Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το τατουάζ, παραλίγο να μου κοστίσει η καριέρα μου γιατί δεν μου έδειξαν τον κατάλληλο τρόπο να κάνω πράγματα. Εδώ'είναι αυτό που έμαθα.

Πώς να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο τατουάζ που θα σας προσφέρει μαθητεία.

Πώς να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο τατουάζ που θα σας προσφέρει μαθητεία.

kevin laminto μέσω Unsplash

Πώς να φτιάξετε ένα υπέροχο χαρτοφυλάκιο τατουάζ

Εάν θέλετε να σας δουν σοβαρά για μαθητεία τατουάζ, εσείς'ήρθα στο σωστό μέρος. Οι άνθρωποι συνήθιζαν να ζωγραφίζουν εικόνες, να τις φέρνουν σε ένα κατάστημα και να ζητούν δουλειά, αλλά σήμερα χρειάζονται πολύ περισσότερα για να αποκτήσουν μια μαθητεία. Το πράγμα που'Το ότι θα σας ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους δεν είναι μόνο το καλλιτεχνικό σας ταλέντο, αλλά και η προσοχή σας στη λεπτομέρεια, οι οργανωτικές σας ικανότητες και το γεγονός ότι έχετε κατανόηση σχετικά με την κλίμακα και το μέγεθος. Επίσης δεν κάνει'δεν θα πονέσετε αν έχετε λίγους φίλους να σχολιάσουν την τέχνη σας, δηλώνοντας ότι μόλις αρχίσετε να μελανιώνετε, αυτοί'θα ήθελα να κάνω κάποια δουλειά.

1. Κάντε ένα εξαιρετικό εξώφυλλο

Το πιο σημαντικό μέρος του χαρτοφυλακίου σας είναι η κάλυψή σας.

 • Θα είναι ολοσέλιδη (8.5"x11") παρόμοια με ένα κόμικ … εκτός βέβαια το έργο τέχνης θα σχεδιαστεί σε ένα στυλ που θα προσδιορίζεται σαφώς ως τέχνη τατουάζ. Στην ιδανική περίπτωση, θα κάνετε το εξώφυλλό σας τελευταίο, καθώς θα πρέπει να συνοψίζει το στυλ σας ως καλλιτέχνη και να είναι το πιο περίπλοκο και προσεκτικά σχεδιασμένο κομμάτι στο χαρτοφυλάκιό σας.
 • Το περίγραμμα πρέπει να γίνεται με στυλό τύπου υγρού κυλίνδρου και πρέπει να χρησιμοποιείτε χρωματιστά μολύβια για να το χρωματίσετε. (Χρησιμοποιώ τα χρωματιστά μολύβια Crayola που περιλαμβάνονται στη συσκευασία 50 για να σχεδιάσω όλο μου το φλας επειδή'είναι πολύ πιο εύκολο να αναμειχθούν.)
 • Στο σχεδιασμό του εξωφύλλου σας, θα πρέπει να συμπεριλάβετε το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς το χαρτοφυλάκιό σας είναι εξίσου σημαντικό με το βιογραφικό.
 • Κάντε το εξώφυλλο να λέει κάτι για εσάς επίσης. Θα πρέπει να απεικονίζει την προσωπικότητά σας-και λίγη κακή σκίαση και ανάδειξη'δεν πονάω.
 • Εδώ είναι το δύσκολο κομμάτι: Θα θέλετε να συνδυάσετε ένα στυλ τατουάζ και ένα φόντο όπου και τα δύο ξεχωρίζουν εξίσου, αλλά μην'μην χαθείτε ο ένας στον άλλον.

Εάν θέλετε, ως πρώτη σελίδα, προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων αφού είστε ικανοποιημένοι με τα περιεχόμενα του χαρτοφυλακίου σας.

