Η Whitney είναι ειδικός στα τρυπήματα και τα τατουάζ, με εμπειρία στον κόσμο των τροποποιήσεων σώματος.

Είναι ασφαλής η χρήση αλόης βέρα για τη θεραπεία ουλών τατουάζ;

Είναι ασφαλής η χρήση αλόης βέρα για τη θεραπεία ουλών τατουάζ?

Canva

Τατουάζ ουλές

Όταν κάνετε τατουάζ, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης σας ξέρει πραγματικά τι είναι'κάνει Αν δεν το κάνει't, μπορεί να καταλήξετε με ένα τατουάζ με ουλές και τα σημάδια μπορεί να διαρκέσουν μια ζωή.

Τι προκαλεί ουλές?

Οι ουλές εμφανίζονται όταν ο καλλιτέχνης τατουάζ υπερλειτουργεί ή σκάβει πολύ βαθιά με τη βελόνα (ένας από τους λόγους για τους οποίους ένας έμπειρος καλλιτέχνης είναι απαραίτητος). Μερικές φορές δεν είναι't ο καλλιτέχνης'φταίει όμως. Οι ουλές μπορεί να λάβουν χώρα σε ευαίσθητο δέρμα που επουλώνεται αργά και είναι πιο επιρρεπές σε ουλές γενικά.

Έτσι, οι ουλές μπορεί να προκληθούν από πολλά πράγματα, που κυμαίνονται από ακατάλληλη μετέπειτα φροντίδα έως ευαίσθητο δέρμα. Στους περισσότερους ανθρώπους, δεν εμφανίζονται ουλές, αλλά αν οι καλλιτέχνες τατουάζ πηγαίνουν πολύ βαθιά με τη βελόνα ή δουλεύουν πολύ σκληρά το δέρμα, μπορεί να προκύψουν ουλές.

Πώς μοιάζει μια ουλή τατουάζ?

Γενικά, μπορείτε'μην το πεις'είναι εκεί εκτός αν το αγγίξετε. Οι άκρες των δακτύλων σας θα βρουν ανυψωμένο ιστό δέρματος όπου και αν η βελόνα πήγε πολύ βαθιά. Μερικές φορές, εάν η ουλή είναι αρκετά κακή, μπορεί να παραμορφώσει το τατουάζ και το μελάνι. Εγώ'Έχω δει ακόμη και ουλές που κάνουν τα πιο σκούρα χρώματα να παρακάμπτουν τα πιο ανοιχτά χρώματα.

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να κόψετε ένα τμήμα 1 έως 2 ίντσας του φρέσκου φυτού αλόης.

Βήμα 1: Χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να κόψετε ένα τμήμα 1 έως 2 ίντσας του φρέσκου φυτού αλόης.

Σημάδια μιας αναπτυσσόμενης ουλής

Τυπικά, οι ουλές γίνονται πιο αισθητές με την πάροδο του χρόνου. Το δέρμα σας θεραπεύεται τις πρώτες εβδομάδες μετά από ένα τατουάζ, όταν η φαγούρα και η ερυθρότητα είναι φυσιολογικές. Ωστόσο, μετά από μερικές εβδομάδες, αυτά τα σημάδια μπορεί να υποδηλώνουν ότι αναπτύσσεται μια ουλή:

  • Ανυψωμένο δέρμα: Το κύριο σημάδι των ουλών είναι το ανυψωμένο δέρμα. Το δέρμα θα ποικίλει από ελαφρώς ανυψωμένα έως μεγαλύτερα εξογκώματα. Συνήθως, το ανυψωμένο δέρμα θα είναι γύρω από το περίγραμμα του τατουάζ, αλλά μπορεί επίσης να εμφανιστεί οπουδήποτε στο τατουάζ.
  • Φαγούρα: Το σημείο του τατουάζ γίνεται φαγούρα.

Βήμα 2: Πιέστε την αλόη για να απελευθερώσει λίγο τζελ.

Βήμα 2: Πιέστε την αλόη για να απελευθερώσει λίγο τζελ.

Χρησιμοποιήστε την Αλόη Βέρα για τη θεραπεία των ουλών τατουάζ

Αν υποθέσουμε ότι όλα πήγαν καλά με το τατουάζ και είστε υγιείς, δεν πρέπει να υποφέρετε από ουλές. Αλλά, αν το κάνετε, η αλόη βέρα μπορεί να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση μιας ουλής. Η χρήση αλόης απευθείας από ένα φυτό σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Αλόη Βέρα

  1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι είναι ουλή. Οι ουλές κάτω από ένα τατουάζ μπορεί να εμφανιστούν ως ανυψωμένο δέρμα ή καθυστερημένη επούλωση. Ως επί το πλείστον, οι ουλές κάτω από ένα τατουάζ μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν επειδή το μελάνι θα παραμορφώσει το δέρμα.
  2. Αγοράστε ένα φυτό αλόης. Αυτά βρίσκονται συνήθως σε καταστήματα κηπουρικής και φυτώρια. Δεν πρέπει'δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο φυτό, αλλά βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετά χοντρά φύλλα, καθώς θα πρέπει να εναλλάσσετε τα φύλλα, επιτρέποντας στο φυτό να αναγεννηθεί και να θεραπευτεί..
  3. Κόψτε ένα μικρό κομμάτι ενός φυτού. Ένα κομμάτι που έχει μήκος περίπου δύο ίντσες πρέπει να είναι αρκετό.
  4. Πιέστε την αλόη στο τατουάζ και τρίψτε την απαλά στην ουλή. Αφήστε την αλόη να στεγνώσει εντελώς.
  5. Επαναλαμβάνω Αυτή η διαδικασία μερικές φορές την ημέρα έως ότου το δέρμα σας είναι πιο επίπεδο και οι ουλές έχουν ελαχιστοποιηθεί.
  6. Κάνε υπομονή. Η θεραπεία διαρκεί αρκετές εβδομάδες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποσότητα των ουλών που ελαχιστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μπορείτε να εξετάσετε την ανάγκη γιατρού ή λέιζερ..

