Η Caroline είναι λάτρης του σχεδιασμού που εκτιμά τα τατουάζ που κάνουν μια πρωτότυπη περιστροφή στο δημοφιλές περιεχόμενο.

Τα τατουάζ άγκυρας είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα και κλασικά σχέδια εκεί έξω. Αυτή η μονόχρωμη άγκυρα σε στιλ στένσιλ παρουσιάζει μια φημισμένη εικόνα με φρέσκο ​​τρόπο.

Τα τατουάζ άγκυρας είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα και κλασικά σχέδια εκεί έξω. Αυτή η μονόχρωμη άγκυρα σε στιλ στένσιλ παρουσιάζει μια φημισμένη εικόνα με φρέσκο ​​τρόπο.

Ανησυχείτε μήπως κάνετε ένα τατουάζ που'είναι πολύ κοινό – κάτι που όλοι έχουν ήδη; Μήπως η καρδιά σας είναι κάτι που παίρνουν πολλοί άνθρωποι, αλλά αυτό σημαίνει κάτι για εσάς; Διαβάστε τις συμβουλές μου για το πώς να αλλάξετε ένα βαρετό, κοινό τατουάζ σε κάτι μοναδικό και προσωπικό.

Ποια είναι μερικά κοινά σχέδια τατουάζ?

Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά τατουάζ. Αυτά είναι σχέδια για εσάς'Θα δω πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

 • Τριαντάφυλλα
 • Φυλετικά σχέδια
 • Αστέρια
 • Σταυρούς
 • Φτερά αγγέλου
 • Κορώνες
 • Πεταλούδες
 • Δράκοι
 • Άγκυρες
 • Κελτικά σύμβολα
 • Όπλα
 • Ονόματα / Ημερομηνίες / Αποσπάσματα

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι τατουάζ, αλλά αυτά είναι αυτά που επιλέγουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Τα τατουάζ με λουλούδια υπάρχουν παντού, αλλά το λευκό περίγραμμα και οι διακοσμήσεις με αστέρια σε αυτό του δίνουν μια μοναδική αίσθηση.

Τα τατουάζ με λουλούδια υπάρχουν παντού, αλλά το λευκό περίγραμμα και οι διακοσμήσεις με αστέρια σε αυτό δίνουν μια μοναδική αίσθηση.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για όλα αυτά τα τατουάζ. Αντιπροσωπεύουν ένα'κουλτούρα, δύναμη, ομορφιά και άλλα χαρακτηριστικά που έχουν πολύ νόημα. Αλλά ποιος θέλει κάτι που θα δει σε όλους τους άλλους?

Εγώ'βρήκα πολλούς τρόπους για να κάνετε μια παλιά ιδέα τατουάζ νέα και ενδιαφέρουσα. Το'Είναι σημαντικό να προσθέσετε προσωπικότητα και μοναδικότητα σε οποιοδήποτε σχέδιο που θα αποτελεί μόνιμο μέρος του σώματός σας. Εάν κάνετε τατουάζ να είναι ξεχωριστά και διαφορετικά. γιατί θα θέλατε να δείτε το σχέδιό σας σε όλους τους άλλους?

Τα φυλετικά τατουάζ είναι εξαιρετικά συνηθισμένα, και ενώ υπάρχουν λεπτές διαφορές μεταξύ των περισσότερων, πολλά εξακολουθούν να μοιάζουν με την πρώτη ματιά.

Τα φυλετικά τατουάζ είναι εξαιρετικά συνηθισμένα και ενώ υπάρχουν λεπτές διαφορές μεταξύ των περισσότερων, πολλά μοιάζουν ακόμα με την πρώτη ματιά.

Πώς να κάνετε ένα κλασικό σχέδιο να φαίνεται φρέσκο, μοναδικό και πρωτότυπο

Εδώ είναι μερικές ιδέες για να προσθέσετε χαρακτήρα στην κοινή σας ιδέα τατουάζ!

