Jason Goodrow, αλλιώς γνωστός ως "ο Goodboy," είναι αδειούχος καλλιτέχνης τατουάζ που μοιράζεται την εμπειρία του με τον κόσμο στα άρθρα του.

Αυτό είναι το τατουάζ μου.

Οτι'μου κάνω τατουάζ.

Πώς να ελέγξετε τη βασική μηχανή τατουάζ σας

 • Εάν αγοράσατε ένα κιτ τατουάζ, είναι πάντα καλύτερο να ελέγξετε τον εξοπλισμό σας. Εσείς'θα εκπλαγείτε από αυτό που μπορεί να βρείτε.
 • Ελέγξτε όλες τις βίδες στο μηχάνημά σας. Με την πάροδο του χρόνου, οι δονήσεις μπορούν να χαλαρώσουν αυτές τις βίδες, γεγονός που προκαλεί εσφαλμένη λειτουργία του μηχανήματος.
 • Θα πρέπει να έχετε ένα κενό πλάτους περίπου δεκάρα μεταξύ της βίδας επαφής του μηχανήματος και του μπροστινού ελατηρίου.
 • Τέλος (και αυτό είναι μια προτίμηση αν είναι δική μου), πριν το στήσετε, πάρτε λίγο σμυριδόπανο και περάστε από τη βίδα επαφής σας μερικές φορές. Αυτό αφαιρεί τον συσσωρευμένο άνθρακα στο τέλος του σημείου επαφής και επιτρέπει καλύτερη ηλεκτρική επαφή.

Αυτό είναι το μοντέλο τροφοδοσίας που χρησιμοποιώ αυτήν τη στιγμή. Λειτουργεί τόσο καλά όσο τα 200 δολάρια p.s. και μου εξοικονομεί 120 $.

Αυτό είναι το μοντέλο τροφοδοσίας που χρησιμοποιώ αυτήν τη στιγμή. Λειτουργεί τόσο καλά όσο τα 200 δολάρια p.s. και μου εξοικονομεί 120 $.

Ποιο τροφοδοτικό πρέπει να χρησιμοποιήσετε?

Υπάρχουν τόνοι τροφοδοτικών για να διαλέξετε, αλλά κάθε μάρκα προσφέρει το ίδιο πράγμα: ελεγχόμενη ροή ηλεκτρικής ενέργειας από το προϊόν τους στο μηχάνημά σας. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε τατουάζ με πολύ πιο σταθερό και ταχύτερο ρυθμό από ό, τι αν το κάνατε χωρίς ρεύμα. (Θυμηθείτε, η βελόνα ραφής και το νήμα με μελάνι Ινδίας; Ναι, είναι πολύ πιο γρήγορα από αυτό.)

Αυτό εγώ'Είμαι σίγουρος για: Δεν έχει σημασία ποια θα επιλέξετε, βασικά θα λειτουργήσει όπως και τα υπόλοιπα στην αγορά. Κάθε μάρκα και μοντέλο θα προσφέρει διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά, αλλά ο βασικός σκοπός του είναι ο ίδιος.

Χρειάζομαι ψηφιακή ένδειξη τάσης?

Ορισμένα τροφοδοτικά δεν εμφανίζουν τα βολτ που εξάγονται. Εάν έχετε ένα από αυτά – απλώς μια κλήση με αριθμούς – μην ανησυχείτε. Το'Θα συνεχίσει να λειτουργεί καλά, αλλά θα πρέπει να το βεβαιωθείτε για να το βεβαιωθείτε'έχει ρυθμιστεί σωστά (δείτε παρακάτω).

Τι πρέπει να ελέγξω για να βεβαιωθώ ότι το μηχάνημα έχει ρυθμιστεί σωστά?

Ελεγχος…

 • για χάσμα πλάτους μεγέθους μεταξύ της βίδας επαφής του μηχανήματος και του μπροστινού ελατηρίου.
 • ότι το καλώδιο συνδετήρα είναι καλά συνδεδεμένο στις κατάλληλες υποδοχές του.
 • ότι η βελόνα έχει εισαχθεί σωστά στον σωλήνα τατουάζ.

Αυτοί οι παράγοντες θα κάνουν τεράστια διαφορά στην απόδοση του μηχανήματός σας. Αφού βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν ρυθμιστεί σωστά, είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Η ψηφιακή οθόνη μπορεί να είναι λίγο ακριβή.

Η ψηφιακή οθόνη μπορεί να είναι λίγο ακριβή.

Μετρητής βολτόμετρου (για τους χρονοδιακόπτες ωλέ).

Μετρητής βολτόμετρου (για τα χρονόμετρα ώρας).

Λίστα ελέγχου για τη ρύθμιση του τροφοδοτικού σας

 1. Ενεργοποιήστε το τροφοδοτικό (PS από εδώ και πέρα).
 2. Βεβαιωθείτε ότι το πεντάλ και το καλώδιο του συνδετήρα είναι συνδεδεμένα στις σωστές υποδοχές.
 3. Ελέγξτε ξανά τη σύνδεση του καλωδίου κλιπ στο μηχάνημά σας: Εάν όλα είναι εντάξει, κρατήστε το μηχάνημά σας στο χέρι σας με τατουάζ και πιέστε προς τα κάτω το πεντάλ του ποδιού. Εάν δεν λαμβάνετε το άμεσο σούζος, αυτό πιθανώς σημαίνει ότι η τάση δεν είναι αρκετά υψηλή. Γυρίστε αργά αυτόν τον επιλογέα μέχρι να ακούσετε ένα ομοιόμορφο, αδιάκοπο βόμβο.
 4. Ενώ λειτουργεί το μηχάνημα, ελέγξτε οπτικά για να δείτε πόσο μακριά βγαίνει η βελόνα από το άκρο του σωλήνα's tip. Προτιμώ μεγαλύτερες πινελιές στην επένδυση και το σκίαστρο μου. Δεν μου αρέσει να σέρνω την άκρη του σωλήνα στο δέρμα του πελάτη και να κάνω τατουάζ τυφλά τη γραμμή με μια επένδυση σετ σύντομης διαδρομής. Με ένα μεγαλύτερο κτύπημα, έχετε τον έλεγχο όλων όσων κάνει η βελόνα. Χρειάζεται πολλή εξάσκηση και εμπειρία, αλλά η ανταμοιβή είναι εκπληκτική. Έτσι, εάν τρέχετε μια κοντύτερη επένδυση τατουάζ, τότε θα πρέπει να έχετε ρυθμίσει τις βελόνες σας να κρέμονται πάνω από το σωλήνα 1/6 της ίντσας. Εάν θέλετε περισσότερο, τότε η βελόνα σας πρέπει να βγαίνει περίπου 1/8 της ίντσας και κρεμάτε τις βελόνες σας σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το σωλήνα.
 5. Στη συνέχεια, γυρίστε το μηχάνημα τατουάζ σας προς το μέρος σας έτσι ώστε να δείτε την μπροστινή όψη του μηχανήματός σας. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τη θηλή της ράβδου οπλισμού που τοποθετήσατε στον βρόχο της βελόνας τατουάζ σας. Θα πρέπει να κινείται πάνω -κάτω πολύ γρήγορα – τόσο γρήγορα, στην πραγματικότητα, ώστε να μην μπορείτε να διακρίνετε το βρόχο στη βελόνα.
 6. Ενώ το μηχάνημα λειτουργεί, η βελόνα σας θα πρέπει να βγαίνει 1/8 έως 3/16 της ίντσας. Αυτό δεν έχει μεγάλη διαφορά, θα μπορούσατε να σκεφτείτε, αλλά ότι το μικρό κενό μεταξύ του δέρματος και της άκρης της βελόνας επιτρέπει στον τατουάζ να δει ορατά τις γραμμές του εφαρμοσμένου στένσιλ.