Βήμα 3: Τρίψτε την αλόη απαλά και απευθείας πάνω στην ουλή σας.

Βήμα 3: Τρίψτε την αλόη απαλά και απευθείας πάνω στην ουλή σας.

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε εμφιαλωμένο τζελ αλόης βέρα αντί για φρέσκο ​​φυτό?

Το φρέσκο ​​φυτό είναι το καλύτερο επειδή τα εμφιαλωμένα προϊόντα έχουν πρόσθετα συστατικά όπως το αλκοόλ που μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω αλόη βέρα ως μετέπειτα φροντίδα?

Ακολουθείτε πάντα τον τατουάζ σας's συμβουλές μετά τη φροντίδα. Χρησιμοποιήστε αλόη βέρα μόνο σε ένα θεραπευμένο τατουάζ.

Δεν'η αλόη βέρα ξεθωριάζει ένα τατουάζ?

Είναι μύθος ότι η αλόη βέρα θα ξεθωριάσει ένα τατουάζ, αν και μερικοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως φορέα για άλλα συστατικά αφαίρεσης τατουάζ για DIY αφαίρεση τατουάζ.

Αυτό το περιεχόμενο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν υποκαθιστά την επίσημη και εξατομικευμένη διάγνωση, πρόγνωση, θεραπεία, συνταγή και/ή διαιτητικές συμβουλές από εξουσιοδοτημένο ιατρικό επαγγελματία. Μην διακόψετε ή αλλάξετε την τρέχουσα πορεία της θεραπείας σας. Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε, συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο πάροχο σε ατομική βάση. Ζητήστε άμεση βοήθεια εάν αντιμετωπίζετε ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σχόλια

Aiesha στις 14 Οκτωβρίου 2019:

Εάν τα χάπια τατουάζ σας βαθιά ως το λευκό σημαίνει ότι το δέρμα θα αναπτυχθεί ξανά σωστά ?

Νοέλ στις 07 Αυγούστου 2019:

Έκανα το τατουάζ μου περισσότερο από ένα μήνα πριν. Έχει εξογκώματα και οι λευκές νιφάδες αρχίζουν να εμφανίζονται αν είναι στεγνό (πριν το μπάνιο μου ή αν δεν βάζω ενυδατική κρέμα)

Αν έχετε κάποια συμβουλή, θα ήταν καταπληκτικό.

Σας ευχαριστώ.

Αμάντα στις 30 Αυγούστου 2018:

Έκανα τατουάζ πριν από 3 εβδομάδες φαινόταν υπέροχο το περίγραμμα της περασμένης εβδομάδας είχε γραμμές και ορισμένα σημεία μικρά σηκωμένα λίγο φαίνονται ραγισμένα στο περίγραμμα

KD στις 22 Αυγούστου 2018:

Γεια, πριν μερικές μέρες πρόσθεσα σε ένα παλιό τατουάζ που έχω στην πλάτη μου & Πήρα το παλιό κομμάτι, αλλά το παλιό μέρος πρήστηκε περισσότερο από τα υπόλοιπα & σηκώθηκε τώρα. Ο καλλιτέχνης τατουάζ είπε ότι μπορεί να είναι επειδή πήγε πολύ πίσω όταν το πήρα. Θα μείνει έτσι?? & πρέπει να χρησιμοποιήσω αλόη σε αυτό ή τι??

Chanella στις 30 Δεκεμβρίου 2017:

Το τατουάζ μου είναι μιας εβδομάδας, αλλά μπορώ να παρατηρήσω τα σημάδια, δεν είναι εντάξει να εφαρμόσω αλόη?

Shawn Macdonald στις 06 Δεκεμβρίου 2017:

Έτσι, έκανα τατουάζ σήμερα και ο καλλιτέχνης προσπάθησε τα πάντα για να μπει το μελάνι στο δέρμα μου, τι μπορείτε να μου πείτε ή τι δείκτες πρέπει να δοκιμάσω

Κέβιν στις 11 Νοεμβρίου 2017:

Καλημέρα, μπορώ να χρησιμοποιήσω ξανά το φύλλο αλόης αφού το χρησιμοποίησα; Και τι γίνεται με το υπόλοιπο φύλλο που έκοψα μπορώ να το χρησιμοποιήσω επίσης; Ανυπομονώ να ακούσω απο εσένα! Ευχαριστώ!

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 17 Μαρτίου 2017:

ΕΝΑ&Το D είναι μια κρέμα ή αλοιφή που μπορείτε να αγοράσετε στο τοπικό φαρμακείο ή παντοπωλείο σας.

