Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

χερουβείμ-τατουάζ-και-σημασίες-χερουβείμ-τατουάζ-σχέδια-και-ιδέες-μωρό-άγγελος-τατουάζ

Μπομπ Μπρόγλια μέσω Flickr

Χερουβείμ Τατουάζ: Ιστορία

Αν ψάχνετε για ένα χαριτωμένο και ουσιαστικό τατουάζ, το χερουβείμ μπορεί να είναι για εσάς. ΕΝΑ "χερουβείμ" ή "χερουβείμ" είναι ένα παχουλό, υγιέστατο μωρό άγγελος με φτερά. Σήμερα, τα χερουβείμ συνήθως απεικονίζονται ως αγχωμένα νεαρά αγόρια και κορίτσια με φτερά και πολύ λίγα ρούχα. Οι περισσότεροι έχουν αθώο βλέμμα. Στη Βίβλο και στην αρχαιότητα, ήταν πολύ ισχυροί άγγελοι που ήταν υπεύθυνοι για την προστασία του Θεού και του ουρανού. Στην αρχαία Ιταλία, τα χερουβείμ ονομάζονταν "putti" και εσύ'Θα τα βλέπω να απεικονίζονται συχνά στην τέχνη της Αναγέννησης. Οι καλλιτέχνες είναι αυτοί που έδωσαν στο χερουβείμ την εμφάνιση που τους αποδίδουμε σήμερα, αλλά η αρχική μορφή από τη Βίβλο ήταν ένας ενήλικος άγγελος με τεράστια φτερά και τέσσερα πρόσωπα. Φανταστείτε μια ζωγραφιά ενός αγγέλου με τέσσερα πρόσωπα, μερικά ζώα: Λιοντάρι, βόδι, άνθρωπος και αετός.

Τα χερουβείμ έχουν πολλά καθήκοντα σε αυτόν τον κόσμο και στον Παράδεισο, αλλά η κύρια δουλειά τους είναι να προστατεύσουν όσους πιστεύουν στον Θεό. Τα Χερουβείμ δεν ήταν πάντα άγγελος κορυφαίας κατηγορίας. Κάποτε ήταν μόνο αγγελιοφόροι. Ο Έρως είναι ένας δημοφιλής χερουβείμ, ο ίδιος χαρακτήρας που γιορτάζεται τον Βαλεντίνο's Day. Ο Έρως είναι πιο γνωστός για ταίριασμα. Έριχνε το βέλος του σε δύο άτομα και στη συνέχεια ερωτεύονταν.

Τα χερουβείμ δεν είναι ένα συνηθισμένο τατουάζ, αλλά το σχέδιο απολαμβάνει κάποια δημοτικότητα. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις επιλογές σχεδίασης και το τατουάζ'συνολικό νόημα.

Επιλογές και ιδέες σχεδίασης Cherub Tattoo

 • Τα τατουάζ Χερουβείμ μπορούν να σχεδιαστούν με μια ποικιλία διαφορετικών στοιχείων και συμβόλων, όπως αγγέλους, σταυρούς, λουλούδια.
 • Δεδομένου ότι το χερουβείμ είναι βασικά ένας άγγελος, το χερουβείμ συνδέεται συχνά με παιδιά και πολλοί γονείς κάνουν αυτά τα τατουάζ για να αντιπροσωπεύουν τα δικά τους. Για παράδειγμα, εάν έχετε δύο παιδιά, μπορεί να κάνετε δύο τατουάζ μωρών αγγέλων. Μπορεί να αποκτήσετε το παιδί σας's όνομα ενσωματωμένο στο σχέδιο. Μερικοί έχουν το χερουβείμ που απεικονίζεται με το δικό τους παιδί's πρόσωπο.
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο να απεικονίσετε ένα χερουβείμ ή περισσότερα σε ένα πλαίσιο ή χρησιμοποιήστε σύννεφα ή κουρτίνες ως φόντο.
 • Τα χερουβείμ μπορεί να έχουν φτερά νυχτερίδας ή δύο μικρά κέρατα στο μέτωπό τους.
 • Μερικές φορές έχουν φαρέτρα γεμάτα βέλη.
 • Τα Χερουβείμ σχετίζονται με τη μουσική και συχνά σχεδιάζονται με μουσικά όργανα ή μουσικές νότες.
 • Μερικοί απεικονίζουν έναν ενήλικο άγγελο που προσέχει τα μωρά αγγελούδια. Λέγεται ότι όλοι έχουμε έναν φύλακα άγγελο που μας προσέχει, και αυτός είναι ο ορισμός του χερουβείμ, καθώς ένα από τα πολλά καθήκοντα του χερουβείμ ήταν να προσέχει τους πιστούς.