Μπορείτε μόλις να διακρίνετε τις βελόνες που κρέμονται πάνω από την άκρη του σωλήνα.

Μπορείτε μόλις να διακρίνετε τις βελόνες που κρέμονται πάνω από την άκρη του σωλήνα.

Πώς να ρυθμίσετε το μηχάνημά σας χωρίς ψηφιακό αναγνώστη στην πηγή τροφοδοσίας σας

 • Κοιτάζοντας τη θηλή του οπλισμού, που λειτουργεί κάτω από μια εξαιρετικά ισχυρή πηγή φθορισμού, εάν το PS παρέχει τέλεια ροή ηλεκτρικής ενέργειας, θα παρατηρήσετε ότι η θηλή της ράβδου οπλισμού κινείται σε σχήμα 8.
 • Δεν γνωρίζω την ακριβή τεχνική ορολογία, αλλά βασικά συντονίζετε το μηχάνημά σας με το φως φθορισμού σαν να ήταν φως χρονισμού.
 • Εάν βλέπετε την κίνηση του σχήματος 8 καθώς λειτουργεί το μηχάνημα τατουάζ, τότε το πιθανότερο είναι ότι το μηχάνημα είναι έτοιμο για τατουάζ με.

Κάτω από φώτα φθορισμού, κρατήστε το μηχάνημα τατουάζ σας σε λειτουργία. Εάν λειτουργεί τέλεια, θα δείτε μια προφανή εικόνα 8 στη θηλή του οπλισμού.

Κάτω από φώτα φθορισμού, κρατήστε το μηχάνημα τατουάζ σας σε λειτουργία. Εάν λειτουργεί τέλεια, θα δείτε μια προφανή εικόνα 8 στη θηλή του οπλισμού.

Ένας άλλος τρόπος συντονισμού χωρίς ψηφιακή οθόνη ή φως φθορισμού

Εάν δεν έχετε φωτισμό φθορισμού ή ψηφιακή οθόνη στο PS σας, θα κάνετε τον τελικό συντονισμό με τον παλιομοδίτικο τρόπο.

 1. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι ο εξοπλισμός σας έχει ρυθμιστεί σωστά. Μόλις είστε έτοιμοι, κρατήστε πατημένο το πόδι σας στο πεντάλ.
 2. Ξεκινήστε ενεργοποιώντας τον επιλογέα τροφοδοσίας μέχρι να ακούσετε τον ήχο του μηχανήματός σας. Μόλις ακούσετε αυτό το βουητό, δώστε προσοχή στην εμφάνιση της βελόνας σας καθώς αρχίζει να κινείται στην πάνω και κάτω κίνηση. Τώρα συντονίζετε τη μηχανή τατουάζ με αυτί και μάτι. Το μηχάνημά σας πρέπει να λειτουργεί ομαλά.
 3. Εάν το τροφοδοτικό σας είναι πολύ ψηλά, θα ακούγεται σαν ένα πολύ θυμωμένο σφήκα και θα εμφανίζονται ορατές σπίθες από τη βίδα επαφής σας και το μπροστινό ελατήριο. Εάν συμβεί αυτό, κλείστε αργά τον επιλογέα στην τροφοδοσία ρεύματος μέχρι να υποχωρήσουν οι σπινθήρες και το μηχάνημα να βουίζει με πιο ήπιο τρόπο.
 4. Για να το δοκιμάσετε, τρίψτε τον αντίχειρά σας στη θηλή της ράβδου οπλισμού καθώς το μηχάνημα λειτουργεί. Το μηχάνημα τατουάζ θα βουλιάξει λίγο. Αλλά, όταν αφαιρέσετε τον αντίχειρά σας, θα ξαναρχίσει αμέσως ο σταθερός θόρυβος του. Εάν το μηχάνημα τατουάζ σκοντάψει και δεν επανεκκινηθεί αφού πιέσετε το πεντάλ του ποδιού, πιθανότατα μια βίδα επαφής πρέπει να σπάσει λίγο ή πρέπει να προσαρμόσετε λίγο τη ρύθμιση ισχύος σας.
 5. Τώρα για το οπτικό μέρος του συντονισμού: Κοιτάζετε κυρίως για να ελέγξετε ότι η βελόνα σας δεν πέφτει. Εάν δείτε τη βελόνα να αναπηδά μέσα στο σωλήνα, μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι – μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε μια λαστιχένια ταινία, μπορεί να έχετε τοποθετήσει τη βελόνα στο σωλήνα λάθος ή η ισχύς σας να είναι πολύ υψηλή. Προσαρμόστε λοιπόν ανάλογα. Όταν είναι τέλειο, τότε είναι ώρα να κάνετε τατουάζ.

Εδώ είναι το τροφοδοτικό μου που δεν τραβάει κανένα ηλεκτρικό ρεύμα.

Εδώ είναι το τροφοδοτικό μου που δεν τραβάει κανένα ηλεκτρικό ρεύμα.

Αυτό είναι το τροφοδοτικό που αντλεί ηλεκτρικό ρεύμα. Προσέξτε την ψηφιακή οθόνη και την τάση που τραβάει το μηχάνημά μου.

Αυτό είναι το τροφοδοτικό που αντλεί ηλεκτρικό ρεύμα. Προσέξτε την ψηφιακή οθόνη και την τάση που τραβάει το μηχάνημά μου.

Τι γίνεται με τα τροφοδοτικά με ψηφιακές οθόνες και ρυθμίσεις μνήμης?

Ας μιλήσουμε πολύ σύντομα για τροφοδοτικά που έχουν ψηφιακές οθόνες και ρυθμίσεις μνήμης. Σίγουρα προτιμώ αυτούς τους τύπους PS.

 • Ως συνήθεια, φροντίζω πρώτα να ρυθμίζονται μηχανικά τα τατουάζ μου μηχανικά. Αυτό λειτουργεί υπέροχα επειδή το PS που χρησιμοποιώ έχει ενσωματωμένες ρυθμίσεις μνήμης για να θυμάστε ποια τάση έχει οριστεί για έναν συγκεκριμένο τύπο μηχανής τατουάζ (επένδυση/σκίαση). Υπάρχουν διαφορές και θα καταλάβετε τι εννοώ όταν ξεκινήσετε και γίνετε πιο σίγουροι για τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας.
 • Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην ψηφιακή οθόνη PS είναι ότι μπορείτε να δείτε πόση τάση χρησιμοποιείτε και μπορείτε επίσης να διαπιστώσετε εάν ο πυκνωτής είναι ελαττωματικός, επειδή η τάση θα διαφέρει από την κανονική. Επίσης, για τους τεμπέληδες, μπορείτε να ορίσετε οπτικά τις ρυθμίσεις ισχύος.