Cazzap στις 29 Δεκεμβρίου 2016:

Είχα κάνει ένα τατουάζ στο ίδιο στούντιο καθώς πήγαινα συνήθως σε έναν διαφορετικό καλλιτέχνη, το τατουάζ εξακολουθεί να θεραπεύεται, ωστόσο έχω παρατηρήσει ότι τα μέρη που θεραπεύονται σε ορισμένα μέρη είναι πιο σκοτεινά από τα άλλα και έχει ξεθωριάσει κατά μέρος η γυναίκα που το έκανε είναι ο ιδιοκτήτης του στούντιο, ωστόσο αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να δείξω το χέρι μου καθώς φαίνεται τρομερό, αλλά εκτιμώ ότι έχει κάνει όλους τους άλλους μου και έχουν αποδειχθεί εκπληκτικά, αλλά δεν είναι σίγουροι τι να κάνουν, δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν, υπάρχει τώρα και η θεραπεία με λέιζερ είναι δεν είναι επιλογή για μένα 🙁

Γιολζ στις 08 Αυγούστου 2016:

Τι είναι ένα&D, τα Tatts μου είναι πάνω από 2 ετών, αν και τώρα έχουν μεγαλώσει! Grrr

Κρύσταλλο στις 09 Απριλίου 2016:

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αλόη όταν τα παιδιά μου έχουν ηλιακό έγκαυμα, αλλά το να το χρησιμοποιώ σε ένα τατουάζ φαίνεται τόσο λάθος.

Αντώνιος στις 12 Φεβρουαρίου 2016:

Γεια σου είχα κάνει ένα μικρό τατουάζ μπροστά από το αυτί μου στο πλάι στο κάψιμο … αλλά καμία τρίχα δεν μεγαλώνει εκεί .. αλλά έτσι κι αλλιώς είχα τατουάζ πάνω από ουλώδη ιστό και πήγα βαθιά …. αυτό που μου προτείνετε να χρησιμοποιήσω με τη σειρά να το θεραπεύσει κανονική αλόη; Γιατι το's ουλώδης ιστός που έγινε τατουάζ … Αβέβαιος

Κάιλι Μίλερ στις 22 Ιανουαρίου 2016:

Έχω ένα τατουάζ που έκανα πριν από περίπου 2 μήνες, άφησα τον αδερφό μου και τον νόμο ποιος'Δεν είναι επαγγελματίας να μου το δώσει. είμαι πολύ επιρρεπής σε ουλές, και πήγε πολύ βαθιά και ολόκληρος ο σταυρός είναι ουλές, εγώ'Το έβαλα αλόη, αλλά μου φαίνεται'χειροτερεύει. Τι να κάνω? Εγώ'είμαι νέος δεν το κάνω'Δεν θέλω το πρώτο μου τατουάζ να είναι μόνο μια μεγάλη ουλή!

Έμιλυ στις 30 Ιουλίου 2015:

Εγώ'Είμαι πολύ επιρρεπής σε ουλές, έχω ένα μικρό τατουάζ στο στήθος μου, περίπου ενός έτους, και το όλο θέμα είναι βασικά μια ουλή. Μόνο ένα μικροσκοπικό τμήμα του δεν ανυψώνεται. Μου προκαλεί φαγούρα περιστασιακά και το νιώθω'ξεθώριασε γρηγορότερα από ό, τι ένα τατουάζ κανονικά, αλλά αλλιώς δεν το κάνω'Δεν έχω παράπονα γι ‘αυτό, πραγματικά. Το'δεν είναι στρεβλωμένο ή τίποτα. Εγώ'Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι οι ουλές εμφανίζονται κυρίως σε περιγράμματα και όλο αυτό το πράγμα είναι φτιαγμένο από παχιές μαύρες γραμμές. Έκανα ένα δεύτερο τατουάζ πριν από λίγες μέρες, ένας διαφορετικός καλλιτέχνης αυτή τη φορά, αναρωτιόμουν αν υπάρχει'Υπάρχει κάτι επιπλέον που πρέπει να κάνω στη διαδικασία επούλωσης για να αποτρέψω εντελώς τις ουλές; Εγώ'το αντιμετώπισα εναλλάσσοντας μεταξύ afterinked και aquaphor, μέχρι στιγμής υπήρξε λίγο έως καθόλου ψέμα, αλλά κατάλαβα ότι'δ ρώτα εδώ

Μαριάροσα στις 29 Ιουνίου 2015:

Εγώ'Έχω αυτό το τατουάζ στο χέρι μου χρόνια τώρα και παρατήρησα ότι φοβάται αρκετά άσχημα. Έμαθα μετά από παράπονο στον ιδιοκτήτη ότι ο τύπος που με έκανε τατουάζ ήταν νέος και ήμουν το πρώτο του τατουάζ εδώ και χρόνια. Τι'Παράξενο όμως είναι ότι το τατουάζ αισθάνεται απόλυτα επίπεδο, εκτός αν το χαράξω και τότε όλο το πράγμα σηκώνεται και γίνεται 3D. Μου θυμίζει σχεδόν αλλεργική αντίδραση. Είναι φυσιολογικό αυτό?

kelley στις 06 Ιουνίου 2012:

Aquaphor. Χρησιμοποιήστε το για τατς, όλα τα στάδια. Εσύ δεν'δεν χρειάζομαι άλλα σκουπίδια και ανοησίες. 1 προϊόν και αυτό'Καθίστε. Γιατί χρησιμοποιείτε διαφορετικά προϊόντα; Απλώς χρησιμοποιήστε το 1 και κολλήστε το. Θα έπρεπε να έχετε πάρει φύλλα φροντίδας όταν τελείωσε το τατουάζ σας. Αν δεν το έκανες't, don'δεν επιστρέφω στον καλλιτέχνη. Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ που υποτίθεται ότι σας το παρέχουν.

