80 смешно готини татуировки за мъже

И така, братя, пак е време. Време е да разгледаме някои от любимите ни татуировки, които по всяка вероятност ще искате. Лошо.

Макар и вълнуващ и предизвикващ размисли, процесът на получаване на нова татуировка идва с едно важно предупреждение. Ще трябва да бъдете решителни. Това означава, че по -добър дизайн или идея винаги ще се представя, независимо какво правите, така че възможността да вземете решение и да се придържате към него може да е разликата между това, че имате или нямате нова татуировка.

И така, какво трябва да направи човек, за да направи най -епичната татуировка в човешката история? Е, ако знаехме отговора на това, нямаше да имаме татуирано име на бившите ни приятелки на глезена. Но ако наистина искате да опитате, тези художници на татуировки успяха да произведат някои доста добри претенденти.

Този вълк в гората.

Вълк в гората от Барт Янус

Ако търсите изящна част на предмишницата, няма да се налага да търсите вдъхновение далеч. Въпреки че баба ми има същия дизайн, отпечатан върху одеяло, което в момента е окачено над нейния пластмасов диван, мисля, че е безопасно да се каже, че изглежда много по -добре с мастило.  (Снимка: Барт Янус)

Тази подробна част от предмишницата.

Подробно предмишница от Дейвид

Абстрактните дизайни, състоящи се от геометрични форми и символи, напоследък получават много време за мастило. Независимо дали са свикнали да акцентират върху темата или като самостоятелна функция – както в горния дизайн – сложната им природа значително подобрява цялостната композиция.  (Снимка: Дейвид)

Това умопомрачително парче джунгла.

Удивително парче джунгла от Оскар Акермо

Официално е. Оскар Акермо е нашият любим художник на татуировки и това е най -триумфалният му дизайн за 2016 г. Изглежда, че се вписва много добре в Bang Bang. Въпреки че определено ни е изценил от играта, помислете за 500 смайли на час, все още можем да мечтаем, нали?  (Снимка: Оскар Акермо)

Този dotwork воин.

Dotwork воин татуировка от Франк Карильо

Следим работата на Франк от доста време и макар той никога да не се отклонява от подписа си, той все още успява постоянно да ни изненадва с таланта и креативността си. Ако ви харесва това, което виждате тук, не забравяйте да посетите Франк в Instagram. Портфолиото му е много хубаво.  (Снимка: Франк Карильо)

Това гръбче от ацтеките.

Ацтекско задно парче от Fin Tattoos

Ако бяхме древен ацтекски воин, това бихме покрили цялото си тяло. Що се отнася до племенните татуировки, този дизайн се откроява в съзнанието ни като нещо уникално и специално, ако за нищо друго освен брилянтното оформление и изпълнение. (Снимка: Fin Tattoos)

Това черно -сиво мастило от японски сандък.

Японски сандък с черно и сиво мастило от Zhanshan

Историята на японските татуировки е завладяваща. През цялата история японските татуировки са представлявали най -различни социални статуси – в зависимост от това коя династия е била на власт по това време. От престъпния подземен свят до най -богатите търговци, японската култура на татуировки е толкова разнообразна, колкото и мистериозна. (Снимка: Zhanshan)

Тупак.

от Инал Берсеков

Без думи. (Снимка: Инал Берсеков)

Тази луда прохладна пътека.

Луда прохладна пътека от Uncl Paul Knows

Мъжете, които си правят татуировки, обикновено попадат в една от двете категории. Тези, които търсят нещо епично и екстравагантно, и тези, които търсят това уникално парче, което е едновременно странно и готино. Този вид татуировка попада в двете категории. Определено е креативен и уникален, но също така е привлекателен и екстравагантен.  (Снимка: Uncl Пол знае)

Този бял елен.

Творческа татуировка на елен от Balazs Bercsenyi

Художниците в Bang Bang имат умение да създават татуировки, които поради липса на по -добра дума са невероятни. И с име като Balazs Bercsenyi, ние не мислим, че възможността някога да стане нещо друго освен световноизвестен художник някога е била дори опция. (Снимка: Balazs Bercsenyi)

Този избледняващ модел.

Изчезващ модел от Иван Андросов

Всички ние сме интуитивно обсебени от повтарящи се модели, особено когато те са толкова готини, колкото този кубичен геометричен дизайн. Изпълнено в стил dotwork, това парче предмишница ни хипнотизира от китката чак до най -тъмния ъгъл.  (Снимка: Иван Андросов)