Διαδικτυακά μαθήματα και μαθήματα για αρχάριους τατουάζ

 • Μηχανική μηχανών τατουάζ: Μια βασική περιήγηση στο μηχάνημα τατουάζ σας ώστε να κατανοήσετε τη μηχανική της λειτουργίας του.
 • Έναρξη, ρύθμιση και ετοιμότητα για τατουάζ: Ένας βασικός οδηγός βήμα προς βήμα για τη ρύθμιση.
 • Συμβουλές για κάμψη πίσω και μπροστινών ελατηρίων για μηχανές τατουάζ: Επειδή η σωστή κάμψη στα ελατήρια δίνει πραγματικά στη μηχανή τατουάζ σας τη διάτρηση που χρειάζεται για να κάνει τη δουλειά σωστά.
 • Διαδικασίες αποστείρωσης στο τατουάζ: Don'μην παραλείψετε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό βήμα.
 • Έναρξη για τατουάζ: Μια λίστα με αριθμημένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για το πρώτο σας τατουάζ.
 • Μαθητεία Τατουάζ, πώς να αποκτήσετε ένα και γιατί το χρειάζεστε: Χρειάζεται πραγματικά να είστε μαθητευόμενος για να γίνετε καλλιτέχνης τατουάζ?

Αυτό είναι το μάθημα της ημέρας. Θυμηθείτε, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, παρακαλούμε να τις δημοσιεύσετε παρακάτω και θα χαρώ να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε. Μιλήστε σε όλους σύντομα!

– άντρας

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ερώτηση: Το όπλο μου κάνει μόνο κλικ. Δεν υπάρχει φασαρία, απλώς χτυπά αργά και κάτω. Ποιες θα ήταν οι ιδέες σας για το τι φταίει?

Απάντηση: Η προσαρμογή της άνοιξης ακούγεται σαν υπερβολική ένταση.

Ερώτηση: Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το ίδιο ακριβές τροφοδοτικό για την τέχνη τατουάζ μου που είπατε ότι χρησιμοποιούσατε. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μέχρι τις προάλλες. Wasμουν στη μέση ενός τατουάζ όταν ξαφνικά η τάση πήδηξε μέχρι το 19,99. Όταν προσπάθησα να μετακινήσω τον επιλογέα, είτε δεν ήθελε't αλλάξει ή απλώς θα αρχίσει να κατεβαίνει και να ανεβαίνει και να μην σταματάει ποτέ. Πώς θα το φτιάξω?

Απάντηση: Ελέγξτε αν έχετε φουσκωμένη ασφάλεια, μπορεί να είναι τόσο απλό όσο αυτό.

Ερώτηση: Σε ποια τάση πρέπει να βάλω την επένδυση μου για σκίαση τατουάζ?

Απάντηση: Για να ξεκινήσετε, νομίζω ότι το μηχάνημά σας θα πρέπει να λειτουργεί γύρω στα 6,6 βολτ τόσο με επένδυση όσο και με σκίαση.

Ερώτηση: Τι κάνει το πεντάλ ποδιών σε μια μηχανή τατουάζ?

Απάντηση: Το πεντάλ σας απλά σπάει το κύκλωμα, ώστε να τρέχει ρεύμα στα μηχανήματά σας.

Ερώτηση: Είναι φυσιολογικό να πέσει λίγο η τάση ισχύος ή να είναι ασταθής ενώ χτυπάτε το πεντάλ?

Απάντηση: Ασταθές … σημαίνει ότι αυξομειώνεται όταν κρατάτε μόνο το πεντάλ; Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ.

Ερώτηση: Τι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω ένα σύστημα ελατηρίου για ένα τατουάζ επειδή κάποιος έκλεψε όλα μου τα πράγματα εκτός από ένα κομμάτι ενός όπλου?

Απάντηση: Σκληρυμένος χάλυβας, μετρητής 20 mm για εμπρός και πίσω ελατήριο … θα πρέπει να το κόψετε και να το λιώσετε ή να το τρυπήσετε.

Ερώτηση: Μερικές φορές όταν εγώ'm τατουάζ το μελάνι δεν't φαίνεται να μπαίνω είναι λόγω της γωνίας I'm τατουάζ?

Απάντηση: Perhapsσως όμως η γωνία 45 μοιρών είναι αυτή που στοχεύετε όσον αφορά την καλή ροή μελανιού.

Ερώτηση: Γιατί το πηνίο μου ακούγεται σαν νεκρή μπαταρία, ανεξάρτητα από την τάση που είναι?

Απάντηση: Μερικά πράγματα … το πίσω ελατήριο μπορεί να σπάσει, σας λείπει ένα δαχτυλίδι για το μπροστινό ελατήριο, μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες?

Ερώτηση: Για να ελέγξετε αν το μηχάνημα τατουάζ σας τρέχει πολύ ψηλά, το σχήμα 8 στη θηλή του οπλισμού θα απέχει περισσότερο; Και αν είναι πολύ αργή, πιο κοντά?

Απάντηση: Όχι, το έχετε προς τα πίσω … εάν το μηχάνημα λειτουργεί πολύ ψηλά, το σχήμα 8 θα είναι πιο σφιχτό … αλλά επίσης μπορεί να έχετε ρυθμίσει λάθος το ελατήριο σας.

Σχόλια

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 04 Μαρτίου 2020:

Μπορείτε να το λάβετε από τον κατασκευαστή περισσότερο από πιθανό

crazyjay756473055 στις 25 Φεβρουαρίου 2020:

από πού μπορώ να βρω ένα δίπλωμα καλωδίωσης για τροφοδοτικό

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 08 Νοεμβρίου 2019:

Jeremy Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή σου

Τζέρεμι στις 05 Νοεμβρίου 2019:

Το μπουλόνι σφίγγει η βίδα επαφής συνεχίζει να σπάει

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 10 Μαρτίου 2019:

Επιτρέπονται οι απόψεις, αλλά οι άνθρωποι ηλικίας στο παρελθόν σημάδεψαν το δέρμα τους με κάθε είδους υλικό από διάφορα άρθρα και συγγνώμη φίλε, δεν είναι μόνο θέμα τέχνης.'Σχετικά με το νόημα στην αληθινή παράδοση να κάνεις το σώμα σου να σου αρέσει να μην πληρώνεις 100 δολάρια για τον μπαμπά μου's όνομα που θα μπορούσε με ινδική βελόνα μελανιού και νήμα για λιγότερο από πέντε δολάρια…

Χάρλεϊ Τόρντον στις 30 Απριλίου 2018:

Χρησιμοποιώ το τροφοδοτικό Hurricane Hp2.

Αλλά το μεγαλύτερο θέμα μου και για τη ζωή μου μπορώ'να το καταλάβω .. πώς να κρατήσω το μελάνι στην άκρη καθώς κάνω τατουάζ (πρέπει να βουτάω στο μελάνι κάθε λίγα δευτερόλεπτα) το ξέρω'δεν είναι σωστό.

Και γενικά χρησιμοποιώ το κόλπο του νικελίου και της δεκάρας

Δεκάρα για νικέλιο γραμμής για σκιά/χρώμα,

Ρύθμιση της μονάδας τροφοδοσίας στα 6,8 ή 7,3V για σκίαση και συσκευασία και γενικά 9,4V για εργασίες γραμμής.

Και μόνο μια συμβουλή για εσάς τους αρχάριους εκεί έξω.

Εάν έχετε το σωστό V στο τροφοδοτικό και το μηχάνημά σας είναι σωστά συντονισμένο, δεν πρέπει'δεν έχω πολλά τατουάζ ταλαιπωρία.

Εγώ'Δεν είμαι επαγγελματίας, αυτό είναι το 4ο έτος στη βιομηχανία τατουάζ, αλλά γνωρίζω πολλά γι ‘αυτό.

