Έχω δεκατρία τατουάζ. Νομίζω ότι αυτοί'όλα είναι πολύ ωραία (και σίγουρα όχι't πληρούν τις προϋποθέσεις ως "κακης ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ").

Είστε καλεσμένος στην εγκατάσταση τατουάζ, οπότε συμπεριφερθείτε σαν μία

Είστε καλεσμένος στην εγκατάσταση τατουάζ, οπότε συμπεριφερθείτε σαν μία

Πώς να ενεργήσετε σε ένα σαλόνι τατουάζ

Σε ένα πρόσφατο άρθρο, εξήγησα πώς να κάνετε τατουάζ για πρώτη φορά, συζήτησα τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και αναθεώρησα πώς να είστε διεκδικητικοί με τις ιδέες σας. Αλλά άγγιξα μόνο σύντομα την εθιμοτυπία του καταστήματος τατουάζ και είναι σίγουρα ένα θέμα που χρειάζεται επαρκή συζήτηση.

Είχα την τιμή να πάρω πολλούς ανθρώπους για να κάνουν τα πρώτα τους τατουάζ, και ενώ οι περισσότεροι αρχάριοι ήταν στην καλύτερη συμπεριφορά τους και είχαμε μια θετική εμπειρία, υπήρξε μια περίπτωση που θα ήθελα να μπορούσα να ξεχάσω. Τα ονόματα θα παρακρατηθούν για να προστατευθούν οι ένοχοι, αλλά βασικά η κοπέλα μου εκείνη τη στιγμή και πήρα μια φίλη μας να πάρει το πρώτο της κομμάτι μελάνι – ένα μικρό αστέρι στο κάτω μέρος της πλάτης της. Unταν απροετοίμαστη για τον ανεξήγητο (και κατά τη γνώμη μου, όχι πολύ ενοχλητικό) πόνο που σχετίζεται με μια βελόνα τατουάζ που διαπερνά τη σάρκα σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτόν τον πόνο σφίγγοντας τα δόντια τους και αντέχοντας, ίσως κλαψουρίζοντας λίγο. ασχολήθηκε με αυτό, υπογραμμίζοντας μελωδίες στην κορυφή των πνευμόνων της, οι οποίες αποτελούνταν από "Σειρά, Σειρά, Κωπηγήστε το σκάφος σας" και "Η Μαίρη είχε ένα μικρό αρνί."

Επειδή κάναμε το λάθος να την αφήσουμε να κάνει τατουάζ με άδειο στομάχι, όταν ένα κύμα ναυτίας χτύπησε στη μέση της διαδικασίας, έπρεπε να τρέξει για το μπάνιο. Αλλά αντί να τρέξει, πέταξε στο πάτωμα και σύρθηκε στο πάτωμα του σαλόνι. Όταν τελείωσε με τον εμετό, προχώρησε να σέρνεται πίσω και να σηκώνεται στην καρέκλα τατουάζ. Αισθάνθηκα άσχημα γι ‘αυτήν επειδή μερικοί άνθρωποι απλά δεν είναι εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τον πόνο, αλλά ήμουν και θλιμμένος. Όπως κάθε άλλη επιχειρηματική εγκατάσταση, τα σαλόνια τατουάζ έχουν κανόνες εθιμοτυπίας και ανείπωτους κώδικες δεοντολογίας που πρέπει να τηρούνται.

