Дългата коса е техника за подстригване на дълга коса, която подрязва горните слоеве на косата по -къси от долните. Добавянето на слоеве към дълга коса създава повече движение и придава повече обем на тънката коса.

Наслояването на дълга коса премахва точно необходимото тегло, за да придаде движение на косата, без да прави краищата да изглеждат наслоени и отпуснати. Дългопластовите прически обикновено изглеждат страхотно за всички форми на лицето и в зависимост от това как са оформени, те биха могли да приласкат някои форми на лицето повече от други.

Преди следващата ви среща с коса, разгледайте тези модерни снимки на най -добрите идеи за дълга коса.

Платинена дълга коса

Платинена дълга косаКредит: Кара Лорен

Изключително дългите прически със слоеве като този се гордеят с модерен корен на сянка и коси с цвят на платина.

Дълги слоеве с бретон

дълги слоеве с бретонInstagram @jaiden_edwardsandco

Дългата коса с бретон е прекрасен пример за това какво можете да направите с ножици и удължители. Не обичате ли красивата работа за смесване на слоевете и различните нюанси на златисто кафяво? Това е един от най -добрите примери за дълги прически с бретон, които ще видите този сезон.

Наслояване на платинено русо

Наслояване на платинено русоInstagram @hairandmakeupbynatparker

Дългопластовите прически са идеални за намаляване на силните черти на лицето. Тъмните корени, които се стопяват в бяло-русата коса, наистина разкриват модерен, женствен многопластов вид.

Рунтави многослойни вълни със странична част

Рунтави многослойни вълни със странична частInstagram @salondm3

Дълбоката странична част на тази многопластова прическа би била великолепна есенна визия. За рошави прически с дълги пластове, дългата коса дава много размери.

Многослоен и дълъг с бретон

многопластова и дълга коса с бретон за завесиInstagram @memmieyo

Нарязана на пластове и дълга с бретон пердета може да рамкира и подчертае предната част на лицето ви, особено бузите. Разпръснете го със златистокафяв нюанс и ще постигнете това красиво по -меко покритие.

Много дълги V-cut слоеве

Дълги v-cut слоевеInstagram @kuki_klobucista

Разгледайте това преобразяване на косата с каскада от дълги v-cut слоеве, използвайки техниката на стъпално подстригване. Модни дълги слоести коси като този v-cut на дълга коса добавят измерение и тяло, което е идеално за жени с по-тънка коса.

Реактивни черни коси с меки слоеве

Реактивни черни коси с меки слоевеInstagram @briandersonstylist

Черно струяща се дълга прическа изглежда страхотно при жени с по-тъмна кожа и изключително дълга коса.

Светлокафяви брави с дълги слоеве

Светлокафяви брави с дълги слоевеInstagram @shearedbysimone

Тези остригани дълги слоеве на дълга коса са създадени от стилистката Симоне Улатовски от Бернардсвил, Ню Джърси. Предимството на бръснача за този вид е, че не е нужно да жертвате дължината за движение.

„Тънките слоеве се поддържат дълги, така че долната линия да не е твърде слаба, придавайки вид на набраздена коса. Но подстригването с самобръсначка позволява на краищата да имат много свободно движение, ако косата е раздута гладка или накъдрена “, обяснява Улатовски.

Слоеве за дълга права коса

Слоеве за дълга права косаInstagram @takeshishukuya

Драматично наслоените дълги коси с лицева рамка на централната част правят това перфектно прави дълги слоести кройки за жени с гъста коса. Swoopy слоевете са толкова меки и женствени!

Изрязан и оформен от стилиста Takeshi Shukuya от Калифорния, това е целувка на слънце с много движение, което позволява гъвкав стил. Без значение по какъв начин разделяте косата или оформяте дългата коса, слоевете винаги ще лежат красиво.

„За дълги многослойни прически като тази е важно да използвате добър балсам, за да поддържате косата си здрава, блестяща и силна“, отбелязва Шукуя.

Дълги рошави слоеве

Дълги рошави слоевеInstagram @пожертвовани.комбини

Изберете красива прическа с дълги пластове, която предлага дълги рошави слоеве за оптимално движение и текстура. Пердето на пердето създава мек ефект на рамкиране на лицето и има достатъчно дължина, за да го извади от очите.