Το μόνο πράγμα που τονίζω είναι πώς να κρατήσω το μελάνι στην άκρη; Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες υποδείξεις'να είσαι υπέροχος ευχαριστώ

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 02 Σεπτεμβρίου 2017:

Συγγνώμη που χρειάστηκε τόσος χρόνος για να επιστρέψω, οι μηχανές περιστροφής είναι κάτι διαφορετικό όλοι μαζί, έχω δει άλλα παιδιά να δουλεύουν μαζί τους, αλλά το χρώμα φαίνεται να πέφτει που μου λέει ότι χρειάζεται εξάσκηση και πιθανώς το σωστό περιστροφικό σετ επάνω … δεν το κάνω'δεν έχω αρκετή εμπειρία για να μεταβιβάσω σωστά, αλλά όπως όλα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δουλέψει σε κάτι ή σε κάποιον που δεν θα πειράζει αν η επαφή τους είναι αργότερα.

Ντέιβ στις 09 Αυγούστου 2017:

Γεια σου, βρες το ιστολόγιό σου Υπέροχο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις περιστροφικά μηχανήματα για σκίαση ή είναι τα καλύτερα για επένδυση Έχω ένα στίγμα, περίεργη περιστροφική μηχανή, αλλά έχω επίσης τέσσερις μηχανές πηνίου δράκων γερακιών που θα συμβούλευες να είναι οι καλύτερες για αρχάριους

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 17 Ιουλίου 2015:

LOL φίλε μου κάθε μηχάνημα έχει τον δικό του ιδιαίτερο ήχο … ακριβώς όπως ένα αυτοκίνητο … αρκεί να ακούς ένα σταθερό βουητό χωρίς κενά ήχου σε αυτό το βουητό … αυτό θα ήταν ιδανικά αυτό που ψάχνεις. Αλλά οι άλλες μεταβλητές είναι … τι είναι το απόθεμα ελατηρίου … ποια είναι η έντασή σας στο σετ ελατηρίου σας … πώς στρίβετε με τη βελόνα ή από την άκρη; Πολλές μεταβλητές για να δείτε … αλλά δείτε και τα άλλα μαθήματα γιατί ο τρόπος με τον οποίο κάνει τη διαφορά.

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 07 Ιουλίου 2015:

Επομένως, δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει το ps15/ και το ps17 … αλλά αν ξεκινάτε θα σας πρότεινα να αγοράσετε μια επένδυση και μια μηχανή τατουάζ σκίασης. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε από τον κατάλογο που έχετε, ίσως είναι καλύτερο να ψωνίσετε στο ebay … ή ακόμα και στο amazon … τα μηχανήματα τατουάζ είναι μια δεκάρα … αλλά δεν το κάνετε'δεν θέλω να αγοράσω ούτε το φθηνότερο. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει τον σκοπό σας.

Ευχαριστώ για το διάβασμα

Τζέισον Γ

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 27 Μαΐου 2015:

Άνθρωπος, πραγματικά ακούγεται σαν πρόβλημα γείωσης … σπασμένο σύρμα (καλώδιο κλιπ/πεντάλ ποδιού) Εάν είναι βολικό με βολτόμετρο, μπορείτε να ελέγξετε την ηλεκτρική συνέχεια και επίσης να καταλάβετε εάν η παροχή ρεύματος είναι κακή. Θα χρειαστεί να κρατήσετε το πεντάλ σας συνδεδεμένο και να βεβαιωθείτε ότι το πατάτε όταν χρησιμοποιείτε το βολτόμετρο … βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο συνδετήρα που πηγαίνει στο μηχάνημά σας δεν είναι συνδεδεμένο, διότι εκεί θα δοκιμάσετε με το βολτόμετρο …. αν αυτή η πλευρά δοκιμάσει καλά, απενεργοποιήστε το πεντάλ ποδιού με το σημείο που δοκιμάσατε με το βολτόμετρο. Αν και αυτή η πλευρά δοκιμάζει καλά .. τότε έχετε σπασμένο καλώδιο στο κορδόνι ή υπάρχει πρόβλημα γείωσης στη μηχανή τατουάζ …. ελέγξτε τις ροδέλες σας στο μηχάνημα … θα μπορούσε να είναι ένα απλό ζήτημα.

Ελπίζω να βοήθησε αυτό

Jsngoodrow

Χωριάτικο κανακ στις 26 Μαΐου 2015:

Γεια σας ευχαριστώ για την απάντηση οπότε εντάξει ναι έχω ένα μονομαχιακό τροφοδοτικό ψηφιακής οθόνης n συνήθως το τρέχω γύρω στις 7,4 συγνώμη'ακόμα μαθαίνω καθώς πηγαίνω και πάντα θα είμαι πρόθυμος να μάθω περισσότερα ευχαριστώ για τη βοήθεια, οπότε προσπάθησα να τρέξω ένα νέο όπλο για να το δοκιμάσω νίκησε'ακόμη και να δουλέψω, η ερώτηση τώρα είναι έτσι καθώς συνδέω κορδόνια όλα δείχνουν φωτίζονται καλά, αλλά μόλις μπουν τα κλιπ στο όπλο, το φως κέρδισε't εμφανίζομαι στο καλώδιο φως spot spot Καιρός αλλάζω από σύνδεση γραμμής γραμμής σε σκίαστρο σημείο σύνδεσης του φωτός don'Συνεχίστε όπως θα έπρεπε να συμβαίνει, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν συνδέω τη μηχανή όπλων για να στερεώσω τις προεξοχές του καλωδίου, μέχρι να συνδέσω τα όπλα μέχρι όλα τα φώτα δείχνουν καλά στις οθόνες τροφοδοσίας, αλλά συνδέω ένα όπλο επάνω του't πηγαίνετε, αλλά το φως του πεντάλ εξακολουθεί να δείχνει n ένδειξη ισχύος ακόμα εκεί, απλώς σβήνει το φως για τη σύνδεση του καλωδίου κλιπ ακόμα και όταν πατάω το πεντάλ για να τρέξω το όπλο, αν γνωρίζετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει, ενημερώστε με ότι θα ήταν μεγάλη βοήθεια. θα μισούσα να αγοράσω όλα τα νέα εργαλεία n αυτό το πράγμα ήταν μόνο κάτι απλό, οπότε ενημερώστε με αν έχετε ιδέα για το πρόβλημα μου ενώ σας ευχαριστώ για την καλή τροφή

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 20 Μαΐου 2015:

Θα ήθελα να ελέγξω αν έχετε συσσωρεύσει άνθρακα στην ανάρτηση και στο μπροστινό ελατήριο … που τείνει να συμβεί και μπορεί να προκαλέσει το μηχάνημα τατουάζ σας να μην λειτουργεί. Θα κολλήσει… σκουριά … ξεφορτωθείτε την άνοιξη δεν είναι καλό. Είναι σπάνιο αλλά όχι τόσο σπάνιο που ένας πυκνωτής στο μηχάνημα τατουάζ σας έσκασε … θα το ξέρετε όμως γιατί θα είχε κάνει έναν αρκετά καλό ήχο και πιθανότατα μια μικρή επίδειξη φωτός. Sδια συναυλία ελέγξτε όλα τα σημεία που περνάει ο ηλεκτρισμός … το άκρο του καλωδίου σας μπορεί να είναι χαλαρό ή κακό, όπως και το πεντάλ του ποδιού σας. Αν νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει τότε ξεκινήστε την τροφοδοσία … ανάβει το φως αλλά έχετε ένδειξη τάσης; Αν ναι, σε τι κανονικά εκτελείτε τις ρυθμίσεις ισχύος … Ενημερώστε με αν αυτό βοήθησε … ευχαριστώ για την ανάγνωση!

jsngoodrow

country cropped kanak στις 20 Μαΐου 2015:

Λυπάμαι πολύ που αναρωτιέμαι αν το τροφοδοτικό μου ανάβει n φαίνεται να λειτουργεί καλά, αλλά κανένα από τα όπλα μου δεν θα λειτουργήσει καθόλου, δεν τα χρησιμοποίησα πολύ πριν τα είχα για καλό, ενώ έκανα αρκετά τατουάζ με um n εκεί παραιτηθείτε ακόμα από το νέο καταφύγιο'χρησιμοποίησα um σε λίγους μήνες, απλώς αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε και να μου πείτε ποιο θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα σε αυτό …. ούτε τρόπους ελπίζω κάποιος να μπορεί να σας ευχαριστήσει

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 14 Απριλίου 2015:

Woo Hoo! καλή διασκέδαση μαθαίνοντας τα αρκετά καλά πράγματα.

