Είχα να αντιμετωπίσω τον πόνο του τατουάζ στο παρελθόν και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία και τις συμβουλές μου με τους αναγνώστες μου.

Ένα από τα τατουάζ μου

Ένα από τα τατουάζ μου

Αφήνω's face it: τα τατουάζ βλάπτουν. Όλοι έχουν διαφορετικό όριο πόνου και ο πόνος είναι μέρος της όλης εμπειρίας. Αν μπορείς'Αντιμετωπίστε τον πόνο, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε το να κάνετε τατουάζ. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αν δεν έχετε πάρει ποτέ είναι να προετοιμαστείτε. Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εκπαιδευτείτε εκ των προτέρων.

Μήπως κάποια τατουάζ πονάνε περισσότερο από άλλα?

Η κόρη μου είναι καλλιτέχνης τατουάζ και έχοντας μερικά μόνος μου, μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη του σώματος που πονάνε περισσότερο από άλλα και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όσον αφορά τον πόνο.

Ένα τατουάζ πιθανότατα θα πονέσει περισσότερο αν εσείς'είναι λεπτό και έχουν λιγότερους μυς. Μια βελόνα στο δέρμα και τα οστά θα πονέσει περισσότερο από ό, τι αν υπάρχει'Υπάρχει κάποιο μαξιλάρι εκεί, γι ‘αυτό το μοσχάρι θα πονέσει λιγότερο από το πάνω μέρος του ποδιού σας, για παράδειγμα.

Βοηθά στην ενυδάτωση

Πριν κάνετε το τατουάζ σας, εσείς'θα χρειαστώ αρκετή ξεκούραση. Πιείτε επίσης πολύ νερό. Κρατήστε τον εαυτό σας ενυδατωμένο και μην πίνετε αλκοόλ ή μην παίρνετε διαλυτικά αίματος όπως η ασπιρίνη. Το αλκοόλ και η ασπιρίνη μπορούν να σας κάνουν να αιμορραγείτε περισσότερο και αυτό θα δυσκολέψει τον καλλιτέχνη να δει τι είναι'κάνω Μείνετε νηφάλιοι και ίσιοι. Τα μαγαζιά δεν θα σας κάνουν τατουάζ αν το πιστεύετε'έχω πιει.

Το πνεύμα υπερισχύει της ύλης

Ένα κόλπο που έμαθα είναι να παίρνετε βαθιές αναπνοές και να εκπνέετε όταν η βελόνα είναι στο δέρμα σας. Υφηγητής'μην κρατάτε την αναπνοή σας, παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό. Συνέχισε να αναπνέεις. Το'όπως όταν ασκείστε – σηκώνετε ή επιβαρύνετε την εκπνοή. Κρατήστε τις αναπνοές σας σταθερές και προσπαθήστε να μην εστιάσετε στον πόνο. Μερικοί άνθρωποι θα κοιτάξουν όσο είναι'γίνεται, ενώ άλλοι προτιμούν να μην φαίνονται. Για κάποιους, το βλέμμα το κάνει λιγότερο οδυνηρό, και για άλλους, το κάνει να πονάει περισσότερο. Εξαρταται ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. Μπορείτε να αποσπάσετε την προσοχή σας ακούγοντας μουσική. Φέρτε μια συσκευή μαζί σας όταν μπαίνετε. Ορισμένα καταστήματα θα έχουν τηλεοράσεις για την απόσπαση της προσοχής.

Το Aftercare κάνει όλη τη διαφορά

Όταν είναι'τελείωσαν, κρατήστε το καθαρό. Χτυπήστε το με ένα καθαρό, υγρό πανί και εφαρμόστε το A & D (αλοιφή για εξάνθημα από την πάνα και προστατευτικό δέρματος) ή για να την απολυμάνετε. Μην αγοράζετε το λευκό Α & D αλοιφή, πάρτε το διαυγές κίτρινο είδος. Ό, τι κι αν κάνετε, ΜΗΝ χρησιμοποιείτε βαζελίνη σε νέο τατουάζ. Επίσης, don't πηγαίνετε στην πισίνα ή μαυρίζετε έξω. Πρέπει να μείνει καλυμμένο τις πρώτες δύο ημέρες.

