Жените винаги са нащрек за най -добрата прическа което би отговаряло на текстурата на косата им и на тяхната индивидуалност. Сред многото модерни прически, къси прави прически печелят много привърженици поради факта, че тези прически са лесни за управление и много готини за спорт. В тази статия изброяваме някои от модерни къси прави прически за да оцените и имитирате.

Прекрасният многослоен Боб крой

Тази многопластова кройка е много прекрасна и очарователна в същото време. Характеризира се с онези средно дебели кичури руса коса. Добавянето на слоеве отстрани и отзад създава повече обем и текстура на тази страхотна прическа. По същия начин, прекрасните отстрани бретончета придават блясък и стил на тази много очарователна и примамлива прическа. Наистина, тази страхотна прическа е много шикозна и женствена.

Прекрасен многослоен Боб

Фантастично издигната Боб кройка

Тази страхотна кройка се характеризира с онези прекрасни средно дебели кичури коса с меден цвят, които естествено текат надолу. Охладените слоеве отстрани и отзад създават допълнителен обем и текстура на косата. По същия начин, прекрасният бретон създава бляскав вид на тази боб кройка. Общият ефект на тази страхотна прическа е много очарователен и съблазнителен.

Фантастично издигнато Боб изрязване

Готината и прекрасна кройка Pixie

Тази готина и прекрасна кройка пикси определено е много шик и модерна. Характеризира се с къси страни и гръб с малко по -дълъг бретон. Страничните бретончета придават блясък и стил на тази страхотна прическа. По същия начин тази прическа е добре да се носи през лятото, когато топлината е включена.

Готин и прекрасен Pixie Cut

Невероятният разхвърлян Боб

Тази страхотна кройка е доста красива и привлекателна за гледане. Определя се от онези хладни слоеве, които придават обем и текстура на тези фини кичури коса. По същия начин хладните и примамливи бретончета придават блясък и привлекателност на тази страхотна прическа. Със сигурност бих искал да спортувам тази привлекателна прическа за прекрасна промяна в моя външен вид.

Страхотен разхвърлян Боб Кът

Готиният и разхвърлян Pixie Cut

Тази фантастична кройка се определя от тези фантастични слоеве, които придават обем и стил на тази страхотна прическа. По същия начин, хладният назъбен бретон допълнително подобрява тази готина прическа. Обичам и разхвърляното й подреждане на косата, което говори за радикален и нетрадиционен характер на собственика на тази прическа.

Готин и разхвърлян Pixie Cut

Много очарователната дипломирана Боб кройка

Наистина обичам тази много очарователна и прекрасна кройка с къс гръб и отстрани плюс леко дългите бретончета. Освен това дългият бретон създава фантастичен ефект, който е много женствен и привлекателен. Определено бих се радвал да спортувам от време на време с този много привлекателен и привлекателен боб.

Много очарователна дипломирана Боб кройка

Много завладяващата асиметрична кройка Боб

Тази фантастична кройка се характеризира с онези асиметрични страни, които са доста прекрасни и привлекателни. По същия начин, прекрасните бретончета създават страхотен ефект, който е много красив и приказен за гледане. Определено бих искал да имам тази невероятна прическа, ако косата ми беше толкова фина и права като тази.

Много завладяваща асиметрична кройка Боб

Готиният и очарователен класически Боб с къс бретон

Тази невероятна боб кройка се определя от тези прекрасни къси бретончета и хладна права черна коса, която естествено тече точно над брадичката. По същия начин, прекрасният бретон създава страхотен невинен ефект върху носителя на тази кройка. Готин и прекрасен, този класически боб определено е прекрасно допълнение към нашия списък с къси прави прически.

Готин и очарователен класически Боб с къси бретончета

Очарователният тъп край на Боб

Тази фантастична боб кройка се характеризира с тези прекрасни тъпи краища и дебелите прави кичури коса. Тъй като текстурата на тази коса вече е дебела, няма нужда от допълнителни слоеве, за да се създаде повече обем на тази коса. Освен това, разделените отстрани бретончета позволяват ясен поглед към прекрасното лице на тази очарователна дама.

Очарователен тъп край Боб Cut

Прохладното медно оцветено Pixie със странични бретончета

Тази фантастична прическа е много привлекателна и готина с онези кичури коса с меден цвят. По същия начин, отстранените бретончета придават повече чар и стил на тази страхотна прическа. Това определено е страхотен начин да носите пикси кройка.

Студено медно оцветено Pixie със странични бретончета

Елегантната черна коса Pixie Cut

Тази елегантна черна коса с коса е приятна за гледане и наистина много готина! Дефинира се от онези отстрани бретон и елегантен връх, отстрани и отзад. Освен това, малко по -дългите страни придават форма и стил на тази готина кройка.

Елегантна черна коса Pixie Cut

Очарователната, но момчешка кройка Pixie

Тази фантастична кройка Pixie изглежда очарователна, но момчешка в същото време. Тъй като страните и гърбът са късо подстригани, както при всяко пиксие, излъчва момчешки ефект. Нещо повече, отстрани отстрани бретонът има страхотна разлика за тази страхотна прическа.

Очарователна, но момчешка Pixie Cut

Прекрасната Pixie кройка с нюанси на различни цветове

Това страхотно пикси е доста готино и привлекателно с тях прекрасни кичури права коса. Добавянето на слоеве отзад създава нюанс с минимален ефект изобщо. По същия начин допълнителните нюанси на различни цветове създават готина вариация, която допринася за цялостното въздействие на тази сладка прическа.

Прекрасна кройка Pixie с нюанси на различни цветове

Lovely Pixie на Анна Хатауей

обичам начина Анна Хатауей обикновено носи пикси прическа. Поради много красивото си лице всяка прическа, която спортува, изглежда много очарователна. Тази кройка се характеризира с къс гръб и страни. Готиният отстрани нарязан бретон определено разкрива страхотната красота на Анна.

Lovely Pixie на Анна Хатауей

Страхотната Pixie кройка с много дълъг бретон

Това фантастична прическа се определя от изрязаните с бръснач страни и гърба, които са прекъснати от тези дълги бретончета. Ефектът определено е страхотен и уникален. Бих казал, че е малко момчешко, но на кого му пука дали изглежда момчешко. Хубавото е, че е много готино и страхотно за гледане.

Страхотна кройка Pixie с много дълъг бретон