Κεχριμπάρι στις 14 Απριλίου 2015:

Βασικά το διόρθωσα! Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις και για την ανάρτηση των πολύ χρήσιμων μαθημάτων σας!!!

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 14 Απριλίου 2015:

Ελέγξτε επίσης το πίσω ελατήριό σας για υπερβολική ένταση … εύκολο πράγμα να ξεχάσετε αν είστε νέος στο να μπερδεύετε τα ελατήρια σας.

Κεχριμπάρι στις 13 Απριλίου 2015:

Ναι εγώ'έχω μπερδέψει τη βίδα επαφής καθώς και το μπροστινό ελατήριο για να λειτουργήσει. Η μηχανή μου κέρδισε'δεν τρέχει αν είναι'είναι κάτω των 10 … γιατί αυτό?

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 13 Απριλίου 2015:

Αχ, βλέπω … οπότε ίσως ελέγξτε το μπροστινό σας ελατήριο … ακούγεται σαν πολύ ένταση και δεν θα το αφήσει μέχρι να μπλέξετε με τη βίδα επαφής. Πιστέψτε με αν είστε νέοι σε αυτό εσείς'πιθανότατα θα είναι για τι διάολο μιλάει, επίσης ποια είναι η αναλογία ισχύος σας όταν τρέχετε τη μηχανή τατουάζ στο τροφοδοτικό σας … αν έχει οθόνη.

Κεχριμπάρι στις 13 Απριλίου 2015:

Εγώ'λυπάμαι που δεν ήμουν't σαφέστατα χαχα αυτό που εννοούσα ήταν ότι αν βγάλω το πόδι μου από το πεντάλ και το πατήσω ξανά αυτό κέρδισε't ενεργοποιήσω ξανά θα έπρεπε να κάνω όλη αυτή τη ρουτίνα βίδας επαφής

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 13 Απριλίου 2015:

Γεια σου Άμπερ, οπότε διάβασε ξανά αυτό το μάθημα, αλλά θα σου πω ότι πρέπει απλά να κρατήσεις το πόδι σου πατημένο στο πεντάλ για να διατηρήσεις τη μηχανή σε λειτουργία … αυτό είναι για να έχεις τον έλεγχο του πότε λειτουργεί η μηχανή τατουάζ, ή αν πρέπει απλώς να σταματήσετε γενικά για να σβήσετε τον πελάτη σας. Παρακαλώ διαβάστε … Έχω μαθήματα που μιλούν για το πώς να ρυθμίσετε το μηχάνημά σας από την αρχή. Ελπίζω να βοήθησε αυτό!

Ευχαριστώ για το διάβασμα!

Gman

Κεχριμπάρι στις 13 Απριλίου 2015:

Γεια, ήθελα να μάθω γιατί η μηχανή τατουάζ μου κλείνει αφού βγάλω το πόδι μου από το πεντάλ; Για να ενεργοποιηθεί ξανά, κρατάω το πόδι μου στο πεντάλ και βιδώνω τη βίδα επαφής στο τέλος του μπροστινού ελατηρίου μέχρι να κουμπώσει και το βιδώνω πίσω στη μέση του μπροστινού ελατηρίου και λειτουργεί ξανά καλά. Τι πρέπει να κάνω για να συνεχίσει να λειτουργεί το μηχάνημα τατουάζ μου???

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 21 Μαρτίου 2015:

Bob σε παρακαλώ ανατρέξτε στα άλλα μου μαθήματα, υπάρχει ένας τόνος σε φόρμα για το συγκεκριμένο, οι φωτογραφίες περιλαμβάνονται.

Ευχαριστώ για το διάβασμα

Μικρόφωνο στις 17 Οκτωβρίου 2014:

Γεια σου, καλή ανάγνωση, και σας συγχαρώ που βοηθήσατε τους αρχάριους.

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 20 Σεπτεμβρίου 2014:

Στείλτε το πίσω αν δεν έχει καεί η ασφάλεια στο τροφοδοτικό … αυτό θα μπορούσε να είναι όλο.

babyhatchet στις 17 Σεπτεμβρίου 2014:

Μόλις πήρα το μηχάνημά μου και το συνδέω και δεν υπάρχει δύναμη να φτάσει στο μηχάνημα δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 09 Σεπτεμβρίου 2014:

Mayσως χρειαστεί να ελέγξετε τον πυκνωτή που βρίσκεται στο μηχάνημα, μπορεί να είναι λανθασμένα συγκολλημένος ή ελαττωματικός … το πρώτο πράγμα όμως είναι να ελέγξετε με ένα βολτόμετρο καθώς πιέζετε προς τα κάτω το πεντάλ και βλέπετε ποια είναι η πραγματική τάση χωρίς το μηχάνημα συνημμένο, αυτό θα πρέπει να σας πει ότι το τροφοδοτικό σας είναι καλό ή κακό… ελπίζω ότι αυτό βοήθησε!

Μικρόφωνο στις 09 Σεπτεμβρίου 2014:

Αγόρασα ένα νέο καλώδιο κλιπ επειδή το μηχάνημά μου δεν έπαιρνε ισχύ, αλλά δεν είχε ακόμα αρκετή ισχύ για να λειτουργήσει το μηχάνημα τι άλλο θα μπορούσε να είναι?

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 04 Αυγούστου 2014:

Δεν είμαι σίγουρος ποιες είναι οι ηλεκτρικές αποκλίσεις, αλλά τα περισσότερα καταστήματα τατουάζ θα λειτουργούν 110v για τα τροφοδοτικά τους. Πάρτε μου λοιπόν τις αποκλίσεις και πείτε μου μερικά πράγματα.

Τι είδους μηχανή τατουάζ χρησιμοποιείτε

Σε ποιο σημείο είναι ρυθμισμένο το τροφοδοτικό σας

Είναι τα ελατήρια σας ρυθμισμένα σωστά

Σε ό, τι αφορά τον γενικό κανόνα της επένδυσης για τα περιγράμματα, είναι 7-8 liner bug bug ή long taper που προτιμάτε ποτέ και η επένδυση πρέπει να λειτουργεί στα 6,7 βολτ

Ελέγξτε επίσης τα άλλα μαθήματα που έχω δημοσιεύσει η ράβδος βελόνας σας πρέπει να πηγαίνει με έναν τρόπο μόνο ίσως αυτό's it/ σπασμένη άνοιξη … ποτέ δεν ξέρω

Επομένως, οι πληροφορίες είναι αυτές που χρειάζομαι, αν είναι σοβαρές.

