Ο Richard Hale είναι λάτρης του τατουάζ που μελετά και ερευνά τους συμβολισμούς, τα νοήματα και την ιστορία του τατουάζ.

Όλα για το τατουάζ μπουλντόγκ.

Όλα για το τατουάζ μπουλντόγκ.

Ricardo Almeida μέσω Flickr Commons

Μπουλντόγκ Τατουάζ: Ποια χώρα αντιπροσωπεύουν?

Τα τατουάζ μπουλντόγκ επιλέγονται συχνά από εκείνους που επιθυμούν να αντιπροσωπεύσουν την αγγλική υπερηφάνεια και κληρονομιά τους. Σε αυτή την περίπτωση, το μελάνι μπορεί επίσης να απεικονίζει τη σημαία της Αγγλίας ή άλλα σύμβολα δεμένα με την Αγγλία, όπως ο Άγιος Γεώργιος's σταυρός, ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, ή η κορυφογραμμή των Τριών Λιονταριών. Δεδομένου ότι το μπουλντόγκ εκτράφηκε αρχικά στην Αγγλία, έχει γίνει εθνικό σύμβολο. Το BBC τους κάλεσε "μια εθνική εικόνα, που συμβολίζει το ρήγμα και την αποφασιστικότητα."

Το μπουλντόγκ μπορεί επίσης να είναι σύμβολο του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά τη διάρκεια των μαχών στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γερμανοί αναφέρονταν στους Πεζοναύτες των ΗΠΑ ως "σκύλοι διάβολοι." Οι πεζοναύτες απολάμβαναν τον συμβολισμό και άρχισαν να χρησιμοποιούν το μπουλντόγκ στην πρόσληψη διαφημίσεων για το USMC. Για το λόγο αυτό, ένα τατουάζ μπουλντόγκ είναι μια κοινή επιλογή για τους πεζοναύτες των ΗΠΑ. Το μπουλντόγκ USMC είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σύμβολα στο στρατό.

Τι σημαίνει ή αντιπροσωπεύει ένα τατουάζ μπουλντόγκ?

Εκτός από την Αγγλία και το USMC, το τατουάζ μπουλντόγκ μπορεί να αντιπροσωπεύει πολλές άλλες έννοιες, όπως:

 • υπομονή
 • επιμονή
 • περιφρόνηση
 • οικογένεια
 • δύναμη
 • θάρρος
 • σκληρότητα
 • προσδιορισμός

Αλλά θυμηθείτε, στο τέλος, το τατουάζ σας συμβολίζει αυτό που θέλετε.

Από πού προέρχεται το μπουλντόγκ?

Το μπουλντόγκ είναι μια δημοφιλής φυλή από την Αγγλία (το Olde English Bulldogge), αλλά υπάρχουν πολλά είδη μπουλντόγκ συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού, γαλλικού και αυστραλιανού μπουλντόγκ. Αυτοί'όλα είναι μάλλον μυώδη, βαρέλια και βαριά σκυλιά με κοντά πόδια, ζαρωμένο πρόσωπο και μια χαρακτηριστική σπρωμένη μύτη που μοιάζει με πυγμάχο'μικρό.

Πριν κάνετε το τατουάζ σας, εσείς'Θα θελήσω να μελετήσω τα διάφορα είδη μπουλντόγκ και να βεβαιωθώ ότι επιλέξατε αυτό που είναι πιο ελκυστικό.

Μπουλντόγκ στον αθλητισμό

Το μπουλντόγκ είναι επίσης ένα κοινό σύμβολο για μια ποικιλία αθλητικών ομάδων, παγκοσμίως. Στις ΗΠΑ, το μπουλντόγκ είναι σύμβολο της Ακρόπολης, του Πανεπιστημίου της Γεωργίας, της πολιτείας του Φρέσνο, του Τζορτζτάουν και του Γέιλ. Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 30 διαφορετικά πανεπιστήμια που χρησιμοποιούν το μπουλντόγκ ως σύμβολο σχολείου. Εάν πάτε σε ένα από αυτά τα σχολεία ή είστε οπαδός της ομάδας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το σχέδιο.

Τι κάνει "Σκύλος μπουλντώκ" Σημαίνω?

"Σκύλος μπουλντώκ" είναι ένα ρήμα που σημαίνει να παλεύω και να κρατάω κάτι στο έδαφος. Η λέξη "ταύρος" χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει αυτή τη φυλή επειδή χρησιμοποιήθηκε αρχικά στο άθλημα του δολώματος ταύρων, ένα παιχνίδι τζόγου. Σκύλοι με ισχυρό, γεμάτο σώμα και τεράστια κεφάλια και σαγόνια τα κατάφεραν καλά σε αυτό "άθλημα." Θα έβγαζαν πολλά από αυτά τα σκυλιά σε έναν δεμένο ταύρο σε ένα δαχτυλίδι. Αυτός που έδεσε τον ταύρο στο έδαφος κέρδισε.

Ιδέες σχεδιασμού τατουάζ Bulldog

 • Θα μπορούσατε να πάτε για την εμφάνιση του αγγλικού μπουλντόγκ ή ίσως σας αρέσει η εμφάνιση του γαλλικού ή του ηπειρωτικού. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τη διαφορά πριν να μελάνετε.
 • Μπορείτε να επιλέξετε μια ρεαλιστική έκδοση ή ένα στυλ καρτούν.
 • Τα τατουάζ με μπουλντόγκ συχνά απεικονίζουν το σκυλί να δείχνει σκληρό, χωρίς φόβο.
 • Αυτά τα σχέδια συχνά περιλαμβάνουν σύμβολα και στοιχεία της Αγγλίας, όπως τριαντάφυλλα, σημαίες ή εθνόσημο.
 • Αυτοί που απεικονίζουν το USMC μπορεί να περιλαμβάνουν την αμερικανική σημαία, βαθμούς, τάξη ή ακόμη και όπλα.
 • Οι ιδιοκτήτες μπουλντόγκ ή οι κτηνοτρόφοι (όσοι αγαπούν αυτά τα όμορφα σκυλιά) μπορούν να κάνουν τατουάζ πάνω τους ένα πορτρέτο του βραβευμένου κατοικίδιου τους. Μπορεί να έχετε ένα ειδικό μπουλντόγκ που ήταν εκεί για εσάς σε δύσκολες στιγμές. Αν εσύ'Εξετάζοντας αυτήν τη διαδρομή, φροντίστε να τραβήξετε μια φωτογραφία μαζί σας.

