Тези дракони.

от Камил Мокот

(Снимка: Камил Мокот)

Камил Мокот е един от малкото татуисти, които работят изключително в стила на скицата на дизайна. Този замък, ограден от два масивни дракона, изглежда е почит към Играта на тронове на HBO, но не мога да бъда сигурен. Ако се интересувате от този стил на дизайн, Inez Janiak е друг художник, който може да ви заинтересува.

Този скелет.

от Павел Индълски

(Снимка: Павел Индулски)

Тук имаме още едно грандиозно произведение на полския татуист Павел Индулски. Сцени от гръцката митология и античността са често срещана тема в неговото портфолио. Разбирането на Павел за светлината и сянката е нещо, което трябва да се отбележи.

Този супергерой.

от Джефри

(Снимка: Jefree)

Стилът на Джефри е отвъдния. Както и в случая, той е донякъде супер герой, когато става въпрос за вписване на рисунки в кожата. Тази епична игра на Marvel дори не започва да демонстрира истинския си потенциал – затова горещо препоръчвам да се запознаете с всяка една от творбите на Джефри.

Това модерно творение на Адам.

от Павел Индълски

(Снимка: Павел Индулски)

Повреда на може би единствената картина на тавана на Сикстинската капела, с която сте запознати, тази модерна представа за „Сътворението на Адам“ на Микелангло е толкова мощна или може би дори по -силна от самия оригинал.

Това око.

чрез Recycle

(Снимка: Рециклиране)

Тези дизайни на Eye of Ra са били навсякъде, но не са нещо, което виждаме твърде често тези дни. Като човек, който гледа татуировки по цял ден всеки ден, видях справедливия си дял от тези египетски очи и трябва да кажа, че това е може би най -завладяващият пример, който съм срещал..

Тези татуировки на врата.

Г -н К.

(Снимка: г -н К)

Всеки тат на врата ще е подходящ. Но сериозно, ако е малко и черно мастило, то просто изглежда добре, независимо от темата. Разбира се, тези парчета са подчертани с точното количество бяло мастило, което прави още повече изявление.

Този X.

от Брайън Гутиерес

(Снимка: Брайън Гутиерес)

Това е репост, но попаднах на него преди няколко дни и си помислих, че заслужава малко повече излагане. Напомнящо за локва вода на бензиностанция, това създаване на цвят демонстрира колко красива е картината, която майката природа може да нарисува.

Това.

от Козо

(Снимка: Kozo)

Често най -ласкавият дизайн, който би могъл да заеме определено място, може да бъде само с декоративна природа – проектиран специално за това определено място. И това е чудесен пример точно за това.

Това е вода.

от Джулим Роза

(Снимка: Julim Rosa)

Големите платна позволяват големи идеи. Това е един от онези готини и креативни дизайни, които просто се молят да бъдат показвани денонощно. Тези променливи шрифтове са хлябът и маслото на Джулим Роза. Всеки дизайн е колкото оригинален, толкова и креативен.

Този стол.

чрез Reddit

(Снимка: Reddit)

Опитвам се да включа доста „забавни“ татуировки във всеки списък и това определено отбелязва това поле. Този дизайн беше доста шумен в Reddit преди известно време, така че реших, че е подходящо да го вмъкна в списък възможно най -скоро.