captaincrunch στις 13 Μαρτίου 2012:

Εγώ'Είχα ένα αρκετά μεγάλο τατουάζ στην πλάτη μου εδώ και ένα χρόνο τώρα. το περίγραμμά μου είναι χτυπημένο, αλλά η σκίαση είναι απόλυτα επίπεδη. δεν't φαγούρα συχνά και η εμφάνιση του τατουάζ hasn't έχει αλλάξει από τις ουλές. το'είναι το πρώτο μου τατουάζ αλλά εγώ'Φοβάμαι να μην τυχόν τυλίξουν άλλα σημάδια χειρότερα από αυτό. Επίσης, δεν νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά στο θέμα, αλλά το τατουάζ μου είναι σκιασμένο σε ασπρόμαυρο- χωρίς χρώμα. Για περισσότερο από ένα μήνα από τότε που το έκανα το τατουάζ μου ήταν κόκκινο. Πραγματικά νόμιζα ότι ο καλλιτέχνης είχε χρησιμοποιήσει κόκκινο μελάνι, μέχρι που τελικά έσβησε. θα μπορούσε το ευαίσθητο δέρμα να κάνει την περιοχή να παραμείνει κόκκινη για τόσο πολύ?

Χάμπι Τατ στις 13 Μαρτίου 2012:

Γεια Playboystar1, λίγο αργά αλλά δεν πρέπει να κάνεις Tattoo'δ ενώ είστε έγκυος

playboystar1 στις 26 Φεβρουαρίου 2012:

Γεια σε όλους, απλά αναρωτιόμουν ……. έκανα ένα τατουάζ πριν από 3 ημέρες και έχει σχηματίσει ένα λευκό φουσκωτό βλέμμα δεν είναι κόκκινο ή χελιδόνι ή οτιδήποτε άλλο μόνο ανησυχεί για το φούσκωμα είναι αυτό εντάξει … είμαι επίσης 18 weekz έγκυος θα μπορούσε να είναι λοίμωξη

μεγάλο ε στις 26 Οκτωβρίου 2011:

Γεια, έκανα ένα τατουάζ στο wrest μου πριν από περίπου ένα χρόνο και μόλις τώρα μοιάζει με ουλή, αλλά ποτέ δεν ήταν έτσι απλά από το πουθενά και φαίνεται άσχημο τι είναι καλό για αυτό

KayDee στις 18 Αυγούστου 2011:

Γεια σε όλους! Έκανα ένα τατουάζ στον καρπό μου πριν από περίπου 4 εβδομάδες (μαύρες και κόκκινες λέξεις) και φαίνεται να έχει θεραπευτεί ('δεν πονάει πια ούτε φαγούρα και δεν ήταν ποτέ "κακότροπος" ή με ψώρα), αλλά αυτό'είναι ακόμα ανασηκωμένο αντί να είναι επίπεδο. Πρέπει να του δώσω λίγο περισσότερο χρόνο (εβδομάδες; μήνες;) πριν ξεκινήσω να εφαρμόζω την Αλόη, Α&D Αλοιφή ή λάδι βιταμίνης Ε για να προσπαθήσω να το εξομαλύνω ή μπορώ/πρέπει να το κάνω τώρα ενώ είναι'είναι ακόμα κάπως "φρέσκο"? Θα ήθελα πολύ να έχω τη δική σας συμβολή !! Ευχαριστώ!

μεγάλο Γ στις 18 Αυγούστου 2011:

Γεια. Είχα 4 τατουάζ σε διαφορετικά μέρη του σώματος. Όλα γράφτηκαν από έναν καλλιτέχνη.

Ένα συγκεκριμένο τατουάζ άρχισε να έχει κάποια λευκά αφρώδη σημεία και πιστεύω ότι τα συμπτώματα μοιάζουν με ουλές ή ψώρα. Δοκίμασα την κρέμα αλόης και βαντόλης αλλά το δέρμα έμοιαζε πληγωμένο.

Μπορείτε να προτείνετε κάποια άλλη θεραπεία; εκτός από μια επαφή μετά την πλήρη επούλωση.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Big G

μελανωμένη μαμά στις 16 Αυγούστου 2011:

Το έλαιο βιταμίνης Ε λειτουργεί καλά με ουλές.

Τζάστιν στις 29 Ιουλίου 2011:

Ενυδατώστε το. Χρησιμοποιήστε πολλά τριπλά α, φυτά αλόης ή προϊόντα αλόης χωρίς ακοχόλη σε αυτό, και προϊόντα ελαίου. Θα αρχίσει τελικά να αφαιρεί τον ιστό της ουλής. Θα χάσετε λίγο χρώμα στον ιστό της ουλής, αλλά μπορείτε πάντα να το αγγίξετε ως προς το χρώμα που ήταν.

κανω μηνυση στις 24 Ιουλίου 2011:

Έκανα ένα μικρό τατουάζ πριν από 3 μήνες – φαίνεται να έχει μια παχιά λευκή σκληρή κρούστα σε μέρη του τατουάζ. Θα φύγει ποτέ αυτή η άσπρη κρούστα; Τι μπορώ να κάνω για να φαίνεται καλύτερα; Να το κρατήσω στεγνό ή να το ενυδατώσω; Βοήθεια?

