40 малки татуировки, на които завижда всеки инфлуенсър на Insta

Добре дошли. За тези от вас, които не искат да си направят татуировка, бъдете предупредени. След като видите изображение, то не може да бъде видяно. Както и в списъците ни, нашите списъци рутинно влияят върху състоянието на глобалните резерви мастило. Добре, може би не. Но може би някой ден.

Събрахме ужасно много списъци, показващи татуировки, насочени към жените, което е просто неизбежно – това наистина е число. Така че днес отпадаме списък, насочен към мъжете, с някои доста ефектни дизайни, които имат по нещо за всеки – без значение какъв е вашият стил. Наслади се. И както винаги, не забравяйте да споделите и запазите любимите си.

Това око.

от Доктор Ву

(Снимка: Doctor Woo)

Всичко, което Брайън Уо бие, е гарантирано злато. Както и в случая, той е нещо голямо в индустрията. Въпреки че обикновено е известен със своите малки и сложни дизайни, когато докторът е голям (или сравнително голям в този случай), той определено получава допълнително внимание.

Тези геометрични вихри.

чрез Desthex

(Снимка: Desthex)

Въртящите се геометрични модели не са нещо, което виждате всеки ден. Но когато го направите, едно щракване определено е наред. Засенчването на всеки елемент придава на дизайна невероятно меко усещане, което компенсира общия хаос в дизайна с малко елегантност.

Тази частична втулка.

от Balazs Bercsenyi

(Снимка: Balazs Bercsenyi)

Ако някога сте се опитвали да осмислите един от художествените дизайни на Balazs, тогава имате интимно разбиране на фразата „Времето, което е загубено добре“. Изкуството не познава граници, не е ограничено от закони или правила и колкото по -малко смисъл има, толкова по -интригуващо е.

Този светещ глобус.

от Павел Индълски

(Снимка: Павел Индулски)

Полският татуист Павел Индълски има интимно разбиране за връзката на мастилото с кожата на ниво, което повечето други художници никога няма да изпитат. Неговата визия, умения и око за върхови постижения го катапултира на върха на списъка на татуистите от световна класа.

Този скелетен ръкав.

от Грег Никълсън

(Снимка: Грег Никълсън)

В крайна сметка всеки мъж има амбиции за ръкави. Те просто изглеждат твърде добре, за да бъдат игнорирани. Събирам списъци с татуировки от години и все пак бих се доверил само на шепа художници да ме взривят китката до рамото. Грег Никълсън е един от малкото избрани.

Тези тигри.

от Грег Никълсън

(Снимка: Грег Никълсън)

Тук имаме още един шедьовър на Грег Никълсън, който също е един от любимите ми дизайни на годината. Проблемите с приключването на ръкавите в областта на раменете, с които се борят много хора, не изглеждат проблем за Грег.

Тези крака.

от Грег Никълсън

(Снимка: Грег Никълсън)

Отгоре надолу станете свидетели на легендарна битка, изобразяваща боец ​​с меч член на рицарите тамплиери, бягащи от огнедишащ дракон. Ще се опитам да приложа повече ъгли, ако станат налични.

Тази скелетна ръка.

от Гара

(Снимка: Gara)

Някои татуировки са просто по -интересни от други. И тази интригуваща скелет обвита със змия ръка определено е сред по-интересните. Когато се гледа под правилния ъгъл, плътта буквално изчезва от пръстите, не излага нищо освен кости и плъзгаща се змия.

Тази космическа совалка.

от Павел Индълски

(Снимка: Павел Индулски)

Е, ако Исус беше космически каубой, предполагам, че майка ми щеше да виси това в трапезарията на мястото на това, което в момента е там. Павел Индълски е такъв талант с игла, че буквално всичко, което прави, е музейно качество. Трудно е да се мисли за по -надарен татуист от известния Павел Индулски.

Тези арт деко глави.

от Джефри

(Снимка: Jefree)

Тези глави тип Великденски остров получиха модерен преобраз от майстор татуист Джефри Надерали. Тези глави ми напомнят за нещо от научнофантастичния филм „Метрополис“ от 1927 г..