Ако имате права коса тогава повярвай ми момиче ти си едно от най -благословените момичета на тази планета! Правата коса е очарователна и привлекателна. Това е прекрасна коса без усилие. И тъй като късите прически са най -новата тенденция в наши дни, какво по -добро от късата и права коса? Правата коса е добра сама по себе си и не изисква много усилия, за да бъде оформена. В тази статия имаме най -добрите къси прави прически на 2014 г. Те са най -модерните, елегантни и обичани прически. Прическата боб е известна от дълго време и не иска да си тръгне, предполагам. Той просто е обичан от всички момичета, тъй като ги кара да изглеждат по -сладки и модерни. Това е вечна прическа, която може да бъде носена от всеки и има много нови и свежи погледи. Можете просто да изберете всяка прическа, която най -добре отговаря на вашата личност.

Прическите обаче имат и някои правила. Вашата форма и характеристики на лицето, тенът на кожата ви, всичко играе важна роля. Къси прически са най -подходящи за хора с кръгло лице и ги карат да изглеждат по -сладки. Но не е нужно да се суетете много по този въпрос. Вашият фризьор със сигурност може да ви насочи най -добре за това. Не е нужно да се обърквате. Всичко, от което се нуждаете, е увереност и вероятно ще завладеете новата си перспектива по -добре от всякога. Така споменатите по -долу къси прически могат да ви накарат да изглеждате превъзходно и съблазнително това лято. Променете външния си вид и накарайте другите да се чудят как сте направили това с косата си. Бъди уверена и уверявам те, момиче, ще запалиш тълпата.

1. Сладка права къса прическа на Боб:

Къса права коса

2. Супер къса прическа с тъп фронт:

Къси прави коси

3. Страничен изглед на руса цветна къса прическа:

Прически за къса права коса

4. Права къса прическа с отстранен бретон:

Къси прически за права коса

5. Къса прическа на Боб с тъп фронт:

Къси прави прически

6. Странично разделена права къса коса:

20 популярни къси прави прически_1

7. Сладката прическа на Боб в японски стил:

20 популярни къси прави прически_2

8. Модна отстрани Swept права къса прическа:

20 популярни къси прави прически_3

9. Кафяво оцветена къса и права прическа:

20 популярни къси прави прически_4

10. Къса права прическа в шикозен стил:

20 популярни къси прави прически_5

11. Подрезани страни с обърната назад коса:

20 популярни къси прави прически_6

12. Къса прическа с рошав фронт:

20 популярни къси прави прически_7

13. Супер късата тъпа прическа:

20 популярни къси прави прически_8

Източник

14. Изглед отстрани на текстурирана къса прическа Боб:

20 популярни къси прави прически_9

15. Странично преместена супер къса и права прическа:

20 популярни къси прави прически_10

16. Модерна къса прическа с къса прическа:

20 популярни къси прави прически_11

17. Страничен изглед на закръглена къса прическа:

20 популярни къси прави прически_12

18. Острата права и къса прическа:

20 популярни къси прави прически_13

19. Сладка къса прическа с къс бретон:

20 популярни къси прави прически_14

20. Охладена назад коса:

20 популярни къси прави прически_15

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Straight има естествен блясък. Прекрасно е просто такова, каквото е. Не е нужно да се суетете много за оформянето му. Изглежда невероятно, дори ако остане отворено. Вашият стрейт е страхотен и познайте какво? Правата и къса коса е просто най -добрата комбинация в наши дни. Късата коса придоби известност доста бързо и момичетата обожават късите прически безкрайно. Те са обещаващи и ви карат да изглеждате горещо, модерно и модерно едновременно. Прическите, които обобщихме за вас по -горе, са най -добрите и възхитени. Те оставят човек да изглежда прекрасно и зашеметяващо. Тъй като правите коси имат свой чар, това действа като плюс в тези прически. Така че, ако искате различни начини да оформите късата си и права коса, тази статия е точно за вас. Надявам се да ви хареса!