Жените обичат косата си. Известна истина е, че женската коса й придава красота повече от всичко друго. Но някои жени са надарени. Защото имат естествено права коса. Това обаче не означава, че момичетата с къдрава или вълнообразна коса нямат късмет. Жените с права коса имат късмет в някои аспекти, също като тези с къдрава или вълнообразна коса.

Най-голямото предимство за тези с права коса е поддържането на нула коса. Тези жени могат просто да прокарат пръсти през косата и да излязат от леглото. Косата ще бъде почти оправена за деня. Това е невъзможно за тези с къдрава или вълнообразна коса. Веднъж жени с права къса коса измийте добре косата си, те могат да бъдат безгрижни за косата си през целия ден. Той просто се втвърдява и затова повечето жени предпочитат да изправят косата си. Има повече предимства, ако предпочитат по -къса коса. Те могат да бъдат безгрижни през цялото време, тъй като косата ще бъде подредена по всяко време и навсякъде.

Те дори могат да спестят пари за специални гелове или козметика, за да поддържат косата си изправена. Те са толкова щастливи във всички тези аспекти. Ако имате права коса и искате да съкратите дължината, има някои прекрасни прически, които можете да опитате. Ето някои от най -добрите:

Една прическа, която е вечна, универсална и може да бъде изпробвана от всеки, без да се страхува да развали красотата им, е късият боб. Късият боб е красива прическа, която оформя лицето ви изключително добре. Всъщност това е една прическа, която може да бъде персонализирана така, че да отговаря на вашата личност. Независимо дали сте човек с нагласа или човек с приключения, късият боб може да бъде оформен по такъв начин, че хората лесно да ви разберат. Това никога не излиза от тенденцията и жените винаги могат да зависят от това да носят къс боб.

Друга прическа, която върви добре с тези с права коса е обърнат лоб. Обърнат лоб не е като класически боб както по дължина, така и по стил. За разлика от класическия боб, дължината на лопатката е малко по -висока. А при обърнат лоб косата е дълга отзад и бавно става по -малко отпред. Това обаче е една от най -приетите прически от топмоделите в момента. Обърнатият лоб не само изглежда шик, но и поддържа всички бои за коса. Тези, които спортуват с обърнати лобове, могат да изберат всеки цвят и без съмнение ще изглеждат великолепно.

Blonde bob е друг стил, който можете да изберете без подозрение. Русото е цвят, който винаги е известен, за да подчертае красотата на потребителя. Когато се комбинира с боб, той е ясен победител. Можете също така да изберете ежедневния къс боб, който се реже предимно до нивото на ухото. Изглежда непринудено, спретнато и също великолепно. Тази прическа е универсална и може да се носи в офиса и на коктейлни партита. Въпреки че блондинката изглежда добре на небрежен къс боб, можете да опитате и кафяви нюанси за косата.

Има много други стилове, които можете да опитате, които са изброени по -долу:

1-къса прическа за права коса

Къса прическа за права коса, цвят на косата руса права

2-къс боб за права коса

Къс Боб за права коса, Прав Боб Дами Платина

3-обърнат лоб

Обърнат лоб, блондинки Боб Боб Аш

4-блондин Боб

Руса Боб, Боб с тънка коса

5-случаен къс Боб крой

Ежедневно късо подстригване, къси прически за коса

6-

Къса коса Kellie Formal

7-

Боб перука за боядисване на коса

8-

Боб права коса е обърната

9-

Коса Боб Undercut Pixie

10-

Прическа с къси прически

11-

Къса коса Pixie Straight

12-

Хартили за коса къси синтетични

13-

Боб коса черна перука

14-

Hair Lob Easy Trendy

15-

Грим за коса Back Beauty

16-

Коса къса права Боб

17-

Боб Грей Straight Balayage

18-

Коса Дженифър Лорънс Боб

19-

Bob Hair Pink Bronde

20-

Bob Hair Black Fashion

21-

Къса коса Hairtyles Секси

22-

Коса с лице Червено

23-

Боб коса прави прически