Πριν κάνετε οποιοδήποτε τατουάζ, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφιερώσει χρόνο για να ερευνήσετε αυτό που θέλετε. Υφηγητής'μην βιαστείτε να μελάνετε! Εκείνοι που σπεύδουν να κάνουν τατουάζ σε μια παρόρμηση συνήθως το μετανιώνουν αργότερα στη ζωή τους. Εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι, δώστε του χρόνο. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας.

Σχόλια

Richard Ricky Hale (συγγραφέας) από τη Δυτική Βιρτζίνια στις 29 Σεπτεμβρίου 2012:

Νομοσχέδιο

KJ

Διδάσκει

Rosemay

Κάποιος

Alastar

αθίγγανος

Alocsin

Hyp

Εκτιμώ όλους εσάς που κάνατε και σχολιάσατε. Εγώ δεν't ξέρω KJ. Πάω για μια πλήρη σειρά. Έχω ακόμα 50 περίπου στο μυαλό, συν πιθανώς πολλά άλλα. Σκοπεύω να ανακατέψω άλλα πράγματα και να ξεκινήσω ξανά τα όνειρά μου, οπότε δεν το κάνω'δεν ξέρω ακόμα. Προς το παρόν, μπροστά.

Μπρέντα Μπαρνς από America-Broken But Still Beautiful στις 04 Σεπτεμβρίου 2012:

Αυτά είναι ωραία. Λατρεύω τα μπουλντόγκ και στην πραγματικότητα έχω έναν ανιψιό μπουλντόγκ. Είναι ο ανιψιός μου's σκυλί και id ξεκαρδιστικό. Ευχαριστώ για αυτό το κέντρο. Είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.

Aurelio Locsin από Orange County, CA στις 03 Σεπτεμβρίου 2012:

Το'Είναι ενδιαφέρον ότι ενώ πολλά από αυτά τα τατουάζ φαίνονται άγρια, πολλά από αυτά απεικονίζουν τα μπουλντόγκ ως χαριτωμένα και μερικές φορές κωμικά. Vηφίζοντας αυτό Up and Beautiful.

Gypsy Rose Lee από την παραλία Daytona της Φλόριντα στις 03 Σεπτεμβρίου 2012:

Φοβερά τατουάζ. Vηφίστηκε.

Alastar Packer από τη Βόρεια Καρολίνα στις 03 Σεπτεμβρίου 2012:

Wasταν μερικές καλές πληροφορίες για την ιστορία των αμερικανικών ναυτικών, Ricky. Αγγλικό σύμβολο, U of Georgia μασκότ, ταύρος-δόλωμα, όλα αυτά. Υπήρχε, μάλλον, μια ειδική φυλή που ονομάζεται σκυλί Τίγρη Τζόρτζια Ι'θα μου άρεσε να δω κάποια στιγμή. Σκάψτε πώς θυμίζετε πάντα στους ανθρώπους να μην βιάζονται να μπουν σε ένα tat-bravo φίλε μου. Up use n inter!

Τόμας Σίλβια από τη Μασαχουσέτη στις 02 Σεπτεμβρίου 2012:

Γεια σου φίλε μου μεγάλος κόμβος στα τατουάζ Bulldog, όλα φαίνονταν τόσο όμορφα στις φωτογραφίες.

Μπράβο και ψηφίστε και άλλα !!!

Ρόζμαρι Σάντλερ από Hawkes Bay – Νέα Ζηλανδία στις 01 Σεπτεμβρίου 2012:

Ενδιαφέροντα στοιχεία Ρίκι, νομίζω ότι το μπουλντόγκ είναι ένα τέλειο σύμβολο για τους πεζοναύτες. Τα τατουάζ είναι φοβερά

Vηφοφορία και άλλα πολλά

Ντιάνα Μεντέζ στις 01 Σεπτεμβρίου 2012:

Αυτά είναι διασκεδαστικά, ειδικά το μπουλντόγκ στις αθλητικές φωτογραφίες. Τι χαριτωμένος τρόπος για να ξεχωρίσετε αυτά τα αξιαγάπητα σκυλιά.

kjforce από τη Φλόριντα στις 01 Σεπτεμβρίου 2012:

thelyricwriter … Τελικά το κάνατε … Αυτός ο κόμβος ήταν α " ΣΚΥΛΟΣ "….WOW .. διευρύνετε το επίπεδο γνώσης μου με τις πληροφορίες σας … ωραίες φωτογραφίες όμως και χάρη σε σας έχω θέματα για συνομιλία για το επόμενο δείπνο που θα παρακολουθήσω..

καλη δουλεια..ποσο πιστευεις οτι μπορεις να συνεχισεις? απολαύστε το Σαββατοκύριακό σας

Bill Holland από την Ολυμπία, WA στις 01 Σεπτεμβρίου 2012:

Ακούω τους Beatles να τραγουδούν "Γεια μπουλντόγκ" καθώς το διαβάζω αυτό. Πολύ ενδιαφέρον όπως πάντα. Μπράβο φίλε μου!