Ευχαριστώ

άτακτη στις 04 Αυγούστου 2014:

Γεια, αγόρασα ένα νέο κιτ από έναν από τους ιστότοπους Ι'm από τη νότια Αφρική έχω ένα μικρό πρόβλημα με τη σκίαση μιας επένδυσης I'Δεν είμαι σίγουρος τι τράβηγμα τάσης χρησιμοποιώ wen για σκίαση και πόσες βελόνες ανακατεύω χρησιμοποιώ μια επένδυση wen Έχω επίσης ένα πρόβλημα με το μελάνι που δεν συνομιλεί Πρέπει να ξεπεράσω τα περιγράμματα μου δύο φορές για να σκοτεινιάσει και βοηθήστε

Johne581 στις 16 Ιουλίου 2014:

Ο αδερφός μου συνέστησε ότι μπορεί να μου αρέσει αυτός ο ιστότοπος. Κάποτε είχε απόλυτο δίκιο. Αυτό το δημοσίευμα ειλικρινά μου έφτιαξε την μέρα. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε απλώς πόσο χρόνο είχα ξοδέψει για αυτές τις πληροφορίες! Ευχαριστώ! dedcdacedeac

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 09 Απριλίου 2014:

Η επένδυση σας θα έχει μικρότερο μπροστινό ελατήριο και λίγο πιο απότομη κλίση περίπου 45 μοιρών περίπου και το σκίαστρο σας θα έχει μεγαλύτερο μπροστινό ελατήριο και το βήμα είναι πιο ρηχό, περισσότερο από 30 μοίρες … ελπίζω ότι αυτό βοηθά, επίσης πάρτε μια ματιά στα άλλα μου μαθήματα πολλές καλές πληροφορίες!!!

κακι χαμαμ στις 09 Απριλίου 2014:

Πώς μπορούμε να διαφοροποιήσουμε τα ίδια δύο μηχανήματα με την επένδυση & shader..πραγματικά αγόρασα δύο μηχανές τόσο μπερδεμένες δηλαδή ποια μηχανή πρέπει να είναι γραμμική/ποια μηχανή πρέπει να είναι shader ….. pliz με βοηθήστε…

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 21 Φεβρουαρίου 2014:

Ελπίζω να έχετε την απόδειξη…

jonh στις 08 Ιανουαρίου 2014:

καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας,

Ο σεβασμός μου σε εσάς … αρχάριος αγόρασα δύο μηχανές τατουάζ ένα σκίαστρο και ένα σκάφος. Είχα την εντύπωση ότι τόσο οι γωνίες όσο και οι σκιάστρες και τα σημεία επένδυσης έπρεπε να είναι στο ένα'ρολόι, κάνω λάθος ;;; … και ένα ακόμη πράγμα που μπορεί να φαίνεται ανόητο, εγώ'm από την Ευρώπη και έχω ακριβώς το ίδιο τροφοδοτικό με το δικό σας, πρέπει να κάνω τατουάζ στα ίδια βολτ με εσάς; 6 -6,8 ?? Συνέχισε την καλή δουλειά

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 17 Σεπτεμβρίου 2013:

Φαίνεται ότι η ανοιξιάτικη έντασή σας θα σταθεροποιηθεί … ίσως χρειαστεί να αποδυναμώσετε εκείνο το ελατήριο λίγο … ντον'μην το παρακάνεις αλλιώς μπορείς να το σπάσεις! Ενημερώστε με αν αυτό βοηθά ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 15 Σεπτεμβρίου 2013:

δεν είμαι σίγουρος, αλλά σχεδόν ακούγεται σαν να γειώνετε κάπου στον εξοπλισμό σας … ελαττωματικό καλώδιο στο πεντάλ, θύρες σύνδεσης για το πεντάλ σας στο p.s. το'self … για να μην πω ότι θα μπορούσε να είναι ένα σπασμένο ελατήριο … υπάρχουν πολλές μεταβλητές … επίσης ελέγξτε αλλά ίσως για κάποιο λόγο οι θύρες σας είναι συγκεκριμένες για αυτό που είναι συνδεδεμένο σε αυτό …. ενημερώστε με αν αυτό βοηθά!

στίβεν στις 15 Σεπτεμβρίου 2013:

βασικά, είχα τον εξοπλισμό τατουάζ μου για μερικούς μήνες και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία μηχανών πριν από σήμερα, όταν πήγα να εγκαταστήσω, έβαλα τα πάντα τέλεια και τώρα κάθε φορά που ασκώ πίεση στο πεντάλ ποδιών τα βολτ μου φαίνεται να επιβραδύνονται /κατεβαίνω είμαι τόσο μπερδεμένος ως προς το τι συμβαίνει, μπορείτε να με βοηθήσετε

ευχαριστώ πολύ

στίβεν

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 26 Ιουλίου 2013:

Όταν ακούω κάποιον να λέει χαρτί πρακτικής, υποθέτω ότι είναι δέρμα. Αφήσατε μερικά βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν ίσως να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας. Πρώτον .. υπέροχο το μηχάνημά σας είναι συντονισμένο με αυτό που λέτε, αλλά όταν λειτουργούσα ποια ήταν η τάση, επίσης φίλε, οι βελόνες σας θα μπορούσαν να μπουν λάθος … αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο λάθος, στη συνέχεια, ποιο στυλ σκίασης χρησιμοποιούσατε; και ποιος τύπος σκίασης (στρογγυλά ή μάγκνουμ), και στη συνέχεια πάλι ειδικά προερχόμενα από ένα κιτ τι είδους μελάνι … αυτά είναι τα κύρια μέληματά σας. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει!

Σημάδι στις 25 Ιουλίου 2013:

Γεια, έχω μια ερώτηση. Αγόρασα ένα σετ όχι πολύ καιρό πριν και άρχισα να εξασκούμαι σε χαρτί πρακτικής, και ο καλύτερος φίλος μου με άφησε να κάνω ένα πάνω του, αλλά όταν το έκανα στο δέρμα, όλα ήταν συντονισμένα σωστά. Στο τροφοδοτικό μου χρησιμοποίησα περίπου 6,5 για επένδυση και 7 για Shading. Τα μηχανήματα φάνηκαν να ακούγονται σωστά και όλα λειτουργούσαν ομαλά. Αλλά όταν άρχισα να το κάνω στο δέρμα του, δυσκολεύτηκα να περιγράψω τη γραμμή περιγράμματος του φυλετικού του κομματιού που έπαιρνε πολλαπλές στροφές για να περάσει κάθε γραμμή μόνο για να παραμείνει στο δέρμα του. Στη συνέχεια, άρχισα να το σκιάζω με μαύρο χρώμα και χρειάστηκε να περάσω κάθε σχήμα περίπου 6 ή 7 φορές μόνο για να κολλήσει στο δέρμα του. Τώρα που τελείωσα, έκανε ένα ντους την επόμενη μέρα και όταν το σκούπισε, τα σχήματα έχουν κηλίδες που δεν είναι πλήρως χρωματισμένες και οι γραμμές δεν ήταν't πλήρως εκεί. Τι μπορώ να κάνω για να κάνω ωραίες, σταθερές γραμμές; Και πώς μπορώ να σκιάσω καλύτερα με κανονικό μαύρο ή οποιοδήποτε χρώμα?

