Ως σχολιαστής και συγγραφέας τατουάζ, βασίζομαι στην προσωπική μου εμπειρία και χρόνο που εργάζομαι σε ένα στούντιο τατουάζ.

Old school, τατουάζ ζάχαρης κρανίου

Old school, τατουάζ κρανίου ζάχαρης

Τοξικομανείς

Η εμπειρία μου ως σχολιαστής και συγγραφέας τατουάζ που έχει εργαστεί σε στούντιο τατουάζ μου επέτρεψε να δοκιμάσω πολλές λοσιόν μετά τη φροντίδα για να μάθω ποιες λειτουργούν καλύτερα. Παρακάτω, αναθεωρώ τις τρεις πρώτες επιλογές λοσιόν φροντίδας: Ink Fixx, Tattoo Goo και After Inked.

Διόρθωση Ink έναντι Tattoo Goo εναντίον After Inked

Λοσιόν φροντίδας Μορφή Μέγεθος Κατά προσέγγιση κόστος Σημείωσης

Διόρθωση μελανιού

Σάλτσα ή λοσιόν

Σάλτσα 1,4 oz, λοσιόν 2,5 oz

$ 7

Ολα φυσικά

Tattoo Goo

Σάλτσα ή λοσιόν

.Σάλτσα 75 oz, λοσιόν 2 oz

$ 6 (λοσιόν 2 ουγκιών), $ 3 (σάλτσα 0,75 ουγκιές)

Δημοφιλές προϊόν της βιομηχανίας

Μετά το Inked

Λοσιόν

2,5 ουγκιές

$ 17

Vegan και χωρίς γλουτένη

Ink Fixx Tattoo All-Natural Aftercare Salve and Lotion

Διόρθωση μελανιού είναι μια φυσική λοσιόν που δεν περιέχει κανένα από τα κύρια συστατικά που προκαλούν αλλεργίες, όπως λανολίνη, πετρέλαιο και αρώματα, που είναι γνωστό ότι ερεθίζουν τα φρέσκα τατουάζ. Αναπτύχθηκε από Αμερικανούς καλλιτέχνες τατουάζ, σε συνεργασία με δερματολόγους.

Έρχεται σε δύο μορφές: σάλτσα (1,4 oz) και λοσιόν (2,5 oz).

Η σάλτσα έχει βάση μελισσοκέρι με λάδι σόγιας ενώ η λοσιόν έχει βάση το νερό και δεν περιέχει λάδι. Διαφορετικά, τα κύρια συστατικά είναι πολύ παρόμοια: βιταμίνες Α και C και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, ένα συστατικό που λέγεται ότι είναι 50 φορές πιο αποτελεσματικό στην ενυδάτωση του δέρματος από τη βιταμίνη Ε. Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού είναι επίσης ένα αντιφλεγμονώδες που βοηθά στη μείωση του οιδήματος και ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει και δυναμώνει το δέρμα ενώ είναι'αναζωογονείται.

Η κριτική μου:

Η λοσιόν έχει ένα ευχάριστο, φυσικό άρωμα και είναι απαλό και ελαφρύ με μια συνέπεια που καθιστά εύκολη την εφαρμογή στο ευαίσθητο τατουάζ σας. Απορροφάται γρήγορα και επιτρέπει στο δέρμα σας να παραμένει ενυδατωμένο για περισσότερο από τις περισσότερες λοσιόν μετά την περιποίηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Tattoo Goo απέκτησε το Ink Fixx.

Μανίκι Batman. Τατουάζ κόμικς

Μανίκι Batman. Τατουάζ κόμικς

Kali στο Λονδίνο

Λοσιόν φροντίδας τατουάζ Goo

Tattoo Goo είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα λοσιόν φροντίδας τατουάζ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αφού αναπτύχθηκε και βελτιώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένα προϊόν που πολλοί ειδικοί στο δέρμα και λάτρεις του τατουάζ συνιστούν για χρήση σε ευαίσθητο δέρμα.

Έρχεται σε δύο μορφές: το σάλτσα (0,75 oz ή 1,5 oz κονσέρβες) και η λοσιόν (2 oz).

Το αλάτι είναι 97,5% φυσικό και περιέχει ένα εξαιρετικό μείγμα τριγλυκεριδίων και εστέρων κεριού που βρίσκονται στο ελαιόλαδο, το βούτυρο κακάο και το έλαιο φύτρων σίτου, το οποίο διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο. Δεν περιέχει λανολίνη ή πετρέλαιο, συστατικά που μπορούν να φράξουν τους πόρους καθώς και να τραβήξουν το μελάνι από το δέρμα. Περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά το δέρμα να αποκατασταθεί. Επίσης φωτίζει τα παλαιότερα τατουάζ.