Cora στις 04 Ιουλίου 2011:

Πρόσφατα πήρα ένα μεγάλο κομμάτι στην πλάτη μου. Το'είναι το πρώτο μου tat και εγώ'ηλίθια προσπαθώ να τα χωρέσω όλα μέσα σε λίγες εβδομάδες πριν φύγω από τη χώρα. Αναρωτιόμουν αν το βοήθημα της φύσης θα το βοηθήσει να επουλωθεί γρηγορότερα ή αν θα ήταν το ίδιο με τη βιταμίνη Ε Ι'χρησιμοποιώ τώρα. Εγώ'έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν βοήθημα φύσης για κοψίματα και εγκαύματα, αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς θα αντιδρούσε με ένα φρέσκο ​​τατουάζ. Αν κάποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει τη βοήθεια της φύσης στη θεραπευτική του διαδικασία θα ήθελα πολύ να μάθω πώς έγινε.

AADonnie στις 08 Μαΐου 2011:

Έχω ένα τατουάζ στο κέντρο της πλάτης μου και αυτό'είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι. Χρειάζεται άγγιγμα! Μα εγώ'φοβάμαι μέχρι θανάτου να το αγγίξω! Το'είναι σίγουρα με ουλές! Όλο το ανασηκωμένο, μελάνι του αιμορραγεί από τις γραμμές και το κέντρο του είναι πολύ ξεθωριασμένο γιατί στην αρχή ήταν μπλε, αλλά μόλις είδαμε το αίμα να περνάει, αποφάσισε να το κάνει κόκκινο, οπότε πήγε αμέσως πίσω μέσα και άλλαξε το χρώμα σε κόκκινο. Φυσικά έκανε το κέντρο του τατουάζ πολύ μαλακό και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να θεραπευτεί. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, δεν το έκανα'δεν με νοιάζει αν έχει ξεθωριάσει ή όχι, απλά όχι'Δεν θέλω να πάρω λοίμωξη, έτσι έβαλα νεοσπορίνη. Το'Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που το έκανα. Το'είναι ακόμα πολύ φαγούρα και φούσκα. Όταν πάω να το ξύσω, είναι ΠΟΛΥ ευαίσθητο. Αν επρόκειτο να χρησιμοποιήσω το Α&Δ τεχνική, θα βοηθήσει αυτό με την τρυφερότητα και με τις ουλές; Θέλω να το διορθώσω από κάποιον επαγγελματία, αλλά εγώ'φοβάμαι μέχρι θανάτου για το πόσο άσχημα θα πονέσει.

δαντέλα στις 27 Απριλίου 2011:

Πρώτο τατουάζ. Έβγαλε λίγο χρώμα & τώρα μοιάζει με βαθιά τομή. Τι πρέπει να κάνω?

Τσέλσι στις 19 Απριλίου 2011:

Είχα ουλώδες ιστό κάτω από το τατουάζ μου για λίγο και νομίζω ότι φαίνεται φρικτό. έχω χρησιμοποιήσει λοσιόν και το μασάζω, οπότε δείτε αν θα βοηθήσει. δουλεύει αυτό?

Παιδί στις 16 Ιανουαρίου 2011:

Γεια εγώ'm καλυμμένος με τατουάζ, όλα τους αντέχουν πολύ όμορφα με τα χρόνια (δεκαετίες) I'τα ειχα Πρόσφατα αυτό που μόλις πήρα στον καρπό μου είναι αρκετά ουλωμένο, γαλακτώδες, αλλά τα χρώματα έρχονται καθημερινά. Χρησιμοποιώ καστορέλαιο (η ποιότητα τροφής/σώματος, ΟΧΙ το υλικό που βάζετε στα αυτοκίνητα φυσικά) … αυτό'Είναι πολύ γνωστό ότι απαλλάσσει το σώμα από τις ουλές, ακόμη και μετά από χρόνια που ήταν εκεί. Γκούγκλαρε το. Η αλόη (όπως προτείνεται παραπάνω) είναι επίσης φοβερή, απλά προσπαθήστε να αποφύγετε τη φθηνή δόση με ένα σωρό αλκοόλ σε αυτήν ως πληρωτικό. Χρησιμοποιώ αλόη 'κρέμα' είναι απλή αλόη με ένα μικρό κομμάτι τσαγιού, δεντρολίβανο, βιταμίνη Ε και φουντουκιά. (Natures Aid) λειτουργεί καταπληκτικά σε όλα τα τατουάζ και σχεδόν σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση του δέρματος. Αξίζει μια δίνη.

WorryWart στις 08 Ιανουαρίου 2011:

Πρόσφατα έκανα ένα τατουάζ … ήταν περίπου μιάμιση εβδομάδα … είχα δει την άλλη δουλειά του σε φίλους και μου άρεσε. Είχα κάνει τατουάζ στο παρελθόν, οπότε δεν είμαι καινούργιος σε αυτό. Ωστόσο, αυτό είναι το πρώτο τατουάζ πλήρους χρώματος. ούτως ή άλλως μια εβδομάδα και μισή αργότερα και είναι κυρίως σημαδεμένη … ειδικά το μαύρο και το κόκκινο. δεν't φαγούρα, δεν άρχισε ποτέ να φαγούρα (που με ανησυχεί) πότε πρέπει να σκεφτώ τη χρήση αλόης … έπρεπε να σταματήσω να χρησιμοποιώ&d επειδή το μελάνι θα τελείωνε … δεν είχα ποτέ άλλοτε αυτό το πρόβλημα και έχω ένα πίσω κομμάτι και αρκετές άλλες μικρότερες γάτες. αυτό είναι στη γάμπα μου και τι λίγο από τα σημάδια που έχουν ξεκολλήσει (από μόνο του) παίρνει λίγο μελάνι μαζί του.

