Подстригването на линия е стилна прическа за мъже, която се отличава с чисти, плътни линии по краищата на косата. Подстригването при подреждане има остри ъгли и прави линии около линията на косата, слепоочията и/или раздялата, което води до „подреждане“ на ръбовете на косата. Подстригването подреждане може да се комбинира с други прически за мъже, като помпи, избледняване и подстригване.

Понякога известен като формата нагоре или ръб нагоре, този тип кройка печели слава със супер чистото си покритие и остриените си ръбове, особено когато се комбинира с избледняване на кожата и остри ъгли в слепоочието.

Включването на линията до любимите ви мъжки прически може да доведе до изскачане на целия външен вид. Освен това допълнителният контраст и дефиниция могат да допринесат за естествената форма на лицето, показвайки тези мъжки черти.

Линията е един от онези гъвкави стилове, които работят при всяка прическа, особено с по -къси дължини. „По -късата коса би била по -добра или идеална за подреждане“, казва собственикът на Elite Barber и Visionz Barbershop Хосе Тапия, „Но подрежданията не дискриминират към всяка дължина на косата.“ Независимо дали става въпрос за мъжки кок или за бръмчане, гарантирано ще получите чист ръб и дефиниран поглед в края.

„Нарастването на късите коси е много ниско или без поддръжка“, добавя той. Поддържайте го свеж, като посещавате бръснаря си месечно, но се уверете, че вашият бръснар „не отива твърде далеч в редицата, като го поддържа възможно най -естествен. Не бихте искали твърде висока линия на косата. “

Преди следващото ви посещение в бръснарницата, разгледайте тези изображения на най -популярните подстригвания за вашето вдъхновение:

Мъжки дизайн с двойна линия

Мъжки дизайн с двойна линияInstagram @maicon_barbeariapaiva

Погледнете тази прическа с двойна линия, пресичаща веждите. Избледняването отговаря на всичко тук!

Страничен стил на подреждане

Мъжки страничен стилInstagram @n.gents

Опитайте страничен стил на подреждане за супер чиста кройка, която се слива идеално с брадата ви. Полу-подрезаното придава дължина в горната част за перфектния страничен вид. Определената линия добавя дефиниция към линията на косата, придавайки рязко и чисто усещане на линията на косата. Имайте предвид, че това подстригване ще изисква корекции на всеки 2-3 седмици, в зависимост от това колко бързо расте косата ви.

Висока горна част с подреждане

Висока горна част с подреждане за мъжеInstagram @abstracthand_design

Високият връх с подреждане е класическа прическа, която повечето чернокожи мъже придобиват. Никога не можете да сбъркате с избледняване на кожата отстрани, но избягвайте прекалено високо, което може бързо да превърне високия връх в разединена прическа. Добавете малко текстура към върха, като оформите с гъба за къдрене.

Spiky Line Up Cut

Пикантна линия за мъжеInstagram @jamik_sup

Острият ред е подходящ за тези със средна до гъста коса. Стилът е избледнял плътно около ушите, оставяйки линия на слепоочието и тежка линия на върха. Този разрез изисква ниска поддръжка. Само бързо изсушаване и стилизираща пудра ще ви дадат необходимия стил и задържане през целия ден.

Вълнообразен връх с избледняла линия

Вълнообразен връх с избледнела линияInstagram @jamik_sup

Вълнообразен връх с избледняла линия е идеален за тези с гъста, груба коса. Той е свален до кожата около ушите и избледнява в текстуриран вълнообразен връх. Това е кройка, която се оформя бързо и лесно. Текстурираща глина или паста за оформяне ще работят добре с този разрез.

Разхвърляна прическа с подреждане

Разхвърляна прическа с подреждане за мъжеInstagram @sammythebarberr

Разхвърляната прическа с подреждане е най -доброто от двата свята за постигане на разхвърляна прическа. Подреждането дава ясна линия в горната част на главата, използвайки различни остриета и техники за кола маска. Това изисква чести пътувания до бръснаря, за да се гарантира, че линията запазва хрупкавата си форма. Разхвърляната прическа носи лекота и гъвкавост на прическата, като същевременно създава движение и добавя текстура към косите.

Текстуриран къс връх с подреждане

Текстуриран къс топ с подреждане за момчетаInstagram @cal_newsome

Текстуриран къс топ с подреждане е чудесен избор, ако искате да изследвате нова прическа. Текстурираният къс връх придава на този стил прост, но остър вид, който ще обърне главите. Всяко избледняване на кожата ще допълни текстурирания връх с остър като бръснач състав, за да изпълни този стил.

Свежа линия с Bald Fade

Свежа линия подстригване с плешиво избледняванеInstagram @kevinkirwan_hair

Почти приличащ на Цезар, изрязан с редица, този прекрасен човек е благословен да разтърси тъпи ръбове. Не всички могат да го направят, но тези, които наистина се открояват!

Къса линия нагоре Taper Fade

къса линия подстригванеInstagram @omithebarber_

Дръжте ъгъла да изглежда остър, като същевременно плавно капете отстрани, като люлеете тази линия с избледняване на конуса. Не може да бъде по -добре от тази подредена прическа!

Подредени подрезани със странична част

Подреза се подрежда със странична частInstagram @gunnerthebarber

Страните на тази подрязана линия правят страхотно израстване.

Ultra Clean Up Low Top Fade

Ultra Clean Up ниско покритие избледняваInstagram @max_dossantos

Когато получите този размах на редица, никой- и аз казвам, никой- няма нищо за вас.

Buzz Cut с Mid Fade + Line в косата

Buzz cut with line up и mid fade с линия в косатаInstagram @steezecuttme

Поставете основата отгоре с причудлива коса. След това го обръснете, докато стане чист отстрани, за да получите остра линия на прическа. Добавете някои дизайни като обръсната линия от едната страна за това най-добро капково капене.