Παραδείγματα καλύψεων χαρτοφυλακίου τατουάζ: Τι να κάνετε και τι να μην κάνετε

μπότες-εικονογραφημένο-το-τατουάζ-χαρτοφυλάκιό σας-προ-μαθητείας-κατάσταση

Jordan Whitt μέσω Unsplash

2. Δημιουργήστε ένα "Βιβλίο εργασίας" προσαρμοσμένων σχεδίων

Αυτό το ονομάζω μέρος του χαρτοφυλακίου "το βιβλίο εργασίας" για έναν συγκεκριμένο λόγο: επειδή το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειάς σας πρόκειται να πάει εδώ. Πρέπει να δώσετε στον υποψήφιο μέντορα την ιδέα ότι πραγματικά το σκεφτήκατε αυτό, ότι αυτό είναι αυτό που θέλετε εσείς'είστε παθιασμένοι και παθιασμένοι με αυτό – αυτό είναι που θα τον κάνει να θέλει να σας διδάξει. Στο βιβλίο εργασίας σας, θα θελήσετε να αναδείξετε τα πιο σοβαρά και πρωτότυπα σχέδια τατουάζ σας.

Ο σχεδιασμός, η κλίμακα και το μέγεθος έχουν σημασία. Για να μάθετε πώς να κάνετε τατουάζ, θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε στο κατάλληλο μέγεθος και θέμα. Ακόμα κι αν δεν το κάνετε'δεν παίρνει τίποτα εκτός από το τέλειο σχέδιο, θα είναι εντάξει. Ο ανόητος τύπος είναι πραγματικά απλός και τα πέντε βήματα είναι παρακάτω:

 1. Ζητήστε έναν φίλο να σας βοηθήσει ως μοντέλο.
 2. Τραβήξτε μια φωτογραφία της περιοχής που θα μελανωθεί, με έναν χάρακα τοποθετημένο επάνω δίπλα στο σημείο που πρόκειται να πάτε. Αν λοιπόν εσείς'σχεδιάζοντας ξανά ένα τατουάζ αντιβραχίου, τραβήξτε μια φωτογραφία του μοντέλου σας's αντιβράχιο με έναν χάρακα δίπλα του για αναφορά.
 3. Αφού καθορίσετε την κατάλληλη κλίμακα και μετρήσεις, ξεκινήστε να σχεδιάζετε ένα τατουάζ στο σωστό μέγεθος, πλήρως μελανωμένο και έγχρωμο. Σχεδιάστε σαν να σκοπεύετε πραγματικά να πουλήσετε αυτό το σχέδιο στον φίλο σας.
 4. Εκτυπώστε το σχέδιο σε μορφή τοπίου.
 5. Ανιχνεύστε το σχέδιό σας σε ένα κομμάτι χαρτί ανίχνευσης (αν το επιτρέπει το δωμάτιο), ώστε να μπορείτε επίσης να δείξετε ότι έχετε μια ιδέα για το τι πρέπει να είναι επενδεδυμένο με μαύρο χρώμα. Ακόμα κι αν η γραμμή είναι πολύ παχιά για να την τοποθετήσετε με βελόνα, αυτό'μια χαρά Δίνετε στον υποψήφιο μέντορα την ιδέα ότι έχετε μια ιδέα για το τι περιμένει αυτή η μορφή τέχνης από την αίσθηση του σχεδιασμού σας.
 6. Μόλις έχετε τον εντοπισμό σας, κόψτε το και τοποθετήστε το δίπλα στο αρχικό κομμάτι. Μόλις έχετε αυτές τις δύο σελίδες διαθέσιμες (το σχέδιο και οι γραμμές που έχουν εντοπιστεί), τοποθετήστε τις δίπλα δίπλα στο χαρτοφυλάκιό σας.
 7. Ζητήστε από τον φίλο σας να υπογράψει μια υπόσχεση ότι θα έρθει και θα κάνει το τατουάζ μόλις αρχίσετε να μαθαίνετε πραγματικά μελάνι σε πρακτική ικανότητα.

Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετά από αυτά και να συμπεριλάβετε μόνο τα καλύτερα σχέδιά σας στο χαρτοφυλάκιό σας. Ακριβώς όπως ένας συντάκτης περιοδικού, εσείς'θα θέλετε να διαλέξετε αρκετά για να έχετε την καλύτερη λήψη. Προτείνω να κάνετε τουλάχιστον 100 από αυτά και επιλέξτε αυτά που πιστεύετε ότι θα είναι τα πιο εντυπωσιακά για να βάλετε στο χαρτοφυλάκιό σας. Για περισσότερες ιδέες πρακτικής τατουάζ, διαβάστε Πώς να κάνετε τατουάζ: Ασκήσεις σχεδίασης για επίδοξους καλλιτέχνες τατουάζ.

μπότες-εικονογραφημένο-το-τατουάζ-χαρτοφυλάκιό σας-προ-μαθητείας-κατάσταση

James Discombe μέσω Unsplash

3. Κάντε το να αναβοσβήνει!

Το να δείξετε ότι έχετε καλή αίσθηση του προσαρμοσμένου σχεδιασμού τατουάζ είναι πολύ καλό πράγμα. Ωστόσο, θέλετε επίσης να προσθέσετε λίγο σχέδιο με τη μορφή σελίδων flash.

Όλα τα στούντιο τατουάζ έχουν φλας στον τοίχο. Το φλας είναι εκεί για να δείξει στους πελάτες τις διάφορες επιλογές σχεδίασης και να τους βοηθήσει να επιλέξουν ή να πάρουν ιδέες όταν αποφασίζουν τι είδους τατουάζ θα κάνουν. Αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, θα δείτε κάποια λάμψη από το προσωπικό μου βιβλίο. Όλες αυτές οι εικόνες έγιναν εντελώς στο χέρι, με κανονικό μολύβι και μελάνι και μερικά παλιά καλά μολύβια Crayola όπως χρησιμοποιήσαμε στην τάξη τέχνης της 5ης τάξης.

Δεν υπάρχουν κανόνες για το φλας, εκτός από το να το κάνετε ενδιαφέρον και να τραβάει τα βλέμματα.

Παραδείγματα Flash

Κλείνοντας

Θυμηθείτε να πάρετε το χρόνο σας και να διασκεδάσετε ενώ είστε'δημιουργώντας ξανά αυτό το χαρτοφυλάκιο. Το λέω γιατί όταν έρθει η ώρα, εσύ'θα ξεκινήσει από την αρχή. Εσείς'θα πρέπει να χτίσεις τα κόκαλά σου. Ως καλλιτέχνες, έχουμε συνήθως ένα πολύ μεγάλο κοινό πρόβλημα: εμείς'είναι γενικά πολύ αλαζονικός. Αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή μπορούμε να κάνουμε πράγματα με μολύβια και στυλό που δεν μπορούν να κάνουν πολλοί άνθρωποι. Ενώ όμως εσύ'ξαναχτίστε το χαρτοφυλάκιό σας, αυτό'Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλοι στο κατάστημα μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό που μπορείτε να κάνετε με ένα στυλό και μολύβι, καθώς και με ένα σίδερο τατουάζ. Θέλετε να μάθετε κάτι από αυτούς τους ανθρώπους, και εσείς'δεν θα τους βάλω να σας το μάθουν με το να είστε ένας ανυπόφορος χαζός. Κάνουν τα προς το ζην έτσι και δεν το κάνουν'δεν πρέπει να πάρω κανέναν's στάση. Να είστε λοιπόν ταπεινός, να ακούτε περισσότερο παρά να μιλάτε και να κάνετε ερωτήσεις όποτε δεν το κάνετε'δεν καταλαβαινω κατι.