Ο καλλιτέχνης τατουάζ θα σας δώσει μια προσφορά τιμής για τη δουλειά που θέλετε να γίνει πριν ξεκινήσει. Μπορείτε είτε να αποδεχτείτε την τιμή και να ξεκινήσετε τη διαδικασία, είτε να διαφωνήσετε με την τιμή και να φύγετε. Αλλά μην προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε με τον καλλιτέχνη για να μειώσετε την τιμή. Οι τιμές του τατουάζ δεν καθορίζονται με πέτρα. διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα και καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη. Ορισμένα μέρη χρεώνουν ανά ώρα, ενώ άλλα χρεώνουν με το μέγεθος του τατουάζ. Ακόμα κι αν λαμβάνετε ένα μόνο, μικρό γράμμα "ΕΝΑ" στον καρπό σας, λάβετε υπόψη ότι όλα τα καταστήματα έχουν ένα ελάχιστο που συνήθως ορίζεται γύρω στα $ 40. Εάν χρειάζεστε απελπιστικά ένα τατουάζ και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την αναφερόμενη τιμή, ρωτήστε αν το κατάστημα προσφέρει σχέδια πληρωμών ή τατουάζ πολλαπλών συνεδριών. Ωστόσο, επειδή οι τιμές τατουάζ εξαρτώνται γενικά από τη διακριτική ευχέρεια του καλλιτέχνη (και δεν είναι όλοι οι καλλιτέχνες τιμητικοί) είναι πιθανό να επιβαρυνθείτε υπερβολικά. Εάν αισθάνεστε ότι σας ξεσκίζει από ένα υποτιμημένο άτομο, φύγετε και βρείτε ένα άλλο κατάστημα.

Μην τρομάζετε όταν αρχίζει ο πόνος. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά προσπαθήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να δαγκώσετε τη γλώσσα σας και να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Το να κάνεις ένα τατουάζ περιλαμβάνει μια βελόνα που διαπερνά γρήγορα το δέρμα σου με δεκάδες τσιμπήματα το δευτερόλεπτο. Δεν είναι μια βόλτα στο πάρκο και θα σας βοηθήσει να το θυμάστε αυτό πριν φτάσετε στο σαλόνι. Εάν γνωρίζετε ήδη ότι έχετε χαμηλή ανοχή στον πόνο, ένα τατουάζ μπορεί να μην είναι για εσάς. Αν αποφασίσετε να μελάνετε ούτως ή άλλως και μπορείτε'μην ελέγχεις τον εαυτό σου, εσύ'θα καταλήξετε να μοιάζετε με αυτό το κορίτσι και ο καλλιτέχνης τατουάζ θα μισήσει τα κότσια σας.

Ο καλλιτέχνης τατουάζ Isn't Γελώντας

Μην φύγετε χωρίς ανατροπή. Οι τατουάζ δεν πληρώνονται με ωριαίο μισθό. Κερδίζουν ένα μικρό ποσοστό του συνολικού κόστους του τατουάζ αλλά κατά τα άλλα βασίζονται σε συμβουλές για να συντηρηθούν. Ακριβώς όπως σε ένα εστιατόριο, το 10% είναι το απόλυτο ελάχιστο πρέπει να φύγεις. Το 15% ή και το 20% είναι καλύτερο και είναι συνήθως το στάνταρ. Δώστε την άκρη στον καλλιτέχνη σας στο τέλος της διαδικασίας αφού τελειώσει με την επίδεση του μελανιού.

Μην εισέρχεστε στο κατάστημα υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Όχι μόνο θα καταλήξετε να κάνετε έναν ανόητο από τον εαυτό σας, αλλά θα είναι μια άκαρπη προσπάθεια καθώς τα καταστήματα τατουάζ διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία σε εσάς εάν'μπερδεύτηκε Εάν για κάποιο λόγο δεν παρατηρήσουν τη μεθυσμένη κατάστασή σας, είναι πιθανό να πάρετε μια κακή απόφαση και να επιλέξετε να κάνετε ένα τατουάζ σας'αργότερα θα μετανιώσω. Επιπλέον, το αλκοόλ στο σύστημα θα σας προκαλέσει μεγάλη αιμορραγία, κάτι που θα επηρεάσει το χρώμα του μελανιού.

