Жените са изключително чувствителни, що се отнася до външния им вид и това е причината всяка жена да иска да се увери, че оптимизира всяка част от външния си вид, и това е особено случаят с косата. Що се отнася до оптимизиране на косата, първото нещо, което една жена трябва да направи, е да реши каква дължина трябва да бъде косата й. Жените обикновено имат три избора, що се отнася до дължината на косата им, като тези са къси, средни и дълги. След като една жена е избрала дължината на косата, която желае, една стъпка от процеса е завършена.

Следващата стъпка от процеса включва жената да реши какъв вид иска. Що се отнася до типа коса, която една жена може да има, има много, много различни опции, от които една жена може да избира. Някои от опциите за тип коса, достъпни за жените, включват права коса, къдрава коса и частично къдрава коса. Най -идеалният вариант и опцията, която повечето жени избират, е опцията да имате права коса. Това важи особено за жените, които имат къса коса защото няма много типове коса, които жените с къса коса предпочитат или харесват.

След като една жена е избрала дължината и типа на косата си например, права къса коса, тя трябва да избере прическата, с която ще спортува. Противно на общоприетото схващане, има много различни начини за оформяне на права къса коса. Повечето хора смятат, че ако имат права къса коса, тогава няма много прически, които да изпробват. Това обаче със сигурност не е така. Има изключително голям брой прически, които човек може да опита, ако има права къса коса. Следват 20 от най -добрите прави къси прически в съществуване:

Риана

Прически за къса права коса

Страничните бретончета

Къси прави коси

The Street-Style Chic от Париж, Франция

Прави къси прически

Съкращението Coinsney Sunrise с бретон

Подстригване за къса права коса

Винтидж бретон

Къса коса Прав бретон

Класическият пряк път

20 прави къси прически_1

Разделените бретончета

20 прави къси прически_2

Краткият път с обем от дясната страна

20 прави къси прически_3

Краткото изрязване с бретон от всички страни

20 Прави къси прически_4

Винтидж шорт с бретон

20 прави къси прически_5

Шарлин Уитсток Боб Крой

20 Прави къси прически_6

Бобът с многотонални дефинирани ресни

20 Прави къси прически_7

Ниският и стръмен ъглов боб

20 Прави къси прически_8

Обърнатият Боб

20 Прави къси прически_9

Вътрешната форма

20 Прави къси прически_10

Емо левия взрив

20 Прави къси прически_11

Винтидж Боб

20 Прави къси прически_12

Дължината на ухото Боб

20 Прави къси прически_13

Дългият Боб

20 Прави къси прически_14

Краткото накъсано изрязване

20 Прави къси прически_15

Всичките 20 прически, изброени по -горе, са просто идеални за всяка жена, която има права къса коса. Напълно уместно е да се предположи, че типичната жена иска да изпробва колкото се може повече прически, за да се увери, че външният вид, който най -накрая възприема, е идеалният за нея и може да се твърди със значителна доза увереност, че ако жена с права къса коса опита всичките 20 прически, изброени по -горе, тя ще намери перфектната прическа за себе си. В допълнение, 20 -те прически, изброени по -горе, също са доказателство, че права къса коса може да бъде оформена по различни начини.