cleighc89 στις 24 Νοεμβρίου 2010:

Γεια σας, είμαι caitlin, έχω μια ερώτηση. Θέλω να κάνω ένα τατουάζ με δύο μικρά φτερά αγγέλου, ένα σε κάθε ώμο, αλλά το σημάδι είναι κάπως εύκολο και αναρωτιόμουν ότι αν το έκανα συνέχεια και έβαζα φάρμακα, αν αυτό θα βοηθούσε να μην τρομάξει,

KayT στις 04 Νοεμβρίου 2010:

Δούλευα στο πίσω κομμάτι μου και κάναμε το φόντο στις ράχες μου και ακριβώς κάτω από το λαιμό μου. Το τμήμα του λαιμού ήταν εξαιρετικά επώδυνο και έχει ξεφλουδίσει άσχημα. Το υπόλοιπο tat μου, συμπεριλαμβανομένων όλων όσων κάναμε πριν, δεν το έκανα ποτέ. Αυτό που έγινε στις ωμοπλάτες μου θεραπεύεται κανονικά. Έχω εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και αναρωτιόμουν αν το ψώρα είναι πιθανό από τον καλλιτέχνη να πηγαίνει βαθιά σε αυτό το ένα τμήμα; Έκανα την κανονική μετέπειτα φροντίδα όπως έκανα με τα υπόλοιπα παπούτσια μου, αφού η ψώρα εμφανίστηκε με βιολογικό λάδι & λάδι ιστού βιταμινών ελπίζοντας να μειώσει οποιαδήποτε ζημιά από την ψώρα, πιστεύετε ότι κάνω το σωστό?

Χρήματα στις 20 Οκτωβρίου 2010:

Έκανα ένα τατουάζ στο χέρι μου πριν από περίπου 3 μήνες. Τα περιγράμματα είναι όλα ανασηκωμένα και φουσκωμένα. Το δέρμα είναι ξηρό και φαγούρα πάνω του. Υπάρχει καμία πιθανότητα να μειωθεί ή θα μείνει έτσι για πάντα?

Ραχήλ στις 22 Σεπτεμβρίου 2010:

Λοιπόν, έκανα ένα τατουάζ τον Ιανουάριο .. σχεδόν πριν από ένα χρόνο και πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι έχω αρκετά κακό ιστό ουλής. είναι ένα μικρό στον εσωτερικό καρπό μου, έτσι είμαι τυχερός που δεν θα το δουν πολλοί, αλλά κάθε φορά που το κοιτάζω. βλέπω την ανομοιομορφία και κάνει το tat μου να αισθάνεται τόσο .. απαράδεκτο; χαχα αποφάσισα ότι θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσω αλοιφή βιταμίνης ε (που μου είπαν να την βάλω όταν την πήρα για πρώτη φορά) η βιταμίνη ε και η αλόη είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα … πιστεύεις ότι είμαι εντάξει; ή είναι το πραγματικό φυτό πιο ισχυρό?

πασαρέλα στις 22 Αυγούστου 2010:

Κάνω ουλή. Είχα αφαιρέσει έναν τυφλοπόντικα στο στήθος μου και ήταν πρησμένος και ροζ για περισσότερο από ένα χρόνο. Το σημάδι είναι ακόμα εκεί, σαν χτύπημα, αλλά όχι πια ροζ. Πιστεύετε ότι ένα τατουάζ θα αντιδρούσε το ίδιο για μένα; Αυτό είναι ένα κληρονομικό σημάδι, όπως το έχει η μητέρα μου και 2 από τους γιους μου. Σκεφτόμουν να πάρω κάτι μικρό σε ένα κρυφό μέρος πρώτα για να δω πώς το τατουάζ επηρεάζει το δέρμα μου. Θα προτείνατε κάποια άλλη ιδέα?

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 05 Απριλίου 2010:

Χμ .. Ειλικρινά, εγώ'δεν είμαι σίγουρος. Μετά από ένα χρόνο, το τατουάζ δεν πρέπει'δεν πονάω. Μπορεί να θέλετε να δείτε έναν καλλιτέχνη τατουάζ για να το ελέγξετε. Είναι κόκκινο ή φλεγμονή οποιοδήποτε?

turbo στις 04 Απριλίου 2010:

έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 03 Απριλίου 2010:

Πόσο καιρό το έχεις; Πώς το καθαρίσατε ή το καθαρίζετε?

turbo στις 02 Απριλίου 2010:

έκανα ένα τατουάζ στο χέρι μου και τον κορμό … απλά το σκίτσο είναι με ουλές από τον καλλιτέχνη που με σπρώχνει … έχει αυξημένο κνησμό και αν το χτυπήσεις ή το ξύνεις … πονάει σαν διάολο … οποιεσδήποτε προτάσεις γιατί ή τι μπορεί να γίνει για να πάψει τουλάχιστον να πονάει?

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 26 Μαρτίου 2010:

Το'μάλλον δεν είναι ουλή. Τα σημάδια είναι σηκωμένα, χωρίς εσοχές. Οι εσοχές είναι στο δέρμα σας'δεν πρόκειται να έχει καμία επίδραση στο τατουάζ. Εάν το επαναλάβετε, πιθανότατα οι εσοχές θα εξακολουθούν να είναι εκεί.