 • Χρώμα: Τατουάζ don'δεν πρέπει να είναι γκρι και μαύρο! Η προσθήκη χρώματος στο σχέδιό σας μπορεί να το κάνει να ξεχωρίσει – με καλό τρόπο. Εάν προτιμάτε ένα απλό μαύρο σχέδιο, η προσθήκη ενός μικρού περιγράμματος μπλε ή κόκκινου μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το σχέδιό σας ξεχωριστό.
 • Αφηρημένα σχέδια: Πολλοί άνθρωποι έχουν σταυρούς με ίσια ραβδί και καμπύλα τριαντάφυλλα. Γιατί να μην αλλάξετε το σχήμα ή το περίγραμμα; Όσο οι άνθρωποι μπορούν να πουν τι είναι, αφήστε τη δημιουργικότητά σας να τρέξει! Ακόμα κι αν ο άγγελος σας'Πάντα ήθελα έχει μικροσκοπικά ροζ φτερά και ένα τετράγωνο φωτοστέφανο, εσύ'Θα χαρώ που δεν συμβαίνει'δεν ταιριάζει στο πλήθος.
 • Αποσπάσματα και λέξεις: Υπάρχουν μερικές λέξεις που παίρνουν πολλοί άνθρωποι επειδή βοηθούν να δοθεί θάρρος ή να συμβολίζουν το νόημα της ζωής. Χρησιμοποιώντας μια ασυνήθιστη λέξη που σημαίνει το ίδιο με τη λέξη που θέλετε μπορεί να βοηθήσει το τατουάζ σας να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Πιάστε έναν θησαυρό και αναζητήστε λέξεις με παρόμοιους ορισμούς με τη λέξη που θέλετε. Η μετάφραση του αποσπάσματος σας σε άλλη γλώσσα – ίσως η γλώσσα της πατρίδας σας – είναι μια άλλη ιδέα.
 • Συνδυασμοί: Υπάρχουν δύο διαφορετικές εικόνες που σας αρέσουν, αλλά και οι δύο είναι υπερβολικά χρησιμοποιημένες; Μπορείτε να τα συνδυάσετε σε μία υπο-χρησιμοποιημένη αλλά όμορφη ιδέα! Είδα κάποιον σε ένα τοπικό σαλόνι τατουάζ που συνδύασε δύο από τις πιο δημοφιλείς ιδέες, τριαντάφυλλα και ιρλανδικά τετράφυλλα τριφύλλια, σε ένα τριφύλλι φτιαγμένο εντελώς από φωτεινά μοβ τριαντάφυλλα. Ακούγεται διαφορετικά, αλλά φαινόταν όμορφο!
 • Κρυφό νόημα: Υπάρχει κάποιο αντικείμενο, ιδέα ή πρόσωπο που απλώς σας καθορίζει; Firstσως το πρώτο σας αυτοκίνητο, η νεκρή γιαγιά σας ή το μικρό σας παιδί να είναι η βάση της νέας τροποποίησης του σώματός σας! Κρύψτε το αυτοκίνητο στο κέντρο της άγκυρας ή βάλτε τη γιαγιά's όνομα με γράμματα γύρω από την πεταλούδα's φτερά. Δεδομένου ότι κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και διαφορετικό, σκεφτείτε τι κάνει το μωρό σας μοναδικό και τρέξτε με την ιδέα!
 • Λάβετε δεύτερες γνώμες: Ρωτήστε έναν έμπιστο φίλο ή τον καλλιτέχνη τατουάζ σας αν μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε για να διαφοροποιήσει την τέχνη του σώματός σας από όλους τους άλλους'μικρό! Η διαβούλευση με άλλα μυαλά θα σας δώσει μια νέα προοπτική και σιγουριά ότι το σχέδιό σας θα έχει χαρακτήρα.

Αυτό το τατουάζ χρησιμοποιεί όπλα για να γράψει τη λέξη αγάπη! Πόσο μοναδικό είναι αυτό;

Αυτό το τατουάζ χρησιμοποιεί όπλα για να γράψει τη λέξη αγάπη! Πόσο μοναδικό είναι αυτό?

Μια γρήγορη προειδοποίηση

Θυμηθείτε, μάλλον δεν το κάνετε'δεν θέλω να κάνεις το τατουάζ σου πολύ περίεργο! Οτιδήποτε προσβλητικό, άσχημο ή απλά περίεργο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές τύψεις. Εάν η καρδιά σας είναι στραμμένη σε κάτι που έχουν πολλοί άλλοι, προχωρήστε και αποκτήστε το. Το γεγονός ότι εσείς'είστε πρόθυμοι να κάτσετε να πονέσετε για να κάνετε ένα τατουάζ σας κάνει αρκετά ξεχωριστό! Το'Είναι καλό να είσαι άτομο, αλλά σχεδόν κανείς δεν θέλει να νιώθει περίεργα. Πήγαινε με το έντερό σου!

Αυτά τα τατουάζ με φωτιά και νερό είναι μοναδικά λόγω της τοποθέτησής τους και της ενσωμάτωσής τους από λουλούδια λωτού.

Αυτά τα τατουάζ με φωτιά και νερό είναι μοναδικά λόγω της τοποθέτησής τους και της ενσωμάτωσής τους από λουλούδια λωτού.

Σχόλια

carolinekirby (συγγραφέας) από την Ινδιανάπολη, IN στις 28 Φεβρουαρίου 2012:

Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλά στερεότυπα που αφορούν τα τατουάζ. Εγώ'Στην πραγματικότητα εργάζομαι σε ένα άρθρο σχετικά με αυτήν τη στιγμή. Εγώ'δ λένε ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τα ορατά τατουάζ τους απλά και μη προσβλητικά εάν χρειάζονται δουλειά για να δουλέψουν με το κοινό. Τα στερεότυπα για τα τατουάζ δεν είναι πλέον τόσο σημαντικά. Πάνω από το 20% των ανθρώπων στα 20 τους τα έχουν τώρα και φαίνεται ότι ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται.

Λουίς Ε Γκονζάλες από το Μαϊάμι της Φλόριντα στις 28 Φεβρουαρίου 2012:

Ενδιαφέρον τουλάχιστον. Πώς θα αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι τα στερεότυπα που σχετίζονται με το να έχουν ορατά τατουάζ?

Καλώς ορίσατε στο HubPages