Αν εσύ'σαν κι εμένα, πιστεύεις στις δυνάμεις των αγγέλων. Μπορείς'μην πάει στραβά με ένα τέτοιο τατουάζ, ειδικά όταν αντιπροσωπεύει προστασία για τα παιδιά σας.

χερουβείμ-τατουάζ-και-σημασίες-χερουβείμ-τατουάζ-σχέδια-και-ιδέες-μωρό-άγγελος-τατουάζ

Tony Alter μέσω Flickr

Τι σημαίνει το πίσω από ένα τατουάζ χερουβείμ?

Υπάρχουν μερικές διαφορετικές έννοιες που μπορούν να συνδεθούν με το τατουάζ χερουβείμ ή μωρού αγγέλου. Λάβετε υπόψη σας, όμως, στο τέλος, το τατουάζ σας αντιπροσωπεύει αυτό που θέλετε. Λέγοντας αυτό, παρακάτω υπάρχουν μερικές σχετικές έννοιες:

 • Κηδεμόνας
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 • Πίστη
 • Αθωότητα
 • Η αθωότητα χάθηκε
 • Καθαρότητα
 • Πνευματικότητα
 • Ελπίδα
 • Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός ή Ισλάμ
 • Άγγελοι
 • Μήνυμα που φέρνει
 • Παντρολογήματα
 • Αγάπη

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το τατουάζ χερουβείμ μπορεί να προσφέρει προστασία στον χρήστη.

Αυτός ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται συχνά ως αναμνηστικό τατουάζ για να θυμηθεί ένα νεαρό άτομο που έχει πεθάνει. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποιον'παιδί, εγγόνι ή στενός μικρός φίλος. Αυτά τα σχέδια συχνά περιλαμβάνουν το άτομο's όνομα, ημερομηνία γέννησης και ημερομηνία θανάτου.

Ο χερουβείμ θεωρείται ως ένας άτακτος χαρακτήρας που δεν είναι't πάντα σοβαρό, αλλά παίζει αθώα παιχνίδια με ανθρώπους.

Οι Fallen angels είναι μια άλλη πιθανή παραλλαγή σχεδιασμού.

Πριν κάνεις τατουάζ

Υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν επιλέξετε να κάνετε οποιοδήποτε τατουάζ.

 • Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε χρόνο για έρευνα. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τι αντιπροσωπεύει και τι σημαίνει το τατουάζ σας πριν συνεχίσετε.
 • Υφηγητής'μην βιαστείτε να μελάνετε! Εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι, μην το κάνετε'μην το μελάνετε. Εκείνοι που βιάζονται ή το παίρνουν παρορμητικά συνήθως έχουν τύψεις αργότερα.
 • Θυμηθείτε, θα το φορέσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

χερουβείμ-τατουάζ-και-σημασίες-χερουβείμ-τατουάζ-σχέδια-και-ιδέες-μωρό-άγγελος-τατουάζ

Kenneth Freeman μέσω Flickr

© 2012 Richard Ricky Hale

Σχόλια

sam mc νύφη στις 09 Φεβρουαρίου 2014:

έβαλα 4 το σωστό μετά την απώλεια του κοριτσιού μου

Γκέιλ Σομπότκιν από τη Νότια Καρολίνα στις 01 Ιανουαρίου 2013:

Υφηγητής'δεν ξέρω πώς μου έλειψε αυτό όταν πρωτοβγήκε.

Πάντα αγαπούσα τους Χερουβείμ και τους Αγγέλους.

Όπως κι εσείς, πιστεύω στη δύναμη της πίστης και στις δυνάμεις των αγγέλων.

Ελπίζω να περάσατε υπέροχα και το 2013 να είναι γεμάτο πολλές ευλογίες, ιδιαίτερα στον τομέα των ταλέντων σας στη συγγραφή και τη συγγραφή τραγουδιών.