Едър вълнообразен слой

Едър вълнообразен слойInstagram @danionyourdome

Опитайте тази вълнообразна кройка, която се отличава със силно текстурирани тъмнокафяви дълги слоести нишки.

Стилистът Dani Maloney от Phoenix, AZ беше толкова вдъхновен от бохемските, естествени, плажни дълги пластове.

„Дългопластовите прически изглежда осигуряват този перфектен стил, готов за плаж. Виждам стил на измиване, който все още е модерен и актуален. Обичам, че жените, които имат стил на поддръжка, все още могат да имат модерен външен вид, който да работи за ежедневието им “, заявява Малони.

Ако една дама влезе и поиска естествен вид, но и някаква текстура, Малони препоръчва нещо подобно нарязано, с едва налични слоеве.

Подстригване с тъмен корен на многослойна коса

Подстригване с тъмен корен на многослойна косаInstagram @jackie_smithwick

Дългопластовата рокля може да ви даде малко повече предимство от традиционните. Джоан Джет и Фара Фосет бяха иконите на 70 -те, които разтърсиха този стил с пълна сила!

Според стилиста Джаки Смитуик от Северна Каролина, дългите прически, които се отличават с дълги разрошени слоеве, подхождат на фина или гъста коса. Той добавя допълнителен обем и текстура и ви придава модерен вид.

Можете да оформите рокля по много различни начини. „За елегантен външен вид опитайте масло или серум, когато са почти сухи. За по -разрошен, износен вид използвайте текстурирана мишка, когато е мокра, ударете я с малко сух шампоан, когато изсъхне, и оставете тези прозорци надолу “, предлага Смитуик.

Дълга руса многослойна коса

Дълга руса многослойна косаInstagram @luminousblondes

Ето дълга руса многослойна коса, която е красива и с ниска поддръжка. Това е една от онези дълги прически със слоеве, които изглеждат още по -добре, ако са оформени с плажни вълни.

Разрошени слоеве с дължина на ключицата

Разрошени слоеве с дължина на ключицатаInstagram @maren.stylist

Тези възхитителни еспресо кафяви цветове на косата на този дълъг слой боб вървят перфектно с тен кожа.

Стилистката Maren Mahlman от Калифорния казва: „Комбинацията от babylights и balayage прави този многослоен дълъг боб лесен и елегантен. Най-хубавото в това е, че това е услуга веднъж на всеки три месеца! Това е много лесен за поддръжка цвят и многослойна прическа за дълга коса. “

Този стил е чудесен за повечето дами, особено с фина коса. Машината за маша 1 1/4 инча е най -подходяща за разхлабена вълна. Любимият завършващ продукт на Mahlman е Badlands от R & Co за малко подсилване на корен и текстура.

Текстурирани накъсани слоеве с дължина до талията

Текстурирани накъсани слоеве с дължина до талиятаInstagram @yukistylist

Тази многопластова прическа с дължина до кръста може да се опише като неразрешена, текстурирана, плажна коса. Калифорнийският стилист Юки използва техниката на сухо изрязване за такива пържоли, за да види как реагира косата.

Що се отнася до тези накъсани слоеве, дългата коса й придава по -естествена и безпроблемна тенденция към косата в момента.

„За да стилизирам, използвах 1 1/4-инчова маша и накъдрена произволна секция, за да създам отменените вълни. След къдренето използвах Milbon Texturizing Spray, за да добавя тяло и мекота “, отбелязва Юки.

Разхлабени вълнообразни слоеве за фина коса

Разхлабени вълнообразни слоеве за фина косаInstagram @studiovangogh

С разхлабени вълнообразни слоеве за фина коса, които ви придават повече текстура и движение. Нещото в тази многопластова дълга коса е, че тя ви помага да запазите красотата си, докато расте средно дълъг котлет. Дългите слоеве за фина коса също гарантират, че ще надстроят вашето топло русо омбре.

Къдрави слоеве за дълга къдрава коса

Къдрави слоеве за дълга къдрава косаInstagram @curls.by.lailee

Къдравите слоеве за дълга къдрава коса са класическа подстригване, която разпределя обема във всичките ви коси. Дългият слой подсилва къдриците и придава движение. Опитайте многопластови дълги прически за жени, които искат фин и подскачащ завършек.

