάπως καρικατούρα για το πώς έμοιαζε ο Πόε, εμφανίζοντας κάποιον από τον θλιμμένο και βασανισμένο άντρα που ήταν προφανώς.

Ο Πόε'Η ζωή του ήταν κάπως μυστηριώδης, αλλά η απώλεια και τα σκάνδαλα που περιβάλλουν τη ζωή του τον έβγαλαν στην πραγματικότητα. ένας από τους λόγους που η ζωή του ήταν τόσο σύντομη.

Αυτό το τατουάζ είναι ένα φανταστικό με την έννοια της εμφάνισης, ειδικά μέσα από εκείνα τα λυπημένα μάτια, που φαίνεται να ήταν ο άνθρωπος.

Όνειρο μέσα σε ένα τατουάζ ονείρου

Οι λέξεις σε αυτό το όμορφο τατουάζ πεταλούδας είναι από τον Poe'μικρό 'Όνειρο μέσα σε ένα όνειρο.' Λέει:

Όλα αυτά που βλέπουμε ή φαίνονται

Δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο.

Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο τα φτερά της πεταλούδας κυλούν στα άκρα, δίνοντας την εμφάνιση να το διαβάζω στατικά κάποιου είδους.

edgarallenpoetattoodesigns

Αντιθέτως

Αλλο 'Όνειρο μέσα σε ένα όνειρο' Τατουάζ

Προφανώς 'Όνειρο μέσα σε ένα όνειρο' είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ποιήματα του Πόε, και αυτό αντανακλάται στην επιλογή που κάνουν οι άνθρωποι με τα λόγια του να είναι μελανωμένα πάνω τους. Εδώ'Είναι ένα άλλο με πολύ διαφορετική εμφάνιση από το τατουάζ πεταλούδας παραπάνω με το ποίημα πάνω του.

edgarallenpoetattoodesigns

Όνειρο μέσα σε ένα όνειρο

Dream by Day Poe Tattoo

Τα λόγια του Poe: Dream by Day, είναι το σενάριο αυτού του τατουάζ, το οποίο είναι φανταστικό στην εμφάνιση και την απλότητά του. Ο τρόπος ο 'Υ' κύλιση στο κλαδί με το κοράκι να κάθεται πάνω του είναι φοβερό για μένα. Αυτό το σκούρο μελάνι το κάνει να ξεχωρίζει φοβερά.

edgarallenpoetattoodesigns

Έλα Windless Invader – Poe Tattoo

Η επιλογή της γραμματοσειράς σε αυτό το σενάριο του Πόε'τα λόγια είναι τέλεια. Το εξαιρετικό βάθος του μελανιού και η σαφήνεια των γραμμάτων και των λέξεων καθιστούν αυτό ένα υπέροχο σχέδιο τατουάζ που γιορτάζει τα έργα του Poe.

edgarallenpoetattoodesigns

Τατουάζ Poe Scroll

Η επιλογή χρήσης κύλισης ως φόντο στον Πόε'Το ποίημα ήταν φανταστικό με αυτό το τατουάζ. Το Cursive ως μέρος της γραμματοσειράς για το σενάριο φαίνεται πολύ καλό και η κύλιση είναι πολύ καλή. Η σκίαση είναι ιδιαίτερα ελκυστική για μένα. Το'είναι ένας μεγάλος καμβάς για άξια λόγια.

edgarallenpoetattoodesigns

Μπράιαν Μάσεϊ

Πορτραίτο τατουάζ του Πόε

Αντί να περιλαμβάνει το συνηθισμένο κοράκι ως το σχέδιο που σχετίζεται με τον Πόε, αυτός ο τατουάζ καλλιτέχνης επέλεξε να παρουσιάσει τα φτερά του κορακιού για να παρουσιάσει το πορτρέτο του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Νομίζω ότι ήταν μια φοβερή επιλογή.

Όσο για το κόκκινο χρώμα που περιβάλλει τον Πόε, νομίζω ότι η εικόνα του θα είχε ξεχωρίσει καλύτερα χωρίς αυτό, αν και μπορεί να ήταν ένα νεύμα στη γοτθική εστίαση του ποιος ήταν ως συγγραφέας.

edgarallenpoetattoodesigns

Edgar Allan Poe Tattoo Gallery

Εκεί ολοκληρώνουμε τη σύντομη ματιά μας στη συλλογή τατουάζ του Έντγκαρ Άλαν Πόε και τα έργα του. Με εκπλήσσει πώς ένας καλλιτέχνης τατουάζ μπορεί να πάρει τα λόγια ενός άντρα και να τα υφαίνει σε μια τόσο συναρπαστική εικόνα για να απολαύσουν όλοι.

Ο σχεδιασμός και τα έργα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια εντελώς νέα ερμηνεία για το ποιος ήταν ο Έντγκαρ Άλαν Πόε και τι ήταν βαθιά μέσα του. Μπορείς'μην ζητάτε πολλά περισσότερα από αυτό.

Σχόλια

Williamsa στις 15 Φεβρουαρίου 2012:

Μεγάλος κόμβος! Έγραψα την εργασία μου για τον Έντγκαρ Άλεν Πόε.