Αποστολή ανθοδέσμης αγκαλιών και αγάπης,

Gail

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 04 Αυγούστου 2012:

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας! Είναι αλήθεια, προσφέρουν την προστασία τους ως τατουάζ. Μπορείς'μην πάει στραβά με αυτό το τατουάζ. Ευχαριστώ και πάλι!!!

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona της Φλόριντα στις 29 Ιουλίου 2012:

Απλά φανταστικό. Όπως τα πραγματικά έργα τέχνης.

Νελ Ρόουζ από την Αγγλία στις 28 Ιουλίου 2012:

Αυτά είναι πραγματικά έργα τέχνης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους, όπως αναφέρατε είναι μια θλιβερή υπενθύμιση κάποιου, ή φυσικά αν απλά αγαπάτε την τέχνη τότε μπορεί να είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχοι όμως, ψηφίστηκαν ! ζητω υγεια

BeyondMax από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 28 Ιουλίου 2012:

Είναι όμορφα αλλά τόσο θλιβερά, ένας δύσκολος τρόπος να τα θυμάσαι. Εξαιρετικός τρόπος για να αποτίσετε φόρο τιμής, αλλά χρειάζεται κουράγιο να το φορέσετε χωρίς να έχετε σπάσει την καρδιά σας κάθε φορά που το κοιτάτε…

Τάμι από τη Βόρεια Καρολίνα στις 27 Ιουλίου 2012:

Κάθε φορά που επιλέγω ένα αγαπημένο τατουάζ από έναν από τους κόμβους σας, βγαίνετε με περισσότερα! Αυτά είναι γλυκά. Λατρεύω τα vintage και βικτοριανά στυλ και δεν το έκανε'μου ξημέρωσε ότι θα μπορούσα να κάνω ένα τατουάζ στο στυλ. Υπέροχος!!

Sueswan στις 27 Ιουλίου 2012:

Γεια σου Ρίκι

Όμορφα τατουάζ Άγγελος φίλε μου.

"Αν σας αρέσω, πιστεύω στη δύναμη της πίστης και στις δυνάμεις των αγγέλων. Μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα τέτοιο τατουάζ, ειδικά όταν πρόκειται για κάποια πρόσθετη προστασία για τα παιδιά σας." Όπως και εσείς, πιστεύω στη δύναμη της πίστης και των αγγέλων.

Ρίκι, ελπίζω να μην το κάνεις'δεν με πειράζει που επισημαίνω, αλλά μπορείτε να κάνετε λάθος θα πρέπει να αλλάξετε σε εσάς δεν μπορείτε να κάνετε λάθος.

Vήφισε ψηλά και μακριά

Καλό Σαββατοκύριακο. 🙂

σι. Μαλίν στις 27 Ιουλίου 2012:

Όπως πάντα, τέτοιες εκπληκτικές φωτογραφίες. Εγώ'πάντα μου άρεσε "Χερουβείμ"…Έχω μια χαριτωμένη εικόνα τριών Χερουβείμ στην κρεβατοκάμαρά μου. Εγώ'πάντα ένιωθα ότι ήταν καλή τύχη και με προστατεύουν. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες.

Ruby Jean Richert από το Νότιο Ιλινόις στις 27 Ιουλίου 2012:

Αυτά είναι αξιολάτρευτα. Τα αγαπημένα μου από όλα τα τατουάζ..

Φρανκ Ατανάσιο από τη Shelton στις 27 Ιουλίου 2012:

αυτά είναι τόσο εκπληκτικά τα λατρεύω χαριτωμένα και αξιολάτρευτα συνδυασμένα 🙂

Μπρέντα Μπαρνς από America-Broken But Still Beautiful στις 27 Ιουλίου 2012:

Αυτά είναι τόσο γλυκά και ξέρετε ότι μου αρέσει που αφιερώνετε χρόνο για να μας εκπαιδεύσετε στο θέμα των τατουάζ Hubs σας. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα.

Ζωή υπό κατασκευή από το Neverland στις 27 Ιουλίου 2012:

Εκπληκτικές φωτογραφίες. Πάντα μου αρέσει να ελέγχω τους κόμβους σας σχετικά με τα τατουάζ. Οι φωτογραφίες ήταν εκπληκτικές και ενδιαφέρουσες.

Κοινόχρηστο!