Κακά Τατουάζ Συμβαίνουν

Να είσαι ευγενικός. Αν εσύ'Έχετε φέρει μαζί σας έναν φίλο, ρωτήστε τον καλλιτέχνη τατουάζ εάν είναι'είναι εντάξει για εκείνη να επιστρέψει στην καρέκλα μαζί σας, είτε αυτό's για να κρατήσετε το χέρι σας ή να τραβήξετε φωτογραφίες. Ούτε όλα τα καταστήματα θα επιτρέψουν. Αν αυτο's το τελευταίο, ζητήστε άδεια να το κάνετε και αυτό. Ορισμένα μέρη δεν θα επιτρέπουν τη φωτογράφιση, ενώ άλλα θα επιτρέπουν όσο δεν υπάρχει φλας ή εάν ειδοποιήσετε τον καλλιτέχνη πριν σβήσει το φλας. Το να ξεφεύγει άγρια ​​αποσπά την προσοχή του τατουάζ και μπορεί να τον προκαλέσει να παραμορφώσει το τατουάζ. Το να φέρετε παιδιά μαζί σας είναι επίσης πολύ αποσπαστικό καθώς το τατουάζ είναι μια τέχνη ακριβής που απαιτεί απόλυτη ηρεμία και πλήρη συγκέντρωση.

Θυμηθείτε, ακόμα κι αν εσείς'με μελάνι από έναν τριχωτό άνδρα που ονομάζεται 300 κιλών "Αράχνη", είστε ακόμα σε επιχειρηματικό κλίμα. Συμπεριφερθείτε ως πελάτης, σέβεστε τον ιδιοκτήτη και η εμπειρία σας θα είναι ευχάριστη.

© 2007 becauseilive

Σχόλια

Τζο στις 24 Απριλίου 2019:

Τι πρέπει να κάνω εάν ένα κατάστημα συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης μου δίνει μια προσφορά για 6 μήνες και πληρώσω εκ των προτέρων και έκανε μια συνεδρία και τώρα με αποφεύγει?

Neeko στις 08 Ιουλίου 2018:

Όπως είχε πει ο συντάκτης αυτού του άρθρου, οι τιμές τατουάζ διαφέρουν πολύ. Αλλά ανεξάρτητα από την τιμή, ΠΟΤΕ μην παραλείψετε τον τατουάζ για την καλλιτεχνική του ικανότητα, τη δημιουργικότητα, την υπομονή, το ταλέντο και το χρόνο του. Εγώ'Πάντα τρελαίνομαι όταν είδα μια ολοκληρωμένη προσθήκη στην ιστορία της ζωής μου. Ωστόσο, οι φίλοι μου πιστεύουν ότι εγώ'είμαι τρελός και πετάω χρήματα γιατί είμαι ανατρεπόμενος 50% -75% πάνω από μια τιμή χωρίς διαπραγμάτευση για τα τατουάζ. Απλώς λέω στους φίλους μου αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με το τατουάζ ή όχι, η τιμή θα είναι η τιμή. Οι προφορικές φιλοφρονήσεις και οι παροχές που δίνονται δείχνουν μία's εκτίμηση και ικανοποίηση για τον τατουάζ's εργασία. Πληρώνω για το τατουάζ μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, αλλά φιλοδώρημα μόνο με μετρητά. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο συμβουλεύω σίγουρα με βοηθά να επιστρέψω πιο γρήγορα στο κάθισμα αν θέλω άλλο, απλά λέγοντας!

Μάντι. στις 08 Μαΐου 2016:

Μακάρι το κανονικό min min ήταν μόνο $ 40 στην Αυστραλία!

Υφηγητής'Μην φοβάστε να στείλετε email σε διάφορα καταστήματα. εγώ δεν'Έλεγξε τις τιμές για το πρώτο μου τατουάζ και κατέληξα να χρεώνομαι υπερβολικά. Επίσης, οι μπάλες στρες βοηθούν πραγματικά να απαλλαγούμε από τον πόνο και εσάς'είναι πολύ λιγότερο πιθανό να βλάψουν τα δόντια σας από το σφίξιμό τους. Όσο περισσότερη προσπάθεια χρειάζεται για να σφίξετε την μπάλα πίεσης τόσο πιο εύκολα θα σας αποσπάσει από τον πόνο.