Η λοσιόν περιέχει 95% φυσικά συστατικά και είναι ένα μη λιπαρό διάλυμα με βάση το νερό, ελαφρύ και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, ενυδατώνοντας αποτελεσματικά το τατουάζ σας. Περιέχει μια σειρά μαλακτικών και ενυδατικών για το δέρμα, καθώς και καταπραϋντικούς και θεραπευτικούς παράγοντες. Αυτή η λοσιόν διεγείρει τη θεραπεία, καθώς και αναζωογονεί το χρώμα στο υπάρχον μελάνι. Στη νέα του φόρμουλα, περιέχει επίσης πανθενόλη, μια βιταμίνη που είναι γνωστό ότι βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας. Δεν περιέχει αλκοόλ, πετρέλαιο, λανολίνη, ορυκτέλαια και άρωμα.

Η κριτική μου:

Μου φάνηκε εύκολο να εφαρμόσω τη λοσιόν, αν και είχε πιο παχιά σύσταση, έτσι χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο για να τρίψω. Μόλις τρίψαμε στο δέρμα, ωστόσο, παρατήρησα αμέσως τα αποτελέσματά της. Είναι ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα και οι χρωματικές και θεραπευτικές του ιδιότητες μειώνουν τον συνηθισμένο χρόνο επούλωσης που απαιτείται συχνά για ένα νέο τατουάζ.

After Inked Tattoo Aftercare Lotion

Μετά το Inked είναι μια λοσιόν φροντίδας (σωλήνας 2,5 oz) που είναι 100% vegan (χωρίς προϊόντα που προέρχονται από ζώα) και χωρίς γλουτένη. Υποστηρίζεται από καλλιτέχνες και στούντιο τατουάζ παγκοσμίως.

Αυτό το προϊόν έχει βάση aqua (καθαρό νερό) και συνθετικό κερί μέλισσας. Έχει επίσης ένα υπέροχο, φυσικό άρωμα που προέρχεται από λάδι εσπεριδοειδών.

Άλλα ενεργά συστατικά περιλαμβάνουν λάδι από σπόρους σταφυλιού, βούτυρο καριτέ και λάδι jojoba. Το λάδι από σπόρους σταφυλιού είναι αντιφλεγμονώδες και πηγή βιταμινών Ε, C και Β, ενώ το βούτυρο καριτέ και το λάδι jojoba βοηθούν στο να διατηρείται το δέρμα υγρό.

Η κριτική μου:

Βρήκα ότι αυτή ήταν μια πολύ αποτελεσματική λοσιόν, αν και είχε περισσότερη σύσταση τύπου γλυκερίνης. Διαπίστωσα ότι βοήθησε το δέρμα μου να επουλωθεί γρηγορότερα και καταπρανει το δέρμα, ανακουφίζοντας μερικές από τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με τα τατουάζ. Μύριζε επίσης υπέροχα!

Θα μπορούσα εύκολα να τρίψω τη λοσιόν στο τατουάζ και το δέρμα μου παρέμεινε ενυδατωμένο μέχρι την επόμενη εφαρμογή.

Όμορφο τατουάζ λουλουδιών στον ώμο

Όμορφο τατουάζ λουλουδιών στον ώμο

Ιδέες για τατουάζ

Γιατί η Τατουάζ Aftercare είναι σημαντική

Τα τατουάζ μπορεί να είναι μια ακριβή συνήθεια. Είτε εσείς'έχεις πάρει ένα ή εκατό, εσύ'έχετε επενδύσει αρκετά χρόνο και χρήμα στο έργο σας.

Μόλις βγείτε έξω από αυτό το στούντιο, ωστόσο, αυτό'εξαρτάται από εσάς για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και το τατουάζ σας θα παραμείνετε υγιείς. Ο καλλιτέχνης τατουάζ σας θα πρέπει να προσφέρει μερικές συμβουλές για τη μετέπειτα φροντίδα, αλλά λάβετε υπόψη ότι εάν υπάρχει ζημιά λόγω κακής φροντίδας, δεν είναι υποχρεωμένος να το διορθώσει με οποιονδήποτε τρόπο.

Αφού μελανωθεί, το νέο σας τατουάζ είναι μια πληγή που πρέπει να επουλωθεί. Η σωστή μετέπειτα φροντίδα είναι εξαιρετικά σημαντική τις πρώτες δύο εβδομάδες αμέσως. Είναι ζωτικής σημασίας να κρατάτε ξένα σώματα μακριά από αυτό, καθώς και να διατηρείτε το δέρμα σας υγρό (αλλά όχι πολύ υγρό) έτσι ώστε το δέρμα σας να θεραπεύεται σωστά.

Για να διατηρήσετε ένα τατουάζ τόσο όμορφο όσο ήταν για πρώτη φορά, και να αποφύγετε τη μόλυνση (ένα νέο τατουάζ'ο νούμερο ένα εχθρός), πρέπει να εκτελέσετε μερικές βασικές διαδικασίες μετά τη φροντίδα, όπως:

 1. Το πλύνετε μία έως δύο ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι από το σαλόνι.
 2. Εφαρμογή λοσιόν φροντίδας σε αυτό.
 3. Επανατοποθετήστε τη λοσιόν με φειδώ αρκετές φορές την ημέρα.
 4. Πλύσιμο το βράδυ και το πρωί.
 5. Κρατώντας ξένα σώματα μακριά από αυτό (όπως χνούδι από ρούχα ή σεντόνια).