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 21 Ιουλίου 2013:

Οι υφές του δέρματος και ο τρόπος ρύθμισης του μηχανήματός σας υπαγορεύουν αυτόν τον αριθμό. Εγώ δεν'δεν έχει έναν συγκεκριμένο μαγικό αριθμό επειδή πολλοί τατουάζ χρησιμοποιούν διαφορετικά μηχανήματα και διαφορετικά τροφοδοτικά, μαζί με διαφορετικές τεχνικές σκίασης, αυτό δεν περιλαμβάνει τον τύπο μελανιού, την ένταση του ελατηρίου, το είδος του σημείου επαφής που χρησιμοποιείτε (ορείχαλκος, χαλκός ή χάλυβας) Το Μόλις συντονίσετε το μηχάνημά σας, αν και ο αριθμός τάσης θα πρέπει να είναι συνεπής μέσω του τατουάζ, λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει ποτέ να τρέχετε πάνω από 7 βολτ, εκτός αν πιέζετε μια τεράστια ομάδα magnum, και αν μόλις αρχίσετε, θα Θέλετε να μείνετε μακριά από αυτά μέχρι να έχετε μεγάλη εμπειρία με μια ποικιλία τεχνικών σκίασης. Ελπίζω να βοήθησε αυτό!

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 27 Μαρτίου 2013:

Τα περισσότερα από αυτά θα εξαρτηθούν από το μέγεθος των στρογγυλών και των magnums, αλλά ιδανικά ναι θα πρέπει να είναι συνεπής η τάση να λειτουργείτε τα μηχανήματά σας.

Begner στις 26 Μαρτίου 2013:

Έχω αυτήν την ερώτηση .. στρογγυλά σκίαση και μάγκνουμ λειτουργούν στην ίδια τάση; ή διαφορετικό?

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 25 Μαρτίου 2013:

Και πάλι αν κάποιος συντονίζει το μηχάνημά σας και χρησιμοποιείτε περισσότερα από 7 βολτ, θα ήμουν πολύ διστακτικός στη χρήση του εξοπλισμού. Οι περισσότεροι επαγγελματίες θα σας πουν το ίδιο πράγμα που είμαι. Εάν ξεκινήσατε φθηνά, ίσως έχετε καταλήξει με ένα σωρό εξοπλισμό που δεν λειτουργεί. Είναι σπάνιο αλλά το έχω δει αρκετές φορές. Αν ήμουν εγώ, θα ξεκινούσα από την αρχή, θα έστηνα τα μηχανήματά σας, όπως προτείνω στα μαθήματα, επίσης να ελέγξετε για τη συσσώρευση άνθρακα, ειδικά μετά τη λειτουργία του μηχανήματος τατουάζ σας. Καλή τύχη! Κράτα με ενήμερο.

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 24 Μαρτίου 2013:

Θα μπορούσαν να υπάρχουν μερικά προβλήματα και δεν πρόκειται πάντα να σχετίζονται με την τροφοδοσία. Κάθε επαγγελματίας τατουάζ που έχω συναντήσει τρέχει τα μηχανήματά του στην περιοχή 6,0 – 6,8. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το μηχάνημά σας που δεν λειτουργεί σε αυτές τις χαμηλότερες τάσεις, τότε μπορεί να σχετίζεται με το μετρητή του ελατηρίου σας, το σημείο επαφής σας, είναι ορείχαλκος ή μέταλλο; Έχετε ελέγξει για να βεβαιωθείτε ότι το σημείο επαφής δεν έχει συσσωρεύσει άνθρακα από τη λειτουργία σε υψηλή τάση; Επίσης αν είναι φθηνότερο μηχάνημα μπορεί να λειτουργεί μόνο σε αυτές τις υψηλότερες τάσεις αλλά η ποιότητα του τατουάζ θα εμποδίζεται. Υπάρχουν επίσης πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Πρώτα βεβαιωθείτε ότι τα σημεία επαφής σας βρίσκονται σε σωστή γωνία όπως προτείνω στα μίνι μαθήματα. Η επένδυση σας θα είναι στο ένα 'ο' ρολόι και το shader σας θα είναι περίπου στις τρεις 'ο' ρολόι. Επένδυση με κενό πλάτους δεκάρα και το σκίαστρο σας με διάκενο πλάτους νικελίου. Πιστέψτε με, έκανα τις ίδιες ερωτήσεις και αμφέβαλα ακόμη και για τις πληροφορίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα είναι το τροφοδοτικό σας, αλλά το πρόβλημα θα είναι ο τρόπος συντονισμού του μηχανήματός σας. Ελπίζω ότι αυτό βοήθησε, ξαναεπισκεφτείτε αυτά τα μαθήματα που μπορεί να έχουν περισσότερα να προσθέσουν. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 25 Ιανουαρίου 2013:

Γεια σου, ο Craog B είχε βασικά την ίδια ερώτηση με εσένα, οπότε ακολούθησε τις οδηγίες που του έδωσα, δες τι μπορώ να κάνω για εσάς παιδιά.

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 04 Ιανουαρίου 2013:

Γεια σου Δέσποινα, αν σου αρέσει και το αντέχεις, αγόρασε ένα νέο. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το πρόβλημα, αλλά μερικά πράγματα μου έρχονται στο μυαλό. Μερικές φορές, δεν σας απασχολεί συχνά, πώς ρέει η ηλεκτρική ενέργεια από τον τοίχο μέσω του καλωδίου τροφοδοσίας και στη συνέχεια "ρυθμιστής" που μειώνει το ποσό που θα ρέει μέσα από το ίδιο το τροφοδοτικό, αυτά μπορεί να χαλάσουν μετά από χρόνια χρήσης, και φυσικά τα περισσότερα τέτοια πράγματα κατασκευάζονται στην Κίνα επειδή πόσο φθηνά κατασκευάζονται εκεί. Ένα άλλο πράγμα είναι μερικά από αυτά τα P.S. έχει ασφάλειες και μπορεί να είναι έτοιμο να σκάσει. Έχω σκίσει το συγκεκριμένο p.s. εκτός επίσης και έγινε σύγκριση με τα άλλα που χρησιμοποιώ. Εάν είστε έξυπνοι, πάρτε το και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε διασταυρωμένα καλώδια, μερικές φορές τα πράγματα διευθετούνται με την ηλικία. Επόμενη ερώτηση για εσάς είναι πόσο καιρό έχετε αυτήν τη μονάδα, επειδή έπρεπε να παραγγείλω ένα νέο καλώδιο γι ‘αυτήν και τη χρησιμοποιώ για περισσότερο από 7 χρόνια. Εδώ είναι ο τύπος προσαρμογέα που βρήκα γι ‘αυτό, ελπίζω να βοήθησε.

μοντέλο: ADS-24S-12-1224GPCU

ΕΙΣΟΔΟΣ: 100-240V 50-60Hz

ΕΞΟΔΟΣ: 12 V

Ενημερώστε με αν αυτό βοήθησε ή όχι!

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 22 Σεπτεμβρίου 2012:

Υπάρχουν αρκετές τεχνικές που πρέπει να εφαρμόσετε για να κάνετε λείες ευθείες γραμμές. Πολλά θα ξεκινήσουν από το μέγεθος του σωλήνα που χρησιμοποιείτε … Χρησιμοποιώ 1' λαβή σωλήνα αυτό τείνει να μου δίνει καλύτερο έλεγχο της τριβής της γραμμής, ειδικά με καμπύλες γραμμές. Το επόμενο πράγμα με την εργασία γραμμής …. κάντε τουλάχιστον ένα τέντωμα τριών σημείων, θα βοηθήσει το μελάνι να εισέλθει στο δέρμα πιο ομαλά καθώς δουλεύετε το τατουάζ, οπότε υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα φροντίσουν μερικά πράγματα … μια σημείωση αν και χρειάζεται χρόνος για να χτίσεις τη δύναμη στο χέρι σου, ώστε να ζεσταθείς, πάρε πρώτα ένα στυλό και βάλε το στο μηχάνημά σου και κάνε το στένσιλ με το χέρι θα είσαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα, το έκανα και αν δεν έχω κάνει τατουάζ βρω έναν τρόπο να ζεστάνω το χέρι του τατουάζ μου πριν πάω στη δουλειά. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει.