Καλλιτέχνης τατουάζ στις 14 Απριλίου 2015:

Οι συμβουλές εκτιμώνται πάντα. Και όσον αφορά το σχόλιο των χρηστών για τα υπερτιμημένα τατουάζ, προφανώς δεν καταλαβαίνουν ότι ο καλλιτέχνης δεν το κάνει'συνήθως δεν το παίρνεις σπίτι. Υπάρχουν τόσες πολλές δαπάνες, που τις περισσότερες φορές ο καλλιτέχνης είναι τυχερός που κερδίζει ελάχιστο μισθό. Έχω δουλέψει σε δύο καταστήματα που μου χρέωσαν το 50% από ό, τι έκανα, ως ενοίκιο για την ημέρα ($ 50 τατουάζ, $ 25 στην τσέπη μου .. $ 1000 τατουάζ, $ 500 για μένα) τα τατουάζ είναι μια μόνιμη προσθήκη στο σώμα σας, και αν σας αρέσει η δουλειά των καλλιτεχνών σας και, στη συνέχεια, δείξτε τους ότι σας αρέσει. Και συνέχισε να επιστρέφεις!

μου στις 24 Απριλίου 2012:

Παλαιότερα δούλευα σε ένα κατάστημα τατουάζ και ήμουν ενήμερος για το πώς οι πελάτες κορόιδευαν και γελοιοποιούνταν μόλις έφευγαν από την εγκατάσταση μετά από ένα τατουάζ. Αν κάποιος άκουγε ποτέ τι έλεγαν αυτοί οι τύποι, δεν θα έκανε ποτέ ξανά τατουάζ εκεί. Όλα τόσο ωραία στο πρόσωπό σου όταν έχεις όλα αυτά τα χρήματα στο χέρι σου..όχι τόσο ωραία όταν όλα λέγονται και γίνονται.

KikiCobain από Lancaster, Lancashire στις 05 Μαρτίου 2012:

Αυτό ήταν υπέροχο! 🙂

Παράξενος στις 04 Μαρτίου 2012:

Αρέν'τ τατουάζ αρκετά ακριβά ήδη. Απλά μου φαίνεται γελοίο. Ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο συμβουλεύετε καλά έναν διακομιστή είναι επειδή κάνουν λιγότερο από τον κατώτατο μισθό. Χμμμ ακόμα το σκέφτομαι'Είναι περίεργη μεγαλύτερη δύναμη για εσάς αν συμβουλεύετε τον καλλιτέχνη σας, σε ένα τατουάζ με υπερβολικές τιμές.

Krash στις 10 Νοεμβρίου 2011:

Α, και προσπάθησε να θυμηθείς να χαλαρώσεις. Οι τεντωμένοι μύες μπορούν να κάνουν το tat να μην φαίνεται σωστό όταν γίνεται (το έμαθα αυτό, όχι από ένα κακό τατουάζ, ευτυχώς ο καλλιτέχνης μου μου υπενθύμιζε συνέχεια να χαλαρώσω). Wasταν η 3ωρη συνεδρίαση, στη σπονδυλική στήλη, η οποία περνούσε στην ίδια περιοχή πολλές φορές λόγω του πόσο περίπλοκο/λεπτομερές είναι το tat και βγήκε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Krash στις 10 Νοεμβρίου 2011:

Πω πω, πάντα ήλπιζα ότι ήμουν με το μέρος της υπερβολικής ανατροπής παρά της ανατροπής. Τώρα διαβάζοντας τα παραπάνω, υποθέτω ότι είμαι εντάξει. Συνήθως αναφέρω μεταξύ 20-40%, αλλά τα παιδιά μου αξίζουν τον κόπο. Με ξέρουν με το όνομά τους, αφιερώνουν χρόνο για να μιλήσουν/να δείξουν αυτό που θέλω και είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες και μερικές φορές συζητάμε, άλλες φορές δεν't, απλώς πηγαίνουμε με ό, τι μας φαίνεται σωστό. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο πράγμα, το να γνωρίζουμε πότε πρέπει να σωπάσουμε και να τους αφήσουμε να επικεντρωθούν στη δουλειά τους.