ερείκη στις 25 Μαρτίου 2010:

Έχω ένα μικρό τατουάζ στο πόδι μου και υπάρχουν περίπου 5 μικρές εσοχές στις άκρες. Εμένα μου φαίνεται ότι ο καλλιτέχνης έσπρωξε δυνατά και άφησε βαθουλώματα στο δέρμα μου, παρόλο που πάνω λέει ότι θα είχα σηκώσει χτυπήματα. Φοβούνται οι εσοχές στα πόδια μου και θα μπορούσα να ξανακάνω το τατουάζ του ποδιού μου ή οι εσοχές θα επηρεάσουν την επανάληψη?

κανω μηνυση την 01 Μαρτίου 2010:

Είχα κάνει ένα τατουάζ στον καρπό μου πριν από 2 εβδομάδες. Η διαδικασία επούλωσής μου ήταν πολύ δύσκολη (εξάνθημα και πολλή έκκριση και απολέπιση). Όλα έχουν σταματήσει και η διαδικασία επούλωσής μου φαίνεται πολύ καλύτερη, ωστόσο, το τατουάζ μου εξακολουθεί να φαίνεται γαλακτώδες και το δέρμα πάνω από το τατουάζ είναι λίγο λαμπερό και ζαρωμένο. Το τατουάζ μου δεν ανασηκώνεται από την επιφάνεια αλλά το δέρμα από κάτω (χωρίς μελάνι) είναι λίγο ροζ. Είναι αυτό φυσιολογικό και μέρος της φυσιολογικής διαδικασίας επούλωσης?

κουβέντα στις 13 Φεβρουαρίου 2010:

emma … είμαι εντελώς στο ίδιο σκάφος, αλλά πραγματικά μετανιώνω για το τατουάζ μου τώρα γιατί στο μέλλον μπορεί να χρειαστώ επέμβαση στην πλάτη ….. έτσι κοιτάζω την αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ, αλλά φοβάμαι πώς θα μοιάζει το τέλος…

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 28 Ιανουαρίου 2010:

Εγώ'δεν είμαι πραγματικά σίγουρος τι είσαι'μιλάω για. Το'd να είναι ευκολότερο να το καταλάβετε με μια εικόνα.

ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ στις 28 Ιανουαρίου 2010:

Είχα κάνει κάποια δουλειά στο αντιβράχιο μου, πριν από περίπου ένα μήνα, μόνο ένα περίγραμμα, αυτό'Όλα θεραπεύθηκαν καλά, με εξαίρεση έξι κουκκίδες όλες κοντά η μία στην άλλη. Αυτοί'είναι ακριβώς τόσο μεγάλες όσο οι κουκκίδες σε μια μήτρα. Φαίνεται επίσης σαν να υπάρχει ένα στρώμα δέρματος πάνω από αυτές τις έξι τελείες.

Τι νομίζετε?

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 19 Ιανουαρίου 2010:

Κατά τη γνώμη μου, αν επρόκειτο για αλλεργία, οι ανυψωμένοι ιστοί θα ήταν συνεχώς, όχι μόνο όλη την ημέρα και θα έλειπαν τη νύχτα. Θα πήγαινα στους καλλιτέχνες τατουάζ που χρησιμοποιούσες και θα του έλεγα να το κοιτάξει.

Καλβίνος στις 18 Ιανουαρίου 2010:

Υποψιάζομαι ότι το τατουάζ μου έχει ουλές αλλά εγώ'Δεν είμαι σίγουρος – εδώ είναι τα γεγονότα:

Όταν ξυπνάω το πρωί, το δέρμα μου είναι σχεδόν επίπεδο – το τατουάζ μου δεν είναι σηκωμένο, ανώμαλο ή φαγούρα.

Ωστόσο, μερικές φορές τη νύχτα ή όλη την ημέρα, μπορεί να αυξηθεί και να φαγούρα – μπορώ να το παρατηρήσω πολύ εύκολα αν το αγγίξω.

Η ερώτησή μου είναι, μερικοί άνθρωποι μου είπαν ότι αυτό είναι αλλεργία στο μελάνι και όχι ουλές. Θα μπορούσε να εξακολουθεί να προκαλεί ουλές αν μερικές φορές δεν σηκώνεται καθόλου?

Ευχαριστώ

JerkFace στις 13 Ιανουαρίου 2010:

Εάν το τατουάζ σας έχει ουλές (σηκωμένα μέρη) χρησιμοποιήστε το Mederma, το Neopsporin ή το A&Δ. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να έχουν επιτυχία μόνο με συνεχή χρήση του Α&D αλοιφή για να μειώσει σημαντικά τα ανυψωμένα μέρη.

Εγώ'Δεν μιλάω για τη διαδικασία επούλωσης, Ι'μιλάω για μετά'θεραπεύτηκε και το ξέρεις ή το σκέφτεσαι'φοβάται.

Ο καθένας έχει διαφορετικό δέρμα. Ξέρω έναν μαύρο καλλιτέχνη τατουάζ που'το κάνει εδώ και πολύ καιρό και κάνει κυρίως τατουάζ μαύρων ανθρώπων επίσης. Θυμάμαι όταν είδα έναν φίλο των ορυχείων να κάνει τατουάζ που είναι πραγματικά σκοτεινός. Έμοιαζε με ουλές, λαμπερό τραχύ δέρμα φιδιού σε όλη τη γραμμή εργασίας, για μερικούς μήνες και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σοκαρίστηκα. Νόμιζα ότι το δέρμα του ήταν κατεστραμμένο. Νομίζω ότι'πόσο πραγματικά θεραπεύει το σκούρο δέρμα; Εγώ'Έχω δει επίσης μαύρους με τατουάζ με ουλές … Δεν είμαι σίγουρος … αλλά όλοι'το δέρμα είναι διαφορετικό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρέπει να σημαδεύουν από το να κάνουν τατουάζ και αυτό'Γιατί πρέπει να πάτε σε κάποιον έμπειρο που γνωρίζει τις τεχνικές για να βάλετε το μελάνι στο δέρμα σας χωρίς να πάτε πολύ βαθιά. Το μελάνι μπορεί επίσης να είναι ένας άλλος παράγοντας για ερεθισμούς τατουάζ. Εγώ'Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους που τατουάζ τους φαγούρα μερικές φορές και έχουν μικρά χτυπήματα από κάτω. Και πάλι ο Α&Το D φαίνεται να βοηθά όταν εφαρμόζεται με συνέπεια για λίγο.