Високо избледняване и подреждане на косата с твърда част

High Fade и подреждане на подстригване с твърда частInstagram @abrahamm_espinozaa

Освен рамкирането на лицето, такова високо избледняване на кожата с подстригване на линия може да се смеси с различни стилове, за да се създаде баланс.

Трудната част в тази насочва вниманието към помпата нагоре, което омекотява целия вид. Тази твърда част с висока степен на избледняване също би изглеждала изключителна с пълен вид брада.

Fade Line Up за естествено къдрава коса

Fade Line Up за къдрава косаInstagram @barberosupremo

Тази избледняваща линия е остър стил на подстригване, който може да покаже естествената текстура на къдриците. Сериозно, не искаме много – безупречно избледняване, чисти ръбове, плюс къдрава коса и сме добри!

Плосък топ с Line Up и High Fade Fade

Плосък топ отгоре с Line Up и High Skin FadeInstagram @jordantabakman

Твърде готино за училище със свеж вид на перфектно оформена жива ограда и сладко избледняване на кожата.

Гребен над изрязана форма нагоре

гребен над формата нагореInstagram @mohammad__fathi_

Ето стил на подреждане, който също е модернизиран подход към гребена. Класическа част, направена привлекателна от тъпата линия надолу по обръснатия край.

Афро линия за черни момчета с къдрав връх

Афро линия за черни момчета с къдрав връхInstagram @ibrothersbarbearia

Ето класическата афро линия прическа за млади черни мъже там! Късите къдрици и подреждането правят най -простите стилове, които са вечни.

👉🏿 Вижте още прически за млади черни момчета.

Прическа Sharp Line Up

Прическа Sharp Line UpInstagram @rawbthebarber

Този стил на подреждане е много популярна кройка, наречена джентълменска кройка, направена от остригани стегнати по кожата страни с добре направена линия на косата. Този дизайн на косата е от бръснаря Роб Рамирес от Търлок, Калифорния.

„Определено бих препоръчал да оставите малко дължина отгоре, тъй като искате тя да бъде достатъчно дълга за оформяне. Препоръчвам също помади и закупуване на хубава четка и сешоар за хубав външен вид “, заявява Рамирес, като дава съвети на мъжете, които искат да носят това.

Подредете с Low Fade

Подредете с Low FadeInstagram @califreshcutz

Тази права самобръсначка с ниско избледняване е класическа, стилна и модерна прическа от стилиста Хавиер Ернандес от Калифорния.

„Избледняванията съществуват от години. Те са стилни, защото издигат вашия стил и никога не можете да сбъркате с избледняване. Затихванията все още са наистина популярни и не виждам да изчезват “, подчертава Ернандес.

Преди да приеме ниско избледняване на кожата с подреждане, Ернандес съветва да помислите дали имате подходяща коса и дължина отгоре, за да я оформите.

Той предлага: „използвайте подходящите продукти, за да оформите косата си. Мисля, че никога не можеш да сбъркаш с избледняване в зависимост от формата на лицето, което имаш и е изумително как хубавата прическа ще промени твоята личност и начина, по който изглеждаш и се чувстваш към себе си. “

Подредете се с обръснат дизайн

Подредете се с обръснати дизайниInstagram @m.r.k.трибърът

Това е изключително кратък, изчистен и градски стил на подреждане – предпазител номер 4 отгоре и избледняване на кожата отстрани. Според базирания в Тексас бръснар Майкъл Кели, най-хубавото при тази подредба е, че тя показва чисти линии и плавни преходи.

Кели предлага тази кройка за момчета, които искат смел външен вид и които обичат да посещават фризьорския салон. Този вид може да отнеме минимални усилия поради това колко е кратък. Въпреки това, той трябва да бъде повторно изрязан и облицован най-много в рамките на две седмици.

„Бих предложил тази кройка на мъже, които имат кръгла форма на главата, силна челюст или пичове, които нямат твърде много наклони или вдлъбнатини. Този вид изисква почти нулево време за оформяне. Определено, това е съкращение “, отбелязва Кели.

Line Up Cut With Drop Fade и брада

Line Up Cut With Drop Fade и брадаInstagram @thatbarbernate

Тази линия подстригване показва елегантна традиционна странична част с модерно избледняване на средната капка. Смесен е в брадата и отгоре със средна до дълга дължина.

Бръснарят Нейт Александър от Лос Анджелис заявява: „Обичам контраста от пълен тъмен връх до плешиво покритие, подчертан от арката около темпоралната.“

В идеалния случай, права до вълнообразна коса и силна структура на лицето ще направят този тип мъжки прически да се открояват.

За оформяне Александър препоръчва използването на лъскава помада или гел за силно задържане. „Тази прическа с ниска поддръжка може да ви изкара през дълъг ден“, добавя Александър.

Подредете с Pompadour за дълга коса

Подредете с Pompadour за дълга косаInstagram @omarbarberdiaz

Стилът е линия с помпадур, който придава обем на косата. Базираният в Масачузетс бръснар Омар Диас създаде това въз основа на вида на лицето и размера на главата.

За човек, който има много обем на косата и с тънко лице и късо чело, Диас реши да направи висока деградация с много чист нюанс. „Първо подстригах косата на 90 градуса с ъгли 45 градуса. След това направих текстурни разфасовки близо до тила и половината от косата, вече подстригана, за да сваля теглото. Накрая направих избледняването с линия на челото “, споменава Диас.

След приключване на подстригването, Диас изми косата, изсуши и я полира, докато косата стане лъскава. Накрая използвайте матов восък от марката Pacinos и силен и бързосъхнещ спрей.