Τάρα στις 04 Νοεμβρίου 2011:

Φροντίζω να κάνω αυτά τα πράγματα. Αυτό το κορίτσι στο βίντεο μου είχε LMAO. Θα μπορούσα επίσης να πω ότι ο καλλιτέχνης ήταν στα πρόθυρα του γέλιου. Ένιωσα πόνο και στους δύο μου, αλλά δεν ήταν't ΤΟΣΟ κακό. Νόμιζα ότι η θεραπεία πονούσε περισσότερο. Φροντίζω να συμβουλεύω τον καλλιτέχνη στον οποίο πηγαίνω τουλάχιστον το 10%. Το τελευταίο που πήρα το έσωσα και αυτό.

HoDunk στις 18 Σεπτεμβρίου 2011:

Ευχαριστώ για την συμβουλή για την αναφορά 🙂

νίτα στις 28 Απριλίου 2011:

ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δράσης σε ένα σαλόνι τατουάζ Ι'Έκανα ένα φυλετικό τατουάζ στην πλάτη μου σύντομα και δεν το έκανα'δεν ξέρω καν ότι έπρεπε να τους ανατρέψεις. Η φίλη μου έπρεπε να κάνει δύο τατουάζ στο ίδιο μέρος και ποτέ δεν έδωσε συμβουλή στον καλλιτέχνη, απλώς πλήρωσε το συμφωνημένο ποσό για το τατουάζ. Εγώ δεν'δεν ξέρω ότι ίσως δεν το έκανε'Δεν γνωρίζω ούτε για την ανατροπή του καλλιτέχνη, ή η συμβουλή συμπεριλήφθηκε στην καθορισμένη τιμή. Πώς ακριβώς το κάνετε αυτό ούτως ή άλλως; Απλώς δώστε τους με το συμφωνημένο ποσό. Τέλος πάντων εγώ'Απλώς θα συμπεριλάβετε την άκρη στην καθορισμένη τιμή ή κάτι τέτοιο

Ashley στις 22 Οκτωβρίου 2010:

βγαίνω με έναν καλλιτέχνη και μισεί απολύτως όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να μειώσουν την τιμή του τατουάζ, το ελάχιστο κατάστημα είναι ακριβώς αυτό, ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ! επίσης του έφερα τον καλύτερο μου φίλο και δεν θα καθίσει ακίνητη. αχ συνέχιζε να κουνιέται και φαινόταν ότι έπασχε. τώρα έχει ένα όχι και τόσο ωραίο παρατσούκλι για εκείνη και αρνείται να της κάνει ξανά τατουάζ.

Samizzle στις 15 Οκτωβρίου 2010:

ΑΒ, μου είχε συμβεί σχεδόν το ίδιο πράγμα. Τηλεφώνησα και ήταν στην ευχάριστη θέση να το διορθώσουν. Δεν μου κόστισε τίποτα και νομίζω, δυστυχώς απολύθηκαν το άτομο που έκανε το τατουάζ μου.

Είναι σοβαρό να ανακατέψω το τατουάζ κάποιου, ειδικά επειδή το είχα σχεδιάσει με σαφείς λεπτομέρειες χρώματος. Καλέστε και ζητήστε να προγραμματίσετε ένα appt για να το διορθώσετε και θα πρέπει να το κάνουν δωρεάν.

Εάν όχι, είναι ένα εξαιρετικά αντιεπαγγελματικό μέρος και θα πρέπει να πάτε αλλού για να το διορθώσετε. Ανάλογα με το τι πρέπει να κάνετε, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε το ελάχιστο κατάστημα, αλλά αξίζει τον κόπο, καθώς αυτό είναι το τατουάζ σας και είναι εκεί για μια ζωή. Καλή τύχη!