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε λοσιόν ή κρέμα σε ένα τατουάζ?

Χρησιμοποιείτε μόνο μια κρέμα ή λοσιόν φροντίδας ειδικά φτιαγμένη για τατουάζ. Άλλες λοσιόν περιέχουν χημικές ουσίες, αλκοόλ και αρώματα που μπορεί να είναι ερεθιστικά.

Μετά από χιλιάδες δολάρια δερματοστιξίας, Ι'Έχω μάθει ότι ένα μικρό επιπλέον κόστος για τις καλύτερες λοσιόν τατουάζ αξίζει τον κόπο για να το διατηρήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Κοιτάξτε το σαν επένδυση και λοσιόν τατουάζ σαν κερί για να μαλακώσετε το νέο σας αυτοκίνητο ή σανίδα του σερφ.

Οδηγίες χρήσης για όλες τις λοσιόν, σαλάτες και κρέμες:

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα αρκετές φορές την ημέρα. Υφηγητής't χρησιμοποιείτε πάρα πολύ, γιατί το υπερβολικά υγρό δέρμα εμποδίζει την επούλωση. Το τατουάζ σας πρέπει να έχει μια ελαφριά λάμψη και να είναι πολύ ελαφρώς υγρό στην αφή. Η υπερβολική λάμψη ή η λιπαρότητα είναι ένδειξη υπερβολικού προϊόντος.

Πώς να φροντίσετε το νέο σας τατουάζ

Η εξάσκηση καλών τεχνικών μετά τη φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να έχετε ένα επιτυχημένο τατουάζ. Μέρος αυτού είναι η χρήση μιας λοσιόν πρώτης κατηγορίας και η διατήρηση του σωστού επιπέδου υγρασίας που απαιτείται για να διατηρήσετε το νωπό μελάνι σας αρκετά υγρό, ώστε να μην αναπτύξει επιζήμιες κρούσεις.

Αμέσως μετά το Τατουάζ σας:

 1. Όταν φτάσετε στο σπίτι (ή μετά από περίπου δύο ώρες), αφαιρέστε τον επίδεσμο και ξεπλύνετε απαλά όλο το αίμα και το πλάσμα, το μελάνι που έχει ξεπλυθεί και τη βρωμιά με ένα αντιβακτηριακό πλύσιμο τατουάζ ή ένα σαπούνι χωρίς άρωμα ή αλκοόλ. Εάν διαπιστώσετε ότι ο επίδεσμος έχει κολλήσει, περάστε πάνω του κρύο νερό για να χαλαρώσει. Υφηγητής'τσαντίστε το! Χρησιμοποιήστε κρύο νερό και το χέρι σας για να το πλύνετε. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε πανί πλύσης.
 2. Στεγνώστε το με μια χαρτοπετσέτα (μην χρησιμοποιείτε πετσέτα ή ύφασμα πλύσης γιατί μπορεί να φιλοξενήσει βακτήρια). Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.
 3. Εφαρμόστε μια πολύ μικρή ποσότητα αλοιφής, σάλτσας ή λοσιόν.
 4. Εφαρμόστε ξανά μια μικρή ποσότητα από το αγαπημένο σας προϊόν φροντίδας τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα για να διατηρήσετε το υγρό και να μειώσετε το χρόνο επούλωσης.
 5. Πλύνετε μία φορά το πρωί και μία το βράδυ. Πιθανότατα θα στάζει διαυγές υγρό ή πλάσμα για τις πρώτες δύο ημέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό. Θα πρέπει να φοράτε φαρδιά ρούχα γύρω από αυτό και στο κρεβάτι. Εάν τα ρούχα κολλήσουν πάνω του, περάστε νερό πάνω του για να χαλαρώσει.

Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τον απόλυτο καλύτερο τρόπο φροντίδας. Η γνώμη μου, ωστόσο, είναι ότι αν εσείς'Είχα την τύχη να κάνω ένα φοβερό τατουάζ, θα πρέπει να κάνετε την περαιτέρω επένδυση και να αγοράσετε έναν σωλήνα λοσιόν μετέπειτα φροντίδας. Το τατουάζ σας θα σας ευχαριστήσει καθώς θεραπεύεται γρήγορα και τα κύτταρα του δέρματος αναπληρώνονται με υγιή, επισκευασμένα κύτταρα.

 • Κριτικές για τα καλύτερα σετ κρέμας τατουάζ Aftercare

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Σχόλια

Έντι στις 20 Μαΐου 2016:

η κρέμα emla είναι η καλύτερη κρέμα