Дълги накъсани слоеве с вкоренено мрачно

Дълги накъсани слоеве с вкоренено мрачноInstagram @bthalia13

Това е дълга права коса с меки слоеве, създадена от фризьорката Bianca Herrera от Silver Spring, MD.

„Харесва ми перфектната комбинация от това да стане естествена до дълга руса. Смесването между babylights и balayage blonde подчертава, че изглежда толкова безпроблемно. Обичам, че тя ще може да носи този външен вид през следващите няколко месеца и все още ще изглежда така, сякаш го е направила заради вкоренената мрачност “, обяснява Ерера.

Тази прическа е за жени с груба до фина коса. Това е просто универсален вид за тези, които искат естественият им цвят на косата да бъде част от техния баланс. Яркостта и рамката на лицето ще отворят всяка част от лицето, която смятате за твърде затворена. Кройката също помага за подобряване на движението за създаване на цвят.

Многослойна коса с плажни вълни за над 40

Дълга многослойна коса с плажни вълни за над 40Instagram @anthonynitsonhair

Наслоената коса с плажни вълни за над 40 е пример за пластови идеи за подстригване, които да проучите. Дългата коса има тенденция да придава консервативен вид на жените над 40. Предложете модерност на подстригването, като го въведете с ярки нюанси на косата.

Златиста руса многослойна коса

Златисто руса дълга косаInstagram @abigailwalo.cosmetology

Златистата руса многослойна коса е ярка, пълна със слънчева светлина и придава озаряващ блясък. Чрез добавяне на дълги слоеве и рамки за лице, той придава живот и движение на дългата коса. Дългопластовата прическа е елегантна, но можете също така да подчертаете текстурата и дългите слоеве, като използвате ½ инчова маша, оставяйки краищата да придават леки плажни вълни.

Текстурирани дълги слоеве

Текстурирани дълги слоевеInstagram @yukistylist

Подправете вече зашеметяващия дълъг разрез със слоеве и топъл баланс. Текстурираните дълги слоеве подчертават по -светлия оттенък, създавайки по -добро измерение. За по-богата и по-здрава коса нанесете масло, предизвикващо блясък, върху кичурите си.

Дълъг и многослоен шаг

дълга и многопластова рошаInstagram @__hannahv

Дългопластовите прически премахват тежестта от дългите ви коси, но със стил. Ето една дълга и наслоена рокля, която осигурява по -свежа аура. Това е солидно доказателство за това колко дълги слоеве, бретончета и руса сянка изглеждат чудесно заедно.

Дълги слоеве за рамкиране на лице

дълги слоеве за рамкиране на лицетоInstagram @thathairough_

Избягвайте плосък и безжизнен вид с дълги слоеве, рамкиращи лицето. Тези слоеве премахват голяма тежест, като придават на черните ви коси допълнително тяло и движение в долната част.

Многопластовата и дълга коса се нуждае от подстригване на всеки 6-10 седмици, за да я поддържа здрава и без цепнати краища. Рошаво наслоено изрязване за дълга коса като това прави магия върху прави текстури и фини плътности.

Многопластово и текстурирано изрязване

Многопластово и текстурирано изрязванеInstagram @missyhixhair

Тази кройка включва обърнати слоеве за дълга коса, създадени от Мелиса Хикс, фризьорка от остров Флеминг, Флорида.

„Използвахме V-образно оформяне в задната част, след което добавихме в нейните разгънати пернати слоеве. Направихме техника за издигната рамка на лицето и разбихме краищата й за по-изглед на парчета. Любимото ми нещо за тази прическа е начинът, по който се стеснява. Това не е направо и вярвам, че това добавя повече характер към стила “, уточнява Хикс.

„Препоръчвам тази дълга пластова подстригване за жени, които търсят нещо малко по -различно от вашите традиционни многопластови прически за дълга коса. Може да работи за някой с гъста до средна коса. Бих текстурирал краищата повече върху по -дебелата коса. Не бих препоръчал това подстригване за фина/тънка коса поради интензивността на слоевете. Това би премахнало твърде много тегло “, съветва Хикс.

Ниска поддръжка прическа с фини слоеве

Ниска поддръжка прическа с фини слоевеInstagram @caleighmoriahhair

Тъмният контраст с пепелявата дълга коса със слоеве придават на този много небрежен, но супер стилен вид!

„Дългите прически с такива слоеве са естествени и фини“, казва стилистката Caleigh Giarra от Nashville, TN. Дългите прически с такива слоеве са чудесни за жени, които желаят нещо с ниска поддръжка и естествено.

Когато пресъздавате тези разхлабени вълни, продуктът, който Giarra препоръчва, е наподобяващ балсам IGK Car Service или хидратиращ лосион за коса, като Mistress на IGK. Джара заявява: „Имате нужда от малко нещо, за да поддържате косата хидратирана и защитена от топлинно оформяне.“

Дълга многослойна коса със страничен бретон

Дълга многослойна коса със страничен бретонInstagram @glamourembalmer

Дългите кичури изглеждат страхотно с рамки за лице, които се стесняват в дълги слоеве към гърба. Според стилиста Сандра от Калифорния, създаването на невидима роша около горната корона може да се носи в естествено състояние или да се оформя с допълнителен ретро обем „Бардо“.

Любимото нещо на Сандра за тази дълга брюнетка коса с текстурирани слоеве е гъвкавостта! Тя заявява: „Лесно е да се стилизира или не стилизира. Тя може да бъде хвърлена нагоре в горния възел или нисък кок с флиртуващи парчета, които изпадат около лицето, създавайки странични, дълги слоести бретончета. Той е идеален за вълнообразна коса, коса, която е естествено изсушена на въздух, или коса, която обича да се раздува с много тяло и обем. “

Дълги пернати слоеве

Дълги пернати слоевеInstagram @ramseytobey

Късите слоеве за дълга коса ви придават пернат вид, който е безпроблемно стилен. Просто погледнете тази прическа от стилиста Рамзи Тоби от Уилмингтън, Северна Каролина за вдъхновение.

„Бих описал тази визия като дълга коса с къси слоеве, за разлика от това да я нарека дълъг слой. Любимата ми част от тази прическа е цялото движение и тяло, които има, като същевременно запазва дължината. Използвах самобръсначката си, за да направя бръснач за голяма част от вътрешното наслояване, след което почистих периметъра с ножиците си “, обяснява Тоби.

Късите слоеве на дълга коса работят за жени със средна плътност и средна текстурирана коса. Тази форма е наистина добра за дами с кръгло лице поради дължината. Удължава лицето. Също така е добра прическа, ако обичате да играете с вашия стил. Това е чудесно за дълги прекачвания и би изглеждало красиво накъдрено с пръчка.

Бляскав удар с дълги слоеве

Бляскав удар с дълги слоевеInstagram @itsmohair

Бляскав взрив с дълги слоеве оценява текстурата на вашите коси. Дългите слоеве са чудесни в добавянето на обем. Ако искате секси вид, опитайте дълга коса със слоеве.

Многослойно U-образно изрязване

Многослойно U-образно изрязванеInstagram @sagiakosgeo

Изберете U-образна многослойна прическа за дълга коса, за да запазите подскачащата коса, като същевременно запазите дължината.

Многослойна вълнообразна коса

Многослойна вълнообразна косаInstagram @caitlinchristein

Многопластовата вълнообразна коса, когато е сдвоена с руса балаяж, прави зашеметяващ външен вид. Носете тази дълга прическа със слоеве, за да придадете на краищата си повече текстура.

Когато стилизирате, дръжте плоската ютия хоризонтално. След това вземете широки хоризонтални участъци, докато навивате косата. По този начин ще получите по -вълнообразен вид на косата вместо класическите, стегнати къдрици.

Текстурирано наслояване за дълга тънка коса

Текстурирано наслояване за дълга тънка косаInstagram @amanda_may_artistry

Разхвърлян многослоен крой с тъмнокорен руса балаяж със сигурност ще освежи фините коси! Перфектното текстурирано наслояване за дълга тънка коса наистина съществува. Тази прическа за дълга коса също отговаря на естествена вълнообразна текстура. За да подготвите дългослойни прически като тази, използвайте спрей за суха текстура, за да работите върху тялото и текстурата.

Накъсани слоеве за дълга гъста коса

накъсани слоеве за дълга гъста косаInstagram @hair_by_britters

Ето една дълга многослойна прическа, която работи добре с вълни и златисто руси отблясъци! Тези накъсани слоеве за дълга, гъста коса предлагат тонове текстура и увеличават обема, който ще ви хареса.