ΑΒ στις 07 Σεπτεμβρίου 2010:

Μόλις έκανα ένα κομμάτι στην περιοχή της ωμοπλάτης μου. Το's 3 λέξεις στο σανσκριτικό κείμενο. Μόλις έγινε, πριν προχωρήσει ο επίδεσμος, το κοίταξα στον καθρέφτη & Το αγάπησα! Αλλά αργότερα το βράδυ, στο σπίτι όταν έβγαλα τον επίδεσμο, παρατήρησα ότι ο καλλιτέχνης είχε ξεχάσει μία από τις γραμμές του κειμένου, η οποία θα άλλαζε το νόημα της λέξης. Νιώθω σαν ηλίθιος που δεν έκανα'δεν το πρόσεξα ενώ ήμουν στο κατάστημα:/.

Θέλω λοιπόν να μάθω ποιοι είναι οι κανόνες της κλήσης και της ζήτησης διόρθωσης; Πρέπει να πληρώσω περισσότερα;?

katy στις 30 Ιουλίου 2010:

καλό μου … δεν το έκανα'Μην ουρλιάζετε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του τοκετού – χωρίς φάρμακα και ένα μωρό 10 κιλών!

Ευχαριστώ για τον κόμβο – πήρα το πρώτο μου σε μια εβδομάδα περίπου και ενώ τα περισσότερα είναι προφανές είναι ωραίο να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες!

Anon Amuz στις 08 Μαΐου 2010:

Οι συμβουλές δεν είναι't must. Σαν εργάτης εστιατορίου, αν κάνουν πράγματα στο μισό @ssed, δεν αξίζουν τίποτα, εκτός από τον πελάτη που λέει στους φίλους τους ΠΟΤΕ να μην χρησιμοποιήσουν αυτόν τον καλλιτέχνη. Αν δεν ήταν ένας από τους πελάτες μου'Δεν είμαι ευχαριστημένος με τίποτα από την υπηρεσία μου, έκανα κακή δουλειά.

Οι περισσότεροι ΚΑΛΟΙ καλλιτέχνες είναι περήφανοι για τη δουλειά τους, αλλά υπάρχουν πολλά καταστήματα που κακομεταχειρίζονται το ταλέντο τους. Αυτό το αποτέλεσμα ισοδυναμεί με κακή εργασία μακροπρόθεσμα. Ένα καλό κατάστημα προσφέρει στον καλλιτέχνη πολλά από τα κέρδη του.

Συμφωνώ ότι κάποιος δεν πρέπει να είναι ψηλός κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε διαδικασίας διαβούλευσης, αλλά εγώ και άλλοι καλλιτέχνες που γνωρίζω προτείνουμε ένα παυσίπονο σε άτομα με μεγαλύτερα τατουάζ που γίνονται (όπως ένα πίσω κομμάτι ή ένα πλήρες μανίκι).

Η εθιμοτυπία εξαρτάται από τον καλλιτέχνη, αλλά αυτό είναι ένα καλό σχέδιο.

Ξέρω ότι πιθανότατα ένα εκατομμύριο καλλιτέχνες/καταστήματα θα διαφωνήσουν, αλλά εγώ'Μιλώντας ως καλλιτέχνης, το μόνο τεράστιο ζωάκι μου, εκτός από αυτό το κορίτσι στο βίντεο (lol), είναι ότι κάποιος δεν επιλέγει το σωστό τατουάζ για το σώμα του. Εγώ'δεν είχα ποτέ παράπονο ή δυστυχισμένο πελάτη, επειδή αγαπώ τη δουλειά μου και νομίζω ότι οι περισσότεροι καλλιτέχνες πρέπει να κατεβούν από τα άλογά τους.