Το τατουάζ θα "υπόστεγο," και κάθε μέρα λίγο περισσότερο από το σκοτεινό μελάνι θα σκουπίζεται. Συνεχίστε να το σκουπίζετε απαλά με ζεστό χλιαρό νερό μέχρι αυτό'επουλώθηκε, η οποία θα διαρκέσει μερικές ημέρες. Καλέστε το κατάστημα αν είναι'χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επουλωθεί ή αν παρατηρήσετε διαρροή. Ξέρεις το σώμα σου. Δώσε προσοχή. Θα μπορούσε να μολυνθεί. Θεωρήστε το δικό σας τραύμα ή τραυματισμό, γιατί αυτό'είναι τι είναι για το δέρμα σας. Φροντίστε το ως τέτοιο.

Αυτό το περιεχόμενο είναι ακριβές και αληθινό από όσο γνωρίζει ο συγγραφέας και δεν προορίζεται να υποκαταστήσει τυπικές και εξατομικευμένες συμβουλές από εξειδικευμένο επαγγελματία.

Σχόλια

Rosana Modugno (συγγραφέας) από τις ΗΠΑ στις 13 Μαρτίου 2013:

Και ευχαριστώ που διαβάσατε & σχολιάζοντας.

Μαρούφ Χάιντερ στις 13 Μαρτίου 2013:

Εξαιρετική ιδέα. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες.

Rosana Modugno (συγγραφέας) από ΗΠΑ στις 08 Νοεμβρίου 2012:

Εξαρτάται πραγματικά από πού το παίρνετε στο σώμα σας και φυσικά την ανοχή σας στον πόνο. Αλλά αν θέλετε πραγματικά ένα και το θέλατε πάντα, προχωρήστε. Ζεις μόνο μια φορά. Λυπάμαι που δεν πήρα το πρώτο μου παπούτσι νωρίτερα. 🙂

Rosana Modugno (συγγραφέας) από τις ΗΠΑ στις 19 Ιουλίου 2012:

Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σας. Πίνοντας πολύ νερό δεν είναι't κάτι που ακούτε να συμβουλεύουν πολλοί καλλιτέχνες tat. Researchταν μέσω έρευνας που ανακάλυψα ότι βοηθάει και φυσικά, δοκιμάζοντας τον εαυτό μου. Εγώ'Έχω δει μερικά άρθρα στο διαδίκτυο να δηλώνουν πώς πρέπει να παίρνετε φάρμακα για να μουδιάσετε τον πόνο και με εξοργίστηκε πραγματικά. Το τελετουργικό του τατουάζ περιλαμβάνει πόνο. Νομίζω αν εσύ'θα το κάνεις, τότε κάντο σωστά. Και αν μπορείς'μην πάρετε τον πόνο, τότε μην'μην κάνεις τατουάζ. Αναρωτηθείτε γιατί παίρνετε πραγματικά ένα, αν αυτό'είναι η περίπτωση. 🙂

Μισέλ Κέιπερ στις 19 Ιουλίου 2012:

Μου αρέσει ο τρόπος που αγχώνεσαι διατηρώντας την ενυδάτωση. Πολλοί άνθρωποι απλά δεν το κάνουν'Δεν κατανοείτε τον τρόπο με τον οποίο η ενυδάτωση ή η έλλειψη, επηρεάζει το δέρμα σας. Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι επισημάνατε για το Χωρίς αλκοόλ και χωρίς ασπρίνη. Δεν έχω πει ποτέ ένα tat αλλά δίνω μήνυμα στο πρόσωπο και γνωρίζω πολλά για το δέρμα, και το αλκοόλ και η ασπρίνη σίγουρα θα κάνουν μια αιμορραγία περισσότερο.