Έχω δεκατρία τατουάζ. Νομίζω ότι αυτοί'όλα είναι πολύ ωραία (και σίγουρα όχι't πληρούν τις προϋποθέσεις ως "κακης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ").

Πλήρες τατουάζ στην πλάτη της 1 Κορινθίας. ευγενική προσφορά του bmezine.com

Πλήρες τατουάζ στην πλάτη της 1 Κορινθίας. ευγενική προσφορά του bmezine.com

Μερικά κοινά επιχειρήματα κατά του τατουάζ είναι, "Πως σε ξέρεις'θα το θέλεις για πάντα εκεί; Τα τατουάζ είναι μόνιμα. Κι αν είναι'είναι απλά μια φάση; Κι αν δεν το κάνεις'δεν μου αρέσει σε 10 χρόνια από τώρα; Τι θα κάνεις όταν'είσαι 60 ετών και κάνε ένα τατουάζ πάνω σου?" Ο κόσμος μπορεί να πει, "Το σώμα σου είναι όμορφο όπως είναι, γιατί θα ήθελες να πας να το χαλάσεις?" Και εάν εσύ'ξανασχεδιάζετε να κάνετε ένα τατουάζ που ταιριάζει με έναν φίλο ή εραστή, ξεχάστε το. "Θεέ μου, αν χωρίσεις ;! Κι αν σας/της ραγίσει την καρδιά ;! Κι αν δεν είσαι't φίλοι σε 10 χρόνια από τώρα?!" Αφήνω'Απορρίπτει αυτά τα επιχειρήματα ένα προς ένα.

"Τι θα κάνεις όταν'είσαι 60 ετών και κάνε ένα τατουάζ πάνω σου?!"

Να είστε 60 ετών και να κάνετε τατουάζ.

"Πως σε ξέρεις'θα το θέλεις για πάντα εκεί; Τα τατουάζ είναι μόνιμα."

Οτι'είναι αλήθεια. Εγώ δεν'δεν ξέρω ότι εγώ'θα το θέλω για πάντα εκεί. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει't σημασία? Το θέλω τώρα, σήμερα. Και μέχρι να γεράσω, Θεού θέλοντος, εγώ'Θα κάνω το τατουάζ τόσο καιρό που θα έχει γίνει μέρος μου.

"Κι αν δεν το κάνεις'μου αρέσει αυτή η εικόνα/φράση/μπάντα σε 10 χρόνια από το μη?"

Τώρα αυτό είναι το σημαντικό, οπότε δώστε προσοχή. Εσείς'έχει απόλυτο δίκιο. Σε 10 χρόνια από τώρα, μάλλον κέρδισα'Να μην ακούω την ίδια μουσική ή να έχω εμμονή με τις εικόνες των αστεριών όπως τώρα, αλλά το τατουάζ θα είναι μια υπενθύμιση της εποχής στη ζωή μου όταν μου άρεσαν αυτά τα πράγματα, σύμβολο της νεότητας/πειραματισμού/ελευθερίας/κ.λπ..

"Το σώμα σου είναι όμορφο όπως είναι, γιατί θα ήθελες να πας να το χαλάσεις?"

Το σώμα μου είναι όμορφο, αλλά κέρδισε'δεν θα είναι λιγότερο όμορφο αν τονίσω με μελάνι. Το σώμα μου είναι ο ναός μου αλλά είναι και καμβάς. Μπορώ είτε να το αφήσω κενό είτε να το διακοσμήσω.

"Τι κι αν μια μέρα χωρίσεις/αρένα't φίλοι πια?"

Ακριβώς επειδή δεν το κάνει'τελευταία δεν κάνει'δεν σημαίνει ότι δεν έγινε'μην συμβεί. Ισως εμείς'θα κρατήσει και ίσως κερδίσαμε'τ Εγώ προσωπικά έχω ένα τατουάζ – ένα απόσπασμα – το οποίο μοιράζομαι με δύο άλλα άτομα, από τα οποία ο ένας έχει αποξενωθεί αυτή τη στιγμή και ο άλλος δεν'μην μιλάς καθόλου Για λίγο μετά τη διάλυση της τριάδας μας, ενοχλήθηκα ελαφρώς από την παρουσία του τατουάζ. Ωστόσο, αφού το σκέφτηκα, σύντομα το συμφώνησα. Υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να εξορθολογιστεί κάποιος'συναισθήματα ή ενέργειες με τρόπο που έχει νόημα. Όταν έβαλα το συγκεκριμένο τατουάζ στο δέρμα μου, ήμουν σε μια απίστευτη στιγμή στη ζωή μου. Είχα φτάσει σε ένα πολυαναμενόμενο σημείο καμπής και δεν είχα νιώσει ποτέ πιο υγιής ή πιο ζωντανός. Μια ανάσα φρέσκου αέρα που είχε προηγουμένως μολυνθεί. Τα τατουάζ δεν μπορούν να ληφθούν μόνο στην ονομαστική τους αξία. το νόημά τους είναι πολύ πιο εκτεταμένο. Μπορούν να αντιπροσωπεύουν ιδανικά και ιδέες καθώς και να είναι ορόσημα στη ζωή μας's ταξίδι. Δεν το κάνει'δεν έχει σημασία τι θα συμβεί στη συνέχεια, σημασία έχει μόνο ότι συνέβη καθόλου.

Το τατουάζ της φίλης μου Danielle & λέει:

Η φίλη μου Ντανιέλ'Το τατουάζ λέει: "αν εσύ'Ποτέ δεν ήμουν εκεί, μπορείς'μην φανταστείς πώς αισθάνεται. και αν έχεις, μπορείς'δεν φαντάζομαι πώς γίνεται'τ." Ένα απόσπασμά μου που έγινε με το δικό μου χειρόγραφο.

Όταν έκανα το πρώτο μου τατουάζ στα 18 μου, ένα μικρό μαύρο αστέρι στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου, ορκίστηκα ότι θα ήταν το μόνο μου. Πονούσε και χρειάστηκαν μερικές μέρες για να θεραπευτεί, πράγμα που σήμαινε ότι οι ζώνες γύρω από το παντελόνι μου ήταν άβολα να φορεθούν. Αλλά λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, βρέθηκα, σχεδόν πέρα ​​από τον έλεγχό μου, λαχταρώντας έναν άλλο. Όταν έκανα το δεύτερο μου τατουάζ στο κάτω μέρος της πλάτης μου, αυτή τη φορά ορκίστηκα ότι θα κάνω μόνο τατουάζ που θα μπορούσαν να κρυφτούν εύκολα αν το επιθυμούσα. Αλλά η λαχτάρα συνέχιζε να έρχεται και τώρα έχω 13, δύο από τα οποία είναι εντελώς ορατά και ένα άλλο στην πορεία του την επόμενη εβδομάδα. Το'είναι απολύτως εθισμός, αλλά είναι'είναι το πιο ασφαλές που μπορώ να φανταστώ. Αν και είναι επώδυνο, είναι'είναι παράξενα ευχάριστο ταυτόχρονα.

Ένας φίλος μου είπε κάποτε, "Τατουάζ δεν πρέπει'Δεν το παίρνουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η στιγμή διαρκεί για πάντα, αλλά αυτοί που βλέπουν για πάντα σε όλες τις στιγμές."

Δείτε τα άλλα άρθρα μου

  • Ιδέες για τατουάζ: Αστέρια

  • Ιδέες για τατουάζ: Λέξεις & Φράσεις

Σχόλια

NatNatNC από τη Βόρεια Καρολίνα στις 06 Μαρτίου 2013:

Λατρεύω τα τατουάζ και πιστεύω ότι το σώμα μου είναι καμβάς. Έχω έναν στενό φίλο που έχει κατάστημα τατουάζ, αλλά ήταν πρώτος καλλιτέχνης. Μαθήτευσα για λίγο και πραγματικά έμαθα πολλά. Αφιερώνει χρόνο για να γνωρίσει το άτομο και καταλαβαίνει τι προσπαθούν να εκφράσουν και καταλήγει στα πιο εκπληκτικά κομμάτια. Εγώ'τον είδα να κάνει και το φοβερό COVER UPS. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι μερικά από τα κομμάτια που έκανε ήταν cover up. Μπορείς'να μην πω καν τι ήταν πριν. Οι άνθρωποι μου λένε μερικές φορές ότι όταν εγώ'm 80 I'Θα μετανιώσω για τα τατουάζ που έχω, ειλικρινά δεν το κάνω'δεν νομίζω στα 80 I'Θα ανησυχώ για τα τατουάζ μου. Εγώ'Θα επικεντρωθώ περισσότερο σε πράγματα όπως η αναπνοή και το να μην κατουρώ το παντελόνι μου! 🙂

Bea στις 12 Νοεμβρίου 2010:

Πρόσφατα έκανα ένα τατουάζ και η μητέρα μου ήταν έξαλλη. Όταν παραπονέθηκε ότι το σώμα μου ήταν ναός, απλώς απάντησα "Το σώμα μου είναι ναός, ναι, αλλά χρειαζόταν εκ νέου διακόσμηση."

mikeD στις 12 Ιουλίου 2010:

καλά μελετημένο και διορατικό για τα τράτα. Πήρα 2 μόνος μου και ξέρω ότι οι άλλοι θα τους κρίνουν και μετά εγώ αλλά αν αυτό'τι θα κάνεις τότε'δεν χρειάζεται να είμαι φίλος μου.

jared στις 07 Δεκεμβρίου 2009:

καλά τα λες, μπρος πίσω =]

ντεβιν στις 21 Ιουλίου 2009:

(: πραγματικά θέλω να κάνω το πρώτο μου τατουάζ. είμαι 19 ετών και φοβάμαι, αλλά πραγματικά θέλω ένα! θέλω ένα που να λέει ότι δεν λυπάμαι για τίποτα, δεν είμαι σίγουρος πού. Αλλά θέλω ότι αυτό είναι το μότο της ζωής μου. όλοι πάντα μου λέει να σταματήσω ορισμένα πράγματα γιατί δεν τα μετανιώνω, αλλά ειλικρινά δεν μετάνιωσα ποτέ για κάτι που έκανα. ναι, κοιτάζω πίσω και λέω ότι ήταν ηλίθιο, αλλά με βοήθησε να μάθω μαθήματα ζωής. να κάνω ξανά, και άλλα έχω. και αυτό το τατουάζ θα σήμαινε κάτι για μένα'είναι αυτό που θέλω η μητέρα μου λέει πάντα όχι'Δεν θέλω να το κάνω αυτό όταν είμαι στην ηλικία μου'Θα το μετανιώσω, ΑΛΛΑ! 1, όχι, και 2, ήταν ένα μέρος του παρελθόντος μου που μπορώ να κοιτάξω πίσω και να το θυμηθώ! σας ευχαριστώ (:

Ρίκι στις 16 Ιουνίου 2009:

Γεια, απλώς ήθελα να συστήσω αυτόν τον υπέροχο ιστότοπο που έκανε το αραβικό μου σχέδιο τατουάζ http://my-arabic-tattoo.com

ThePioneer21 από το Λίβερπουλ στις 18 Φεβρουαρίου 2009:

Τα τατουάζ είναι μια εκπληκτική μορφή αυτοέκφρασης.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας- παρόλο που οι καιροί αλλάζουν, όπως και εσείς, κοιτάζοντας ένα τατουάζ που είχε γίνει 10 χρόνια νωρίτερα, θα σας θυμίσει εκείνη την εποχή στη ζωή σας και ελπίζω να σας φέρει μερικές φανταστικές αναμνήσεις.

Μεγάλος κόμβος

meg στις 19 Ιανουαρίου 2009:

Σας ευχαριστώ που το γράψατε αυτό! Έχω ένα τατουάζ που αγαπώ απόλυτα (ακριβώς κάτω από το γιακά μου) και ένα καινούργιο που κάνω'δυσκολεύομαι να συνηθίσω, ακόμα κι αν αυτό'είναι μια εικόνα που έχει πολύ νόημα για μένα. Αυτό ήταν ενθαρρυντικό 🙂

Καίτη στις 19 Ιανουαρίου 2009:

Το λατρεύω! έχω τον άντρα μου'το όνομα στο δάχτυλο του γάμου μου. σύντομα θα γίνει πρώην σύζυγος. αλλά δεν'δεν λυπάμαι καθόλου για το τατουάζ – τον αγάπησα τόσο πολύ και αυτό'αποδείξεις αυτής της αγάπης που είχα/έχω γι ‘αυτόν. έγινε μια καταχρηστική σχέση, οπότε τώρα i'παίρνω ένα φοίνικα με μισό μανίκι στον αριστερό δικέφαλο μυ – 1η συνεδρία την Τετάρτη.

το ήθελα πριν ένα χρόνο, γιατί αυτό'πώς ένιωσα γι ‘αυτόν και τη νέα μου ζωή μαζί του. ειρωνικό ότι η πραγματική στάχτη i'ανασταίνω από αυτά από το γάμο μας 🙁

Φλαμουριά στις 20 Φεβρουαρίου 2008:

Ευχαριστώ για τα επιχειρήματα:]

becauseilive (συγγραφέας) από N.J. στις 07 Ιουνίου 2007:

Αυτή είναι μια φοβερή ιδέα, σκεφτόμουν να κάνω κάτι παρόμοιο μόνος μου. Έχω εμμονή με τις λέξεις. Η πλειοψηφία των τατουάζ μου είναι φράσεις. έχω "θέλω μόνο τώρα" στο κάτω μέρος της πλάτης μου, "ξυπνήστε τα όνειρά σας" στο πίσω μέρος του λαιμού μου, και ένα απόσπασμα στα Πολωνικά που σημαίνει "οτιδήποτε θα ήθελα να έχω ήδη" πηγαίνω γύρω από το μπράτσο μου. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις ένα.

des donnelly από Co Tyrone …. στις 06 Ιουνίου 2007:

ευχαριστώ για αυτό Cos … I'Έχω σκεφτεί για ένα τατουάζ εδώ και λίγο καιρό και έτσι μερικές από αυτές τις μέρες … είναι πραγματικά μια δήλωση, ίσως θα κάνω ένα κόμβο με ποίηση μια επένδυση κατάλληλο για τατουάζ…

Ciao Drax