Gman

Μάριο στις 05 Σεπτεμβρίου 2012:

Γεια σας έχω μια ερώτηση; Θα ήθελα τώρα αν έχετε κάποιες συμβουλές ή τρόπους να εξασκηθώ για να φτιάξω τέλειες ευθείες. Δεν είμαι κακός, αλλά στο tribal ho w υπάρχει μεγάλη σειρά που δυσκολεύομαι να κρατήσω ευθεία

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 14 Αυγούστου 2012:

Cool, το 8 μου φαίνεται υψηλό επίσης. Δοκιμάστε να αφήσετε το μηχάνημα να λειτουργεί ευθεία για ένα λεπτό χωρίς διακοπή. Στη συνέχεια, προχωρήστε και προσαρμοστείτε προς τα κάτω, λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να εισχωρήσει γρήγορα στο δέρμα όπως η επένδυση, έτσι από τον ήχο θα είναι διαφορετικά. Ενημέρωσέ με

G-Man

ουρανός στις 14 Αυγούστου 2012:

γεια, ευχαριστώ για τη συμβουλή'είναι στην πραγματικότητα μια μηχανή σκίασης που μπορώ'δεν φαίνεται να έχει ρυθμιστεί σωστά, εγώ'κατάφερα να το δουλέψω χωρίς τους σπινθήρες αφού ανακάλυψα ότι το ps μου ήταν σπασμένο και το αντικατέστησα, ωστόσο φαίνεται ότι λειτουργεί μόνο σε πολύ υψηλή ρύθμιση (περίπου 8), ενώ η επένδυση μου λειτουργεί περίπου στις 4,'προφανώς κάνω κάτι λάθος απλά δεν το κάνω'δεν ξέρω τι.

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 12 Αυγούστου 2012:

Γεια σου Sky … έτσι ακούγεται σαν θέμα εγκατάστασης μηχανής. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο για να εξηγηθεί χωρίς κάποιο είδος εικόνας. Υπομονή λοιπόν. Εάν πρόκειται για μηχάνημα επένδυσης, ρίξτε μια ματιά στη γωνία ή το βήμα της βίδας επαφής σας. Οι μηχανές μου για επένδυση έχουν ρυθμιστεί περίπου στις 2 το βράδυ'ρολόι οπότε αν το γήπεδο είναι απενεργοποιημένο αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα … ελέγξτε επίσης ότι η βίδα επαφής χτυπάει πολύ κοντά στην άκρη του μπροστινού ελατηρίου σας, εάν είναι πολύ πίσω, το ίδιο θα συμβεί. Αυτά είναι μερικά πράγματα για να ρίξετε μια ματιά και όπως είπα ότι έχω ένα μηχάνημα πρέπει να αντικαταστήσω ένα ελατήριο, οπότε θα προχωρήσω και θα παραδώσω αυτό το μάθημα για όλους. Κρατήσου εκεί!!!

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 12 Αυγούστου 2012:

Γεια σου Adam … για να απαντήσεις σε μερικές από τις ερωτήσεις που δημοσίευσες. Η βελόνα σας σε πλήρη διείσδυση πρέπει να εισέλθει μόνο στο τρίτο στρώμα του δέρματος ή με απλά λόγια περίπου 1/8 ίντσα. Κάνω τατουάζ εδώ και μερικά χρόνια και προτιμώ να δουλεύω τη βελόνα μου έτσι ώστε να αφήνω τις βελόνες να κρέμονται στο άκρο του σωλήνα περίπου 1/16 της ίντσας και μετά από εκεί ελέγχω το βάθος της βελόνας εισερχόμενος στο δέρμα μέσω μιας τεχνικής που έμαθα από άλλον καλλιτέχνη. Έτσι καθώς το μηχάνημά σας λειτουργεί θα πρέπει να φαίνεται ότι η βελόνα σας βγαίνει σχεδόν 1/4 ίντσα … αυτή είναι πιο προηγμένη τεχνική … για αρχάριους προτείνω να σπάσουν κάποιο είδος αντικειμένου πεπονιού ή πατάτας και να εξασκηθείτε σε αυτό μερικές φορές μέχρι να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το μελάνι σε αυτό χωρίς πάρα πολλά προβλήματα. Κράτα με ενήμερο

ουρανός στις 10 Αυγούστου 2012:

γεια, μπορώ'Σε ένα από τα μηχανήματά μου φαίνεται να λειτουργεί σωστά, είτε παίρνω σπίθες είτε τίποτα, εγώ'είμαι αρχάριος, οπότε δεν είμαι σίγουρος πώς να το διορθώσω, βοηθήστε

adambritsch στις 10 Αυγούστου 2012:

είμαι απλώς ένας αρχάριος με τατουάζ και δεν είμαι καλλιτέχνης ή ακόμη και θέλω να γίνω, απλά χρησιμοποιώ το όπλο μου στον εαυτό μου και καταλαβαίνω τα πράγματα. Είμαι λίγο μπερδεμένος για το πόσο βαθιά πρέπει να διαπερνά η βελόνα και πώς. ακούγεται σαν ο κανόνας του αντίχειρα 'δεκάρα για γραμμές, νικέλιο για σκιά'. Αν αυτό είναι σωστό, τότε η ερώτησή μου είναι αυτή. ρυθμίζετε την άκρη και το σωλήνα ώστε να μπορείτε να σύρετε την άκρη πάνω από το δέρμα ή θα πρέπει να έχετε αυτό το 1/16". Ακούγεται ότι ακόμη και στο γράψιμό σας, διστάζατε να αναφέρετε αυτά τα βάθη ειδικά για τους πρωτάρηδες. ευχαριστώ και για την ανάρτηση, ήταν χρήσιμη. -Αδάμ

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 02 Αυγούστου 2012:

Επομένως, καταρχάς, μην κάνετε τατουάζ σε κανέναν άλλο μέχρι να καταλάβετε τον εξοπλισμό σας … ακούγεται ότι βασικά συνδυάζετε τον εξοπλισμό σας λάθος και δεν έχετε τις σωστές ρυθμίσεις ισχύος. Το μπλοκάρισμα της βελόνας σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρκετή διάτρηση … είτε το ελατήριο είναι κακό είτε το τροφοδοτικό δεν έχει ρυθμιστεί σωστά. Το ξύσιμο και μετά το ξεφλούδισμα υποδηλώνει ξανά ανοιξιάτικα θέματα, οπότε ξεκινήστε από το μηδέν μην κάνετε τατουάζ σε κανέναν άλλο μέχρι να το καταλάβετε και να δείτε τα μαθήματά μου για το πώς να ρυθμίσετε το μηχάνημα τατουάζ σας σε περίπτωση που χάσετε κάτι.

Κράτα με ενήμερο

Ερείκη στις 02 Αυγούστου 2012:

Μόλις πήρα ένα νέο κιτ και φαίνεται ότι η βελόνα κολλάει, και στη συνέχεια μετά την απολέπιση και ξεφλουδίζει …'δεν παίρνει & ανεξάρτητα από το τι κολλάει .. Τι μπορώ να κάνω ή πρέπει να κάνω για να το διορθώσω?

Jason Goodrow (συγγραφέας) από την πολιτεία της Ουάσινγκτον στις 24 Ιουλίου 2012:

Ελέγξτε τα ελατήρια και τα σημεία επαφής σας