60 вдъхновяващи идеи за татуировки за мъже с креативен ум | TattooBlend

Във всеки един ден по света има безкрайно много татуировки. Може би змия, някакъв геометричен модел или чифт ръце, които се молят. Как тези дизайни се различават във всеки случай, но със сигурност може да се каже, че дизайнът е повлиян от нещо, може би скица или може би дори друга татуировка, която индивидът е виждал предишен път.

Ето защо е толкова важно да получите възможно най -много творческа експозиция, преди да направите окончателния си избор на дизайн. Сега, ако имате интернет връзка и поне едно добро око, да се спрете на един -единствен дизайн трябва да бъде херкулесова задача – което вероятно е причината повечето хора да не могат да се спрат само на една татуировка.

В безкрайната, едностранна битка между мозък, пълен с задължителни дизайни на татуировки, и платно с ограничено пространство, крайният резултат обикновено е компромис. Но това е част от забавлението. Процесът на проектиране винаги е най -вълнуващият и най -малко болезнен етап от процеса на татуиране. Галерията по-долу съдържа 60 снимки на безупречно изпълнени и креативни дизайни на татуировки върху мъже. Надяваме се, че тази статия ще ви помогне да изцедите творческите сокове.

Този трицепс тат.

от Макс

(Снимка: Макс)

Този хипнотизиращ модел.

Очарователен модел от Balazs Bercsenyi

(Снимка: Balazs Bercsenyi)

Сутрин, обед и …

Сутрин, обед и .... от Ева Срока

(Снимка: Ewa Sroka)

Кои са най -горещите дизайни на татуировки за мъже в момента? Това ще зависи от това кого сте попитали. И докато дизайните в стил акварел и скици винаги привличат много внимание, много от водещите художници произвеждат лодка с дизайн с една игла. Дори художници, които обикновено не се занимават със стила, започват да експериментират. Това само по себе си е признак за популярността и търсенето в момента. Но красотата и сложността на техниката с една игла са посрещнати със същото количество скептицизъм, който често се свързва с акварелни дизайни. С напредване на възрастта татуировките се размазват. Ръбовете им стават малко по -меки и това, което някога е било в зашеметяващ фокус, става малко по -мъгляво. Тъй като тези стилове са сравнително нови за сцената и разчитат на целостта на тънките им като бръснач ръбове, не можем да сме сигурни как ще издържат с течение на времето.

Това разтегнато парче крак.

Парче от черно и сиво мастило от Jun Cha

(Снимка: Jun Cha)

Тази татуировка на Step Brothers.

Татуировка Step Brothers от Mike DeVries

(Снимка: Mike DeVries)

Този компас.

Компас на предмишницата от Turan Art

(Снимка: Turan Art)

Тази ръка хамса.

Хамса ръчна татуировка от Жан Алварес

(Снимка: Жан Алварес)

Това дърво.

Татуировка на дърво от Жан Алварес

(Снимка: Жан Алварес)

Както скоро ще забележите, в списъка няма племенни татуировки. Имаше време, когато 50 процента от всички татуировки, написани върху мъже, бяха от племенната природа, както изглежда. Но в новата история племенните татуировки са станали оскъдни. Никога няма да разберем дали са излезли от мода или са твърде често срещани за Instagram и Pinterest.

Този зашеметяващ ръкав.

Blackwork ръкав от Darkside

(Снимка: Darkside)

Този космически дизайн.

Космически дизайн на татуировка от Tayfun Bezgin

(Снимка: Tayfun Bezgin)