Има дни, в които се събуждаш, гледаш се в огледалото и се чувстваш сякаш имаш нужда от промяна. Защо не направите нещо за косата си? Може би сте свикнали дълго и сте чувствали напоследък, че просто не ви представя вече. Или просто имате чувството, че колкото и да се опитвате да изглеждате, никога не се оказва, че имате стила, който искате. Е, всичко това може да се промени, стига да имате възможности. Обикновено, жени с права коса искам да е къдрава, но през повечето време не работи. Жените с права коса обаче са в състояние да свалят някои от най -много красиви къси прически без много проблеми. Преди да вземете ножицата или да уговорите среща със стилиста си, разгледайте фантастичните къси прически, от които можете да избирате. Коя е правилната прическа за копринената ви коса?

Секси къса прическа 

Ако търсите секси външен вид, тогава най -добрият избор е да имате бретон, покриващ едното ви око. Отидете на разхвърлян стил, който не само изглежда невероятно, но и ви дава увереност да се усмихвате всеки път, когато се погледнете в огледалото.

Секси къса прическа

Източник

Къса прическа с дълъг бретон

Дългият бретон, който покрива челото и дължината на косата отстрани, обръща внимание на красивите черти на лицето на модела. Поддържайте го свеж, като разресвате бретона на една страна.

Къса прическа с дълъг бретон

Източник

Класически Боб

Този тип прическа боб е този, който ви придава елегантен и бляскав вид. Ако искате косата ви да е къса, но не прекалено къса, това е прическата, която ще ви накара да изглеждате добре и все пак ще ви позволи да играете с нишки.

Класически Боб

Източник

Момчешка прическа

Ако търсите нещо просто, което ви позволява да имате чист и лесен за получаване външен вид, тогава трябва да отидете на по -късия момчешки стил, който ще ви даде желания вид.

Момчешка прическа

Източник

Нисък Боб 

Прическата боб е обичана от всички, дори и от жените, които нямат страст към бретон. Тази подстригване ще ви позволи да имате чист вид, без да се налага да се справяте с къси бретончета.

Нисък Боб

Източник

Перфектен къс Боб

Ако се вгледате внимателно, ще видите, че този тип подстригване ще ви позволи да изглеждате като филмова звезда, без нито една коса да не стои на мястото си. Това означава, че ще се почувствате по -уверени от момента, в който сте избрали тази прическа.

Перфектен къс Боб

Източник

Къс Боб с дълги бретончета

Ако искате да можете да придадете на косата си този вълнообразен вид, тогава отидете на запълнен боб с дълъг бретон. По този начин ще можете да оформите косата си, като я държите изправена през цялото време или като имате вълнообразно усещане за нея.

Къс Боб с дълги бретончета

Източник

Изключително къса прическа

Една от тенденциите, която изглежда набира все по -голяма популярност, е тази с изключително къси прически. Ако изобщо не искате да се занимавате със стилизиране на косата си и все още изглеждате страхотно, тогава изберете тази прическа.

Изключително къса прическа

Източник

Асиметрична къса прическа

Ако искате да можете да се изненадвате всяка сутрин, тогава трябва да отидете на прическа, която крещи оригиналност. Тъй като едната страна е дълга, а другата изключително къса, вие сте длъжни да направите силно впечатление.

Асиметрична къса прическа

Източник

Симетрична къса прическа

Ако можете да оформите косата си със заострени краища или дори да направите няколко къдрици, тогава определено ще харесате тази симетрична прическа. Класическият вид ще ви помогне да запазите тази форма на косата си, дори когато тя расте.

Симетрична къса прическа

Източник

Боб със среден стил

Този тип подстригване прави косата ви да изглежда по -дълга, отколкото е в действителност. Оформянето обаче отнема няколко секунди и с този страхотен външен вид ще се обърнете на улицата за нула време.

Боб със среден стил

Източник

Прическа над ухото

Това също може да се класифицира като момчешки вид, но е по -романтично от предишното. Ще можете да имате мистериозна привлекателност с бретон, който частично покрива очите ви.

Прическа над ухото

Източник

Разхвърляна къса прическа

Ако обичате да оформяте косата си сутрин, но търсите разхвърлян вид, тогава тази прическа е за вас. С подстригването, което изглежда разхвърляно, ще можете да имате бунтарския вид, който желаете.

Разхвърляна къса прическа

Източник