Αν εσύ'μόλις αρχίσατε να σκέφτεστε μια καριέρα ως καλλιτέχνης τατουάζ, εσείς'Θα ήθελα να διαβάσω το So You Want to Start a Career in Tattooing: Εδώ'προβολή. Και εάν εσύ'δεν είστε σίγουροι ότι χρειάζεστε πραγματικά μαθητεία, διαβάστε Tattoo Apprenticeships: Πώς να αποκτήσετε ένα και γιατί το χρειάζεστε.

Καλή τύχη!

© 2012 Boots Iacono

Σχόλια

Borschtlovr στις 06 Φεβρουαρίου 2019:

Εγώ'αναρωτιέμαι πώς μπορείτε να πουλήσετε την τέχνη σας ως καλλιτέχνης τατουάζ, αλλά διευκρινίζω ότι αυτός ο καλλιτέχνης δημιουργεί τέχνη μόνο για να την εφαρμόσει ο πραγματικός καλλιτέχνης τατουάζ. Οποιεσδήποτε συμβουλές θα εκτιμηθούν πολύ.

Dayia στις 27 Μαΐου 2018:

Θα έπρεπε να δώσετε μια περιγραφή στα σχέδια?

ο Σαμ στις 26 Ιανουαρίου 2018:

Γιατί να't θέλετε να χρησιμοποιήσετε στυλό βούρτσας ή ακουαρέλα, αν είναι δυνατόν; Αρέν't εκείνα τα μέσα που θεωρούνται πιο κοντά στο πραγματικό τατουάζ?

Shay Buchanan στις 12 Νοεμβρίου 2017:

Πίστευα ότι αυτό ήταν ένα εξαιρετικό μαθησιακό φράγμα ευχαριστώ

Επιγραφή στις 16 Ιουλίου 2017:

Οι μπότες δεν πρέπει να μισούν ότι το μολύβι χρώματος crayola είναι πολύ κακής ποιότητας για χρήση ως καλλιτέχνης υψηλότερης χρωστικής χρώματος θέλετε να χρησιμοποιήσετε μολύβι νερού για καλύτερη ανάμειξη μολύβι πρίσματος οτιδήποτε άλλο εκτός από φτηνά φτωχά χρώματα κραγιόνια αδερφέ

Αν πρόκειται να δημιουργήσετε το έργο σας, αντιμετωπίστε το με το καλύτερο χρώμα

Στεναγμός στις 03 Απριλίου 2017:

Είναι εντάξει να αντιγράψουμε άλλους καλλιτέχνες για αρχή ή πρέπει να δημιουργήσουμε το δικό μας πρωτότυπο κομμάτι για να καθορίσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε?

Κιμ στις 20 Φεβρουαρίου 2017:

Το λατρεύω εγώ'θα ξεκινήσω το χαρτοφυλάκιό μου σήμερα. Ευχαριστώ

Μελίσσα στις 10 Δεκεμβρίου 2016:

συνολικά πόσες σελίδες πρέπει να έχω?

Κίρστι στις 13 Απριλίου 2016:

Νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο, λατρεύω τα τατουάζ με κάνουν να νιώθω τόσο υπέροχα αν μου αρέσει να είμαι τατουάζ μια μέρα 🙂 x

Boots Iacono (συγγραφέας) από το Βόρειο Νιου Τζέρσεϋ στις 02 Ιουλίου 2012:

katyzz, χρειάζονται όλοι οι τύποι για να κάνει αυτόν τον κόσμο να φύγει 'γύρος. Ένας άνδρας'ο πόνος είναι άλλος'ευχαρίστηση και όλα αυτά. Θα επικεντρωνόμουν μόνο στη βιομηχανία τατουάζ, αλλά ίσως και εγώ'Θα εμβαθύνω σε άλλες περιοχές στο εγγύς μέλλον. Ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο.

katyzzz από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 02 Ιουλίου 2012:

Υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα τέχνη στα τατουάζ, προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για κατάχρηση του σώματος,

Εγώ'θα ήθελα να δω κάποια άλλη μορφή της τέχνης σας, που θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο