Какво е първото нещо, което правите, когато искате да промените външния си вид, което ще изуми хората? Е, това не е въпрос на въображение твърде много, тъй като е въпрос на намиране на правилната картина само с перфектна прическа това ще ви накара да почувствате, че искате да се обадите на вашия стилист този момент. Може да е трудно да намерите такава колекция от прически, която да ви накара да искате тази промяна във външния вид възможно най -скоро, но ако знаете къде да търсите, ще можете да намерите просто невероятни снимки. Така че, ако търсите такава колекция, всичко, което трябва да направите, е да разгледате снимките тук и да видите коя от тях къси прави прически ти се наслаждаваш. Не забравяйте да вземете предвид формата на лицето си, цвета на косата, характеристиките, върху които искате да се съсредоточите, и така нататък. Следващата стъпка е да разгледате снимките и да изберете прическата, която ви харесва най -много!

Къса руса коса

Сега, това е типът прическа, който ще ви накара да се почувствате, че със сигурност сте от типа момичета, с които никой не се забърква. И така, какво ще правите? Ако искате да получите външния вид, просто наберете номера на вашия стилист!

Къса руса коса

Кратък прав Боб

Обикновено, когато мислите за боб, мислите за по -дълга версия на него. Въпреки това, когато става въпрос за къса коса, изборът на такъв боб като този на снимката със сигурност ще ви накара да изглеждате красиви.

Кратък прав Боб

Къса тъмна коса

Най -хубавото при тази подстригване е фактът, че получавате прави и чисти подстригвания, както и някои кичури с различна дължина. Това е перфектната комбинация от хаос и ред и ще изглеждате абсолютно фантастично!

Къса тъмна коса

Къса кройка Pixie

Е, когато става въпрос за пикси разфасовки, обикновено си представяте наистина кратката му версия. Въпреки това, ако оставите косата си да расте малко, със сигурност ще изглеждате още по -женствена и просто невероятна. Вземете погледа!

Къса кройка Pixie

Къса права кройка

Това е видът на подстригване, който ви позволява да изглеждате страхотно, докато кара всеки един човек, който ви гледа, да се съсредоточи върху вашите красиви черти. Какво виждаш тук? Прекрасни очи, прекрасна усмивка и прекрасна коса!

Къса права кройка

Тъмно Интересен Боб

Интересното при тази прическа е фактът, че тя оформя лицето ви и ви кара да изглеждате мистериозни и секси. Ако това е, което искате, тогава със сигурност ще бъде лесно да се справите с извития бретон и невероятния боб.

Тъмно Интересен Боб

Класна права кройка

Красивата част от тази прическа е колко елегантно изглежда. Червената коса и великолепният начин, по който изглежда късият стил, ви карат да искате да изглеждате възможно най -скоро. И така, какво чакате?

Класна права кройка

Права великолепна коса

Този вид прическа със сигурност ще ви помогне да изложите красотата на очите си по същия начин, както с модела на снимката. Дългият бретон със сигурност свърши работа поради факта, че говорим за права коса.

Права великолепна коса

Прав тъмен Боб

Този вид боб ще ви накара да изглеждате като жена, която знае какво иска и жена, която го получава. Чистото подстригване и великолепният начин косата оформя лицето на модела на снимката е просто фантастично.

Прав тъмен Боб

Късослойно изрязване

Различните слоеве в подстригването изглеждат така, сякаш не само оформят лицето на модела на снимката, но й предлагат точно това количество, от което се нуждае, за да изглежда косата й страхотно.

Късослойно изрязване

Прав блондин Боб

Когато просто не искате косата ви да е прекалено къса и все пак можете да я оформите малко, тогава всичко, което трябва да направите, е да изберете боб с чиста права подстрижка и който можете да излагате всеки ден.

Прав блондин Боб

Къса блондинка

Това е прическата, която ви кара да искате да се обадите на вашия стилист точно сега. Всички знаем, че Кристина Епългейт е прекрасна, но подстригването й е част от сделката. Така че, вземете къса права прическа възможно най -скоро!

Къса блондинка

Многослойна руса коса

Когато не искате косата ви да е проста, а по -скоро навсякъде, без да изглежда разхвърляна, тогава трябва да се подстрижете на слоеве. Ако сте блондинка, тогава ефектът може да се види като по -очевиден.

Многослойна руса коса

Право асиметрично изрязване

Всичко е за асиметрични кичури коса, които просто правят тази прическа оригинална и великолепна. Не е нужно да избирате по -дълга коса, за да изглеждате великолепно. С тази прическа ще го направите!

Право асиметрично изрязване

Изрязване с права шипа

Когато имаш права коса, има няколко стила, от които можете да избирате и шиповете със сигурност са един от тях. Така че, вместо да държите косата си само по един начин, можете да изберете шипове и да промените външния си вид!

Изрязване с права шипа