Εγω στις 06 Μαρτίου 2010:

χαχα, ισκρα, κι εγω. (για το σφεντόνα) τι φασαρία ήταν. Εμπνεύστηκα να παρακολουθήσω πραγματικά το βίντεο λόγω του σχολίου σας. Έχω μερικά μόνος μου αλλά δεν το κάνω't μαντεύω ότι αν είχα συμπεριφερθεί έτσι O.O

αληθινός, υπέροχος κόμβος, καλές συμβουλές.

iskra1916 από το Μπέλφαστ της Ιρλανδίας. στις 06 Μαρτίου 2010:

Μια χαρα,

καλές συμβουλές για αρχάριους τατουάζ! Εκείνο το κορίτσι στο βίντεο ήταν ψύχραιμος μισογύνης! Εγώ'd έριξα τον κώλο της στο δρόμο.

Πρέπει να φτάσω στο γράψιμο ενός κόμβου που σχετίζεται με τα τατουάζ για να επιδείξω τα δικά μου 16+ τατουάζ που είναι όλα μαύρο μελάνι.

Go raibh maith agat leis an 'κεντρικό σημείο' καρα,

είναι mise le μέ,

Kσκρα 1916.

Beir bua !

Tiocfaidh ar la!

Νιλ στις 03 Μαρτίου 2010:

Εγώ'Έκανα το πρώτο μου τατουάζ αυτό το Σαββατοκύριακο και αναρωτιόμουν για την εθιμοτυπία του σαλόνι τατουάζ, ειδικά για το φιλοδώρημα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον tattoo artist μου και τώρα ξέρω ότι κέρδισα'να μην είναι σύντομος αλλάζοντάς τον όταν πρόκειται για την άκρη. Ευχαριστώ!

μόλις_ πήρε ένα στις 03 Δεκεμβρίου 2009:

Ευχαριστώ πολύ!!! Εγώ'Είμαι καλλιτέχνης σε διαφορετικό τομέα και δεν είχα ιδέα ποια ήταν η κατάλληλη συμβουλή τατουάζ. Κατά λάθος άλλαξα σύντομα τον καλλιτέχνη τατουάζ μου (12%)'Σίγουρα θα το αναπληρώσω όταν κάνει το άλλο μου την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, η ομιλία εναντίον της μη ομιλίας μπορεί να είναι ένα καλό θέμα για αναφορά επίσης. Ξέρω κάποιους καλλιτέχνες'μου αρέσει να αποσπάται η προσοχή από τη συζήτηση.

Γουίτνεϊ στις 23 Ιουλίου 2009:

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάρτησή σας, κάνω το πρώτο μου τατουάζ αύριο και δεν ήξερα απολύτως τίποτα για την εθιμοτυπία της κατάστασης, αυτό βοήθησε πάρα πολύ. σας ευχαριστώ.

Ανδρέας στις 07 Μαρτίου 2009:

Αγαπητή Ανών,

Πηγαίνετε να κάνετε ένα προσωρινό τατουάζ και ζητήστε από τη μητέρα σας να το φορέσει εάν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον πόνο και το άγχος του να κάνετε ένα τατουάζ με λογικό τρόπο. Το κλάμα είναι καλό, αλλά το να ενεργείς σαν ένας παιδικός ανόητος λόγω ενός μικρού πόνου είναι ανήκουστο για άτομα αρκετά μεγάλα για να κάνουν τατουάζ'μικρό. Η συμπεριφορά σαν εκείνο το κορίτσι είναι απαράδεκτη και σαφώς δεν θα έπρεπε να είχε κάνει τατουάζ εξ αρχής, οπότε αν νομίζετε ότι είναι καλό, αλλά το να γελάτε με τη συμπεριφορά δεν νομίζω ότι πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Επίσης, έκανα το πρώτο μου τατουάζ και μου είπαν ότι ήταν ο πιο ανυπόφορος πόνος στον κόσμο και μετά βίας κέρδισα το μεγαλύτερο μέρος του. Το'είναι περίπου έξι ίντσες σε μήκος στο αντιβράχιο μου και χρειάστηκαν 2,5 ώρες για να κάνω μόνο με μια βελόνα περιγράμματος, την παχύτερη βελόνα των καλλιτεχνών για την πλήρωση'δεν ήρθα ακόμα με το ταχυδρομείο και ήμουν καλά. Μου είπε μετά ότι πιθανότατα θα χρειαζόταν μια ώρα λιγότερο και θα ήταν 10 φορές λιγότερο επώδυνο. Θα πρέπει να είστε σε θέση να το χειριστείτε.

εντός ολίγου στις 08 Φεβρουαρίου 2009:

Σοβαρά, μπορώ να καταλάβω τη σημασία της εθιμοτυπίας. Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι είναι λάθος να γελάς με κάποιον που σε πληρώνει για μια υπηρεσία. Σχεδιάζω να κάνω τατουάζ για προσωπικούς λόγους, έχω χαμηλή ανοχή στον πόνο, πιθανότατα θα κλάψω και ίσως να ουρλιάξω λίγο, θα τους πληρώσω αρκετά ώστε να είναι σεβαστοί. Αν πήγαινα εκεί για τατουάζ, και έβλεπα ότι θα σηκωνόμουν και θα έφευγα και θα έβρισκα κάποιον άλλο. Όπως είπατε είναι μια επιχείρηση και υπάρχουν πρότυπα εθιμοτυπίας. Ο καλλιτέχνης τατουάζ πρέπει να κρατηθεί στο ίδιο.

Ντόνι στις 27 Αυγούστου 2008:

Είμαι συνιδιοκτήτης σε ένα σαλόνι τατουάζ. Βρισκόμαστε μέσα σε ένα μπαρ, οπότε βλέπω πολύ συχνά άτομα με κακή εθιμοτυπία !!! Περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας..

Sadie_H στις 02 Ιουνίου 2008:

Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν μπω για να κάνω το πρώτο μου τατουάζ! (Εγώ δεν'δεν συμπεριφέρομαι σαν αυτό το κορίτσι, το υπόσχομαι) Τόσοι πολλοί άνθρωποι απλώς περιπλανιούνται χωρίς νόημα, αναζητώντας ευκαιρίες. Ναι αυτο'είναι οδυνηρό-έχω ένα μεγάλο ακριβώς πάνω από το νεφρό μου και δεν μπορούσα'μην μιλάτε ακόμη και μερικές φορές-αλλά αυτό'αξίζει εντελώς. Το τατουάζ είναι μια τέχνη και οι άνθρωποι που κάνουν τατουάζ είναι καλλιτέχνες και πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο!

Άντριαν Γουόκερ από Magnolia, AR στις 26 Μαΐου 2008:

Αυτό είναι υπέροχο! Πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες, σας δίνουν μια καλή ιδέα τι να περιμένετε.

Αικατερίνη στις 20 Μαΐου 2008:

Ευχαριστω για ΑΥΤΟ. Δεν είναι πολλοί εκεί έξω που συζητούν την (ανεξήγητα αδιαφανή) εθιμοτυπία. Εγώ'ετοιμάζομαι να πάρω το πρώτο μου κάποια στιγμή σύντομα και εγώ'Είμαι νευρικός για την αντίδρασή μου – ναυτία, κλάμα κ.λπ. χαχα, αλλά αφού είδα αυτό το κορίτσι, το ξέρω'Θα είμαι καλά 🙂 χαχαχα είδα ένα άλλο βίντεο με μια κοπέλα να παίρνει μια όμορφη πράσινη πεταλούδα στο πάνω μέρος της πλάτης της. Προφανώς πονούσε, αλλά το χειρίστηκε τόσο καλά. Νομίζω ότι την είδα ακόμη και να σκουπίζει τα δάκρυα μετά. Πραγματικά, σε σύγκριση με αυτό το κορίτσι στο βίντεο που δημοσιεύσατε, δεν το κάνω'δεν με νοιάζει λίγο υγρό πρόσωπο αν σημαίνει ότι δεν κάνω έναν συνολικό εαυτό χαχα. Ευχαριστώ για την ανάρτηση: D