Βάζετε ένα ξένο αντικείμενο στο δέρμα σας, υπάρχουν παρενέργειες, αλλά τα μελάνια κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο αυτές τις μέρες (ή θα έπρεπε να είναι) ώστε να ελαχιστοποιούν τις αλλεργικές αντιδράσεις και'δεν χρησιμοποιώ τοξίνες κλπ. Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στα τατουάζ μου, οπότε δεν το κάνω'δεν ξέρω ποια είναι η συμφωνία. Ελπίζω να βοηθάει κάποιους.

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 16 Δεκεμβρίου 2009:

Ακούγεται σαν ο καλλιτέχνης τατουάζ να μην το κάνει'δεν ξέρω τι είναι'κάνει Εάν κάνετε ένα άλλο τατουάζ, βρείτε έναν νέο καλλιτέχνη.

Έμμα στις 15 Δεκεμβρίου 2009:

Έχω ένα αρκετά άσχημα τατουάζ στην πλάτη, σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν επειδή το δέρμα μου ήταν πολύ πιο ευαίσθητο σε εκείνη την περιοχή, αλλά έκανα ένα τατουάζ στο χέρι μου από τον ίδιο τατουάζ και ήταν επίσης σημαδεμένο. Είχα κάνει ένα τατουάζ στον καρπό μου από διαφορετικό καλλιτέχνη πριν και είναι απόλυτα επίπεδο.

Γίνεται απίστευτα φαγούρα το καλοκαίρι και όταν ιδρώνω και αυτό's παραμορφωμένο κατά τόπους και αντιαισθητικό, αυτό'Είναι κρίμα γιατί το δέρμα στην πλάτη μου ήταν άψογο!

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 04 Αυγούστου 2009:

Ποιες ήταν οι τεχνικές σας μετά τη φροντίδα; Όταν θεραπευτεί, μπορείτε να το αγγίξετε, αλλά οι ουλές συνήθως κερδίζουν'μην φύγεις Είναι ουλές ή ξεθώριασμα που σας'παρατηρώντας ξανά.

Το Mederma πιθανότατα θα ξεθωριάσει το τατουάζ.

Τζεν στις 04 Αυγούστου 2009:

Επίσης, είναι το Mederma μια επιλογή για ουλές τατουάζ?

τζεν στις 04 Αυγούστου 2009:

Νομίζω ότι το νεότερο τατουάζ μου έχει πιθανές ουλές. Μπορεί να ήταν η μετέπειτα φροντίδα που έκλεισε τη συμφωνία. Το ερώτημά μου είναι, πότε μπορώ να το αγγίξω?

xicanoxingon στις 06 Ιουλίου 2009:

ευχαριστώ.

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 06 Ιουλίου 2009:

Δεν θα ήθελα'δεν το προτείνω, αλλά θα ήταν καλύτερο να ζητήσετε από τον καλλιτέχνη τατουάζ σας την καλύτερη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να το ωφελήσει, όπως θα χρησιμοποιούσατε συνήθως την αλόη σε μια πληγή. Αλλά για να βεβαιωθείτε ρωτήστε τον καλλιτέχνη τατουάζ σας μόνο για να βεβαιωθείτε.

xicanoxingon στις 06 Ιουλίου 2009:

η ψώρα ξεκόλλησε ενώ ήταν στο ντους και άρχισε να αιμορραγεί. έχουν περάσει 2 μέρες από τότε και η πληγή επουλώθηκε και το ίδιο το τατουάζ τελείωσε το ξεφλούδισμα. το νομίζεις'είναι εντάξει να το βάλω ήδη αλόη; Θέλω να ελαχιστοποιήσω τον τρόμο. ή τι άλλο συστήνει κανείς. σας ευχαριστώ.

Whitney (συγγραφέας) από τη Γεωργία στις 05 Ιουλίου 2009:

Δεν θα ήθελα'δεν το προτείνω πραγματικά.

xicanoxingon στις 05 Ιουλίου 2009:

μπορείτε να βάλετε την αλόη στο τατουάζ ενώ εσείς'είναι ακόμα στη διαδικασία επούλωσης?

Bully Mama στις 23 Ιουνίου 2009:

Heya,

Διαπίστωσα επίσης ότι το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο φαίνεται να βοηθά στη μείωση όλων των παιδιών από ουλές 🙂

accofranco από το L Island στις 18 Απριλίου 2009:

πολύ ακριβές, μερικά τατουάζ με τρομάζουν στη μύτη και αναρωτιέμαι γιατί όλα αυτά; για τι χρησιμεύει παρεμπιπτόντως; τι εντύπωση αφήνει κάποιος στα παιδιά και τα εγγόνια του; ένας περίεργος κόσμος στον οποίο ζούμε….